Új privát üzeneted érkezett!

Junkó, köszönöm, hogy ezt megírtad. Mesélsz magadról nekünk?

ET+10: negatív a teszt.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, én innen a háttérből pedig...

Irises, nagy nap a mai nektek!!!!! Várunk a hírekkel!

Bols, hajrá-hajrá

Puszi, csodás hírek, gratula

Timi, nyaralsz? nagyon eltűntél

Amina????

Skrisz, akkor még 2in1 talán ma is

Nemevi, puszillak

Nem nagyon irogatok, mert velem nem történik semmi különös (csak teázgatunk szorgalmasan :roll: ), de persze olvasok és küldöm a drukkokat nektek lányok nagyon-nagyon intenzíven!!!
Oly jó lenne már a sok-sok áhított-vágyakozott babásodás!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Egyfolytában csak azon pörgök, hogy hol lehet a hiba????

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!

Ok, egy picit. 4 lombik + egy fagyis van mögöttem. A fagyis és a 4. sikerült (ez egymás után volt), de elhalt a terhesség 8. héten. Kromoszóma hibám van, ami Nikó-nak. Csak én nem vállaltam a PGD-t. Majd az 5. lombiknál lesz az is. 5 éve próbálkozunk. (hű itt majdnem minden 5 amit írtam :) )

Sajnálom a nega tesztet. Sztem minden nap tesztelni nincs értelme egyébként. ET+12. nap már biztos lehet, kb, akkorra esik egybe nekem pl, a normális ciklusnapommal. Az szokott a 28. v. 29. cn lenni.
Nagyon szorítok, hátha....és itt mindenkinek persze. Barnázás van? EZ nem baj, csak normál vérzés ne legyen...

Junko
junko

Babim, :? nem biztos, hogy hiba van. Lehet, hogy a következő simán megtapad. Azért mert pl. valakinek 5 próbálkozásból nem születik gyermeke, az még önmagában statisztikailag teljesen rendben van. Egy évben 12-szer próbálkozhat az ember és normál esetben egy teljesen egészséges párnál is 30% az esély a teherbeesésre egy alkalommal. Mi lombikosok ugye meg nem próbálkozunk 12-szer egy évben.... Ez nekünk persze szívás és ez az, amivel meg kell küzdeni és megbékélni. Csak közben megy az idő, és az ember egyre türelmetlenebb és csalódottabb. De erre vannak a barátok, hogy új erőt öntsenek társaik szívébe, és ne engedjék feladni senkinek, míg van egy pici halvány esély. Ha tehetném, én odaadnám neked a maradék három támogatott lehetőségemet. Kár, hogy erről nem lehet rendelkezni.

Mindenkinek szép napot, mennek a drukkjaim.

skrisz72

Sziasztok!

Baba! Csatlakozom Krisz írásához.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!

Puszikám! Hajrá kezdés! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Baba sajnálom a negatív tesztet. De még mindig nem jött meg ugye??? Szóval a vérvételig sztem van remény.
Sőt Győrben kérdeztem a dokit, hogy ha megjön, akkor ugye ne menjek vissza vérvételre. Azt mondta ha vérzek, attól még lehet terhesség. :shock: Nem akarok hiú reményeket ébreszteni, de ezt az orvos mondta.

Mai uh-soknak drukk!

Skrisz ezek szerint még éjjel sem szültél. :D
Szeretném megkérdezni hogy a táblát le lehet tölteni vhonnan, mert visszalapozgattam de nem találom? Tudom hogy akkor tetted fel amikor bejelentkeztem hozzátok, de lapozok-lapozok vissza és még mindig nincs meg. :oops:

Tapasztók Bols, Keny, Baba.

Irises ma kismama leszel. :D
lidi33

Kalkata drukk hogy a tea jótékony hatását megtapasztaljátok! :)

Sikerült rálelnem a táblára (965.o.) és ott Timi aláírásában az áll, hogy aug.1-ig nyaralnak. :wink:

Junko sok sikert az 5.-hez!
lidi33

Sziasztok Csajok!

