Bridget,
tényleg???Akkor bocsi,de én tényleg nevetségesnek találom,előszőr szóltak neki,hogy ne hajtson be oda,mert csőtörés van,ennek ellenére mégis bement,meg hát tudod mikor tudná ő kitolni a kocsit
Hát az este jött is már a párom,hogy akkor ha szombatig naponta kitesz magáért,úgy jó?
mondom több mint a semmi,de nekem vasárnap kéne itthon lennie...amúgy mire hazaér,jövő hét végén,az már késő
Mindegy,majd lesz valahogy.
Azt látnotok kellett volna(na jó,talán mégsem
),mennyire fáradt volt az este,hozzámbújt,de minden mp-ben ásítozott,csodálkoztam is,hogy nem aludt el közben,és még bírt is csinálni valamit
Majd rögtön megnézem a másik videódat is
Anyci,
én lemaradtam erről...ne haragudj,hogy megint felzaklatlak vele,de nektek most pihi volt Emese után?Vagy múlt hónapban miért nem adtatok mindent bele?Vagy mehetett volna,csak nem jött össze?36 napra?Mindig ilyen hosszú ciklusaid vannak?
Ez jó, tudd meg erre én már nagyon sokszor gondoltam
Álmában ellopom a cuccot és lefagyasztom:lol: (valamelyik filmben volt ilyen,hogy a párja nem akart kiskatonavizsgálatra menni,és a nő a margarinos dobozba köpte a cuccost,hogy hidegben legyen reggelig
).De hogy te mikre nem gondolsz,én csak simán a Nurofen-es fecskendőre gondoltam
Fürtöske,
veletek mizújs?Terveztek tesót és ha igen,mikor?Mindent bele,ha sokáig vársz,úgy jársz,mint én
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]