Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Susy!
Hogy aludtatok? Volt még láza Kristófnak?
A bor szerintem is jó ötlet. Én az első közös karácsonyunkra vettem egy üveg aszút s a címkéjére ráírattam, hogy "a világ legjobb férjének" 2000-ben vettem, s akkor megbeszéltük, hogy akkor bontjuk majd fel, ha megszületett az első gyerekünk. :D

Vettünk Boginak egy hintát, mert amit idáig használtunk, babáknak való, mert bele kell tenni, ki kell venni a gyereket, Ő meg már maga tudna ki-be szállni. Sapientot, sminkkészletet, medencébe matracot vettünk még.
Igazából ágyat akartunk, de októberre tudta vállalni a srác.

Tegnap az Auchanban véletlenül elmentünk a táskás sor mellett. Azt hittem, hogy seggre ülök. Egy hercegnős isitáska 17000 ft! :shock: Ez már vérlázító! Ja! Egy budmil meg 9000!

Nita!
Hogy érzed magad? Remélem azóta is minden rendben. Mi lehetett ez? :roll:

Encsike!
Értem! Bizti érzékeny lehetsz rá.

Sziszkó!
Nagyon szép vagy! Remélem kihúzza magát a párod, amikor mellette vagy:lol:

Mango!
A Te lánykád is olyan, hogy bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben képes elaludni? :lol:

Kinga!
Nem hallottam, de nem is nézek tv-t. Titeket is kőkeményen érint? :?

Szisza!
Még most kaptátok meg a fotókat? Vagy ez már utórendelés? Na és szépek a képek? Úgy értem, Neked tettszenek? Mert úgyis az a lényeg :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Apám, már megint laptetőre jutottam. Pedig nem pályázok áprilisi babára :?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Hazaértünk. Gyorsan dobok pocakfotókat, aztán visszaolvasok.

14 és 17 hetes pocakok, hogy lehessen látni, mennyit nőtt...
Kép Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Susy, Kristófnak jobbulást! Hogy telt az éjszakátok? Jobban van már?

Nitácska, minden rendben? Dokival beszéltél? Barnázás?

Kinga, hallottam a leépítést, eszembe is jutottál. De Te nem vagy veszélyben :wink: :lol:

Szisza, akkor csak halka, de gratulálok . Remélem megerősíti a doki is :lol:

Mango, aranyos lehetett a kislányod :lol: Mi is tegnap este értünk haza, és végül úgy aludt el, hogy egyik óriás plüss az egyik oldalán, másik a másik oldalán, és egyet még magára húzott :?

Sziszkó, de csinos vagy! Szép kismama vagy!

Eddig jutottam a visszaolvasásban, felébredt Marci :cry: Később még jövök

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!!!!!
jelentem jól vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!azóta nem volt semmi!!!!!Barni mozog rendesen!!!!!
dokihoz holnap megyek!!!!!

viszont nehogy minden oké legyen kis Mátémnak fitymaszűkülete van... tegnap este óta a kukija csúnyán be van dagadva.ma elvittük urológára......ott kaptunk beutalót abba a hülye Heim Pál kórházba......szerintem holnap reggel valahogy elvisszük és 1 napot ott kell maradni...műtik.........de viszont holnap nekem is dokihoz kell mennem szóval nagyon necces a dolog!!!!!!!!
addig kamillázzuk neki!!!!!!!
csajok én jobban félek szerintem mint most ő..........bár ahogy meglátja a dokikat elkezd konyulni a szája...pedig ő nem szokott sírni......de hogy én nem fogom kibirni sírás nélkül az tuti!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Tegnap már nem írtam, mert egyszerűen szét csúsztam estére. Tegnap voltam vérvételen, egy évig tartott én meg majdnem éhen haltam/éhgyomor és mindez majdnem 11ig tartott../ aztán meg volt 40vizsgázóm..alig bírtam ébrenn maradni. ma csak 20vizsgázóm volt szoboszlón, de valahogy még most is tök álmi vagyok!
Nita!!! jó, hogy már jobban vagy!!!
Szisz, Hékás nagyon szépek a pocijaitok!!! Hékás! jó látványos a különbség!!!!
Susy!!! Szilvike leírta... én csak a palástfű teát ittam peteéréstól, meg még vagy 8hétig/aztán meguntam/ ez a beágyazódást segíti..
Encsi! lagalább engedékenyebbek lesznek államvizsgán, ha nagy a pocid!!! :lol:
Kinga!!! Én sem hallottam semmit..de téged nem érint ugye???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.07.29 20:38-kor.

