Vadszi, Te meg ne aggódj, ezek az erős tünetek nagyon nagyon jó jelek!
Nekem annyira nem vészes, időnként émelygek, időnként erősen, néha nem, meg szédülök rendesen. Tegnap sokat melóztam itthon nagyon. Még létrára is másztam, elég necces volt. Ablakpárkányban is álltam
de nem voltam veszélyben, mert földszinten lakunk. Sajnos nemigen tudtam magamat lebeszélni, mert annyira ritkán van olyan, hogy a skacok nincsenek itthon, hogy kész élvezet volt úgy ablakot pucolni, hogy senki miatt nem kell félbehagynom. Szoval legalább ragyog a ház, mire a kicsim is itthon lesz. Nameg a gázcsőcsere miatt igen sokszor bekopognak, kész káosz van itthon. Még jó, hogy a kicsit elvitték anyukámék és a nagyok oviban vannak, mert kiderült, nálunk falat is kell bontani! Ráadásul a gyerekszobában, ugyanis a nagyokosok anno, befalazták az egyik fő gázcsövet. Aztán meg rájöttek, hogy az szabálytalan, de kiszedni már nem akarták, ezt onnan tudom, hogy az elsőre felszaladtam a szomszédcsajhoz, és ott már a fal mellett fut a cső!
Szoval nálunk falat kell bontani.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
A festést már nekünk kell állni! Más se hiányzott az életemből...
Na szoval elvagyok, kopognak, kinyitom, meg közben takarítgatok. Ja, tegnap el is jött a védőnő csak úgy, minden megbeszélés nélkül, hogy bemutatkozzon. Ugyanis sajnos elment a kedvenc védőnőm, elege lett. Ez is jófejnek tűnik, csak van vagy 23 éves és tutira nincs gyereke még. Mindegy, végzi a munkáját. Mondtam Neki, hogy ha majd megyek a gyerekekkel, akkor terhes tanácsadást is beszéljünk meg, mert úgy néz ki, jön négyeske. Ha már eljött, gondoltam, megemlítem.