Új privát üzeneted érkezett!

Iddiko!

A Maca-Vibe leirasa a hazipatika.com-on jobb, mint a mellekelt tajekoztaton.
Talan egy dolog hianyzik:
Aminosavakat, letfontossagu vitaminokat, karbohidratokat, asvanyi anyagokat tartalmaz, proteintartalma magas.
Mellekhatasakent afrodiziakum jellegu, a libidot noveli.
(Epp a zsebemben volt a tajekoztato... Sajnos beszkennelni nem tudom Kép)
íaz infohiany engem is zavart.

Monchy, Orsoly!
Az en apukam is dohanyzik 16 eves koratol (most kb. napi 1 doboz), es megis lett 4 gyereke (2 hazassagbol), ugy tunik, hogy teljesen egeszsegesek vagyunk.
Mas kerdes, hogy ha jol tudom, akkor a spermiumok mozgasat gatolja a dohanyzas, ezert lehet okozo.
De en se nagyon piszkalnam erte a parod, mert akkor "csak azert is" jelenseg lehet.
(A dohanyzas egyetlen mellekhatasa KépKép nalunk a gyerekeinel: mindannyian UTALJUK a cigizest.)

Andi!
Nem akarok elkeseredni, de a hom meg mindig csak 36,4. Remelem, majd feljebb megy, addig is akciok KépKép. Ha meg nem, akkor... Serophen?
Ugy bizok a Macaban! Nem akarok hormont!

Caldea!
Hmmmmmm.... En is akarok! KépKépKépKép

Eszter
beszti

Lotti, koszi a tippet. Neki egyebkent azzal van gondja, hogy nem otthon kell...Azt mondta, hogy itthon ok, es utana bevinni valahova. Ugyhogy meg lehet ez lesz, ha jol tudom 2-3 oran belul kell beerkeznie. Errol tudtok valamit?

orsoly
orsoly

Eszter!

Van PG/53 mikroszkópod? Én azzal figyelem a peteérést. A férjem is azt mondta tegnap, hogy higgyek a MACA-ban ez is sokat számít.
Azért remélem holnapra már felmegy a hõd.

Andi
Andy

Most jöttem meg az utolsó szurcsiról.
Akkor mostmár tényleg csak várakozás.

Monchy a "nagy öreg".

Iddiko!

Én elkértem a Macát a gyógyszertárban és elovastam a leírását. Utána nem vettem meg, mert nem volt nálam annyi pénz. Szerintem megmutatják bárhol, persze ha van.

Júniusban vettem utoljára 4.800-5.000 Ft volt!!!!
Felment az ára?

Holnap ne keressetek mert nem leszek. Balcsira megyünk, barátok, hálózsák, paplan, hosugárzó, kaja.
Ja és holnap leszünk 5 éves házasok (11 éve vagyunk együtt)

Caldea
caldea

Sziasztok Lányok!

Olyan szép ez a reggel. Reggel 4.30-kor keltem mert nem tudtam aludni és sajna kénytelen voltam höt mérni ekkor a 6.30 helyett.

Ha ebben a hónapban nem jön össze a baba, akkor én is megpróbálkozom a Macával.

de van egy(?)kérdésem!

Amennyiben fokozza a termékenységet valszínü a hormonokra is hatással van. Ugye? Namármost, ha terhes leszek és abbahagyom a szedését akkor a hormonjaimnak is annyi, vagyis fenn áll a vetélés lehetösége. Jól gondolkodom?

Mi akkor a teendö? Van erre valakinek ötlete? És mi van ha a dokinak bevallom, hogy a Maca miatt lettem terhes és ebböl arra következtetek, hogy a szervezetemnek hormonra van szüksége a terhesség fenntartásához, vagyis adjon! Írja fel az Ultrogestant, vagy valami mást! Erre ö nem ad? és ellene van és azt mondja nem attól lettem terhes?

Különben meddig kell szedni? Addig amig nem veszed észre a tüneteket, vagy a peteérés után abbahagyod?
Szerintetek nem elég a napi 2x1 szem?

