Sziasztok!
Benéztem,hogy van/nak-e frissen szült Anyukák?
Nyulasz!
Tényleg nagyon ügyik vagytok!
Skrisz!
Eszter nagyon kis ráérős!
Raniko!
Én csak utrot nyomok.Engem is elbizonytalanított a dokim,mert elmondta,hogy melyik napokon csökkentsem a bogyókat és én kiszámoltam,pont a 10. hétre fogom abbahagyni.
Rá is kérdeztem utána telefonon,hogy biztos jó lesz-e így és mondta,hogy ha most abbahagynám (8+6 nap),akkor sem lenne baj.Ha Ő mondja?
Az ikrekkel a 12. hét után csökkentettem az adagot.Nem tudom,hogy közrejátszott-e,hogy a 11. héten volt egy regukcióm,mert 3-mas terhességem volt,csak a dokik és javaslatára nem mertem bevállalni mind a 3 babát.Borzasztóan nagy a kockázata a 3-mas terhességnek.Vetélés,beteg babák...stb..
Twist!
Már látni kell a baba nemét!Már többször írtam,hogy nekem a fiamat a 12. héten megmondták,a lányomat a 16. héten!
Till!
Hú,az öregasszonyok nagyon veszélyesek tudnak ám lenni a buszokon.
Katerina!
Nagyon szép a kislányotok!
Velem/Velünk minden okés,lekopogom (kopp-kopp) már szinte semmi barna nincsen.A fáradtság ami sokszor borzalmasan el tud rajtam hatalmasodni,más nem.Ha napközben nem fekszem le,akkor este 8-kor már az összeesés határán vagyok.Szerintem ma is ez fog rám várni,mert az ikrek nem egyszerre alszanak és így nekem is kimaradt a déli szunya.
Mindegy,ha Apa hazaér,kicsit műszakot cserélünk.
Mindenkinek további szép napot kívánok!
Ági