Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
cathy! Ha nem jön meg nekem sem pénteken és nem érzem elöjelét(fejfájás) akkor másnap csinálok én is :lol: . eggyütt tesztelünk :D .
Nagyon türelmetlen vagyok :oops:

Szép napot mindenkinek!!!
Du-ra megyek melózni :? semmi kedvem :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kirus: én annyira, de annyira drukkolok, vhogy úgy érzem nem reménytelen a helyzeted...:) Hűűűű, de vároma szombatot!

Caty: légyszik a kedvemért nézd már meg, hogy nincs-e véletlenül hőemelkedésed?????? :lol:

Kép
nyuszifül16

Szia nyuszi!!!
Köszike,ari vagy!!! Majd kiderül.. :D
Nagy már a pocid?? Mi lesz a neve a bébinek?? Fiúcska lesz ugye?
Vendég

Szia! Hát nagy, 12 kg-t híztam, de lehet már azóta több. Benjámin Máté, igen fiú. De ahogy most megyek a tiriba, meg ilyen helyekre, látom a lány ruckók mennyivel édibbek...:) Dehát ezt már Te is csak tudod, hisz Neked ott a pici Lányod!

Csaszis lesz a bébi úgy néz ki, most váltok dokit a 29-ik héten, jó mi?:)

Tényleg Neked hőemelkedés?

Kép
nyuszifül16

Jaj de szép nevek!!! :)
Sokan mondják hogy lányoknak milyen szép rucik vannak(igaz persze)...de én meg pont a fiu rucikra szoktam mondani hogy milyen vagányak!! Szal érdekes :)
Hát ha muszály váltanod akkor muszály..mit tudsz csinálni...
Hát nekem 36.7
Vendég

Kírus, nyugi, ne idegeskedj, ne stresszelj, mert akkor meg azért fog késni. Már várom a szombatot én is, hogy mi lesz az eredményünk. Remélem nagy mosollyal fogsz majd irni…
Én már nem is törődöm velem, mert tudom, hogy negatív lesz a teszt.

Nyuszifül mikor kell megnéznem a hőmérsékletem? Melyik napszakba? Mindegy?
Vendég

cathy!
Hát igen valahol örülni fogok ha pozi lesz az tuti....de valahol meg rettegni is (a februári vetélés után) :(
Mindig ennyit szokott késni neked?
Vendég

Nem mindig pontosan szokott jönni 28 napra + - 1 nap.
aztán egy éve sok lett a prolactin hormonom, és akkor két hónapot is késett.
De ahogy visszaállt a normális értékre kicsit ingadozott a menzi napjai. De most már minden ok, teljesen rendben vagyok. Most nem kéne késnie elméletileg.

Nekm is volt egy vetélésem de annak már két éve lassan.És utána lett a hormon problémám. de teljesen meggyógyultam. És ez nem akadálya hogy gyerekünk legyen.

Neked is szokott késni?
Vendég

Az első vetélésed volt?
Vendég

cathy!
Hát mütét után elég rendszertelenül jött meg 39,34,32 napra,aztán 28 napra..reménykedem hogy ugy is marad :)
Igen az elsö volt..
Vendég

Kirus és Cathy: nekem egy héttel mensi előtt napközben 37,2 vagy 36,9 volt a hőm, ott kezdtem gyanakodni. De nekem mai napig 37 fölött vana hőm, soksknál ez is jelzi. Vannak akik az ovuláció miatt mrének rendszeresen, én tök mindegy mikor mértem magas volt,kivéve reggel, és itt figyel Beni a Pocimban...

Kép
nyuszifül16

Jó akkor hazamegyek majd és megmérem, majd este elmondom mi volt az eredmény.

Kírus akkor majd kiderül szombaton. Én reggel csinálom majd.

Nyuszifül ha nekem is majd egyszer fiam lesz én is ezt a nevet akarom adni, olyan szép név.
Szóval azt mondod hogy terhesség alatt magas a hője a nőknek?

Vagy csak az elején?
Vendég

Kírus nem tudom miért de általában a nőknek az első terhessége mindig vetéléssel végződik, de nem tudom miért. Szóval van esélye hogy a következő megmarad. :)
Vendég

Cathy: köszi, tényleg szép név! :D Ha kislányod lenne, hogy hívnád?