És még valami! Ha mondjuk mégsem kellene terhesség elsö szakaszában szednem hormonpótló gyogyit mert a hormonjaim nélküle is jók lennének akkor akkor ez a hormon gyogyi árthat a babának? Vagy a szervezet kompenzálja, kiüríti, raktározza? Erröl tud vki vlmit?

Várom válaszotokat.
Moni
mj

Monchy, Ancs, Andi, Caldea!

NAGYON SZERETLEK TITEKET, mert már nem is félek annyira.Kép Jó,hogy vagytok és tartogatjátok bennem a lelket. OK megyek és sztár leszek a kamerák elött. Még gyüjtök egy kis eröt és már gyerekjáték lesz bemennem a kórházba. Mit kezdenék nélkületek?

KÖSZÖNÖM NEKTEK! Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Moni!

Elõször is 3x1-et kell beszedni belõle és 1 doboz l hónap. Én végig be fogom szedni és ha már nem jönne meg abbahagyon. Ez a nem várt mensi körüli idõ.
Igen hatással van a hormonokra természetes alapanyaga miatt nincsenek mellékhatásai min pl. a Clostinak. És nincs tõle ciszta se.
Szerintem akinek alacsony a progi szintje és ilyen nehezen esik teherbe annak aki dokija egybõl felír valamilyen progeszteron készítményt. Az én dokim biztos felfogja írni, mert ennyi probálkozás után ne hogy már ez miatt veszítsem el a babát.
A vetélés sajnos benne van a pakliban így is. A MACA a peteérést serkenti és nem arra van, hogy meg is maradjon.
Ha nekem bejön most a terhesség én biztos el fogom mondani a dokimnak, hogy szedtem a MACA-t. Hát az lehet hogy nem hiszi el hogy ettõl sikerült, de engem az már nem érdekel. Akkor már csak valamilyen progi gyógyszert kérek tõle, hogy el ne vetéljek.

Andi
Andy

Ugye lesz tali 29.-én?
Én vonattal fogok menni és a keletibe érkezem meg. Jön még valaki Miskolcról?

Gabó
Gabómanó

Eszter, Andi
A házipatikában azt írja, hogy a Maca kb. 3 hét után fejti ki hatását. Úgyhogy, ha nem éreztek semmit az sem gond!!!
Értesítsetek minden fejleményröl, mert nagyon érdekel.

Norci!
Csak erre az egy mondatra volt energiád, idöd?
Légyszi lökj ide még párat!

Caldea!
Veled várakozunk lélekben. Pihenj sokat, és ne idegesítsd magad hülye, most fontosnak tünö dolgokon. Relaxálj, kertészkedj (módjával), vasalj (ja, bocs engem a vasalás mindig felidegesít), sétálj, olvass, stb.

Más:
Apám, Anyám napi 2-2 dobozzal szívnak. Nem csodálkozom rajta, hogy úúúúúúútálom a cigit. Anyukám, akit imádok, azt mondta, hogy nagyon keveset dohányzott terhessége alatt! 4-5 szál/nap.
Kösz MAMA!!!!
Egyszer azt mondta (lehettem úgy 15), hogy nem vagyunk normálisak én sem meg ikrem sem (mert vmi rossz fát tettünk a tüzre), akkor az volt a válaszom, hogy ez miatta van, mert dohányzott. Azóta nem hallok töle ilyen megjegyzéseket :-))))))))))))

Emlékszem arra is amikor kismamák sírtak a kórházban, hogy a gyereke 7 hónapra fog születni és hogy az mennyire rossz. (Szülészeten dolgoztam iskolai gyakorlat alatt) Mondtam nekik nézzenek rám, ismernek, látnak rajtam valami defektet? Azt mondták nem. Erre azt válaszoltam, anyám dohányzott terhessége alatt, és ketten voltunk és 7 hónapra születtünk és 1,85-öt nyomtunk egyenként. Na erre felvidultak!!!

Üdv,

Moni
mj

Gabó!

