Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ja egy kicsit most megint besüppedt mindenki :(
Meleg is van,meg most kicsit mindenki csak úgy el van és várakozik :|
Majd újra belendülünk csak idő kell :wink:

Én azért csak jövök :D

Akella köszi :lol: Vigyázz is arra a kis cuncisra :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!

Beneveztem a kislányomat babaszépségversenyre. Ha megkérhetnélek rá titeket, akkor szavaznátok rá? Nagyon megköszönném!
A link:
http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 2092#32092 (egy kis rattanszékben csücsül)
onlány

onlány persze szívesen! :wink:

Kép
Kép
akella

onlány szavaztunk :wink:

Puszi Nektek! Szép Álmokat, holnap jövök.

Kép
Kép
akella

Esthajnal
Megjöttek a tesztek köszi szépen.

Olvasok ám csajok, csak az írás nem akar menni. Nagyon utálom már ezeket a sikertelen hónapokat. Látom senkinél sem rózsás a helyzet. Valaki indíthatná már a pozitív teszt hullámot!! Pussz!
szi77

Jó Reggelt mindenkinek!

Jelentem élek csak nagyon fáradt vagyok esténként meg van egy csomó dolgom is mielőtt elmegyünk nyaralni. Szombattól igazoltan leszek távol egy hétig.
Betty írt kedden sms-t. Hiányzunk neki nagyon, de azért jól érzik magukat és kedden nem kis izgalomban volt részük, de erről majd ő mesél. :lol:

Mindenkinek szép napot!

királylány

Dia nemáááááááááááááááár :?
Most fúőrja az oldalamat jövő hétig :roll: :D
Vendég

köszönöm szépen annak, aki szavazott Lizusra :wink:

Egyébként jó reggelt mindenkinek! Nyaralósokra irigy irigy! De majd én is visszavághatok :lol: mert augusztus utolsó hetében wellneselünk kicsit a Balcsin.
Megküldte postai úton a dokim a hormon leleteket és egy 5 soros kommentárt fűzött hozzá, amelynek a lényege az, hogy progreszteron, sárgatesttermelődésem nulla. :cry: :cry: :cry: (és szedjek clostyt, de azért zárójelben megjegyezte, hogy védekezés mellett, mert nagy ilyenkor a terherbeesés veszélye :shock: )
onlány

bizti terhes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tudom ám :roll: :wink:
onlány

Onlány én is szavaztam :D

Kép
anyci

Neeeeeeeeeeeem nem terhes! Ez tuti! De akkor sem árulom ám el! :P

királylány

Dia,de piszok vagy :evil: Minket csak egyen a rosseb hogy mi az,mi?

Kép
anyci

akkor detox :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
onlány

Na jóóóóóóóóó engedek az erőszaknak!
Idézem őt:
"Tegnap már akcióban is volt részünk. Elloptak a partról egy új honda civic-et. Bement a két csaj a vízbe, közben ellopták a cuccukat, a táskában volt minden. faszikám kivette a kulcsot, rányomott, kocsi prüttyögött, beült azt tűz. Az egyik csaj futott is utána, de csikorogva elhajtott. Utána mi hívtunk nekik rendőrt, szüleit stb. Jelenleg körözés alatt van az autó BLV a rendszám, metálbézs színű"

Szóval ez volt az izgalom........de remélem más izgalomban is van részük :lol:

királylány

:shock:
onlány

Sziasztok!

Felhívom mindenki figyelmét, hogy augusztus 16-22. között nem leszek netközelben, ezért aki teszteket szeretne venni, az 10-ig adja le a megrendelését, hogy tudjam teljesíteni időben!

Betty-éknek izgis a pihijük akkor :lol:

Pusza mindnekinek, tessék rosszalkodni, már aki megteheti :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2009.07.31 09:09-kor.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Aztaaa Dia :shock: Ez nagyon durva. Fényes nappal Magyarországon ilyen történik. Mint az akciófilmekben.

Onlány: én is megyek szavazni mindjárt...
Vendég

köszi Csibuc!
Liza képe előtt van egy kislány, aki -jaj szegénykém- szerintem nem egy szépség és 57 szavazata van :shock: :twisted: .
Hu csajszik, hogy bírjátok ezt a meleget??? Képzeljétek magatokat ide: http://www.baltitravel.com/google/cancun.jpg és hogy félmeztelen, szépen kidolgozott "bennszülött" (nem összekeverni a zafroval!) fiúcskák lesik minden kívánságotokat! koktél, legyezés, masszázs. Hm... Betty miről marad le :wink:
onlány

najó, kiegyezek ezzel a hellyel is :cry: : http://farm2.static.flickr.com/1303/133 ... 9cac19.jpg
onlány

Dia ez aztán nem semmi :shock: Zajlik Bettyék körül az élet :shock:

Csillag privi megy!

Onlány te mazopista vagy?! :shock: Meg még engem is kínzol??? :shock:

Kép
anyci

onlány nem tudod lehet többször is szavazni? Mert egyszer már szavaztam én is a kis tündérkédre :lol:

Kép
Kép
akella

onlány megpróbáltam még egyszer szavazni, da sajna nem engedte :cry:

Kép
Kép
akella

Akella, aranyos vagy, de sajnos azért nem engedi, mert a rendszer szigorúan ellenörzi az ip címet. Tehát ez annyit tesz, hogy hiába van másik névvel regisztrálva az ember, ugyanarról a gépről még egyszer nem tud szavazni. Elvileg, de azt írták, hogy ez nem akadály, de gyakorlatilag az. De viszont, ha pl a más helyről szavaz az ember, tehát ha más az ip címe, akkor semmi akadálya -persze más regisztrációs néven és emailcímmel-. Remélem érthető volt! :wink:
Bri, hol vagy????
Anyci, nem volt jó az ötlet? :oops:
onlány

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem voltam mostanában, kicsit vívódom a gondolataimmal.
Ma Lébénybe voltunk barátoknál, babanézőbe, hát gyönyörű a drága,nem láttam ilyen szép kisbabát. Csak nevetett és nevetett,sikongatott. Imádom,Nadinnak hívják.
lujzedli

Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 2600 Ft/db.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

azért figyellek titeket ;-)
Kép [/img]

Kép
rabbe2

Rabbe
Vonalzit kene cserelned 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked holnapra!!!
Vendég

Rabbe, de jó téged is itt "látni", jöhetnél néha-néha, csak így mint most, bejelentkezni, bár örömmel venném, ha többet írnál :wink:

Bridget, te is nagyon leszoktál rólunk, :cry: , remélem, nem bántottalak meg valamivel :roll:
Én is boldog szülcsinapot kívánok neked!

Puszinyuszi

esthajnalcsillag

Bridget:Nagyon Boldog Szülinapot!
lujzedli

Sziasztok!

Bridget sok boldogságot holnapra. Blogodat kukkolom néha :)

Akella, szóval Nektek is picilány? Szupi!

Szép hétvégét Mindenkinek!
Orsi
sz orsi

köszönöm bridget és csillag az ujboli szívélye sfogadtatást. Ígérem majd fogok sürübben jönni, de most nyáron megprobálom pihentetni a babaprojektet és ugy egyeltalán az egész netezést. :-)
majd szeptembertől ujból kezdődnek illetve folytatódnak az orvosi járatok, akkor legalább van miről írnom :-)
Holnap este indulunk nyaralni(horvátország), ugyhogy 3 hétig elvileg nem is leszek... de utána belevetem magam ujból abbaás praktikákba ;-)
addig is mindenkinek drukkolok!!!!
nekem talán holnap lesz 100% lh tesztem... m ár van két csik rajta...
Vonalzómat látom ;-) természetesen régi, de még nem csináltam ujat, de hamarosan potlom. nem tudtok valami jó oldalt ajánlani, ahol szép babprojektes vonalzik vannak? most épp egyet sem találok...

legyen mindenkinek gyönyörű és nyugodalmas éjszakája. puszi mindenkinek

Kép
rabbe2

sikerült! :-)
Mostmár tényleg jó éjt mindenkinek!

Kép
rabbe2

Rabbe
Szupi lett a vonalzid 8) Csak azert mondtam mert ott mar a 18dpo-n voltal...mar azt hittem babas vgy :shock: :lol: aztan megneztem a gorbed es lattam nem :? Netezest enis probalom csokkenteni...nem tudok orakat itt ulni...foleg a kulonbozo idoeltolodas miatt nem is olyan jo :?

Csillag
Nem bantottal meg dehogyis :wink: Csak kicsit levolt huzva itt mindenki es az,hogy en itt biztatok mindenkit mondom a pozitiv dolgokat es mindenkinek megis lefelegorbul a szaja...hat nem jo erzes...en is tul vgyok mar par ev sikertelensegen es lassan 2eve mentem el dokihoz.Ugyhogy nalam se rozsas az elet....de ha negativkodunk az atszall a masikra,mint ahogy megis tortent :roll: Aki pihenni akar azt megertem az mas...na mind1 szal azert nem jottem mert kicsit lehuzo volt a topik,de a nagyobb ok az idohiany!Orultem,hogy a masik 2topikba tudok 1-2szer irogatnies meg 1000meg 1masik dolgom is volt es orakat itt ulok igy is neten :x

Orsi
Jaj de jo,hogy irtal :D Mar 23hetes vgy :shock: huuuhaaaa 8) :lol:

Milyen,Lujzi es a tobbiek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy peteérés után mennyi palástfű teát kell inni?

Köszönöm!
Pitypang

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

Bridget: hu de jó lett volna ha valóban a 18dpo-n lettem volna ;-)
na de majd talán ebben a hónapban...... ha meg nem akkor majd, amikor jönni akar. jó lenne ha szeptemberig sikerülne, mert a dokim szeptembertől tovább szeretne küldeni meddőségibe(mert eddig elsőre sikerült mindig, most meg már 4-5 hónapja probálkozunk). bár szerintem ott a baj hogy keveset vagyunk együtt. na erre segítene a lombik vagy inszem :-D csak az a baj hogy a párom még mindig makrancos a minta leadás+vizsgálat miatt :evil: :evil: és nem akar elmenni vizsgálatra. akkor meg hogy akarunk majd esetleg inszemezni(ahol többször is lekell adni....)+pénz....De hát gondolom neked erről nem kell írnom:-D
szerinte nála nincs baj :evil:
egyszer megnézettük akkor megfelelő számmal voltak csak nagyon lassúak Akkor azt mondta a doki, hogy ezzel nem is lehet teherbe esni. én meg mondtam neki, hogy már 2X sikerült rögtön az első hónapban. abban maradtunk akkor hogy akkor minden ok, bizti csak a hideg miatt nem mozogtak...
:shock: :shock:

Kép
rabbe2

De hülye vagyok!!! :shock: :shock: :shock: Mjadnem elfelejtettem.

Boldog Szülinapot Bridget!!!

Kép
rabbe2

Sziasztok!

Bridget BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

sz orsi igen kislány, már elég egyértelműen rávágta az Uh-ban a nő :lol:

Tegnap este nagyon beindult a pici, így legalább már apa is érezte :P

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Hali!

Akella, de jó, az olyan jó érzés, amikor mocorog. Persze később lesznek klassz fájdalmas mozdulatai is, de akkor is :lol:

Pitypang, minden nap 1 kiskanállal, 2 dl forró vízzel leforrázod a szűrőben lévő teát, 10 percig állni hagyod lefedve, majd szépen megiszod. :wink: Délután ismételhető ugyanígy.

Rabbe, gyönyörű lett a vonalzód! 3 hétig? De jó nektek, jó utat, és hátha nyaralás közben sikerül majd a babóka. :wink:

Szorsi, klassz, hogy benéztél, tedd máskor is légyszi, és tényleg furi, hogy már ennyi idős a babácskád. Nemrég csináltál tesztet, most meg mindjárt megszületik a kisbabó. :)

Bridget, hát bizony lehangolódtak itt a lányok sajna, de azért remélem, senki nem adta fel (sőt, biztos), csak néha kell egy kis szünet, de majd mindenki új lendülettel tér vissza :wink:

Sziasztok

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Visszatértünk, nagyon jó volt a nyaralás!

Bridget
Boldog szülinapcsit!!
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridgetnek és Bettynek nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép
Vendég

Köszi Csibuc
édi-bébi vagy!!
:wink: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
teszt???

betty615

Betty:

Kép Neked is nagyon boldog szülinapot!!!

Kép
rabbe2

Tényleg Bridget, teszteltél esetleg? Bár gondolom ha pozitív lenne, már kikürtölted volna országnak-világnak :)

Betty, majd mesélj ám, milyen volt!!! És természetesen neked is boldog szülcsinapot!

Engem május végén nem sokan köszöntöttek ugyan, na de legalább kevesen tudják, hogy öregedtem megint :lol: Na nem mintha ezt a fiaimon nem látnám :roll:

Pusza

esthajnalcsillag

Betty: [size=18]Nagyon Boldog Szülcsinapot kívánok![/size]
lujzedli

Csajok csak gyorsan jottem ne furja az oldalatok a kivancsisag tovabb :lol:

Teszt:NEGA :? Pedig almomban teszteltem es pozi lett 8) kettot is elottem....hat nem irnam le az erzest...aztan felkeltem es kesz voltam...visszaaludtam es megint visszajott az alom....de jo volt...aztan felkeltem teszteltem....nega de meglepodes nem volt en is valahogy ereztem :roll:

Majd 3.cn-en megyek vv-re a dokkerhez egyenlore piri meg 3-5napon belul jon csak :roll: Most meg megyunk hajoturara apacskaval 8) megyek is...

Kép a koszonteseket!!!

Betty
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

betty BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Remélem jól telt a nyaralás és jól éreztétek magatokat apával :wink:
Azért nagyon hiányoztál!

Puszi

Kép
Kép
akella

bridget érezd nagyon jól magad :!: :lol:

Kép
Kép
akella

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!
BRIDGET ÉS BETTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

így utólag :oops: :lol:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?