Új privát üzeneted érkezett!

Juhar,gratulálok a kis Juharbébihez :D

Kisbuta,te meg szépen betöltötted a 37.hetet :shock: gratu :wink:
Vendég

...ennyi laptető :shock: megyek szülni??? :roll:
Vendég

Juhar, gratulálok!

Nyulasz, a laptető semmit nem jelent (nézz vissza, hány laptetűm volt már).

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Drágák! :P

Csak gyors életjel, mert vendégségben vagyunk, vasárnap este elolvasok mindent és írok :P

Babim,
Neked milliószámra++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Juhar!
Gratula!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Jaj de jó, lesz kicsi Juharunk is! :lol: Gratula!

Nyulasz, 2 óra óta fáj a hasam egyfolytában. :lol: Jó lenne, ha ez jelentene valamit.

skrisz72

Juhar! hurrá! Gratulálok!!!!!

Skrisz! Irány szülni!!!!!! Drukk!

Kép
estike66

Juhar, nagy gratula Bébijuharkához, de jóóóóóóóóóóóó! Várjuk a fotót!!!!!! :D

Rana, csodaszép nevek :D :D

Skrisz, jó előjelek, nagy drukk a lehető legszebb szüléshez!!! :D

Till, de jó, hogy ránknézel, várunk haza és jó nyaralást addig!!! :D

Baba, hátha mégis, tarts ki!!!!++++++++++++++++++++

Kép
majuska

Baba,tudom...

Skrisz,és hogy fáj?Folyamatosan,vagy 5 percenként? :shock:
Vendég

Nyulasz, folyamatosan. Tegnap este volt szakaszos. 15 percenként, egy órán át. Aztán annyi.

skrisz72

Skrisz!
Még a végén szülünk?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Juhar,
Gratulálok Bébijuharhoz! :) De jó lehetett látni, ahogy dobog a szíve...

Skrisz,
Hűha, drukkolok, hogy nagy szép szülésed legyen!

Árnika,
Mennek a drukkok!

Baba,
Nagyon sajnálom :(

Többieknek is sok puszi!
vjulcsi

Skrisz,
én mondtam neked, hogy 30.-án éjfélkor!! :D

Okés, hogy folyamatosan, de vannak erősődések?
van bennük szabályosság?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Arnika
En vgyok kivancsi :lol: inkabb te vgy egy nyomozo 8) :lol: Hat igen gondolom nem volt nehez megtalalni :lol: Nem hinnem,hogy okozol galibat :roll: 2napja volt meg van ido agyazodasig :wink:

Juhar
Kép Kép
Kerunk szepen babas vonalzoooot :lol:

Julcsi
Nagyon szep az uj vonalzid :D

Till
Szia :P

Rana
Koszi most mar elis mentem :oops:

Skrisz
Szerintem azt latjak,hogy milyen minosegu de hogy konkret vizsgalat van-e erre nem tudom... :roll: Majd megkerdem az itteni jofej dokim :wink:

Kisbuta
Akkor amit en irtam az ly? :roll: Pami irt am a masikba 8)

((((((((((Baba))))))))))

Hajnoca
Szep a blogod :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.07.30 23:57-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajocskák.

Rég írtam ide.Hú,látom lassan mindenki elmegy szülni.Puszikák mennek és a drukkjaim is kinek mihez kell. Kép

Kép
Kép
melánia

Babaimi, én még mindig drukkolok neked. ++++++++++++++

Juhar! Gratula a szívecskéhez! (Lehet, hogy később több szívecske is lesz ott? Mennyi is volt a hcg-d????? :roll: )

Bridget, igen, a folytán ly. Ki az a Pami? :roll:

Krisz, hajrá Eszterke!!! :wink:

Árnika, szerény véleményem szerint se a keksz, se a palástfű nem árt. Sőt.... (Lásd Vkrisz történetét)

Julcsi, te mikor mész szivecskenézőbe? Vagy voltatok már??

Itt dögmeleg volt ma, jobb lett volna, ha ki se teszem a lábam. Kezem kezd dagadni és éjszaka zsibbadni, a gyűrűimet már nem tudom felvenni. Alvás közben már nincs olyan testhelyzet, amiben aludni tudnék. De fene bánja! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget,igen a folytán az ly. :wink:

Lányok,beszéltem Zsófival,Nagyon szépen fejlődnek,Matyi 1650,Málna pedig 1440 gramm.Szopiznak rendesen,Málna jobban,Matyi lustibb,de van tecsi bőven....és napok kérdése,hogy kikerüljenek Zsófi mellé...ha lesz egy kis ideje ír nektek!
Vendég

Skrisz, hajrá!!! Holnap találkozunk!

