jó reggelt lányok!
noki!
nagyon el vagy tűnve, minden ok? se sms, se skyp, se babanet, galamb sem járt erre mostanában. szóval azonnal infót kérek, mi a helyzet a második menyjelöltemmel? tényleg witchel sem beszéltem rég, nem tom az első menyjelöltem, hogy van. meleget, hogy bírod szegénykém? azért remélem, ha szülsz csörizel! ez a kis oroszlán lány nem akar kijönni, tudja, hogy az anyja hasában van a legjobb dolga, pedig micsoda cuccok várják kint. szép szoba, hinta, ágy, kutyus, ja ti is. mond neki, hogy én is várom, akkor tuti kijön.
reni!
ma nem tudunk dumálni, mert nem leszek gépközelben, meg holnap sem, ha van valami hívj nyugodtan. már nemsokára szerda, képzeld éjjel megint napok óta fennvagyunk és félálomban eszembe jutott a szerda és tökre izgultam, mintha nekem lenne "eredmény hirdetésem". azért kicsit parázok a hozzátok vezető úttól, mert azért másra mindig jobban figyel az ember, mint magára.
tinkyb!
köszönöm szépen a táblázatot, rájöttem, hogy mindent beírtam, csak a betegségeimet nem, de te összeszedted. remélem jól vagytok!
bandy!
a szegedi emlékeket azért nem sorolom fel, mert az még lánykoromban volt, mikor üde és friss voltam és ki kéne rakni a 18-as karikát. írok emailt a gmail címedre, ha tudsz segítesz? köszike, remélem migrén elmúlt. nem biztos, hogy ma küldöm, mert boti nagyon nyügi!
böbcsike!
jól vagytok? már lassan mész genetikára?
zsiby!
marad második névnek a veronika? hogy bírod a nagy meleget?
hugi!
megnéztem iwiwen a videót, amit kitettél az üzifalra, az esküvőset, hát nagyon tuti volt, egész nap a zenéjét dúdoltam, pedig nem ismerem, mondjuk lehet, hogy ez az én hiányosságom, de mostanában halász jutka a sláger nálunk, meg manópartyra bulizunk a gyerekkel.
baba!
hallgattál szívhangot is? mind a három baba szépen fejlődik? mit mondott v doki, kell feküdnöd? gondolom azért a 3-as ikres terhesség extra figyelmet igényel.
hát nálunk a helyzet változatlan, fogzunk, keményen. de csak éjjel, az pont elég.
tegnap voltak nálunk a barátnőmék, akik szintén lombikosok, hasonló az előéletük, mint nekem, csak neki az ikrek még éltek pár napot és a 3. lombikból született ákoska, a 28. hétre, sok szenvedésen ment keresztül a picike, meg ők is, de nagyon aranyos, vigyorog és tiszta hörcsögpofa. ja ők is vereczkey dr- fan.
mennyi szenvedésen kell keresztül mennünk, de nem baj, a lényeg, hogy mindenki mihamarabb babásodjon, időben szüljön, jöjjenek a tesók, stb. szép napot nektek!
móni!
voltál már fülöp dokinál? szerintem kockásplédnek is ajánlhatod, ha nálad bevált, mert látom ő is sok babát elvesztett, szegény.