Hát én ma reggel nem bírtam magammal,ott figyelt a tegnap vásárolt 10-es érzékenységű teszt a polcon,és megcsináltam.Ma ET+7.napon,éééééééés alig hittem a szememnek,mert csak kb két perc múlva láttam meg alig-alig baromi halványan a második csíkot!!!!!!!A tesztre az van írva,hogy 5 perc után kell leolvasni hát még azt is megvártam de nem lett erősebb.Tudom ez még nagyon korai....de azért picit örülök,mert hátha igaz és velem is megtörténik a CSODA:)
keny

Keny nagyon nagyon halk gratula!!! :lol:
Ez szuper!!!!!!!!!! :wink:
A 7-ik nap még elég korán van de már szerintem tuti nem a repesztő!!!!!
Drukkolok hogy erősödjön!! :D

Kép

Kép
raniko

Keny+++++++++++++éljen.

Junko, akkor ugyanannyin vagyunk túl. Nekem előtte 2 inszemem is volt, féleredménnyel, de ezt biztos tudod, ha olvasol miket. Nálunk a kromoszóma is rendben.

babaimádó
Kép
babaimado

A repesztőt 12 napja kaptam,szerintem az már kiürült ugye???
keny

[quote="keny"]A írta:keny repesztőt 12 napja kaptam,szerintem az már kiürült ugye???

12 napja?
Én úgy gondolom, hogy akkor már tuti!!!!! :wink: :lol:
Ha nem kapsz HCG tartalmú szurit akkor a mai teszted igen bíztató!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Keny, jujj de jó, csak így tovább!!!!
lorina

Keny!!!!! :D
lidi33

Helló!!!

(((((((((Baba)))))))) Skrissz gyönyörűen megfogalmazta a lényeget!!!

Keny: bíztató!!!!! (Ez hányadik lombikod?)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Keny, hajrá!!!!! :lol:

Kép

skrisz72

SKrisz köszönjük! :D
lidi33

Kedves Mindnyájatok!
A babavárósban írtam magunkról!!! Képek is vannak. :)

Vissza nem tudtam olvasni, mert három hét kórházi üdültetésen nem voltam inernet közelben, de azt látom, hogy vannak jó hírek!

Bols!!!!!
Nagyon örülök, és további szurkok mennek!!!!!!

Amina, Kalkata, Alle, Puszi!
Most már nektek is jönnötök kell a babás topikba!!! Ez a nyár sikeres kell, hogy legyen!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Csajok!
Köszi olyan aranyosak vagytok!!!!

Puszi!
Első lombikom illetve a másfeledik,mert az elsőnél nem sikerült a stimum,mivel az elején hyperstimunak indult az 5.napon annyi tüszi volt,hogy a doki meg sem tudta számolni.Aztán ez a mostani kis Gonallal lehet,hogy... :D
keny

Skrisz, le is vehetsz onnét a tetejéről.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: vérvételig nem! Hátha!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!!

Gyors bekukk, vendégségből :P

Keny, :D
istenem, micsoda hír!!!!! :wink: :D :D :D
(nekem is ET+7-en lett először 2 csíkos :wink: - 6 év után :D - ez már nem a repi!!!)

Babim,
várjál még!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols :P

Irises :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
na végre :wink: Hajrááá!!! :D

Drágáim, Mindenkinek mega-drukkok!!!! (Akiket nem írtam név szerint, dupla :wink: ) Vasárnap este már otthon leszek, végigolvasok mindent!!!!!

tillidian

Till!
Szóval van,hogy ilyen korán mutatja a teszt.És akkor Te elötte mennyivel kaptad a repesztőt???És hány napos embriókat kaptál vissza?
keny

Baba sajnálom, ha úgy érzed nem sikerült. Ne add fel!

Keny gratulálok! Nagyon szorítok tovább is Neked!

Én ma kettő embriót kaptam vissza, hármat szerettem volna, de nem engedte dokibácsi. Kettő ment síelni. Nem értem, hogy a többit miért nem, de nem akartam vitatkozni, gondolom a biológusok mégiscsak jobban értenek ehhez.

Kérdésem lenne megint. A doxy-t ma is kell, és az utrót is vagy azt csak holnaptól.

Köszi!

