Új privát üzeneted érkezett!

Amina, Mi most töltöttük be a 3. hetet és most fogyott el 1-1 csomag (bevallom az 1. héten teáskanállal mértem evőkanál helyett véletlenül - figyelmetlen voltam :oops: )
De szerintem akkor is csak 2-2 fog elfogyni...

Timi, megjöttetek már a nyaralásból?

Irises+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mindent ami jólesik)

Skrisz, talán még egyben vagy??? Vagy segít a hőség rajtatok?

Sminti, jobbulást :roll:

Lidi, neked is jobbulást (én sem tudom elviselni a légkondit)

Nani, tüszinövelők egyfolytában++++++++++++++++++++

Bols???

Lányok, maradt 2 szelet pizza (én sütöttem graham lisztből -IR), aki kéri szóljon és nyissa az ablakot!! :D :D :D

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kata, még egyben. Tojunk a hőségre! 8) Kukoricát főztem és sül a sütőben az őzcomb. Vacsorára kész is lesz. :D Rizzsel, áfonyalekvárral. Fini lesz!

skrisz72

(((((((((Baba)))))))))))

Skrisz, nem semmi mami vagy :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Babám,
:cry: :cry: :cry:
majd írok
angel37

Baba, :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((Baba)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
óriási ölelést küldök!!!! :oops: :cry:

Skrisz,
azért nem gondoltam volna, hogy megvársz... :roll: :D - holnap este érkezünk haza :P
Jó étvágyat a finomságokhoz :lol:
(én szülés kiírt napján ablakot pucoltam létráról, hátha...de semmi :) - bár ezt talán már írtam :roll: )

Mindenkinek pusz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.08.01 16:48-kor.

tillidian

((( Baba )))
Annyira sajnálom.... :(
nani72

(((((((((((((((((BABA))))))))))))))))))))))))))
Miattad jöttem ,eddig nem írtam mert nagyon reménykedtem a vérvételbe . :cry: :cry: :cry: :cry:

Sokszor puszillak .Dalmi
dalmácia

((((((((((((((Baba)))))))))))))))) :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Baba: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kalkata: ha húsmentes akkor elfogadom, :lol: :lol: a receptet elkérhetném priviben?

Krisz: hajrá Eszter baba!!!!! Azt hittem ma már képekre jövök, de hát nagyon jól érzi magát odabent :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek drukk!!!!
Vendég

Köszönöm csajok.
Skrisz, mehetek vacsorára?

babaimádó
Kép
babaimado

Későn szóltál! Már csak picike maradt a gidából. :lol: Apa felfalta.

skrisz72

sziasztok!

Baba!
nagyon sajnálom, de lécci ne adjátok fel!nem szabad csüggedni, bár én is nagyon bíztam bennetek!egyenlőre nem zudok semmi okosat írni!!! :cry: :cry: :cry:

köszi az érdeklődést, jobban vagyok, bár nem szedek már c-vitaminon kívül semmit...

jó éjt nektek!
gysmintlegyen

((((Baba))))) nagyon sajnálom, nem tudok mit mondani :( :( :(
leo50

Sziasztok!

Akit érint vagy/és akit érdekel, ismét lesz pcos tali.Terméeszetesen nem csak a pcos, hanem az ir, hormonzavar stb kérdéskörei is ide tartoznak.
Kérünk titeket, hogy akit érdekelné a találkozó, regisztráljon a megadott címen és ha valakit valami kérdés foglalkoztatja és szeretné, hogy Breyer drnő esetleg megválaszolja az előadása keretében, kérem írja meg, hogy továbbíthassam a szervezőnek!

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html ... o2009.html

ui.nagyon jó szokott lenni és a babamozi nagyon megható :oops:
Vendég

Baba!
Nagyonnagyon :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba nagyon nagyon sajnálom, pedig olyan bíztatóan indult minden, de biztos nagyon erős vagy, nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon sok ölelést küldök.

Skrisz nem semmi vacsorát dobtál oda, Eszter verte a tamtamot hozzá??? nem vállalsz be egy takarítást otthon, hátha kicsalogatod vele??

