Sziasztok!
Anyko, a karobos tejbe xylitolt (edesito) es fahejat szoktam rakni, igy nagyon hasonlo az ize a Nesquick kakaohoz.
Reggel meg "kavezni" szokott a nagylany.
Anyatol latja mindig a kavet es o is kavezni szeretett volna, de ez sajnos sokaig kivitelezhetetlen volt, ugyanis Angliaban nem leltem fel sehol gabonakavet. Egyedul kaveesszenciat lehetett kapni, folyekonyat, tele E szamokkal. Aztan amikor otthon voltunk, vettunk neki olyan kavet, amit o is ihat. Most is majd felpakolok otthon a bioboltban.
Eryka, mi majd 18-an indulunk haza, de Csabara majd csak aug. vegefele erunk. Eloszor Nemetorszagban rokonlatogatas, aztan baratnozes Siofokon, Dunakeszin, talan Pestet is meg beszoritjuk, aztan irany Csaba. Sopronba is el kene jutnunk, de azt lehet, hogy majd visszafele iktatjuk be. Iszonyu, hogy mennyi fele szeledtek a baratnoim! Csaban mar szinte nincs is baratnom.
Amikor otthon leszunk, mindenkeppen ossze kene hozni egy talit.
Nalunk biztosan nem lesz 3 baba. Meg a 2. is kerdeses. Ha Magyarorszagon elnenk kettot siman bevallalnek, de itt lehet, hogy egyke marad Lolli. Igy, hogy itt elunk, egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Nagyon vacak az angol egeszsegugy (tudom, most csodalkoztok, de tenyleg igy van) es nem merek itt szulni. Ha viszont otthon szulok, akkor mar honapokkal a szules elott haza kell utazni es ez egy kicsit bonyolult Lollival. Addigra mar ovodas lenne es akkor min. 4 honapra ki kene veni az ovibol, otthon meg ennyi idore nem vennek fel. Anyukam nem nagyon bir vele egyedul, apukam meg meg dolgozik, tehat o se tudna sokat segiteni. A ferjem meg ennyi idore nem tudna velunk hazautazni. Lolli meg nem is birna ki az apja nelkul ennyi ideig, mivel nagyon apas. A masik meg az, hogy nem is tudom, hogyan fernenk el annyian anyukamek lakasaban. Ha siros lenne a pici, nem tudnank mindannyian egy szobaban aludni, mivel akkor szegeny Lolli nem tudna aludni a babatol. Viszont akkor hova teszem Lollit? Szoval, egy kicsit bonyolult. Pedig szerettem volna ket gyerkocot. Azert meg nem adtam fel teljesen a remenyt, csak meg nagyon gondolkozunk rajta.
Majd otthon, amikor talizunk, elmeselem az itteni terhesgondozast es baratnok, ismerosok szulesttorteneteit, akkor majd megertitek, miert ragaszkodom annyira a Magyarorszagon valo szuleshez.
Nem is tudtam, hogy Sarkadon van teve. Tenyleg, nem tudtok valami tanyafelet, ahol sok haziallat van es el lehetne menni megnezni? Szegeny Lolli itt kutyan es macskan kivul meg nem sok mindent latott. Egyedul tehenet, attol meg be van tojva. Mondjuk szerintem pont azert, mert olyan ritkan lat allatokat. Pedig nagyon szereti oket. A tv-ben is imadja, ha allatokat mutatnak.
A babak pl. nem is erdeklik, mindig csak a pluss kutyait eteti, itatja. Sot, valamelyik nap meg pelenka is kerult a legnagyobb kutyajara. Igen jol nezett ki szerencsetlen.
Nalunk a csaladban meg most mar senki sem tart allatokat. Regen a nagynenemeknel voltak tyukok, kakas, liba, kacsa, pulyka, diszno, de most mar o is 80valahany eves es nem tart semmit.
Eryka, bejelollek az iwiwen es akkor megnezhetsz!
Anyko, megkaptad a privimet? Csak a receptet kuldtem, nem akartam a tobbieket untatni a forumon vele. Persze, ha Erykanak is kell a sargabaris sutim receptje, szivesen elkuldom neki is.
Rohanok bezarni az albalkokat, ugyanis minden nap du. 3 fele jon a jegkremes es ha nyitva maradnak az ablakok, Lollit felebreszti. Ugy utalom! Mindig a mi hazunk elott all meg. Nem is ertem miert, mivel mi meg sose vettunk tole jegkremet.
Puszi nektek:
Helga