Bols mennek a drukkok Neked!

Szurizóknak hajrá!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises!
Hajrá babaragi+++++++++++++++++
Az ucsó szem doxyt én már nem vettem be,viszont az utrót kezdd el feltétlen úgy,ahogy doki felírta!
keny

sziasztok

Babám,
:( :? a tesztre...
hogy mit gondolok, tudod :wink: és feladni semmiképp SOHA!
azért várjuk ki a vv-t!!
én mai félelmem eloszlott okés, szép sz

Bols,
megatappancsszurok!

Irises,
első lombik? (bocs ha hülyeséget kérdezek, le vagyok azért itt maradva kicsit :oops: ), akkor 2-nél többet nem nagyon szoktak.
a doxy-t be kellett szedni az egész levéllel, asszem 2 egy nap. de az egyik lombiknál nem is kaptam, pedig rá is kérdeztem.
++++++++++++++++++

minden akciózónak, várakozónak
+++++++++++++++++++++++++

Keny,
az már nemigen a hcg szuri, ha csak repesztőnek kaptál.
hajrá vv!
angel37

Baba, ha nem vérzel, nem veszlek le. Nyugi mááá szombatig.

Nekem 2 óra óta folyamatosan fáj a hasam. Közepes mensis fájás. Remélem nem jön meg! :wink: :mrgreen:

skrisz72

Baba,
bocs, utsó neked szóló befejezetlen mondatom sztornó, nem tudom, miért került így ide :roll: , elég hülyén jön ki :oops:
angel37

[quote="skrisz72"]
írta:
skrisz72
Nekem 2 óra óta folyamatosan fáj a hasam. Közepes mensis fájás. Remélem nem jön meg! :wink: :mrgreen:
Kép Eszter készülődik, jeeeeeeeee!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Irises: elsőre kettőt szoktak betenni. Drukk a Manóknak!

Kép

Kép

*puszedli*

Keny :)

Skrisz, tán csak neeeeeeeeem????

Katerina, üdv itthon, Littike nagyon helyes csajszi, még egyszer gratula hozzá :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Igen Angel, első lombik. Nagyon-nagyon örülök a kettőnek. Elég lesz értük aggódnom. Elég megható pillanat volt mindenestre, akárhogyan is alakul 10 nap múlva. Örülök, hogy eddig eljutottam.

Skrisz hajrá Neked, lehet, hogy kezdődik lassan?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Angel, örülök a jó hírnek.
Skrisz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Most már nem fáj... :roll: csak szórakozik velem.... :?

skrisz72

Lassú víz partot mos :D

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, halk gratu :wink:

irises ragiküldés indul+++++++++++++++ !

babaimádó ++++++++++ !

Ma lett kész az ált.labor leletem az altatáshoz. Tegnap 8-ra mentem vv-re, de 9-kor került rám a sor. Persze nem ettem, hisz éhgyomor kell, csak pár korty víz .
Természetesen már megint alacsony az a rohadt glukóz, 3.4 lett. :?
Majd megbeszélem a dokinővel, hogy ne du-ra tegye a leszívást, mert ha addig nem eszem, félhulla leszek.
Múltkor szerencsére reggel volt a punkció, így nem volt baj .

IR-es lányok. ti hogy bírjátok, ha nem esztek???????????
nani72

Baba, várjunk szombatig, a vv. a tuti. +++++++++++++++++++++

Keny, halk gratu, további drukkok! +++++++++

Irises, babaragacs 2 embriónak.

Skrisz, nagyon cseles Eszter!

Ma megint horgászni voltunk, (próbálom elfoglalni magam :wink: ) hazafelé megcsípett az arcomon (szemem alatt) egy darázs, kicsit meg is pirultam (vállam főleg), pedig végig árnyékban voltam. Víz mellett nem nehéz lesülni.
Férjem jókat nevetett rajtam, azt mondta akkora a hasam, h már rá is lehet könyökölni. Tényleg nagy, az utcán is megjegyezték ismerősök, (férfiak), h látják pocakosodom. Hiába tiltakoztam...