Sajna most nem tudtam jobban visszaolvasni mert csak tegnap jöttümk haza a balcsiról és 2 hét alatt rengeteget írtatok :) a balaton nagyon jó volt, bár a srácokkal kicsit munkatáboros :oops:
puszilok mindenkit
pbj12

Itt vagyunk! Rég nem aludtam ilyen jól. :D

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

skrisz72

Skrisz :roll: :D :D

Lányok,
akinek kell a Mó által alkotott közös gmail belépési jelszó (ide teszünk fel képeket, írományokat), az dobjon privit!

tillidian

Baba nagyon sajnálom! :cry:

Skrisz: Mire vélhető ez a jó éjszakai alvás? Vihar előtti csend? :wink:
nemevi

Bols??? :roll:
keny? :roll:
Timi??? :roll:
Irises hogy vagy?
Lorina? Lidi? És a többiek?
Még mindenki alszik?
Hát akkor mondom: Ma is jó idő ígérkezik, 31-35 C fok, érdemes a napernyőket és naptejeket előkészíteni. Szép napot mindenkinek! V
nemevi

Nemevi, este nem ittam málnalevél teát. Lehet, hogy ez a megoldás kulcsa. Korábban kellene meginnom, nem lefekvés előtt. Bár azt sem tudom, ezekben a gyógyteákban van-e koffein.

skrisz72

Sziasztok Csajok!

Skrisz, örülök, h jól aludtál! Pihizz is, mert lassan nem tudsz majd. :D
Bár ha azt vesszük, milyen nyugisan elvan Eszter a pocidban, akkor bízhatunk benne, h kinn is ilyen kis nyugodt baba lesz. :wink:

Pbj, szia! Újra itthon. Remélem azért a nyaralás alatt pihenésre is volt azért időd. Klassz időjárást fogtatok ki!

Nevemi, vagyok látod :oops: ! Tegnap este ismét kultúrprogramot szerveztünk, az egri várban megtekintettük az Egri Csillagok című történelmi musicalt. Szuper volt, (igaz én néhány évvel ezelőtt már láttam) Apának is tetszett. A végén még a könnyem is eleredt, (állva tapsolt a közönség, tüzijáték) nagyon megható volt.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols,
hogy vagy? :D Gyönyörű hely Eger!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
a közös g-mail természetesen itt Mindenkié, hisz mindannyian - szó szerint - babavárók vagyunk!!! :D Szóval ide lehet saját fényképeket, családi fotókat is feltenni, meg bármi privát olvasnivalót, ami "külsősökre" nem tartozik!!! (Elég sokan olvasnak ám minket :roll: )
Szóval küldjük ám priviben, aki kéri a jelszót!

Millió drukk minden akciósnak!!!!!++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babám,
hogy vagy, Drága?

tillidian

Baba: :cry: :cry: :cry: nagy ölelés!

Bocsánat, csak átfutottam az előző oldalt, még nem vagyok képben.

Keny: lehet gratulálni? Jól olvastam?

Tegnap este jöttünk meg, nagyon jó volt, csak kevés. Sokat úszkáltam, végre nem fájt a derekam és már nincs egészségtelen hullaszínem sem! :)

Mindenkinek drukkolok, akinek kell, igyekszem képbe kerülni újra.

KépKép
timi76

Skrisz: Hogy koffein van-e benne, azt nem tudom, mert nem ittam soha. Anno csak laktoherbet nyomtam a tejci miatt, meg kicsi homeopátiás zöld bogyókat. 17 hónapig szoptattam. Hogy könnyebb lesz-e tőle a szülésed, azt nem tudom, de ezek szerint lehet, hogy az alvásod nyugodtabb.
Az orvosod mit mondott, mennyi időt hagy ráhúzni a kiírt időpontra. Gondolom van egy véges határidőd, nem?(':roll:')
Timi: Klassz időtök volt, gondolom az egész család csokibarna, de minimum tejeskávé!!! :D

Bols: Az tök jó! Én utoljára (sok év után) tavaly láttam az Operaház Fantomját színházban. Ezeknek a szabadtéri előadásoknak mindig jobb hangulata van..., főleg ilyen "történelmi" helyszínen! Irigyellek!V
nemevi

Nemevi, kedden mondja meg a helyettesítő doki, hogy mi legyen.

skrisz72

Sziasztok!

Baba ölelés!

Bols mikor tesztelsz? :oops: Imádom az egri várat! :wink:

Skrisz nem vagy semmi ezzel a tegnap esti menüvel! :shock:

Timi, Pbj üdv "itthon" ! Till ma ti is hazaértek ugye?

Keny ti meddig Balcsiztok?

Lorina mizujs az aprónéppel??? Mikor lesz beülti?

Gysmint akkor elmúlt a hányás?

Én is nyomatom még pár napig az 1000es c-vitamint mert nagyon meg vagyok fázva. De sokáig nem kellene, nem akarok immunrendszert erősíteni. :roll:
A szurik mennek, már érzem a hasam. A mensi meg 3 napig tartott.

