Dita,
köszi a hiányolást, megvagyok, csak bevállaltam egy szakfordítást 14 napos határidővel (a munka mennyisége is ennek megfelelő) így a végére, így minden időmben azt csinálom, hogy kész legyek vele, mielőtt Dani kíváncsi lesz a külvilágra.
És hát ezt meg ugye nem lehet megjósolni, a dokinéni is elég ellentmondásos volt, mert egyrészt tök zárt a méhszájam, másrészt jövő csütörtökön kell megint kontrollra mennem, és tegnap úgy köszönt el, hogy hát lehet, hogy már nem kerül arra sor, és megszülök....
Örülök, hogy talán rendeződnek a dolgok a pároddal. Nagyon nehéz ez a helyzet, és mindkettőtöket meg lehet érteni. A férfiaknál nehezebben jönnek az apai érzések, és valahol érthető, hogy a már meglévő gyerek iránti szeretetét jobban át tudja élni, mint a még meg nem született, nem látott baba irántiét. De megjön az is, ne aggódjál, és az, hogy a fiát így szereti, szerintem inkább jó jel az apai érzelmeit illetően.
Mind a kettőtöknek türelmesnek kell lennetek a másik iránt, már most is, de ha megszületett Bogyó, akkor pláne, de megéri! Mindkettőtökön múlik, mi lesz a kapcsolatból, és Bogyónak biztos, hogy az lenne a legjobb, ha egymást szerető szülők nevelnék fel.
Remény,
nagyon sajnálom a cukor-dolgot, de nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy tanulgatsz és igyekszel, hidd el, meglesz az eredménye!! Az augusztusi topicban, ahova még írogatok (2009 augusztusi babavárók a Várandósságon belül), vannak páran, akik szintén ezzel küzdenek - hát, meg kell mondjam, ők szedték fel a legkevesebbet a 9 hónap alatt, így csinosak maradtak (nem olyan bálnák, mint én....). Van ott egy lány, bizonyos linacska, ő nagyon profi már a témában, ha írsz neki priviben, biztos vagyok benne, hogy rengeteg jó ötlettel és anyaggal tud szolgálni, nagyon kedves is!
Tigriske,
nagyon örülök, hogy mindhárom baba ilyen szépen fejlődik, és hogy ilyen jó orvost sikerült találnod!
Trix,
húha, annyira repül az idő, mindjárt a harmadik trimeszterben leszel te is!!!
Azt a beígért pocakfotót még mindig nem láttuk...
Én felteszek egyet, bár ez már 8 napja készült a szülésfelkészítő utolsó óráján.
Colin,
mesélj, nő-e a már pocakod?
Zoe,
kitartást a hányós időszakhoz, már látod az alagút végét.