Kép
Kép
ronci

Ronci azért vigyázz te is!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm Lányok a pocakdicsiket! :oops: :lol: :lol: :wink:

Encsike!
Hát akkor jó alvókátok lehet,hogy anyósékra nem ébredtetek fel nyitott ajtónál! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nita!
Akkor oké minden!Így a helyes! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mateszod meg nagyon sajnálom!Szegényke! :cry: :cry: :cry: :shock:

Ronci!
Neked látszik már a pocid? :lol: 8) :lol:
És legalább ügyes volt az a 40 vizsgázó tegnap?Vagy kínlódtál velük??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Hékás!
Nekde is szépen alakul a pocakod! :lol: :wink:
Pocaklakó biztos jól érzi bennt magát! :wink:

Gani!
17 ezer egy táskáért???? :shock: :shock: :shock: Én is leültem volna a földre! :roll: De tudják,hogy ha egy szülő megengedheti magának és a kislánya olyat szeretne,akkor azt meg is veszi neki! :roll: És ezt használják ki! :evil:

Hú,Lányok takarítani kellene,de semmi kedvem! :? Ültömben el tudnék aludni! :? :? :x

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz nekem meg vasalni kéne meg valamit enni....de meghalok ettől a melegtől....brrrr :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encsike, igen, HATALMAS bulit csapunk jövőre.

Anita, igen, érint, sajnos.
Bogi akkor örülhet, jó kis ajándékokat kap.

Brigi, nagyon szép a pocid és sokat nőtt!
Sajnos, engem is fenyeget most, de nem esem kétségbe most már. Max kimegyek Ausztriába, vagy maradok otthon, remélem, már 2 gyerekkel majd.

Nitácska, nekünk is volt kukiműtétünk. Milyen műtét lesz pontosan?

Ronci, de lehet, hogy érint.

Én lefekszem aludni, nagyon álmos vagyok.

K.

Kép

Kép
kinga82

Nita!
Takarítás?Szerinted?Elhalasztottam holnapra! :oops: :oops: :oops: Viszont olyan jó volt aludni 1 órácskát! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink:

Kinga!
Akkor ez most mit jelent????Téged is elbocsájtanak? :roll: :shock:

Vacsira csinálok egy kis pirítós kenyeret.Már olyan rég ettem! :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga az urológus nem mondott csak annyit hogy felvágják vagy mi...api volt bent én nem mertem bemenni..... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, sajnálom Mátét. És csak a műtét a megoldás? Máshogy nem orvosolható? Tuti én sem mennék be, mi is már lezsíroztuk apával, hogy ha bármikor is szükség lesz rá, ő megy be vele, sőt utána pár napot itthon is marad velünk. Én is félek ettől... Az viszont jó hír, hogy Barni jól van.

A pocakdicséreteket köszi. Ronci, Te beleférsz még a régi nadrágjaidba?

Kinga, sajnálom, hogy veszélyben vagy, de mi mind drukkolunk, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Csak mondd meg, mi legyen az :wink: :lol:

Sziszkó, jól tetted, hogy aludtál egyet. a takarítás úgyis megvár :twisted: Pirítóst én gyakran szoktam enni, bár most, hogy mondod, anyu mindig sajtkrémet csinált hozzá. És azt ezer éve nem ettem. Vasárnap lehet, hogy megfűzöm, csináljon egyet nekünk :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ma dokinál voltam, minden rendben. Jöhet a FŐPRÓBA! :)

Kristóf szépen javul, már ismét rossz, mint az ördög. Este elvinné az ördög, reggel sírva hozná vissza. :lol:

Brigi
Szépen látszik a különbség, szép a pocid nagyon. :)

Kinga
Én is drukkolok ezerrel!!!!

Nita
Van egy olyan érzésem, hogy ránk is ez fog várni. Kristófnak egyáltalán nem lehet hátra húzni a bőrt a fütyijén, hiába próbálom, és figyelek rá, semmi változás hónapok óta. Biztatnak, de szerintem ő sem fogja elkerülni. Én sem fogok bemenni azt hiszem, megszakadna a szivem. Nagyon nem irigyellek most titeket. :(

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!

Kinga! sajnálom!!! de amúgy még mindig nem hallottam róla máshonnan!

Hékás!!! A nadrágjaim még rám jönnek, de pl. a farmerjeim már annyira szorítanak, hogy fel sem veszem őket..semmilyen formában és hosszúságban.. szerintem óriási pocim van, de mostmár tényleg csinálok majd egy fotót..pedig vasárnap direkt feltöltöttem egy pár aksit..
Szóval tiszta furi, mert nem behúzhatós pocim van , hanem bármit csinálok akkor is ott marad és csak nő és nő...és ez egyelőre még tiszta szokatlan.. :lol: :lol: :lol: de edződök és pl szűk felsőkben már tisztán és egyértelműen látszik, hogy valaki lakik a pocimban.. :lol: :lol: /ruha nélkül meg pláne!!! :lol: /

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nagyon mérges vagyok. Le kellett feküdnöm 7-kor aludni, olyan fáradt lettem, erre ketten felcsörögtek. És az egyik olyan hülyeséggel, hogy majdnem elküldtem a francba. Most meg nem tudok aludni :evil:

Ronci, íme:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/07/27/raiffeisen/
Már várom, hogy én is pocakosodjam :)

Susy, akkor megy a drukk nektek ezerrel. És én is kérek, mert belevágunk mi is :)
Állítólag a kisfiúk 70%-a nem ússza meg valamilyen beavatkozás nélkül. Nem jó érzés, mert sajnos nincs rajta túl a műtéttel (utána is fáj, és húzkodni kell). Én ezért akartam körülmetéltetni, de a doki nem csinálta meg, mert nem vallási okból akartuk... Azt kellett volna mondanom, hogy vallási okból ragaszkodom hozzá, abba kössön bele :twisted:

Brigi, nagyon jól látod a helyzetemet :lol: Tényleg nem is tudom, miért drukkolok én is. :) Talán ezért veszem ilyen nyugisan: majd eldől magától, mi lesz és akkor ahhoz alkalmazkodunk. :) De amint kitalálom, mihez kérem a drukkot, szólok. Addig is a babagyártáshoz kérem, mert nekiállunk!

Sziszkó, még biztosat nem tudunk, de elképzelhető, és kicsivel több, mint 70%-ot adnék arra, hogy igen. Sőt, talán 80-at.
Takarítást hagyd, tapasztalatból tudom, hogy megvár :roll:

Most visszabújok az ágyikómba, hátha sikerül elaludni.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Hékás sajna máshogy ez nem orvosolható!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Susy próbáld picit megnyomkodni hátha jön belőle fehér trutyi.....Máténak kijött de mégis le van tapadva......bent marad alatta a pisi és ezért is van még begyulladva........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, Susy!!!! megy a millió drukk!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Kinga, Susy
Drukkolok nektek nagyon. Remélem hamar összejönnek a bébingerek.

Hékás
Nagyon édes pocakod van. Remélem nekem is nemsokára lesz. :lol:

Anita
Igen, most készültek el a május 30-ai esküvőről a képek. Szerintem jók. Majdnem 600 db fotó, persze nem mind tökéletes, de mindet elkértem a lánytól. Hála az égnek ügyfelem volt a videós (akinek a felesége a fotós), így minden nyers anyagot megkapunk. :lol: Ha kíváncsiak vagytok rá és ha rájövök hogy kell ide fotót feltenni, teszek fel párat.

Szilvi
Kép
szisza75

Mang: de arról a kisfiúról beszéltek a hírekben :cry:

Pocakos lányoknak: SZÉP A POCITOK :D

Ronci: lassan te is mutathatsz pocakos képet :wink:

Választottam meddőségi centrumot: a Budai Meddőségit. Vagyis csak választanám, mert két napja hívom őket , de nem veszi fel senki :cry:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Bocsi Mango , lemaradt az O. :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Gani,
Nem semmi táska árak vannak, de látod, van aki megveszi. Bár én azt hiszem sosem venném meg
Jó ajándékokat vettetek Boginak!

Hékás,
Nem semmi mennyit nőtt 3 hét alatt a pocid! De nagyon formás! :wink:

Nitácska,
Sajnálom Mátét! Mi volt a dokinál? Hogy oldottátok meg, hogy két helyre is menj?

Ronci,
Annyira bírom ezt, hogy menj éhgyomorra, de készülj fel, hogy legalább délig ott fogsz rostokolni…. :roll: :roll:
Vizsgázók legalább tudták? :lol: :lol:

Sziszkó,
Takarítás várhat :D :D
Jó alvókánk van, az tuti :)

Susy,
Az csak jó, ha rossz Kristóf, legalább jól van :lol: :lol: :lol:
Remélem fütyi kérdés azért rendbe jön nálatok magától is…
Főpróbához meg sok sikert :wink: :wink:

Kinga,
Akkor kistesó ügyben drukkolunk neked! Hajrá!
:D :wink:

Kép
encsike87

Sziasztok!!!!!!!!
mint anya kudarcot vallottam!!!!!!!!!! Máténak napi 3x kell betadinozni a kukiját.....megpróbáltam de nem megy.........annyira fáj most neki....

már én is sírtam vele együtt.........milyen már hogy nem tudom ellátni a saját gyerekem????????

másik:

én is voltam dokinál.....sajna elkezdett kinyilni a méhszájam.....2100-as...szigorú fekvés fenyegető koraszülés!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: nem vagy rossz ANYA, nagyon is lelkiismeretes vagy. Csak sajnos a pasikkal már gyerekkorukban is baj van :wink:
Most ne is idegeskedjél, nem tesz jót a babának. Bár én ezt a letapadást nem értem, mert minden doki mást mond. Valaki azt mondja , hogy elelitől fogva huzogassuk, valamelyik, meg, hogy csak 1 éves kora után., valaki meg, hogy nem csináljunk semmit.
És ezek után legyen okos az ember :x