Nem ált végig magas, de mérjél már egy hőt a kedvemért! :D

Most mek, majd jövök du. Puszi Nektek!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!!!!!!
jelentem én is jól vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!

viszont nehogy minden oké legyen kis Mátémnak fitymaszűkülete van... tegnap este óta a kukija csúnyán be van dagadva.ma elvittük urológára......ott kaptunk beutalót abba a hülye Heim Pál kórházba......szerintem holnap reggel valahogy elvisszük és 1 napot ott kell maradni...műtik.........de viszont holnap nekem is dokihoz kell mennem szóval nagyon necces a dolog!!!!!!!!
addig kamillázzuk neki!!!!!!!
csajok én jobban félek szerintem mint most ő..........bár ahogy meglátja a dokikat elkezd konyulni a szája...pedig ő nem szokott sírni......de hogy én nem fogom kibirni sírás nélkül az tuti!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita! Húúú, az gáz, szegény Mátéval. A kamilla az tuti jó, sztem ígérd meg neki, hogy majd kap vmi meglapit, ha ügyes lesz, vagy válasszatok neki vmit ma együtt, amit visztek magatokkal, próbáld elterelni a figyelmét! Nem egyszerű, de ha látja, hogy Te nem vagy megijedve, ő is erősebb lesz! Nyugi, utána jobb lesz neki! Légy erős, és ne idegesítsd magad, mert Barnira is vigyáznod kell, nehogy a Heim Pálból a Dél Pestibe vigyen a mentő...

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül ha lányunk lesz akkor Mirjam lesz a neve. Mindkét név bibliai név. Fiúnak szerb nevet akartam, de nem találtam egyet se szépet.

Jó akkor ma meg mérem este és holnap reggel és elmondom mi lett az eredmény.

Ok.

Jaj én már ma csinálnék tesztet, de nem lehet, kitűztem a célt péntekig. Várnom kell addig.
Vendég

Nyusz mondtuk neki ha ügyes akkor kap valamit!!!!!!!!!
nem szeretnék még a Dél tepsibe menni........ :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: oksi

Chaty: tudom, én is úgy válaszotottam, mert vallásos vagyok!:) Mérd meg most!!!!!!

Kép
nyuszifül16

jaj lányok én már nem bírom ezt a meleget!!!!!!!!!!!
HIDEGET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszifül nem tudom megmérni most mert majd csak 6 után érek haza a munkából.
De megírom ma este, meg holnap reggel is megírom az eredmény. Kis türelem.

Nita igazad van, én is majd meg sülök itt az irodában, se klíma se ventilátor.

De a kismamáknak gondolom rosszabb kibírni a meleget.
Vendég

Nyuszifül megmértem 35,6 csak. Nincs hőemelkedésem.
De asszem nekem meg fog jönni, mert ma este kicsit fájt a hasam, igaz nem annyira, de elkezdett ájni.

Szóval mire megvenném a tesztet megjön a menzim. :cry: :cry:

Na de azért még majd elmondom ha megjön. Sajnos megint nem sikerült.

Kírus remélem neked összejön.
Vendég

Cathy: sajnálom, hogy így érzed...lehet ott volt a babó, vagy van, csak vmi baj van... sárgatest hormonod elég, mert nálam pl. az okozta a fenyegető vetélést anno....

Kép
nyuszifül16

Semmi gond, na aggódj. Lh-t hasznáűlsz? Nekem azzal jött össze!

Kép
nyuszifül16

Cathy még ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó Reggelt!

Jelentem élek csak időm nincs. Szombaton megyünk nyaralni, úgyhogy nem leszek a jövő héten.Vigyázzatok magatokra, kismamák sokat pihenjenek.
Melinda azért írjál ha van valami mert szeretném vinni a laptopot meg a kütyüt hozzá.
Nita veled minden oké?
Nyuszikám a graco babakocsi nagyon tuti, kis helyen elfér, könnyű tolni, összecsukni, én nem éreztem hátrányát, hogy nem fordítható a kar rajta, viszont a tetejét vagy mit tudod fordítani...........legalábbis a miénken. Amelyikről írtál az nagyon jó árban van. Ezeknek a hordozója is nagyon jó, az olcsóbb fajta nekem nem is tetszett ennek sokkal jobb a kialakítása...........szerintem
Na szépséges napot én még összrakom a lakást oszt megyek dolgozni. Cupp!

királylány

Szép jó regggelt!!!
cathy!
Nekem a vetélés a 2.terhességem volt,nem az 1.
Az 1. terhességem alatt semmi ilyen féle problémám nem volt!!

