Új privát üzeneted érkezett!

Bridget,neked akartam még írni,hogy engem is mindig kidobott a babanet, mire a küld gombot nyomtam,újra be kellett lépnem,végül a bejelentkezésnél van egy olyan,hogy automatikusan belépjen,azt bejelöltem,és így már nem dob ki...persze még így is kijelölöm,és kimásolom a biztonság kedvéért amit írtam,de azóta nincs ilyen gondom.
Vendég

((((((((((((((((((((((((((((Babaimi))))))))))))))))))))))))

((((((((((((((((( Májuska)))))))))))))))))))))

Árnika, igen, nagyon jó, hogy Pató Pál Úr Apa itthon. :oops: :D
Na, ha már így rákérdeztél, megvannak a nevek (ha elárulom, tuti rámismer mostmár minden ismim, azt hiszem... Legfeljebbb majd utólag kitörlöm az infot....):
Aisa (A baba) és Aletta (B baba) a mi két kicsilányunk neve (tegnapelőtt lett véglegesítve). :D Ja, a vezetéknevet megírom priviben szívesen bárkinek, ha érdekel, de azt tényleg nem akarom nyilvánosságra hozni itt.... :oops:

Estike, köszönjük a történetet, én is meghatódtam! Nagyon szép szülés volt! Sok boldogságot nektek!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Árnika, kérdezted még a cuccokat: megvan már a két kiságy, a bébiőrző, fejvédő, meg egy-két apróság. Kaptunk és kapunk majd még ruhácskákat (remélem, azt nem kell venni), mellszívót, hordozót, játszószőnyeget, ilyesmit. Szóval kell még pár dolog (pl babakocsi!), de majdcsak meglesz minden.... (Plusz a lakással még most se állunk sehogysem... :? )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hú,én rád ismertem :shock: Te vagy az,Rana :?: :mrgreen:

Micsoda nevek :D Nagyon egyediek...nekem tetszenek,főleg az Aisa :D ...és várom a privit!Őőőőő,és ezek anyakönyvezve vannak?
Vendég

Nagyon elmaradtam, ne haragudjatok. :oops: -Viszont gyakran olvaslak titeket, és izgulok-drukkolok a sok szülésre készülődőnek. Nagyszerű élmény életet adni - és hiszem, hogy ezt mindenki át fogja itt élni!!!!!!

Hoztam néhány képet a lányokról - kitartás pocakosoknak és leendő pocakosoknak egyaránt!

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Baba! :(
((((((((((((((())))))))))))))))))))) Azért még drukkolok!!!!!++++++++++++

Julcsi! :D
Gratula!!!

Estike!
Ez nagyon szép történet volt! :D

Bébike, Árnika, Dezsi, Bridget és ,akinek még kell!!Drukk!+++++++++++

Nekem holnap UH.De nem leszek net közelben, csak este.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Nyulasz, nagyon pimasz vagy.... Ki fogod húzni a gyufát! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Julika, milyen édesek együtt!!!! :D

Juhar, akkor mikor tudjuk meg, hányan vannak??????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Megjöttem. :D Nincs ciszta, jee! :D Alaphormonok rendben. :D Kezdés köv. ciklusban. ET. szeptember 10.-e körül lesz, ha minden igaz. :D

Nyulasz: az 1. baris a vonalzóm, ott van is szöveg. A 2. csak egy kép. :wink:

Baba: én akkor sem adom fel! Pláne, hogy már nem is barnázol!

Tücsi: ez a Norprolac micsoda? Szedek Bromót is, meg metet is, e mellé kéne?

Rana: de szép nevek!!!! Vezetéknév is A betűs? Privi jöhet!

Julika: de szépek! És hogy hasonlítanak! :D

Julcsi: gratu!!!

Juhar: holnapra drukk, várunk este!

És a mai drukkadag, akiknek épp kell: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli, ugye megmondtam :wink: :D . Nagyon szorítottam neked! Hajrá kispuszedlis lombik!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Skrisz
Hát nekem se volt kellemes a méhszálvizsgálat. :?
Mindjárt jön Esztike. :D

Estike
Köszi a szüléstörit. :D Nagyon tanulságos és megható volt. :)

Baba
Hát valóban egyre kevesebb az esély...de azért még drukkolok!!!+++
Nekem is volt 4 iszemem, 5 lombik stimum, amiből csak 3 beülti volt, 3-1-2 babóval...de én sem tudtam sok petikét termelni, meg a doki a minőségüket is kifogásolta néha...nálunk az endo miatt eleve ICSI volt...de aztán mint kiderült:megy ez spontán is. :lol:
Kívánom, hogy minél hamarabb bebabásodj!!! :D

Puszi
Éljen a kezdés! :D

Rana
Szép, különleges nevek! :D

Julika
Aranyosak a lányos!És tényleg mintha édestestvérek lennének. :D
Én ma éjjel nagyon rosszul aludtam, pedig nyitott ablaknál...de minden fordulásra felébredtem, vagy 3x voltam kint wc-n is...evvan...de du. aludtam 2 órát. :D Kaptam a boltunkban az egyik vevőtől (asszisztens) 3 doboz vas-folsav rágótablettát ajándékba. :D Ma nem tanítok, csak én tanulgatok inkább...csak gondoltam előbb csekkollak titeket.
Apa jól van :D , jól tele vannak zsúfolva okítással a napjai.

Pusszancs mindenkinek!!!!

Kép
vizkriszisback

Puszi,végre valami jó hír :D ...ja,már látom 3 cn. :oops:

Rana :lol:

Juhar,holnapra nagy drukk!Kiváncsi vagyok vajon ikrek-e? :D

Vkrisz,csak 3 szor voltál kinn? :lol: lesz ez még rosszabb is 8)

Julika,milyen édesek a csajok :D és nagyon hasonlítanak...
Vendég

Julika, nagyon édesek a csajok! És tényleg hasonlítanak...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Estike, szép a történetetek, meg is könnyeztem.

Babszi, üdv itt. Blogcím jöhet, cserébe én is adok :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz
Micsoda laptetud lett es meg szines is :lol: nekem is bevan az jelolve megis kileptet :roll: Orulok,hogy novogetnek nyulbogyok :lol: hat szombaton elpippantok egyet bar nem erzek semmit se de akkor van a nagy nap es hatha megtudom ajandekozni magam 8) Nem tudom,hogy megirom-e ha nega nincs mit irnom ha meg pozi lenne nem hinnek a szememnek azert nem irnam le :oops: :oops: :roll: nem tom :roll:

Arnika
Te,hogy talaltal ram iwiw-en :idea:

Rana
Micsoda szep nevek :shock: Engem erdekel a vezeteknev is 8) hogyhogy radismer inden ismeros :shock: hiros embor vgy :D 8)

Julika
Jaj de jok a kepek....meselj mar milyen igy 4-esben?Bar a kepekbol csakis a boldogsag es harmonia sugarzik :D

Puszi
Kép akkor indul a lombik most? :roll:

Estike
Neked naplot kene vezetni 8) nagy elvezettel es nehol hangos kuncogassal olvastalak :P :lol: De en mibol gondoltam,hogy Flora lett :shock: :oops: :oops:

Baba
Total megertem,hogy most nem kersz ebbol a ne add fel sablonszovegbol...en csak remelni tudom,hogy valami csoda fojtan szombatra megis valtoznak a dolgok :roll:

Skrisz
Hat vegulis en is azzal kuzdok meg az osszes magas FSH-es szerintem :roll: Merthat apacska eredmenye kituno,nekem is van peti van pe...de a minodeg lenne a fontos :? Es hat a kimerulo petefeszekben mar nincs annyi tuszi,mint normal esetben :roll: Ezert is szoktak ajanlani a petesejt donort...Miert?

Majuska
Latom keszultok a 4.lombikra 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi,örülök, hogy nincs ciszta! A norprolac "ugyanaz" mint a bromo, de én a bromótól nagyon rosszul voltam és ugyanúgy barnáztam mint nélküle! Jaj, és ha nem endokrinológus írja fel akkor baromi drága!

Alle, én is kaphatnék blog címet? :oops:
Vendég

Bri: nem most! Köv. ciklusban. 1. cn-en kezdem majd a Suprét meg a heparint, 2. naptól hozzá jön majd a Gonal is. 10-18. napnál meg már punkció,... ezek a tervek. A nagy terv, hogy blasztók lesznek. A legnagyobb terv meg, hogy megtapadnak ketten :wink: .

Kép

Kép

*puszedli*

Tücsi: köszi az infót!