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Szisza,Susy,Kinga!
A tábliba ki lettetek emelve és dőlt betűztelek Titeket a babaprojekt miatt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,ha még valaki próbálkozik a babával és kihagytam,sorry!Sikítsatok és javítom a táblit! :lol: :lol:
Valaki tud valamit Szparanghenról?Beírnám az ő változásait is!
De hát ő már a környékünkre se jön! :cry: :cry: :oops:

Hékás!
Ide rakom a linket a tábliról,kiraknád????Súlyos eset vagyok,én még mindíg nem tudom! :oops: :oops: :oops: A múltkor letöltöttem azt a programot,amit írtál,hogy azzal meg lehet csinálni,de párom sz@rik rá kicsomagolni (én meg nem tudom) és azóta is úgy van a gépen! :? :? :x :evil:

Tábli :-)

Kinga!
Nagyon sajnálom a munkahelyed! :cry: :cry: :cry: :cry: De azért bízzunk benne,hogy Te nem esel bele a létszámleépítésbe! :roll: :shock: Amúgy régóta ott dolgozol?Nem szelektálnak,hogy a régebbi dolgozókat megtartják és az újabbakat küldik el? :roll: :roll:

Kinga,Susy!
Drukk,hogy mimél hamarabb babásak legyetek! :lol: :lol: :wink:

Encsike!
Te se nagyon maradj le a lányoktól! :oops: :wink: :wink: :wink:

Surmi,Szilvike!
Ezt most Nektek címeztem,de igazából mindegyikőtöknek akarom írni,csak Ti ketten jobban benne vagytok ebben!
Szóval tegnap egyik barinőm sírva hívott fel,hogy volt uh-n és megint nincs semmi.Előzmény:Tavaly ősszel 3 évnyi próbálkozás meg peteéréselősegítő tabletta szedés után teherbe esett.Aztán január végén 18 hetesen meg kellett műteni,mert elhalt a baba.Pontosabban akkor már meg kellett szülnie a halott babát. :cry: :cry: :cry: És azóta egyszer volt mensese,(azt hiszem márciusban) és még egyszer júniusban.A dokija megvizsgálta és adott neki egy kis reményt,hogy összejöhet a baba.A múlt héten el is kezdtek próbálkozni,de a tegnapi uh semmit nem mutatott ki. :cry: Azt mondta neki az uh-s csajszi,hogy először menjenek fel Pestre,vizsgáltassa ki magát,hogy mi az oka,hogy egyszerűen nincs peteérése.A férjével semmi gond,van neki és jók a spermái.
Úgyhogy szegény sírva mondta nekeim,hogy neki nincs arra pénze,hogy olyan drága helyekre járjanak,meg a melóhelyéről se tud sokat hiányozni.Mondja,hogy mondta a férjének,hogy keressen magának más nőt,mert ő nem tud neki gyereket szülni.Meg,hogy miért történik ez vele.
Nagyon sajnálom szegényt,de igazából semmi értelmeset nem tudtam neki mondani.Szerintem erre nem nagyon lehet.
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy van esetleg Pesten olyan kórház,ahol egy ilyen vizsgálatért nem kell fizetni?Vagy ez mind fizetős? :shock: :shock: :shock:
Szegények épphogy kijönnek a kettőjük fizujából,sőt azt mondja van amikor nem elég hó végéig.Pedig tényleg nem azok a pénzszórós,bulizós fajták. :roll: :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!
Az Én kolléganőmék nem fizetnek a vizsgálatokért! Csak a gyógyszereket kell nekik állniuk (mondjuk az is elég húzós, de ez egyén/betegség függő). A beültetéseket ugyan kifizetik mindig, de nem azért mert kell, hanem mert úgy vannak vele, hogy sosem tudni, meddig kell beültetéssel próbálkozni s ameddig ki tudják fizetni, nem terhelik a tb számlájukat. 5 beültetést fizet állambácsi egyébként. Ők is Bp-re járnak, nem kellett nekik hónapokat várni anno mikor belevágtak! Viszont sokszor kell utazniuk a vizsgálatok miatt. Az utazási költségeket ugyan Ők állják, de visszakapják, a jegyek vagy a benzin árát, számla benyújtása alapján.

Mindenesetre ahogy végigmentem a kolléganőmmel az 5 beültetésén, sajnálom nagyon előre és látatlanba is a barátnődéket. Tb ide, tb oda, ebbe minimálbérrel nem lehet belefogni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A rendszert utálom, hogy emiatt sokakat elzárnak a babavállalás elől :evil:
A kolléganőmnek most derült ugye ki, hogy pco-ja van. A mostani, 6. beültetés előtt kapta a legtöbb gyógyszert. Mutatta a számlát.96000ft-ról. Ha nem lenne rajta oep támogatás, ugye még több...