Ma megveszem a tesztet,mert holnap sajna 6-17-ig melozok akkor meg már nincs itt nyitva a gyógyszertár...
Aztán szombat reggel melóba indulás elött(4:30 körül) megcsinálom...persze ha nem jön meg addig..

nitácska! Gondolok rátok!!! Szorítok!! :wink:
Vendég

királylány szia!!!
Neked is szép napot!! És jó nyaralást,érezzétek jól magatokat!! :wink: :wink:
Vendég

Dia,
küldtem privit, remélem, elolvasod még!!!!

Cathy,
a nők nagyon nagy része sikeresen hordja ki az első terhességet!!!
Illetve sokszor nem is lehet megmondani, tényleg az első-e, mert a dokik szerint minden második nő életében legalább egyszer "levetél", csak erről nincs tudomása. Egyetlen "jele", hogy késik a menzi a szokotthoz képest, és/vagy erősebb görcsökkel, darabosabb vérzés jön. De ugye késni is sok mindentől késhet (elég egy kis izgalom).

Kírus,
nagyon szorítok neked!!!!

Nita,
jobban vagy már? Bár ma is nagyon meleg lesz... :?

Nyuszi,
minden rendben van veled???? Voltál dokinál?

Kép

Kép

Kép
lyly

Köszi a bátorítást. Nem adom fel, ha esetleg nem fáj a hasam, mint menzinél, olyan erősen, és holnap nem jön meg akkor veszek egy tesztet.

Holnap estig minden kiderül. A barátnőmmel is ez történt, fájt dereka, a hasa is és olyan volt mintha megjönne, és helyette baba lett.

De most megint nem fáj a hasam, degnap épp csak enyhén fájt,
szóval még van remény, a remény hal meg utoljára.

Királylány jó nyaralást, mi jövö szombattol megyünk pihenni 2 hétre..

Na majd még benézek.
Vendég

Bocsánat, elvetél-t akartam írni. Elnézést még egyszer, elütöttem!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, nekem volt már vetélésem, és volt már hogy késett, de az a prolactin hormon túltermelés végett volt. De annak már vége, egészséges vagyok.

Szóval, majd kiderül. Mindenki máshogy kezdi el a terhességét, de tudod, már nem is akarok erre gondolni. Izgulni igazából nem izgulok, mert nincs miért. Tudom hogy nem vagyok terhes. Nem is idegeskedem most,mert most minden ok van a munkahelyemen is. De holnapra ugyis kiderül minden.
Vendég

Sziasztok!

Hú de izgalmas. Lányok nagyon szorítok nektek!!!!!! :)

Képzeljétek ma hajnalban 4 kor becsengettek hozzánk. Rögtön rámjött a frász. Apus lerohant körülnézni, de nem látott semmit. Na onnantól nemtudtunk rendesen visszaaludni. Úgyhogy mielőtt ment dolgozni, még a csengőt is leszerelte, mert lehet hogy le ellenőrizték, hoy van e itthon valaki. Így meg ha nincs csengő, nem tudja ezt megtenni. A múlthét péntektől nemtudjátok meg mennyit kukucskálok ki az ablakokon, meg fülelek, mint a nyúl a vetésben. Asszem az agyamra fog menni ez az egész. :?

Királylány: Jó pihenést, nyaralást nektek! Vigyázzatok magatokra!

Kép
babicsek

Köszi csajok, még vagyok a háttérben.

Lyly nemcsak megnéztem, hanem válaszoltam is :wink:

királylány

Sziasztok!
Kirus!
Én is drukkolok szombatig! :wink: Nekem megjött(de nem is baj),hétfőn megyek dokihoz....

Nyuszi!
Húúú most látom,hogy Te is fiús anyuka leszel,gratula. :D
Meglásd jobban fog hozzád húzni,mindig rajtad lóg majd,Te leszel a szerelme. :lol: :lol:

Dia!
Jó pihit! :wink:

Babicsek!
:shock: Bizti egy suhanc volt aki gondolta ha Ő nem alszik más se. :evil:

Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Nálam még mindig semmi. Nem fáj a hasam. Holnap lesz 11 napja hogy késik. Szombat közeledik már. :)

Mucus én nem tudom miért de nem akartam fiút. de ha az amit mondasz úgy van, akkor inkább szeretnék. Mivel a lányok nagyon apásak.

De mindegy mi lesz csak legyen.