A talin már futhatsz is olyan jól leszel.
Akkor 20.-án kell rádgondolni?

Caldea
caldea

Rosszul kérdeztem. KATA TE JÖSSZ a talira?
A keletibe ki érkezik még?

Gabó
gabómanó

Lányok!

Megvan a multkori 3 vérvételem progrszteron eredménye:
19 nap 23,6 22 nap 37,9 24 nap 34,0 !!!KépKépKépKépKép

Heuréka!!! Persze mindezt clistilbegyt + oradexon organon kombinácipjával értük el. Nálam egyik gyogyinak sem jelentkezett mellékhatása, habár szerintem az oradexontol fájdogál tompán a fejem. De ez ki érdekel, ha az eredményem JJJOOOOOO!!!!KépKép

Gabo!

Gondolj arra, hogy a mütét után talán már a következö honapban ott lesz a baboca!!!! Már maga a gondolat is megéri a mütétet!!!KépKépKépKépKép
Sokat gondolunk majd RÁD és szoritunk neked!!!

Puszi mindenkinek: Pucur
Pucúr

Caldea!

AHA 20.-án. 19.-én megyek be felvételre. Pizsamát oda lehet vinni? Vagy jobb lesz a hálóing?
Ja és köszi, hogy kaphatok telefonos segítséget, ki is fogom használni de elötte a számítógépest és írok neked emil, miután a közönség már segített. Kép

Gabó
Gabómanó

Pucur!

Köszi Neked is. Tudod nagyon sokat jelentetek nekem, nem gyözöm leírni és fontos számomra,hogy amikor bennt leszek, tudom, hogy velem lesztek.
Igazad, van. Utána talán sikerül.
Megteszed,hogy kijavítod az életkoromar + 1 év.

Köszi és puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Az oradexon organon mire való?

Nekem amikor magas volt a kortizol szintem, akkor a kontoroll vérvétel után be kellett vennem két szemet éjfélkor és reggel újra vérvétel. Ezt miért csinálták még nem tudom.

Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Moni!

Szerintem nem eleg 2x1 szem a Macabol, mert azt irja, hogy 3x1-et kell szedni. Biztos nem veletlenul.
Kerdeseid jok...
Mivel a Maca peteerest serkento, ezert szerintem ha abbahagyod, az nem okozhat vetelest (ha progibajod nincs).
Azt gondolom, hogy ha a progieredmenyiddel valaha is baj volt, akkor a dokinak termeszetesen indokolt felirnia gyogyit, hogy megmaradjon a baba, akarmitol is estel teherbe.
Ugyhogy amint latod egyetertek az Andival.
Ha ez hasznal, akkor en biztosan megmondom a dokinak.
Igen en is olvastam, hogy 2-3 het mulva van hatasaa Macanak, de en ereztem dolgokat (csak azt nem szeretnem, hogy ez psziches alapon erzes legyen!).

Caldea!
Gratula! KépKépKép
A Maca-t 5600 Ft-ert vetem legutobb (igaz gyogynovenyboltban).

Pucur!
Kép

Andi!
Igen, van PG/53-mam, de nem mutat semmit.
Igaz volt mar olyan, hogy a 10. napon es a 19-20. napon is pafranyos volt. Sot egyszer a 27. napon is (aztan nehany napo mulva megjott...). Valahol azt olvastam egy doki szajabol, hogy nem er semmit, mert o nem tudja igazolni a dolgokat, es csak labormikroszkoppal lehet rendesen latni.
Nem tudom mit gondoljak. Idonkent megnezem, de inkabb a hot figyelem, meg a nyakot.

Eszter
beszti

Gabo!