Azt, hogy az inszemináció hogyan működik,nem tudom, nekik olyan nem volt, rögtön lombik programban vettek részt.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
Hát kolléganődnek se lehet az élet fenékig tejföl! :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom az ilyen párokat! :cry: :cry: :cry:
Akinek meg nem kellene a gyerek,az meg potyogtatja ki sorba. :evil: :evil: :evil: Had ne mondjam,hogy kik... :x :evil: :evil: :evil: :evil:
De majd megemlítem barinőmnek,hogy gondolkodtak e a lombik programban.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Na, ma már nem vagyok annyira hulla. Lassan készülni kellene a nyaralásra, de majd az utolsó pillanatban. :roll:

Köszi a drukkokat! :D

Nitácska, nagyon nem jó hírek! Vigyázz magadra és próbálj pihenni! Nem vagy rossz anya, de tényleg össze kell szedned magad és megcsinálni a kenegetést, mert sokkal rosszabb lesz. Ott most egy seb van, ha nem húzkodjátok, visszatapad és újra át kell esnie a műtéten. És kezdődik elölről. Ezt tartsd szem előtt. Most rossz neki, de cserébe 80 évig jó lesz. Nagy ordítások voltak nálunk is és könnyek, de már működik és bár mást nem enged hozzányúlni, saját magának húzkodja már.

Sziszkó, köszi a táblifrissítést! :)
Szelektálás sajnos nincs az idő függvényében. Ha bezárnak egy fiókot, akkor onnan megy mindenki, akár rossz volt, akár jó, akár régóta dolgozott, akár frissen. Még más fiókba se nagyon lehet átmenni, hiszen volt már egy leépítés, és azóta nem nagyon vannak szabad helyek. De nem baj, most babóci a legfontosabb.
Hogy őszinte legyek, a tábliban elég sok emberke van, aki kb ezer éve nem volt. :twisted:
Nem mindegyik ilyen központ fizetős. Én a pestiekről nem tudok, de van itt is olyan, ahol semmiért nem kell fizetni, kivéve a gyógyszereket.

Megyek, játszok egyet a kisördöggel. :lol:

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziszkó: a Budai Meddőségi intézetben, nem kell semmi vizsgálattért műtétért, csak a felírt gyógyszereket kell. Ugyan ez a helyzett az I.számú Női Klinikán is. Én azért választottam a Budait, mert jobb a statisztikája. A magánklinikákat én sem tudom már bevállalni, mert egyszer már írtam, hogy 3 év alatt több százezer forintott elköltöttem , és semmi. Bár én voltam a hülye, mert egyből a kellett volna mennem rendes meddőségire :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

köszi lányok a sok bátorítást...azért is nehéz ellátnom a sebét mert egyáltalán nem bírom a vért....rosszul leszek........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma itt volt Kristóf keresztanyja, egész nap dumcsiztunk, a gyerkőcök tök jól elvoltak. :)

Nita
Dehogy vallottál kudarcot, mint anya, az anyai szív ilyen néha, majd meg szakad a gyerekért.

Talán nekünk még van remény, kapunk majd krémet, remélem az használni fog. :roll:

Kinga
Egy apartmanba megyünk, köszi a tippet, ha van még ötleted mit nézzünk meg, vagy hová menjünk el a környéken (50 km- es körzetben) szivesen venném.

Szisz
Jól látom dőlt betűvel vagyok jelölve? Húúú de vártam ezt a napot, annyira, de annyira lelkes vagyok!!!

Beneildi megint eltűnt, remélem apósával semmi gond. :roll:

Kristóf már nagyon jól van, már poharat tört, babakocsival rohangált, összetörte magát.... jó nap volt.

Még akartam valamiket csak elfelejtettem.
:oops: :roll:

Kép
Kép
susytunder

[quote="sziszkó29"]S írta:sziszkó29ziasztok!

Szisza,Susy,Kinga!
A tábliba ki lettetek emelve és dőlt betűztelek Titeket a babaprojekt miatt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,ha még valaki próbálkozik a babával és kihagytam,sorry!Sikítsatok és javítom a táblit! :lol: :lol:
Valaki tud valamit Szparanghenról?Beírnám az ő változásait is!
De hát ő már a környékünkre se jön! :cry: :cry: :oops:

Hékás!
Ide rakom a linket a tábliról,kiraknád????Súlyos eset vagyok,én még mindíg nem tudom! :oops: :oops: :oops: A múltkor letöltöttem azt a programot,amit írtál,hogy azzal meg lehet csinálni,de párom sz@rik rá kicsomagolni (én meg nem tudom) és azóta is úgy van a gépen! :? :? :x :evil:

Tábli :-)

Kinga!
Nagyon sajnálom a munkahelyed! :cry: :cry: :cry: :cry: De azért bízzunk benne,hogy Te nem esel bele a létszámleépítésbe! :roll: :shock: Amúgy régóta ott dolgozol?Nem szelektálnak,hogy a régebbi dolgozókat megtartják és az újabbakat küldik el? :roll: :roll:

Kinga,Susy!
Drukk,hogy mimél hamarabb babásak legyetek! :lol: :lol: :wink:

Encsike!
Te se nagyon maradj le a lányoktól! :oops: :wink: :wink: :wink:

Surmi,Szilvike!
Ezt most Nektek címeztem,de igazából mindegyikőtöknek akarom írni,csak Ti ketten jobban benne vagytok ebben!
Szóval tegnap egyik barinőm sírva hívott fel,hogy volt uh-n és megint nincs semmi.Előzmény:Tavaly ősszel 3 évnyi próbálkozás meg peteéréselősegítő tabletta szedés után teherbe esett.Aztán január végén 18 hetesen meg kellett műteni,mert elhalt a baba.Pontosabban akkor már meg kellett szülnie a halott babát. :cry: :cry: :cry: És azóta egyszer volt mensese,(azt hiszem márciusban) és még egyszer júniusban.A dokija megvizsgálta és adott neki egy kis reményt,hogy összejöhet a baba.A múlt héten el is kezdtek próbálkozni,de a tegnapi uh semmit nem mutatott ki. :cry: Azt mondta neki az uh-s csajszi,hogy először menjenek fel Pestre,vizsgáltassa ki magát,hogy mi az oka,hogy egyszerűen nincs peteérése.A férjével semmi gond,van neki és jók a spermái.
Úgyhogy szegény sírva mondta nekeim,hogy neki nincs arra pénze,hogy olyan drága helyekre járjanak,meg a melóhelyéről se tud sokat hiányozni.Mondja,hogy mondta a férjének,hogy keressen magának más nőt,mert ő nem tud neki gyereket szülni.Meg,hogy miért történik ez vele.
Nagyon sajnálom szegényt,de igazából semmi értelmeset nem tudtam neki mondani.Szerintem erre nem nagyon lehet.
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy van esetleg Pesten olyan kórház,ahol egy ilyen vizsgálatért nem kell fizetni?Vagy ez mind fizetős? :shock: :shock: :shock:
Szegények épphogy kijönnek a kettőjük fizujából,sőt azt mondja van amikor nem elég hó végéig.Pedig tényleg nem azok a pénzszórós,bulizós fajták. :roll: :cry:

www.pco-szindroma.hu
www.mensmentis.hu
itt nődoki Arnold dr
tud vérvétlet vinni máshonnan is, de valamelyik endokrin dokihoz jelentkezzen be
nem pénzes, az sajnos nem sok van, és azok nem is értenek ehhez annyira

sima nődoki, talán I-es női klinika, és ott meddőségis részleg
de kezdje ezzel:
3-5, és 21-23napi vvétel
és hozassa meg a mensit norculuttal
Vendég

[quote="surmi"]S írta:surmiziszkó: a Budai Meddőségi intézetben, nem kell semmi vizsgálattért műtétért, csak a felírt gyógyszereket kell. Ugyan ez a helyzett az I.számú Női Klinikán is. Én azért választottam a Budait, mert jobb a statisztikája. A magánklinikákat én sem tudom már bevállalni, mert egyszer már írtam, hogy 3 év alatt több százezer forintott elköltöttem , és semmi. Bár én voltam a hülye, mert egyből a kellett volna mennem rendes meddőségire :oops:

budai és nőivel aza bajom, fél napot kell várni
nekem nem lehet munkát lemondani
inkább fizetek, de akkor a családok megbiznak bennem, hogy megyek, ez igy nekem jobb
Vendég

[quote="gani"]S írta:ganiziszkó!
Az Én kolléganőmék nem fizetnek a vizsgálatokért! Csak a gyógyszereket kell nekik állniuk (mondjuk az is elég húzós, de ez egyén/betegség függő). A beültetéseket ugyan kifizetik mindig, de nem azért mert kell, hanem mert úgy vannak vele, hogy sosem tudni, meddig kell beültetéssel próbálkozni s ameddig ki tudják fizetni, nem terhelik a tb számlájukat. 5 beültetést fizet állambácsi egyébként. Ők is Bp-re járnak, nem kellett nekik hónapokat várni anno mikor belevágtak! Viszont sokszor kell utazniuk a vizsgálatok miatt. Az utazási költségeket ugyan Ők állják, de visszakapják, a jegyek vagy a benzin árát, számla benyújtása alapján.

Mindenesetre ahogy végigmentem a kolléganőmmel az 5 beültetésén, sajnálom nagyon előre és látatlanba is a barátnődéket. Tb ide, tb oda, ebbe minimálbérrel nem lehet belefogni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A rendszert utálom, hogy emiatt sokakat elzárnak a babavállalás elől :evil:
A kolléganőmnek most derült ugye ki, hogy pco-ja van. A mostani, 6. beültetés előtt kapta a legtöbb gyógyszert. Mutatta a számlát.96000ft-ról. Ha nem lenne rajta oep támogatás, ugye még több...