Hajrá Kírus! Mindjárt szombat, várom már az eredményed, szorítok neked!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!
mint anya kudarcot vallottam!!!!!!!!!! Máténak napi 3x kell betadinozni a kukiját.....megpróbáltam de nem megy.........annyira fáj most neki....

már én is sírtam vele együtt.........milyen már hogy nem tudom ellátni a saját gyerekem????????

másik:

én is voltam dokinál.....sajna elkezdett kinyilni a méhszájam.....2100-as...szigorú fekvés fenyegető koraszülés!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska!!! Vigyázz magadra!!!!!!!!!! Pihenj amennyit csak tudsz.. majd bele jössz a kezelésébe,nyugi!!!!

cathy!!! Neked is szorítok!!!! Nemsokára közeleg a szombat igen :)
Ha megadom a számom,dobsz egy üzit telóra szombaton?
Mert csak 15-kor érek haza addig meg megöl a kíváncsiság :lol: :lol:
Ha nem jön meg nekem sem akkor tesztelek és akkor írok én is neked :wink: ...Ha gondolod
Vendég

drukk a tesztelőknek!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Hú Babicsek,nem semmi...a betörés se,meg ez a hajnali csengetősdi.
Amúgy nekünk is volt ilyen,de pont kint voltam cigizni (még vagy 3 éve) és kiderült, hogy érintkezési baja van a csengőnek,mert nem állt a kapuba senki...
Nita,nekem is annyi,kb 2 hónapja,de nekem senki nem mondta,hogy baj lenne...az csak a külső méhszáj,és második gyereknél jóval hamarabb kinyílik...ezt mondták.De akkor nekem hol van a nyákdugóm??????Biztos a helyén.
Kukac nálunk is letapadva,sajna,majd 3 éves kora körül műtik...
Királylány,írok,ha megszültem....ha jó formában leszek,hívlak is,persze csak ha nem éjszaka 2-kor szülök.... :lol:
Cathy!!Hogy bírod???11 napos késést???Én már a 11. tesztet csinálnám... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda!
Kb. én is ugy lennék vele :lol: :lol:
Vendég

Meli azért kell nekem óvatosabbnak lenni mert Barni előtt 2 vetélésem volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg.Ezt mindig elfelejtem...itt azt mondták a kórházba,hogy jobb 7 hónapra szülni,mint 8-ra.Hétfőn ékelődött be a feje,mikor leszálltam a buszról...óóó...azt az elindulást látni kellett volna.Éreztem én,hogy mocorog a buszon,de azt nem,hogy "beesett" a feje...mint akin végigment egy regiment...
:lol: :lol:
Na,megyek,mert Pistikét lepasszoltam mamához,és azt mondtam,hogy pakolni akarok... :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda már nehezen birom, de hamaorsan itt a szombat és akkor kiderül minden.

Kírus priviben megadom a számom, de én a céges mobilrol irok mert a sajáton nincs pénz.

Nekem még mindig nem fáj a hasam, nem tudom mi volt az a tegnapi enyhe fájás.
Vendég

Meli én megnéztem volna azt a menést.... :)
én már úgy kezdek menni mint a pingvinek!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok, mint a fekete szurok. :lol:

@cathy:Le a kalappal előtted, hogy ennyire türelmes vagy. Én tutira nem tudnék ennyi időt bizonytalanságban tölteni. Meg hát azt mondják, hogy amikor meg kéne jönnie, akkor már a teszt is kimutatja.

Nitácska: Nem lehet könnyű, de próbálj nem idegeskedni és pihenni. Jaj szegény Máté. biztosan nagyon fájdalmas lehet. Nem emlékszem mit is írtál, hogy mikor lesz a műtét, és most nemtudok visszalapozni, mert elszáll amit eddig írtam. _Vagy esetleg azért kell, mert már túl vagytok rajta? Mármint Betadinozni?

Marcinak az orrmanduláját vették ki 4 éves korában én is nagyon féltem tőle. A műtét előtt kapott egy kis tablettát, aztán attól olyan jókedvű lett, meg félrebeszélt. Olyan kis édi volt. Őt is altatták. De végig bőgtem míg ki nem hozták a műtőből.

Kép
babicsek

babicsek már túl vagyunk rajta ezért kell betadinozni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek, nem könnyű kibirni, azt hittem sosem jön el a péntek. Ha holnap sem lesz semmi, akkor este veszem a tesztet és szombat reggel minden kiderül, vagy beborul. :?

Melinda már nemsok van hátra, most már bármikor jöhet a baba, gondolom már alig várod. :)

Na mentem aludni mert leragadnak a szemeim.

UI: Hétvégén megyünk babalátogatóba 4 hónapos lesz Hvirágnak hívják a kislányt.
Vettem kis babaruhákat, jaj nagyon édik, mikor hajtogattam össze öket hogy elcsomagoljam, arra gondoltam, ezt a szekrénybe is tehetném...
Vendég

Hóvirág a neve
Vendég

de gyönyörű neve van!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: