Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást!!
Szilvi: mint egyszemélyes vámüi. nem tudom meddig huztam volna még itt, mert nem egy leányálom! Május 1 óta azért könnyebb, de azóta meg a fönökömék azt hiszik, hogy mostmár semmi dolgom!
Bár valóban több idöm van a netre
, de azért maradt itt munka! Szóval nagyon jókor jött ez a baba! Igaz már 1 éve próbálkoztunk, mire sikerült, nagy az öröm!
Az uh-s doki kecskeméti?? (fiatal, szöke, de a nevét nem tudom, talán Sikovanyecz? Lehet, hogy nagy hülyeséget irtam, bocs!)
Enikö: Most a 20 hetesen rákérdeztem, de nem volt benne biztos a doki, azt mondta: talán kislány, de nem biztos! Szerintem ilyenkor már elég jól felismerhetö, ha kisfiú, na meg persze ugy fordul, hogy látszon is! Nem? A párom, meg a nagylányom nagyon örülne a kislánynak, nekem meg mindegy, csak egészséges legyen!! Kicsit aggódok, mert rögtön 35 leszek, és megemlítették a magzatvizvizsgálatot. Nem mertem megcsináltatni, a vetélési kockázat miatt! Reménykedem, hogy minden rendben lesz!
Gabi: Kecskemét sokkal közelebb van, de 12 éve a lányom is itt szültem Szegeden, ugyanennél a dokinál! Azért kérdeztem 1-2 dolgot, mert 12 év hosszú idö, nem tudom, hogy mi változott azóta! Meg jobban megbizok egy klinikában, föleg, hogy a kritikus kor határán vagyok! Lehet, hogy ez tulzott óvatosság, nem tudom.
Tünde: megnézem a levelet, már biztos megkaptam. Köszi!
Na, befejezem, mert elég hosszu lett igy is!
Marica