Az oradexon az agyalapi mirigyre hat és csökkenti egy kicsit a férfihormon termelést. Mivel nálam a closti jol müködik (2x1 5 napig) nem lehet emelni az adagot, mert akkor tele lennék cisztákkal (tulstimulálná a petefészkemet), de a progoszint viszon vészesen alacsony volt (8,7). Ezért kaptam ezt a kombináciot. De bejött!!KépKépKépKépKépKépKép

Pucur
Pucur

A PG53-hoz hozzászólva, én semmit nem tudok kivenni belöle. Se páfránylevelet, se mást.Kép

Gabó
Gabómanó

És egy javitott életkor:

Orsoly 8c 57 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 51 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 40 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 33 cn Szeged 27 év
Süni 3c 29 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 27 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 25 cn Calgary 26 év
Éva 27c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 25 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 20 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 20 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 19 cn Budapest
Norci 5c 19 cn Budapest 26 év
Moni 4c 18 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 18 cn Budapest 26 év
Bella 15c 18 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 18 cn ? 32 év
Eszter 12c 18 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 16 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 12 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 11 cn Györ 24 év
Márti 9c 10 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 8 cn Szeged 30 év
Eni 2c 7 cn Pécs 26 év
Edina 7c 7 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 6 cn Miskolc 27 év
Lora 11 c 4 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 3 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 2 cn Adács 27 év

Pucur
Pucúr

Eszter!

Az én dokim azt mondta a PG/53-ra, hogy az jó ha van. Az a baj hogy nem tudom kinézni, mit látok. Ma kavicsot nem láttam, hanem valami egybemosódott valami. De nem kavics volt az biztos. Képzeld szúrkál a baloldali petefészkem, de nem valami kellemes érzés.

Andi
Andy

Hahó!
Gabó!
Én is a miskolci vonalon utazok majd a talira, jöhetnénk együtt!
Vámosgyörkön szállok vonatra, 11:52-re ér a Keletibe.
Te melyikkel jössz?

Pucúr!
Akkor most tuti-buli??KépKépKép

Ancsi
Ancsi

Pucur!

Ez tényleg jó hír, hogy jó a progid. Ezek az értékek miben vannak megadva:ng/ml vagy nmol/l?
Akkor mindent bele!Kép

Andi
Andy

Ancsi Hurrá!

Ez szuper, legalább nem megyünk egyedül. Akkor az személyvonat ugye? Én IC-vel akartam menni, de akkor én is azzal megyek. Utána is nézek mikor indul Miskolcról.

Gabó
Gabómanó

Hát persze, hogy tuti a buli!!!!

Andy

ng/ml-ben van megadva és 21 fölött jo.

Pucur
Pucúr

Andi!

Egybemosodott valami nekem is volt (sajnos nem pafrany), meg mellette kavicsok.
Az jo, ha szurkal. Kép
Nem tudom, az en dokim mit mondana a PG/53-ra. Csak azt tudom, hogy nehezen szerezem be, mert gyogyszertarban nem lehetett kapni (egy csomo helyen voltunk Pesten). Ha valami olyan oke dolog (mint peldaul az ovulacios tesztek), akkor miert nem kaptam? (Aztan vegul sikerult a forgalmazotol utanvettel megvenni...)

De azert erdekelne a tobbiek velemenye is. Szerintetek hasznalhato? Jo eredmenyeket mutat?

Eszter
beszti

Pucur!

Én is erre gondoltam. Csak nem írtad oda azért kérdeztem. Akkor szuper!Kép

Eszter!

Akkor mit mutatott a mikroszkóp ha nem páfrányt?
Kavics vagy páfrány, nincs más.
Néha úgy szúrkál hogy felszisszenek.

Andi
Andy

Sziasztok Lányok!

Na végre itt vagyok! Nem müködött nálunk az Internet, csak az Internyet! Kép Kép Kép

A szurkálás tuti jele a peteérésnek! Kép Én szeretem, ha szurkál, mert az jó jel!

Gabó!
Andinak, Ancsinak és Krisztinek már felajánlottam, hogy "felszedem" Öket kocsival a pályaudvaron, úgyhogy most Neked is megteszem a felajánlást. Rajtam kívül 4 ember befér. Azt nem mondom, hogy hátul kényelmes lesz, de legalább nem kell taxizni és én tudom is, hogy hova kell menni, úgyhogy nem valószínü, hogy eltévedünk. Azért nincs kizárva, de egy kis kalandvágyatok kell, hogy legyen!!! Kép Kép Kép

Kép Monchy
Monchy

Randi lista:

1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
4. mj (alias: Moni)
5. Andi
6. Orsoly
7. Ancsi
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti

Akit lefelejtettem, bocs, de írja hozzá!
Monchy

Köszi MOnchy!

Én leszek akkor a negyedik.OK? Indulhat a babanet járat a szuper taliba.Kép

Most pedig befejezem mára. Hazamegyek, mert majd szét robban a fejem.Kép

Puszi Mndenkinek: GabóKép
Gabómanó

Sziasztok!
Én is elmentem haza. És nekem is fáj a fejem. Kép Biztos ezek a hülye frontok okozzák!

Puszi,

Kép Monchy
Monchy

Jó reggelt Lányok!

Hát igencsak meglepödtem! Kép Tegnap 1/2 4-kor megállt az élet? Akkor tényleg front lehetett tegnap, ha senki sem írt este! Gondolom, hogy mindenkinek "nyomós" oka volt, hogy nem írt egy sort sem és remélem, hogy mindannyian jól vagytok! Kép
Itt a péntek, úgyhogy tessék vidám lenni! Kép Kép Kép

A mai lista:
Orsoly 8c 58 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 52 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 41 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 34 cn Szeged 27 év
Süni 3c 30 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 28 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 26 cn Calgary 26 év
Éva 27c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 26 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 21 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 21 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 20 cn Budapest
Norci 5c 20 cn Budapest 26 év
Moni 4c 19 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 19 cn Budapest 26 év
Bella 15c 19 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 19 cn ? 32 év
Eszter 12c 19 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 17 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 13 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 12 cn Györ 24 év
Márti 9c 11 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 9 cn Szeged 30 év
Eni 2c 8 cn Pécs 26 év
Edina 7c 8 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 7 cn Miskolc 27 év
Lora 11 c 5 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 4 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 3 cn Adács 27 év

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép Monchy
Monchy

Szia Monchy!
Nagyon friss vagy!!! És a pénteki hangulatot csak valami szépecske idő tudná még fokozni...
Cincérke
Cincérke

Szia Cincérke!

De jó, hogy nem vagyok itt egyedül! Kép Tudod, én 7-re járok dolgozni, de már itt vagyok 3/4 7-kor és most kivételesen friss vagyok és kipihent is.
Szerintem, nálam legalábbis úgy müködik, hogy ha péntek van, akkor eléggé felfokozott a hangulat. Már amiatt, hogy itt a hétvége!!! Hurrrrráááááá!!!Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Éljen a péntek éljen a hétvége...!!!!
Ha 7-re jársz dolgozni, biztos előbb végzel!!! Kép Kép Kép
(Én még itthon vagyok...) és nézem a Tényeket Kép
Jó munkát!
Cincérke
Cincérke

Cincérke!

Igen, már 1 órakor elmegyek. Pénteken csak 1-ig vagyunk.
Mit mondanak a Ténykeben? Van valami új fejlemény?

Monchy
Monchy

Sziasztok!

En meg itt voltam tegnap este is, de azert nem irtam, mert lattam, hogy mar valoszinu senki sincs gepkozelben.

Remelem olyan szep idonk lesz, mint tegnap Kép.

KépKépKépKépKépKép

Eszter
beszti

Kedves Eszter és Caldea,

köszi szépen a válaszaitokat!

iddiko
iddiko

fejlemény:

Róma: áprilisban ellopott pilótaegyenruhák, belépőkártyák... valszínű összefügg ezzel...

lejátszottak 2 telefonálást: egy nő hívta a férjét (fiatalok) "örökké szeretni foglak"... Nem is tudták mi történt az első becsapódásnál...

Bin Laden családtagjai már hetekkel ezelőtt elhagyták Afganisztánt...

Cincérke
Cincérke

Sziasztok!

Eszter, és a többiek!
Nekem is van már PG/53-mam, de nekem a 13. napon mutatott csak páfránylevél rajzolatot, igaz volt mellette néhány kis kerek valami is. A többi napokon csak a kis kerek valamik voltak. Ezt nyálból végeztem. Ti mibõl végeztétek?

Csajok!
Ma kellene nem megjönnie. És még semmi hír a mensirõl. A hõm a tegnapi 36.8-hoz képest felment
ma reggel 36.9-re. Nem nagy változás, de jobb a semminél. Igaz, nem merek még reménykedni, mert volt már olyan, hogy késett egy napot, de többet nem. Úgy, hogy most nagyon izulok, hogy mi lesz.

A lista tetején lévõkkel mi újság?

Puszi mindenkinek

Éva
Éva

Szia Éva!

Azt kívánom Neked, meg persze a többieknek is, hogy a mensesröl hónapokig ne kelljen hallanunk! Kép

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Orsoly, engedd meg, hogy elmondjam, hogy a párom hogyan is vette rá magát (meg én õt!) anno a spermavizsgálatra. Úgy volt, hogy egyik nap hazaállítottam az ötlettel (amit a nõgyógyászom mondott és általam üzente a páromnak), hogy menjen el megnézetni, erre teljesen megsértõdött, hogy mit képzelek én... aztán én visszavágtam azzal, hogy tök jó, hogy én itt hónapok óta kínoztatom magam a dokival, folyton szét kell nyitni neki a lábaimat, stb, stb, és hogy ennyit igazán megtehetne, neki nem is fog fájni, stb. Aztán magára hagytam ezzel a dologgal. Másnapra meg már totál be volt gazolva, hogy jaj akkor ha eddig nem jött össze (7-8 hónapja), akkor biztos nála van a hiba és mi lesz ha a spermavizsgálattal kiderül, és hogy õrajta nem is segíteni, stb... ekkor már pátyolgatnom kellett a lelkét, szóval nem volt kispályás a dolog... azzal bíztattam ekkor már, hgoy már csak azért is menjen el, hogy kiderüljön, hogy NB1-es fickókat hordoz magában, és hogy tuti nincs is fele gond... Hülyére udvaroltam magam neki, de aztán meglett az eredménye: elment... persze vigyorgó arccal állított haza, hogy azt írták a lapjára, hogy donor minõségû a dolog... Szóval ennyit a férfiakról! De ha az ember lánya ért a nyelvükön, akkor az ujja köré csavarja õket és bármit megtesznekKépKép

Na cuppantás mindenkinek, hajrá lányok, Cincérke a startoló gólyánál jobb képet nem is találhatott volna!
Beja
Beja

Kedves Lányok!

Tegnap voltam dokinál és eléggé elszorított. Azt mondta hogy 1/2 éves gyógyszere próbálkozás után normális esetben teherbe kellett volna esnem. Sajnos a bal oldali petevezeték elzáródás miatt kevesebb az esélyem a terhességre. (Mostanában mindig a bal oldalon érik meg a tüszõm) Nem látja értelmét a ennek a kezelésnek (Closti+HCGinjekció)
hanem bele kell vágnunk a mesterséges megtermékenyítésbe. Rákérdeztem, hogy az inszemre gondol és azt mondta, hogy igen és ha így sem sikerül akkor jön a lombik. A kettõ között kellene egy laparoszkópia hogy megnézzük mi van a hasamban. Azt mondta muszáj, mert meg kell néznünk a jobb petevezetékemet meg a múltkori folyadékárnyékomat. Ha gond van akkor már lehet hogy a lombik jön. Kérdeztem tõle hogy nem lehet-e, hogy alacsony a progi szintem és ezért nem tapad meg, de õ azt mondta hogy a görbém az jó. Ezekután azt mondtam, hogy ebben a hónapban pihenni szeretnék és nem akarok gyógyszert szedni sem. Erre õ azt mondta, hogy mi lenne ha most csinálnánk meg a lapart. Hát mondtam neki, hogy most nem, mert már idegileg is tönkre mentem. Azt mondta megért, de próbáljam meg magam a laparra rábeszélni és ahogy megjön jöjjek vissza.
Ne féljek a lapartól, mert csak 20 perc az egész.
Hát köszönöm nagyon megnyugtatott.
A MACA-t nem mondtam el neki és a férjem már intézi a Duphastont. Ez az utolsó esélyem.
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült, de el kellett mondanom nektek.

