Sziasztok!
Hazajöttünk a balcsizásból, háááát, meg tudnám szokni, hogy ott lakunk…
A hőség is egész más vízparton. A tenger gyönyörű, de én a Balatonon valahogy jobban éreztem magam. Nem úsztuk meg betegség nélkül
, benyaltak a gyerkőcök valami vírust. Egyik délután Dorka belázasodott, este kidobta a taccsot (nagyon meleg volt, és töltött káposztát evett előtte gyümölcsjoghurttal, nem csoda), másnap egész nap nagyon gatya volt és lázas, csak feküdt szegénykém, estére jobban lett, másnap reggel még volt hőemelkedése, aztán egy óra múlva elmúlt, és onnan kutya baja. Marcsi meg az unokatesójuk (akivel együtt nyaraltunk) rá 3 napra lett lázas, de M kialudta másnap reggelre szerencsére.
Árak, Balaton: ugyanazt tapasztaltuk, mint Enikő, nem drága. A lángos, ugráló, ilyesmik ugyanannyiba kerülnek, mint itthon, a strandbelépőnk meg 580 Ft volt Keszthelyen, gyerekeknek ingyen (nagy, gondozott terület sok fával, szuper játszótér 100% árnyékban, homokos pancsolós part minden reggelre felgereblyézve stb.), és ezzel a belépővel vissza tudtunk menni délután is (délben visszamentünk a szállásunkra aludni).
Szobatisztaság: Nagyon büszke vagyok Dórira, július 11-én végleg lekerült róla pelus, úgy döntöttem, nem várok vele, inkább nagyon sokszor rábeszélem a pisilésre. Jó döntés volt, hamar belejött, 3-4-szer volt bepisilés talán, és a nyaralás alatt éjszaka sem pisilt be. (Tegnap éjjel igen, tehát éjjelre még nem megbízható, ezért alváshoz adok rá pelust.)
klzsuzsi: aranyosak a fiúk! Dórinak 4 és fél hónaposan nőtt ki az alsó két metszőfoga egyszerre. A többi foga is hamarabb megjelent, mint M-é, de nem sokkal.
Védőnők, státuszvizsgálat: köszi a válaszokat!
Karmen: hát épp ez az, hogy ezt nem a „szokásos” védőnőnk küldte (őt alig láttuk, látjuk, csak az oltásokkal kapcsolatban jelentkezett), felhívtam, semmi köze hozzá.
ATZita: nem oda kell vinnem őket, ahová orvoshoz járunk, hanem a körzeti védőnői intézménybe. Vérnyomást az oviban is mérnek.
haragosi: és akkor végülis nem készült státusz a lányokról?
dancsi: amikor kiderült, hogy D nem kér a fagyasztott anyatejből, sok helyen meghirdettem a készleteinket (ingyen), a kutyának se kellett. Az egyik hirdetésem valahol a neten ott maradt, mert a mai napig hívnak telefonon, hogy aktuális –e még, és azt is kérdezik, hogy nem tudok –e valakit, akinek van eladó, majd irányítom őket hozzád. Orvosi kálváriát sajnálom.
Futóbicit mi is vettünk a Decathlonban, megy vele Marcsi, de eddig nem sikerült kiváltanunk a hülye motort
zsuzsu: és az egyensúly hiánya miatt nem beszél a szakértők szerint???
Mondtad nekik a biciklit?
Enikő: írtam mailt könyvelőügyben.
Zalánt isten éltesse sokáig! Viola: én nem bírnám, feleennyit se…
Rizstej: Marcsinak vettem egyszer, ő nem szerette, én is megkóstoltam, nekem se ízlett igazán, mindenestre egyáltalán nem olyan, mint a tej.