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Keny:++++++++++

Nani: én alig bírtam, szóltam az altatós dokinéninek és adott infuziót, amit állítólag a cukrosoknak adnak műtétek előtt, ugyanígy voltam a műtétnél is előtte kaptam ilyen infuziót és kb 10 perc múlva altattak csak el.

Drukk mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Keny: Ez tök jó, minden rendben lesz!

Baba: ++++++++++++++++++++++++
Bols: Akkor Te nem tesztelsz még? Még korai lenne?
Irises: Gratula, babaragik mennek++++++++++!
Kismamiknak: Vigyázzatok magatokra, jó nyaralást! Skrisz: pocaksimi.
Szúrósoknak: kitartás!
Puszi: Én is sajnálom a megnemismerkedést!
:(
Mindenki másnak is millió drukk!

Jóéjt!
V
nemevi

Nani: pont este jutottál eszembe, gondoltam, ha most jövök, megkérdem, mi van Veled! :D

Bols: csípést sajnálom, de az jó, hogy elfoglalod magad! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!
Skrisz? Ha felébredek, első, hogy megnézem a telefonom. Teljes ügyeletben vagyok!! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek!

Végre péntek :)

Bols, te csak ne tiltakozz...pocakosodsz :wink:

allegrobarbaro

Skrisz, kíváncsi vagyok, mi lesz ma nst-n.
Baba...ügyelet :D

allegrobarbaro

Irises, így igaz lesz miért izgulnotok a 2 baba miatt :wink: +++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, pusz, jó pihengetést továbbrais

Skrisz, Esztike egyáltalán nem kiváncsi a kinti világra, nagyon jól érzi magát odabent :)

Bols, hajrá-hajrá horgászat és babásodás +++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(teszt? :roll: )

Alle, igen végre péntek... jöhet a munka után a jól megérdemelt kikapcs!!!! :wink:

Nani, nem tudom más hogy van vele, de engem is nagyon megvisel a "éhezés" (vv előtt).

Baba, puszillak (ügyeletes... :lol: )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Csajok!

Természetesen ma reggel is teszteltem,és képzeljétek erősödik a csíííííííííííííííík!!!!!ET+8 nap.
Viszont felhívtam a Kaálit és nem kell menni vérvételre majd csak aug.végén UH-ra.Ez most valami új szokás Ti hallottatok már erről???Én nyugodtabb lennék ha lenne v.vétel,vagy elöbb UH.
keny

Szép napot!

Nevemi, Kalkata, ma még nem teszteltem (ET.+7. nap) :wink:

Baba, ügyeletes-hírhozó! :D Hogy vagy?

Alle, remélem igazad van!

Puszi, köszi, szerencsére nem vagyok allergiás, nem is látszik semmi mára, a szúrás helyét is alig érzem.

Angel, KÖSZI :!:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Keny, ez SZUPER :!: Csíkerősítő drukkok mennek továbbra is!
Nekem a doki azt mondta, jobban örülne, ha bemennék vérvételre, de ha nem akarok ne menjek, mert Ő szabin lesz.
(Amennyiben kétcsíkos lesz a tesztem, nekem mennem kell, mert a progiszurit fel kell iratnom.)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols!
Oké v.v.nem lesz.De UH is csak 08.24.-én.Normális ez így???
Neked is nagyon drukkolok teszt????

Irises!Drukk!!!!!!!!!!!!!!

Baba!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurisok!
Hajráááááááááááááá!!!
keny

Sziasztok!

Skrisz mi volt éjjel? Nst-hez drukk :wink:

Till jó hogy benéztél, köszönjük a drukkokat. Jó pihenést!

Baba mizu?

Keny szuper! ++++ :D

Irises babaragacsok a 2 piciírisznek! :D

Lorina drukk a punkcióhoz!!!

Bols sajnálom a csípést. :? Nagyon kitartó vagy! Elárulom én mániákus tesztelő vagyok, nem fogom sokáig bírni. Bár a párom itthon lesz holnaptól 3 hét (kötelező) szabin, azt mondta nem fogja engedni hogy idő előtt teszteljek. :oops: :lol:

Koplalást én sem bírom. Tűű szerint tipikus IR tünet.
lidi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?