Azt, hogy az inszemináció hogyan működik,nem tudom, nekik olyan nem volt, rögtön lombik programban vettek részt.

hogy megy ez? kinek a tb számláját terheli?
férjét vagy csak feleségét?
Vendég

Susy ari vagy!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvike!
A tb ugye finanszíroz egy párnak 5 beültetést. A kolléganőméknek holnap áll vagy bukik a 6. beültetés, de ezt mindet kifizették (150000/db azt hiszem) eddig. Tehát ha a jövőben úgy alakul, hogy még mindig nincs baba, de pénzük sincs ennyi, a tb 5-öt ki fog nekik fizetni.

Azt nem tudom, hogy hanyadik napi meg milyen vérvétel kell. Azt úgyis a dokinak kell tudnia. Hiszen Ő az, aki megmondja majd, hogyan tovább.

Kinga!
Mikor mentek?
Nagyon sajnálom a fiókbezárást. Azt gondoltam, hogy a leépítésbe esel bele. Bezárásra nem is gondoltam.
Már akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem. Ismered Magos Zs.?

Nita!
Jaj, elég ijesztően hangzik ez a koraszülés veszélye!Próbálj meg pihenni!!!! :!:
Azt meg, hogy kudarcot vallassz, felejtsd el, de gyorsan! Szerintem pontosan attól vagyunk "igazi" anyák, hogy aggódunk a saját (és másokéért is-mi nők már csak ilyenek vagyunk :roll: ) kis ördögfiókánkért és ha kell, "ölünk" is értük.

Susy!
Nem baj! Csak törjön zúzzon egész nap, akkor tuti fix, hogy jól van
:lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani ari vagy te is.....puszi mindenkinek hogy olyan arik vagytok!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK :!:

Végre meg van az időpont a meddőségi centrumba, szept 24 -e :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Most látom, tegnap volt, hogy 3 éve csatlakoztam a topichoz :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Surmi, az már nemsokára itt lesz! :)
3 év...akkor te már régi vagy itt :D

Nitácska, ne beszélj hülyeségeket! Jó anya vagy te is! Persze, hogy félsz, mert nem akarsz neki fájdalmat okozni... én sem merném, az tuti!

Én az ilyen lombikos dolgokhoz szerencsére nem értek! De nagyon sajnálom, akinek nem jön össze spontán és ezeket végig kell járnia... El tudom képzelni mennyire megterhelő lehet!

Susy, elhiszem, hogy vártad már ezt a napot! ;) énis várom, hogy mi is próbálkozhassunk már...

Anyuval elmentünk a szülinapomra ajándékot venni ( ez nagyjából kimeríti az éves találkozási mennyiségünket) és tök jókat vettünk! Igazából eléggé kismamisak, de ugye most ez a divat... De kettő nyári, úgyhogy azt legfeljebb jövőre fogom nagyobb pocival hordani :) Egy meg őszi tavaszi inkább. De nagyon szupik :)

Kép
encsike87

Kinga, ez nem túl jó hír, hogy nincs szelektálás, hanem Isten áldjon mindenkit onnan.... Mennyi az esély, hogy bezárják a ti fiókotokat?

Mentek valahova hétvégén?
Én a Balcsira szeretnék elmenni, de szerintem nem fogunk :) Párom nem tud magával mit kezdeni a vízparton :D:D

Azt olvastam a neten, hogy csillaghullás volt tegnap... na mi kiültünk a teraszra, a nyakam nagyjából kitört, de összesen 1 db csillagot láttam :lol: Úgyhogy nem tudom hol hullottak, de itt tuti nem :D

Kép
encsike87

Nita!

Nem hiszem, hogy jóanyaság függő, hogy bírod e nézni. Tegnap Maját elvittem a bőrgyógyászhoz, hogy lekaparják a szemölcsét - megkértem az anyósomat, hogy jöjjön el, mert nincs szívem a lányt lefogni, amikor bántják.

Miksával 6 hónaposan nyílt ki a méhszájam és a 36. héten született. Majával meg 5 hónaposan és a 40. héten született. Szóval, az ördögöd mellé most rakj be több diavetítést, rajzolást, olvasást - ekkor nekem megengedhető a több tv-zés - és gondolj arra, hogy még 30 nap és onnan már nagy baj nem lehet :D

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Susy, de jó, hogy minden rendben! Akkor mostantól mennek a drukkok :wink: Mint ahogy Kingának is

Ronci, várjuk azt a pocakfotót!

Nitácska, teljesen természetes, hogy fáj neki, de sajnos muszáj. Nálunk azért lesz apa itthon, ha műtétre kerül a sor, mert ő nem bőgné végig, simán megcsinálja. Ha megnyugtat, én sem tudnám megcsinálni, de attól még nem tartom rossz anyának magunkat :wink: Ma már jobb a helyzet egy fokkal?

