Sziasztok Csajok!
Henikém: örülök, hogy jelentkeztél!!!
Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit sikerült már fogynod és nagyon szorítok a továbbiakhoz!!!
Aztán 3 hónap pihi után újult erővel nekivághattok a lombiknak. Drukkolok ezerrel!
Tigriske: drukk megy ezerrel a mai naphoz!
Ügyi legyél! Remélem minden ok lesz és mindhárman jól vannak!
Én tegnap voltam dokinál, minden szuper.
Méhszáj zárt, a Kicsikéink már nagyok.
A tegnapi UHU szerint, már okt. 31 a fejlettségük.
A kis koponyájuk 6,3 cm, a combcsontjuk már 5,2 cm hosszú. A doki szerint is szép Babák és szinte azonos méretűnek látja őket.
A fekvési pozíciójuk még mindig fej, far, tehát természetes úton is megszülhetném Őket. Mindketten hasaltak a vizsgálat közben, olyan cukik voltak!
Doki vett még hüvelykenetet tenyésztésre.
Látom nagyon belemélyedtetek a cukortémába. Szerencsére én ebbe nem tudok beleszólni, legalábbis egyelőre, és remélem később sem.
Viszont jövőhéten szerdán megyek a terheléses vv-re, aminek csütre lesz eredménye. Remélem minden ok lesz majd, de én ezen nem idegeskedek előre!
Ha gond lesz, betartom a diétát, ha nem akkor pedig örülök!
Dita: most mizu otthon
??? Minden rendben?
Remény: fel a fejjel, majd belejössz a dologba! Szerintem csak megszokni lesz nehéz, utána már nagy mester leszel, úgy mint Vicky.
Vicky: édes a kis ufo-d! Jó a kép, gratulálok!!!!
szép a fürdőrucid is.
Rilla: reméljük megúszod a kórházi befekvést, de szerintem 1 hét nem a világ vége.
Gondolj bele, lehet nekem több is lesz. Minden attól függ, meddig hajlandóak a Babók bent maradni.
Ha túl korán jönnének nekem több hétre is meghosszabbodhat a kórházi bent tartózkodás, azért ezt én sem akarnám, de ha muszáj, kibírom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trix78 2009.07.30 08:09-kor.