Szurizóknak, teázóknak, tesztre, beültire, szülésre váróknak drukk!
lidi33

Sziasztok, ezen a borzalmas meleg hétvégén...

Baba:nem is tudom mit mondhatnék :( :( :(
légy erős

Skrisz: biztos Eszternek is melege lenne idekint, így inkább a pocidban hűsöl még.. :)

Képzeljétek mind az 5 megindult az osztódás felé, megpróbálják elvinni az 5-ik napig, de hétfőn tel.-nom kell, hogy hogyan fejlődtek, már nagyon várom!!!

lenne egy kérdésem hozzátok: az lehetséges, hogy punkció óta még mindig érzékeny ha megyek a hasam, vagyis nem fáj, csak olyan hmm...nem tudom leírni..

mindenkinek üdv!!!
lorina

Lorina ha nem görcsölsz csak picit érzékeny-fájós a hasad az normális. :wink:
Drukk az 5ösfogatnak! :D
lidi33

Lorina,
lehetséges!
nekem szinte mindig kifejezetten fájt még napokig, első két nap volt, hogy alig tudtam egyenesen ülni.
hatalmasra tudnak nőni ilyenkor a petefészkek, a hasat is feszíti a sok hormon.
+++++++++++++++

Bols,
nagyonszurk!!!

Nani,
+++++++++++++

Irises
++++++++++++
angel37

Lorina, gratula az 5 osztódó picurnak, ügyesen randiztak! További drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, örülök, h jó volt a nyaralás. Üdv. újra itthon.

Angel, köszi :!: :!:

Lidi, teszteltem ma reggel :oops: Mintha lenne 2. csík, de olyan "haloványka", szinte nem is látszik. :oops: :roll:
Nálam már volt olyan, h ET+10. nap olyan erős csíkom volt, h majd leugrott a tesztről, a vv-nél a hcg pedig csak 25 volt. :(
Tehát ha kérhetlek Titeket, akkor egy kis csíkerősítő drukkot kérnék Tőletek :oops: (Ennél a stimunál összedrukkoltátok a petesejteket is, a kis harcos embrikéket is, tehát jól működik a dolog! :wink: )

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok!

bols!
nagyon jó szerintem a haloványka is, mert az erősödhet!!!!!!!!csíkerősítő drukk neki!!!

lidi!
hogy lehet, ,nyáron megfáztál????????azt tudom, hogy nálam c-vitamin mellett az echinatea vált be nagyon!

már jól vagyok, nem szedek bromot, férjecském szed minden "jót" és eddzünk a jó eredményére!mozgosító drukkokat fogunk majd kérni tőletek!

sziasztok!jó éjt!
gysmintlegyen

Bols csíkerősítő drukkok a kis harcocskáknak! +++++ :D

Gysmint és a bromót így el lehet hagyni? :oops:

Hát, nyáron lehet csak igazán megfázni. Izzadtan bementem a 35 fokból a 22 fokos fodrászatba, ott vizes hajjal ülcsörögtem.

Enhinacea is immunerősítő, én meg szteroidot szedek hogy gyengítsem az enyémet. De köszi! :wink:

Drukkok akinek kell: ++++++++++++++++
lidi33

Gysminti, nem szeded a bromót :?: :roll: Nekem 2006. jan-ban felírta a doki, azóta szedem (napi 1). Eredményeim jók, rákérdeztem most is a dokinál szednem kell tovább. :shock:
Köszönöm a drukkokat!

Lidi, köszi!!! :D

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kata: nagyon köszi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krisz: hát ez az!!!! Eszterke nem jön ki a pociból ha ilyen finomságokat kap???? Kint csak tejcsit kapna egy ideig, így meg mennyei mannákat :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Drukk, hogy keddig meggondolja magát!

Bols:+++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukkolok!!!!
Vendég

Sannah, köszi! Nagyon egyszerre írtunk. Hogy vagy?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sannah Te jövő héten mész a Kaáliba? Lassan kezdesz ugye?
lidi33

Köszönöm Lányok a válaszokat és a randidrukkokat, remélem holnapra is szép eredményesen osztódnak.

Bols én is szedem a bromot már 3 éve, napi egyet!

mindenkinek megy a drukk!!
lorina

Lányok, mégegyszer megkérdezem: táblát ki fogja átvenni? Eszter mellett nem biztos, hogy tudok naprakész lenni. Nem tudom, mennyit tudok majd fórumozni mellette. :roll:

skrisz72

Sziasztok Lányok! :P

Végre mi is itthon!!! :D (bár 31 fok van a lakásban, de majd lehűtjük valahogy! :roll: )

Igyekszem gyorsan képbe jönni, ki hol tart, hogy teljes erőbedobással szurkolhassak!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó reggelt! Drukkjaimat indítom!

skrisz72

Jó reggelt és szép hetet!