Éva!

Nagyon szorítok neked hogy sikerüljön!Kép

Andi
Andy

Monchy!

Köszi. És én is hasonlókat kívánok neked.

Nagyon aranyos vagy.

Éva
Éva

Neked is köszönöm Andi a szorítást.

Látom, te is gondban vagy.
Nem tudom, a dokid milyen laparoszkópiára gondolt, de az enyém 60 percig tartott.
De ha kell, hát kell. Tudom, hogy könnyen beszélek, hisz már túl vagyok rajta, de meg kell csinálni. A bal oldali elzáródásod az már biztos? Azt mivel állapították meg? És nem lehetett feloldani az összenövést? Mert ha nem olyan súlyos az összenövés, csak részleges, akkor a lapor. alkalmával ezt fel tudják oldani.
Gondold meg. Oké? Én szorítok neked! Tudom nehéz a döntés.

Puszi: Éva
Éva

Ketcsikos szep napot!Kép

Beja koszi a tippet, most en is ilyen taktikakhoz folyamodtam. Csak nalunk annyiban kulonbozik, hogy: 1. velem tuti baj van, nincs peteeresem (vagy legalabbis eddig nem volt) 2. kicsit makacsabb az ur az atlagnal. Pedig total igy zajlott nalunk is, o megsertodott, erre en is, hogy nekem sokkal kellemetlenebbek ezek a dolgok, neki meg meg nemileg elvezetes is. Utana durcaztam egy kicsit, azota nem hoztam fel, majd egyszer ha romantikusabb-bujosabb hangulatban leszKép Vagy tenyleg az lesz, hogy otthon begyujtjuk az anyagot es elspurizunk vele az andrologiara. Na majd meglatjuk!

Egyebkent mensi sehol.....ha addig nem jon meg, hetfon tesztelek meg egyet, ha az is negativ, akkor nincs mit tenni mint varni vagy gogyoval meghozni.

Mindenkinek szep napot, felidosoknek esemenydus akciokat, a tobbieknek jo varakozast illetve remenykedestKép

pusssz: orsoly
orsoly

Andi,
Drukkolok. A férjed honnan szerzi a Duphastont? És miböl gondolod, hogy valóban szükséged van rá? Barnás elömensi? vagy a dokival ellentétben a görbéddel nem vagy megelégedve? Vagy volt hormonvizsgálatod és az alapján? Vagy több ok együtt?

Duphastont különben megkérdeztem a gyógyszertárban, nem lehet recept nélkül kapni!

A doktor hidd el azzal, hogy az inszemet, a lombikot és a lapart emlegeti csak jót akar. Azt, hogy a dolgok elöbbre menjenek és ne álljanak. Sokan örülnének neki, ha ilyen tettrekész dokijuk lenne. Az jó volt, hogy mondad neki, hogy most szünetelni akarsz! Véleményem szerint szerencséd van a dokiddal, mégha akkor is ha úgy érzed ö már csak a mesterséges megtermékenyítésben hisz.

Beja,
Nagy vagy!!!! Én is valahogy így szoktam a párommal. Elültetni benne a gondolatot, utána megvárni a reakcióját, ami 1-2 napon belül megérkezik. Van úgy, hogy mondok neki valamit és fél év múlva úgy hallom mintha az ö ötlete lenne. Nem szólok érte, hisz én is azt akarom!

Orsoly,
Az én párom jövöre akar elmenni ilyen vizsgálatra. Januárban ha törik, ha szakad elküldetem, mert az ö eredménye nélkül az orvosom nem tesz semmit. Úgyhogy én is várakozó állásponton vagyok, még vérvételem sem volt, nemhogy lapar, vagy ilyesmi, semmi az égvilágon. Egyelöre a hömet mérem.