Kép
kata05

Hajnoca, nem erősödik és semmi szabályosság nincs. Ebből nem lesz baba ma éjjel. Holnap simán el fogok tudni menni nst-re megint.

Zsófinak üzenem, hogy nagyon ügyes két picikéje van!

skrisz72

Zsófi: de jóóóó! Nagyon örülök Nektek!

Skrisz: akkor ma se szülsz már! :lol:

Melanie: mi van Veled? Mesélj!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

En nem erzek semmi extrat :roll: tuti nincs most sem baba...nem vgyok negativ de szerintem az ember lanya ezt megerzi :? Normal esetben holnap jonne meg mert 25naposak a ciklusaim..de mivel a pem kitolodot es normalis 14.cn-en volt na meg lehet a 16.cn-en is igy arra +14 ugyhogy ha minden jol megy meg 4-6napom csak van menzi elott :roll: Legalabb a szulcsinapcsim pirimentes legyen maa :?

Rana
Elirtam az Kisbutanak ment volna :oops: bocsi minnya javitom :wink: Most veszem eszre ketto Rana-t irtam az elozo hsz-nel ugyhogy a masodik az nem te vgy :oops: :lol:

Melania
Micsoda tunderked van :P remelem mostmar szerencset hoz neked is :wink:

Nyulasz
Koszi a hireket :wink:

Zsofi@
Na lassan helyreall minden a fotokat meg mar ngyon de nagyon vrjuk :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, mikor van a szülid?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Drukkok mennek mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,
Skrisz, itt is drukkok mennek, hogy legyen fájástevékenység és akár már ma megszülessen a kicsi lány.

Juhar, grat a szivecskéhez :)

Nyulasz, te hogy vagy? Hogy érzed, Nyúlbogyók maradnak még odabent? Hűűű.lassan megvan a 36 hét :) ez volt a cél, ugye?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, veled mi van????

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nagyjából semmi :oops: Rengeteg munka, most hétvégén is, mert átállítjuk a majdan belénkolvadó másik bankot a mi ügyviteli szoftverünkre. Otthon minden rendben kb, csak fáradtak vagyunk mindketten. Kutyusokkal átjárunk esténként Tatára az Öreg tóhoz sétálni, fürdeni.
Baba ügyben kedden megyek Szmatonához, beszélgetek és kérek másolatot minden papírunkról, mert nem tudom, hogy mikor vagy hogyan folytatjuk, egyelőre nincsen kedvem a lombikozáshoz, és az intézetváltás is megfordult a fejemben már :oops:

allegrobarbaro

Alle,köszi,megvagyunk...egyre terhesebben,de nem nyafizok...ma megvan a 36.hét,csak a vonalzóm késöbb vált,rosszul van az időzóna beállítva.Úgy érzem még maradnak,de azért a jövőhéten remélem meggondolják magukat,nem akarok sokáig a kórházban lenni...te hogy vagy?Nincs vonalzód,ritkán jössz,és magadról nem is írsz...

Baba,teszteltél?
Vendég

Alle,az intézetváltás az én fejemben is megfordult az 5.lombik után...még a dokimnak is mondtam,aki nagyon aranyos volt,megértett,csak azt kérte,hogy tudjon róla,és akkor próbál mindenben segíteni...
Vendég

A mostani lombik előtt én is elgondolkoztam az intézetváltáson.Voltam több orvosnál is és a BBC-ben is egy konzultáción a papírjaimmal. Nem jutottam előrébb és nem láttam semmi olyat, ami miatt úgy döntöttem volna, hogy váltsak.

Nyulaszkám drága!Nem teszteltem, mert semmi értelmét nem látom már. Én ezt a lombikot már leírtam. Tegnap egész nap nem volt barna, ma reggel megint. Egyébként érdekes dolog, mert mindig alvás utáni 1. pisilésnél van. Ez elég fura :shock: .
Pocim állandóan icipicit görcsölget, mintha meg akarna jönni, csak gondolom a 3 ampulla progipia erősebb. Holnap fény derül az igazságra (na nem mintha sötétben tapogítóznék :cry: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.07.31 09:48-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,megértelek...
...ha váltottam volna,és másik intézetben ugyanígy alakul a 6.lombik,akkor biztos meg lennék gyózódve róla,hogy a kaáliban valamit nagyon rosszul csinálnak...de így tudom,nem azon múlt.Persze sosem tudom meg,miért kellett ennyit várni a sikerre,de igazából már csak a végeredmény számít.Meglátod,te is fogsz még ilyeneket írni :wink: csak nagyon nehéz kivárni :evil:
Vendég

Sziasztok!

Baba: én még mindig bízom a babáidban.

Nyulaszka: már nincs sok hátra,... :wink:

Skrissz: jajj, de kiváncsi vagyok, mi lesz ma! :lol:

Bri: Kép

Alle: :?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

Juhar!
nagyon gratulálok!!!! :wink: :D

Baba!
:( sajnálom Baba! Remélem mielőbb kezdheted újra és sikeres leszel!!!! :wink:

Skrisz!
úristen :shock: :D :D

Nyulaszom!
akkor a jövő héten??? már hétfőtől??? :roll:

Rana!
végre nyugodtan alhatok, már nem furdalja az oldalam a kíváncsiság :D Micsoda csodás nevek!!!! Gratulálok! nagyon különleges, akárcsak maguk a babák és VIP anyukájuk :D :!: :!:

Kisbuta!
:)

Puszedli!
:)

Bridget!
nekem is az a véleményem, hogy az ember lánya megérzi mi a helyzet... :?
dezsina

Dezsi, igen, megérzi.

babaimádó
Kép
babaimado

Intézetváltás ügyben még nem tettem lépéseket...de körül fogok nézni, egy-két beszélgetést megér...max. megállapítom, hogy nem jobb egyik sem a Kaálinál. :wink:

allegrobarbaro

Alle!
én is nyüglődtem hogy esetleg váltok, de az elmondásokból arra következtetésre jutottam, hogy a Kaáliban vannak akiknek sikerül és van akinek nem. Ugyan arra a következtetésre jutottam a BMC-vel kapcsolatosan, illetve a Forgáccsal kapcsolatosan, ahova járok, vagy említhetném még az összes többi intézetet, ami persze nem jut eszembe. Talán a csak pszihésen segít a váltás. nem tudom elképzelni a nagy különbségeket, mert mindenhonnan kaptam jó és rossz híreket, hiányosságokat (beleértve az én intézetemet is) Véleményem: EGYKAPTAFA :D

Baba!
8)
dezsina

Dezsikém, egészen zavarba hoztál... :oops: :D

Baba, jobb ha felkészülsz a rosszra is, de azért én drukkolok a vérvételig, hátha...

Sztem is megérzi.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
na ennek örülök :D
dezsina

Őőőő,szerintem nem érzi...én legalábbis már annyiszor éreztem,hogy igen,ez most sikerült,aztán mégsem...most meg tutira vettem a családi gondok miatt,hogy nem sikerült...lehet fordítva műkodöm :roll:

Dezsinám,bizony hétfőtől...

Puszi,hát remélem...nincs sok hátra,meg minden nap ajándék,néha úgy érzem,mint egy halálraítélt :shock:

Reggel olyan jó hüsi volt,azt hittem ma nem kell a klímát bekapcsolni...de megint 30 fok van a lakásban,úgyhogy eddig bírtam.
Vendég

Vagyok, csak pihentem kicsit anyunál, mert eléggé fájtam/fájok vizsgálat után. Volt méhszáj ellenőrzés és amnioscopia is. Minden rendben. Cl: 1222, magzatvíz tiszta, nst szép. Megszabadultunk egy nagy darab nyákdugó részlettől is. Ez a vizsgálat után jött ki. Vasárnap újra kell mennem. Most megyek vissza pihizni, mert fájok. :( Majd estefelé jövök és visszaolvasok!

skrisz72

Skrisz, meg lesz még ma Eszter baba!! :wink:

Kép
kata05

Skrisz,pihizzél :?

Kata,mi volt a dokinál?