Bols, ragacs egyfolytában++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Fantasztikus lehetett az előadás, irigy-irigy...)

Nani ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli drága, lehűlve??

Sannah, egészségedre váljék!!!

Timi, jó hogy újra TE IS itt vagy, puszi

Skrisz, legkésőbb holnap kiderült, de ma jön a hidegfront, hátha......

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

jó reggelt!

Bols, csíkerősítő indul++++++++++++++++++++ !!!
csodás este lehetett!

Lorina, drukk az 5-ös kiscsapatnak!!! :)

Timi, megnéztem a pocifotóid, gömbölyödik. :D

Irises++++++++++++!

Baba, hogy vagy?

Lidi, te most long protokollos vagy?
Sajnálom ,hogy így megfáztál, nálunk az üzletet ( fodrászat) max 26 fokra hűtjük, pont emiatt, hogy ne történjen ilyen eset.

Mindenkinek szép és sikeres hetet ( jön 1 kis lehűlés végre! ) !
nani72

Jó reggelt!
Kicsit bekukkantok, itt vannak Anyósomék, majd du. m ég visszanézek. Addig is Bols: Giga-mega csíkerősítő!!!+++++++++++
Tilli: Köszi! :wink:
Lorina:++++++++++++++++++++++
Mindannyiótoknak sok puszi délutánig, és drukk!V
nemevi

Sziasztok Csajok!

Újra itthon.Nagyon meleg volt a Balcsin is,szombaton elég rosszul voltam.De nagyon jó volt megúsztattam a minit/ket:)olyan meleg a víz.
És hát természetesen ma újra teszteltem(péntek óta)és elég határozottan erős a csíkom:):):)

Bols!
Olvasom a halvány csíkod,nekem is így kezdődött,HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!:):):):):)

Skrisz!
Pedig azt hittem Eszter megérkezik:)

Irises!
Tonnányi ragacs!!!!!!!

Lorina!
Mennyi kicsid van???

Jajj olyan sokan vagyunk nem tudok mindenkinek külön írni,de annál nagyobb lelkesedéssel DRUKKOLOK!!!!!!!!!!Kinek ezért kinek azért!
keny

Sziasztok!

Keny szuper! Vérvételre bemész?

Bols csíkerősítő!!! +++

Lorina drukk a kicsiknek!

Skrisz én nem nagyon értek ezekhez a táblázatokhoz, és excelem sincs, de egy időre szívesen átveszem tőled ha más nem jelentkezik. :oops:

Nani short protokoll, 2. ciklusnapon kezdtem a Gonalt és Merionalt.
Tegnap beállítottam a tollat 150-re, és beszúrtam a tűt a hasamba. Aha csak nem húztam fel a tollat. Még kezdő koromban sem csináltam ilyet. :shock: :lol:

Sannah ebben a hónapban kezdesz?

Irises mizujs? +++

Tilli sikerült éjjel lehűteni a lakást?

Hamarosan kezdőknek is drukk!
lidi33

Bols,
megaaa csíkerősítőőő! :lol: :lol:
hűdejó! :wink:

Nani, Iris, Lorna,
+++++++++++++++++++++++++++

Sannah,
:wink:
angel37

Sziasztok!

Sajna már munkából írok, vége a szabimnak :(

Bols küldöm a csíkerősítő drukkjaimait++++++++++++++++++++

Lorina drukk a kicsiknek, nálunk is mind megtermékenyült, de nem vitték el blasztóig. Nagyon szirkolok Neked.

Keny hajrá, most biztos vérvételen vagyunk, várunk.

Till nálunk folyamatosan 35 C van a lakásban, lassan már megszokom :lol:

Szurizóknak drukk.

Velem semmi nincsen, enyhén szurkál, estére erősebb mintha készülne megjönni, de nem olyan határozottan. Próbálok nem agyalni semmin és bizakodni.

Eszter tényleg nagyon jól érzi magát odabent :lol:

Szép napot nektek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!

Keny: de nagyon jóóóóóóóóóóó!!!! :D

Bols: +++++++++++++++++++++

Irirses: +++++++++++++++++++ Te mikor tesztelsz?

Lorina: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz: én is átvenném, de az excel a gyengém. :?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?