Kép

Kép

*puszedli*

A fojtan az pontos vgy y-os j :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Jo a haditerved 8) :lol: Akkor mar visszaszamlalas van :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,szerintem folytán...gondolom a folyik szóból ered...
Szombatra,hipermegagigadrukkok :D szóval ha nem írsz,akkor vagy nega,vagy pozi a teszt... :roll: majd kisakkozzuk :lol: szép színes laptetű,és neked szólt...ezért megkapod :wink:
Vendég

Bridget, de igen, celeb vagyok, mindennap lesifotósok hada várakozik az ablakom előtt... :wink: :lol:
Amúgy Estike tényleg említett valami Flórát a minap, és én sem tudtam, ki az.... :roll:
Sztem folyton.
Teszthez +++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja hogy folytán! Értem... :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szerintem Pteinek a másik neve Flórián :roll: Nem?
Vendég

Rana, elfelejtettem írni, hogy nagyon szép neveket találtatok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.07.29 16:41-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]R írta:babaimadoana, elfelejtettem írni, hogy nagyon szép neveket kaptatok.
Kaptatok? :shock: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

visszaolvasva észrevettem.(most miért kell kinevetni az idősebbet?)

babaimádó
Kép
babaimado

Koszonom a helyesiras kisegitest 8) Nehany szonal nem tudom neha,hogy is kell irni :oops: mert nem szoktam esetleg azokat a szavakat hasztalni irasban es azert eleg reg ota nem otthon elek nezzetek el nekem :oops:

Nyulasz
Igen majd kisakkozzatok :lol: a leptetut meg koszonom :wink:

Rana
Na akkor jol emlekszem en is...mert nekem anyum bebiszitterkedik es a kislany akire vigyaz ot is Frolaran hivjak es ngyon tetszik az a nev :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babaimi, köszike... :oops: :D (A neveket egymástól kaptuk végülis, mert egyiket Apa találta, a másikat én... Na, kimagyaráztalak? :wink: :lol: )

[quote="bridget0801"] írta:bridget0801Nehany szonal nem tudom neha,hogy is kell irni :oops:

Bridget, hát ezzel én is így vagyok néha! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Na akkor jo...most igy mindkettonket jol kimagyaraztal 8) :lol:
figyu te tudtad azt a programot amivel mozgo kepeket lehet kicsinyiteni ugy,hogy mozgok i maradnak :?: nem tom merre van segitenel :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most mondjam azt, hogy én tudtam? :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszridget,szerintem folytán...gondolom a folyik szóból ered...
Szombatra,hipermegagigadrukkok :D szóval ha nem írsz,akkor vagy nega,vagy pozi a teszt... :roll: majd kisakkozzuk :lol: szép színes laptetű,és neked szólt...ezért megkapod :wink:

az elfojtás az pontosjé.
De majd felteszek valamikor egy j/ly táblázatot. :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

de a folyó az meg ly... :roll: most akkor mi van?
Vendég

folyton-folyvást,ez így carul néz ki,de helyes. :lol:

...ja,és a csodát nem elfojtani akarják :lol:
Vendég

Na, hová csöppentem? Egy nyelvtan óra. :wink:

Bridget, Babaimádó miatt kérdeztem a petesejtes dolgot. Kíváncsi voltam, valaki utánajárt-e, hogy lehet-e vizsgáltatni a petesejteket.

Puszikám, HURRÁ!!!!!!

Rana, egyedi és gyönyörű nevek. Be is írtam a táblázatba.

skrisz72

[quote="nyulasz"]d írta:nyulasze a folyó az meg ly... :roll: most akkor mi van?

Nyuszkóm,
pl. elfojtották a tüzet.

A folyó meg ilyenek elipszolonosjé. :D

Holnap felteszem a táblázatomat. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Bridget és a többiek,
ha fojtogatunk, tehát embert ölünk, az pontos j,
ha folyik valami, mint a víz, az megy ly-os.
A többi szó attól függ, melyik igéből ered.
(Az elfojtás a fojtogatáshoz kapcsolódik, ezért j.)

Baba,
nem tudok mit mondani, én annyira de annyira drukkoltam neked, nem igazság ez így.

Rana,
ezek aztán tucatnevek! :lol: Örülök, hogy végre van nevük.

Skrisz,
örülök, hogy minden rendben, látod erre nem is gondoltam, én már azt hittem, hogy rendes vérzés indult meg...

Árnika,
nagyon megörültem, hogy a másik oldalon is lett petéd! Ezer drukk!
Tudod, nálam ez a méhen kívüli vesszőparipa, mert nekem a petevezetőim voltak carok, azért lett két méhenkívülim. De ez elég ritka ahhoz, hogy ne kelljen paráznod miatta.

Babszika,
küldöm a mai drukkokat!++++

Juhar,
nagyon kivi vagyok!

Magamról: ma is fájt a derekam, nagyon puhák itt az ágyak! De irtó bosszantó, hogy napközben félrokkant vagyok a derékfájástól, remélem, ez nem így lesz, miután visszaértem Szegedre, és aktivizálnom kéne magam költözés ügyben...

Puszi!

Kép
kisbuta

Jó reggelt nektek.

ET+10 negatív a teszt.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,
sajnálom. :cry:

Rana,
köszi a segítséget.
De ettől függetlenül van egy csomó szó amit nem ismerünk vagy ritkán használunk és vagy ilyen vagy ojan jés. :D

hajnoca
Dunakeszi

Kismamiknak,
http://anyuci.hu/ hátha találtok valami érdekes vagy hasznos infót. :)

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok, mai is küldöm drukkjaimat minden "versenyzőnek"! :wink:

Kisbuta, ne reménykedj, a derékfájás lassan kísérni fog. Ha háton fekszel mindig érezni fogod. Én kemény kókuszmatracon alszom, és minden reggel úgy kelek fel róla, mint egy mozgássérült. Aztán a kanapén ülve elmúlik a fájás.

Babim, írtam a másikon.

skrisz72

Baba,a fene :(

Drukkok mennek mindenkinek,én már most reggel kidőltem...
Vendég

(((((((((((((Babim))))))))))))))

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok

Baba :(

Bridget te kis kiváncsi :) :wink:
egyik kis közös ismink oldalán, vhogy túl sok ismink nincs Japánban :lol:
amúgy is jó nyomozó lennék , vannak mások is akiket levadásztam csak nem jelöltem :oops: :)
ha vki gondolja priviben adok nevet

Rana szép nevek. :)
Egész jól haladtok vásárlással.
jah, a múltkor szóval ezért volt akkora tömeg, újságírok a házatok elött :lol:

Tücsi jól értelmezem, ha vkinek a met nem viszi le a prolaktinját , akkor adnak norplakot?

Azért nekem jobban tetszett mikor felnött órát tartottatok, nem nyelvtant. :wink: Így meg is kérdezném, hogy szerintetek apával összebújhatunk kicsit? Nem okoz odabent vmi galibát?
még csak két napja volt, de jó lenne tudni mi a helyzet most. Vajon fészkelődnek már?

Babszi drukk+++++++

Puszedli hurrrááááááááááá :)

Bumi múltkor írtad hogy stimu gyógyik mellett nem szabad teát miért?Én ittam a cickát, most meg gondolkozom a palástfűn, de így nem merek. :roll:

Julika nagyon szépségesek a csajszikáid.
Ilyenkor elgondolkozom hogy lehet nekünk is kellene öribaba :oops:

Kisbuta nem tudsz vmi keményet rakni az ágyba, hogy kényelmesebb legyen?
kitartás, és sok pihi!!!!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Rana!
Szép nevek! Az Aisa nekem is mindig nagyon tecc!

Babim!
Ölellek!

Árnika!
A teák hatása bekavarhat a hormonok hatásába, ezért mondják, hogy nem szedjük együtt. De ha már nem először stimuznak, és van tapasztalatod, hogy hogy reagálsz a kezelésre, akkor simán belefér. Ez főleg a ciklus első felére igaz. A második felében ihatod nyugodtan a palástot, csak épp sok értelme nem lesz, hisz kapod a progipótlást.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!
Gyorsan irok, mert indulunk anyósomékhoz!

1 dobogó szívű 5,5 mm-es kis bébi juharunk van!!!!!!
Képet is dobok majd, ha újra itthon leszünk.

Köszönöm Mindenkinek a drukkot és a segítséget, sokat jelentett!!!!!

Drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++

Pusza Mindenkinek !

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Árnika, az úgy volt, hogy: Nekem a Met levitte prolaktinom, határ értéken belül volt, de januárban amikor nagyon padlón voltam akkor iszonyú magasra felugrott és akkor kaptam először Norprolacot, 4 hónappal később szépen beállt a prolaktin szintem, és ekkor lecsökkentettem napi félszemre az adagot a Norprolacból; és akkor vissza jött a barnázás - elmentem hormon vizsgálatra és a barnázás ellenére megint csak jó volt a prolaktinom, de megbeszéltem a kezelő dokimmal, hogy emeljük vissza a norprolacot mert nekem csak az múlasztotta el a barnázást így továbbra is szedem a Norprolacot is és az Avandametet is...
Vendég

Juhar: gratulaaaaaaaaaaaaaaaa! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
:cry:

Árnika,
szerintem szabad a pálya!

Ez volt az utolsó éjszakám itt, otthon keményebb az ágyam, remélem, az jól helyretesz. De most azért már múlik, nekilátok tenni-venni. Tulajdonképpen nem is értem, mit kínlódok, ez még mindig százszor jobb, mint egy nagy hasi műtét után lábadozni...
Este meg megyek a dokkerhez, néz kenetet, hogy ki kell-e még irtani valami dögöt a szülés előtt.

Puszi

Kép
kisbuta

Juhar :D

Gratula!!!!

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?