...36 hetes fotók:
Kép Kép
Vendég

Baba
Szombaton ezert is tesztelek amugy meg nem kene de hatha... :roll: Szombatra sok erot neked :roll: Kép

Nyulasz
Hat jol mondod mikor valakinek sok ido utan sikerul...eleg nehez elhinni a dolgot de nektek is sikerult pl es meg had ne soroljam mennyi mindenkinek...de nekem ez olyan hihetetlen egyenlore el sem tudom kepzelni,hogy egyszer en is ilyeneker fogok majd masoknak irni biztataskepp :roll: Neha mar csak azt mondjuk,hogy nem sikerult mert el sem hisszuk,hogy esetleg mashogy is lehet...szeretnem ha itt most paronkkal igy lenne :roll: Gratula a 36.hethez :!: Kép

Skrisz
tenyleg ki lesz a tablafelelos amig nem leszel? :roll: es az anyukaknak is lesz tablazatuk?merthat lassan a fel topik megszul 8)

Puszi
eeeediiiii vgy :D Ilyet en meg nem is lattam ngyon ari a kep :lol: Majd holnap lesz bar igen hetvegen nem hiszem,hogy jovok csak bekukk majd olvasas az lesz tuti 8) Kép

Dezsi
Es te most,hogy erzed?Vgy meg egyenlore vegyes erzelmek :roll:

Mara is mennek mindenkinek a drukkok....versenyzoknek.kismamiknak es az epp szulni keszuloknek is :D :wink: Kép

Mai jelentesem:
Tegnap egyuttvoltunk apacskaval es azt mondta nekem utana,hogy most sokkal szukebb voltam :shock: jelenthez es valamit :roll: Bocsi az intim kerdesert :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz
Micsoda nyuszilakod van :shock: hat neked mar tenyleg nincs sok hatra 8) izgulsz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,igen izgulok...tudm,hogy nehéz elhinni annyi csaldás után,hogy ott lesz az a második csík is...nagyon drukkolok holnapra,és akkor előre is boldog szülinapot kívánok!
Kép

...kívánom,hogy zebrás teszt legyen benne :D
Vendég

Skrisz, ha olvasol még minket, akkor most állj neki lépcsőzni, hogy beinduljon a dolog! Meg lásd még a dokidnál fogsz szülni!

Nyulasz, nagyon szép pocid van!!
Ha a Katás kérdést nekem szántad, akkor nálunk a helyzet változatlan, magzatvizem még mindig több és fogalma sincs senkinek mitől, viszont az én gyermekem úgy döntött inkább csücsül, megunta a fejenállást. :? Jövő pénteken újra kontroll.

Bridget, drukk a két csíkhoz!!!!!

Juhar, nagy gratula a szívhanghoz!

Kép
kata05

Nyulasz
Koszi szepen a csomagot :wink: :lol: majd holnap megmondom mi volt benne 8)

Kata
Koszi neked is...azert szeretek ide jonni mert itt mindenkinek csodababaja van...es egyszer en leszek a soros...es latni a sok kismamit itt meg anyukakat nekem ez sok pozitiv erot ad :wink:
Te is lassan keszulodhetsz ahogy latom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kata,persze,hogy neked szólt a kérdés,nincs másik Katánk :D ...és nem jelent gondot a több magzatvíz? :roll: Lőrincbabának meg mond meg,forduljon csak szépen vissza,amíg elfér :wink: Pénteken meglátogathatsz :D

Bridget :lol: akkor holnapig tilos kibontani :D
Vendég

Kata, ma sem szülünk. Múlóban a fájdalom. Úgy egy órája a hazafelé úton össze-vissza jöttek méhösszehúzódások, de abbamaradt. Egész nap görcsölt a hasam, fájt a derekam meg minden csontom. Most már csak összehúzódások vannak, de még nem mérem pontosan milyen időközönként.
Sajnálom, hogy irányt váltott a babád. De még foroghat. Jó lenne, ha minél hamarabb, ne akkor, mikor már kevés helye van.

Bridget, én felköszöntelek ma, mert nem tudom, holnap pl. leszek-e. :wink: Boldog szülinapot holnapra!

Lányok, táblát tényleg át kéne vennie valakinek!

skrisz72

Nyulasz
Igerem nem fogok kuksizni :roll: :lol: 8)

Skrisz
En nem ertek a tablakhoz sajna meg megis csak egy stopikosnak kene atvennie :roll: Ngyon szepen koszonom neked is a koszontest :D elteszem azt is holnapra :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, én viccesen azt szoktam mondani a csodababára, hogy csoda hogy van. Sajnos akik itt vannak senkinek nem volt könnyű az "előélete", az enyém sem volt az de ez már a múlté!

Skrisz, bábakoktélt kipróbáltad? Van akinek bejött állítólag.

Nyulasz, nagyon szívesen meglátogatlak!!! Írj priviben egy telószámot és felhívlak ha ott leszek, ha az jó neked!
Volt még Katavirág.....elöször azt hittem neki írtál, de láttam ő már régen volt.
Több magzatvíz mivel később alakult ki így nem gond de koraszülést okozhat.

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?