Lányok!
Egy számomra fontos kérdés a hömérözéssel!!!!
Párom reggel 2-3 alkalommal / hét, 5.30-kor kel én 6.30-kor. Persze 5.30-kor én is felkelek az óracsörgésre és 1x 2x megmérem a hömet akkor 36,8-at mutat.
Visszaalszom (még pisilni sem megyek ki), egy órát és akkor mérem 37-et mutat. Utána kelek fel. Ti melyik értéket vennétek számba? Ha nem kel fel 5.30-kor akkor én sem és ez esetben csak 6.30-kor mérek, akkor 37-et mutat minden esetben és én a 6.30-kori méréssel startoltam mindig, vagyis az elsö szakaszban is a 6.30-as értékek alapján jegyzeteltem.

Szóval melyik a helyes időpont
Pusszancs,
Moni
mj

Éva!

Ez eddig szuper hír!!!CSak így tovább!!!
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Még valami
Töletek ki esett át Gynevac kúrán? Tapasztalat?
Üdv, Moni
mj

Andi!

Szerintem is szerencséd van, hogy ilyen tettrekész orvosod van. Korábban pedig már sokan leírták, hogy nem kell félni a laparoszkópiától. Söt, ha megtörténik, sokkal közelebb vagy a célhoz, mint eddig bármikor. És azt Te is tudod, hogy egy elzáródott petevezetékkel nem nagy esélyed van egy természetes megtermékenyüléshez. Kép Ráadásul, amint írtad, pont a bal oldali petevezetékröl van szó, amely rendszerint "üzemel".
Megértelek, hogy lelkileg kicsit "kikészültél" és pihenni szeretnél. Lehet, hogy ha ilyen stresszben vagy, akkor muszáj is pihenni. De a laparral nincs vesztenivalód és ha most egy hónapot kihagysz, akkor csak utána történhet meg a lapar, és az megint idökiesés. Lapar után pedig még pihenni is kell valamennyit.
Ráadásul ott van az az árnyék is, amit említettél! Laparral az is kideríthetö, hogy micsoda! Most még 1 hónapig izgulnál és idegeskednél?
Gondold át ezt a laparos lehetöséget! Látod a doki is azt mondta, hogy szánd rá magad és ne félj! Kép
A Kriszti is túlesett rajta a napokban, pedig neki már van két szép gyereke! Ö is írta, hogy nem kell félni!
Én is azt mondom, ne félj! Mi nök erösek vagyunk és sokkal többet kibírunk, mint a férfiak! Ez nem egy feminista szöveg, ez tény!!!

Úgyhogy légy bátor és ne félj!!! Kép Kép Kép Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép Monchy
Monchy

Moni!

A hömérözési kérdésedre reagálnék. Ha azt vesszük, hogy minimum 3 óra alvásnak el kell telnie ahhoz, hogy "hiteles" eredményt kapj, akkor a korábbi idöpontot kellene figyelembe venni. Szerintem a visszaalvással az az 1 óra igen kevés volt, hiszen a szervezeted nem volt képes ennyi idö alatt "visszalassulni".
De ha azt vesszük, hogy minden nap azonos idöben kell mérni!!!

Hát megmondom öszintén, tanácstalan vagyok!
Még csak annyi, hogy a múltkor, mikor a szokásos idöben (5.20) megmértem a hömet írtózatosan melegem volt, szabályosan csurgott rólam a víz. A hömérö 37.5-öt mutatott h.-ben mérve a 7. napon. Utána visszaaludtam még egy kicsit és 1/2 9 körül ismét megmértem. Akkor 37.0 volt, dehát ugye eltelt 3 óra közben! Egyszer azt hiszem Te írtad, hogy óránként 0,1-et emelkedik a hö, így hát 37,0-0,3=36,7. És a 36,7-et jegyeztem be a högörbébe.
Hát, ez van! Az embernek ne legyen csak úgy felelötlenül melege! Kép

Monchy
Monchy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?