ÉS TESSÉK FEKÜDNI!!!! Nem játék a koraszülés. Tudom, hogy anyósodra nem számíthatsz, de van valaki más segítséged, aki addig elvan Mátéval, és ki tud szolgálni Téged, amíg apa hazaér?

Sziszkó, nagyon sajnálom a barátnődet. Olyan rossz, amikor egy nőnek ennyire meg kell küzdenie az élet legszebb érzéséért :cry:

Susy, mi is kaptunk krémet. Egyáltalán nem lehetett hátrahúzni a bőrt, egy gombostűnyi rés volt csak. A krém hatására rengeteget javult, már nem riogatnak műtéttel, szóval ha lehet, minél előbb kérd a krémet. Kihez jártok? S. Margit? Jó hír, hogy Kristóf jobban van.

Surmi, hányat kell még szept 24-ig aludni :wink: :lol: Remélem gyorsan tudják orvosolni a problémádat

Encsike, Te jövő nyáron akarsz nagy pocakos lenni? Akkor már nem babázni kellene? :wink:

Képzeljétek, nálunk meg apa beteg... Folyik az orra, hőemelkedése van, igazi férfi baj. Bele is akar halni. Én meg annyira nehezen viselem. De azért elment ma melózni... Mindenesetre anyós eltiltott minket egymástól, nehogy megfertőzze a legkisebbet. Kíváncsi vagyok, mennyire tartja be :twisted:

Na megcsinálom gyorsan a táblát, hozom

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziszkó, belejavítottam pár helyen, majd megteszed az eredetiben is? Átírtam a dátumomat a végleges kiírásira (01.04), melléírtam, hogy Jázmin, és beírtam Mankabi dátumát is. Köszi

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, nyáron már nem akarok nagypocakos lenni... pontosabban augusztusra már babáznék inkább :):)
Párodnak jobbulást!
Mostanában sokan vannak ilyen tünetekkel :roll: :roll:

Mmanya, akkor jól biríták a gyerekeid a pociban :) Jó helyük volt :):)

Kép
encsike87

Hékás, nyáron már nem akarok nagypocakos lenni... pontosabban augusztusra már babáznék inkább :):)
Párodnak jobbulást!
Mostanában sokan vannak ilyen tünetekkel :roll: :roll:

Mmanya, akkor jól biríták a gyerekeid a pociban :) Jó helyük volt :):)

Kép
encsike87

Hekket hoztam ma ebédre... erre nem tele van szálkával?!?! Hogy kerül ebbe szálka, azt nem tudom.... :twisted: :twisted:

Előbb is akartam, de elfelejtettem....
Milyen sokan vagyunk a táblában, de ahányan írunk az kb a fele csak, nem?
Többiek hol vagytok????

Kép
encsike87

Sziasztok!

Lányok köszönjük mindenkinek a drukkot!
Apával összegyűrtük a lepedőt, mostantól bármi lehet. :oops: :wink:

Brigi
Mióta használjátok a krémet? de jó pozitívumot is hallani, nagyon nem akarom, hogy műtét legyen? Amúgy én úgy tudtam, hogy 2 éves kortól adják, de ha ti már használjátok akkor hamarább is. Igen Sudhoff Margit a dokink, mi szeretjük.
Apának jobbulást, úgy látszik nem csak gyerekeknél van most ez, picit nekem is fáj a torkom.

Lányok mit főztök hétvégén? én majd meg halok egy kis székely képiért, azt csinálok. Ma Kristóf hamar kelt, így még reggel elmentünk bevásárolni hétvégére is. A káposzta utáni vágyam nem függ össze terhességgel, ez csak úgy jött. :)

Surmi
De jó, örülök neki, hogy van időpontotok.

Encsike
Nem tudom szálkás e a hekk, én nem csípem a halat. :roll:

Képzeljétek tegnap apa azzal állt elő, hogy mi lenne ha majd a pöttöm Zsuzsanna lenne. Erre én megkérdeztem, hogy mi lenne ha Dániel lenne, és ezzel abba is maradt a beszélgetés. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy, akkor látom te sem vagy az, aki a szülők nevét adná a gyereknek :D
Nálunk pároméknál már régóta apáról fiúra ment a név, na hát nálunk ez majd megtörik, ha fiú lesz : :lol: :lol:

Nálunk paprikáskrumplit rendelt párom, de nem tudom, hogy anyósom ma mit főz, ha olyat, amit szeret a párom, akkor nem lesz paprikáskrumpli csak jövőhéten :)
Én valami péksütis dolgot ennék, pl buktát :) Vagy éppen csak fagyiznék :)

Kép
encsike87

Nektek nem szokott olyan lenni, hogy mielőtt megjön állandóan édességet ennétek?
Nekem folyton ez van... Jelen pillanatban meghalok valami sütiféléért :) Megyek majd a nagymamámhoz, jó lenne ha sütött volna valamit :) Különben meg páromat kell elcsábítsam fagyizni, ez nehéz dolog lesz :roll: :roll:

Kép
encsike87

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?