Beagle: igen, igen, igen... nagyon szeretnék még egy harmadik babát..
jó lenne egy pici lány, de ha fiú lenne az sem lenne nagy baj..
Ákos és Matyi között két év van, és ez nagyon jó, mert nagyon összenőttek, imádják egymást..
viszont amikor Ákos megszületett, Matyi még csak két éves volt és hát voltak vicces szituk..
na semmi komoly, csak, pl. hogy etessek egy éhesen ordító manócskát és, hogyan másszak fára, vagy focizzak egy azon időben a másik fiammal..
mert hát egy két évesnek, bármennyire is türelmes, mondhatom, hogy csak egy pillanatig várjon..
na, arról nem is beszélve, hogy Matyi is babakocsival akart közlekedni Ákostól ihletet kapva, így tolhattam két babakocsit egyszerre..
a legtrükkösebb az volt amikor egyedül kellett megoldanom a fürdetést, és még sorolhatnám..
most, hogy Matyi három, illetve Ákos egy éves, már nagyon jó, mert Matykó nagyon önálló lett, sőt rengeteget segít is.. Ákossal pedig tök jól lehet kommunikálni, ráadásul folyamatosan Matyi nyomában van és utánozza vég nélkül..
ha újra kezdhetném, akkor is ekkora korkülönbséggel vállalnám őket..
a harmadik babával is csak azért várunk többet, mert a terhességi cukor miatt a dietetikus azt javasolta, hogy hagyjak egy kis pihenőt a szervezetemnek..
anyukám sajnos nem itt lakik, hanem Pesten, csak szinte minden nap itt van velünk.. általában délre jön és hat körül megy haza..
szombaton a papa is jön vele..
anyu már nyugdíjas, (bár külsőre nem látszik rajta..
) és pont a gyerekek miatt hagyta abba a munkát..
aranyat ér nekem mindenféle szempontból..
nagyon aranyos, rengeteget segít nekem és ahogy a fiúkkal foglalkozik, hát nem hétköznapi nagymami az biztos..
minden buliba bele tudják vinni a fiúk, (a papa még extrább, ő minden buliba bele tudja vinni a fiúkat..
) általában a mi nevetésünktől zeng a falu..
nagyon azon vagyunk a párommal, hogy le tudjanak költözni a papával ide hozzánk, csak egy kicsit bonyolult megoldani, de rajta vagyunk nagyon..
pussz
Móni