Szóval, nagyon sok minden összejött így hirtelen.
Az egyik:
14-én voltam vérvételen az egyik egészségügyi helynél. (inkább nem írom ki a nevét). Előtte odatelefonáltam, hogy megcsinálják-e a 3.napi hormonvérvételt, mert már 2x is kimaradt a mensim, s tudni szeretnénk a dokival mi a probléma, van beutalóm is, magánrendelőben voltam a dokinál, nem kórházban... stb. Mondták menjek nyugodtan. majd levették a vért, azt mondták 10 nap múlva eredmény.
24-én telefonáltam, megvan e az eredmény: igen, mehetek érte!
Juhéé, elrohantam a munkahelyemről, akkor jött a hidegzuhany: az 5 vizsgálatból(e2, fsh, lh, prolaktin, tsh), csak a tsh eredményét adták ki. a recepciós nem tudott mit mondani miért(válasz: csak szakorvos kérheti ezeket).KJöszi... a dokim nem szakorvos??? Mióta???
28-án, kedden vissza a laborba, ismét az eredményekért. Kiderült, hogy meg sem csinálták a maradék vizsgálatokat, mivel magánrendelőben voltam, és a dokinak a praxiskódjában vmi szám(1 helyett 9 van) miatt az Oep nem engedélyezi ezeket a vizsgálatokat. Úgyhogy feleslegesen vették le a véremet.Ha fizettem volna(10.000,-Ftba került volna), simán megcsinálják.Így buktam egy hónapot(vagy ki tudja mennyit, mikorra jön meg.).Bosszantó az egész.
2.
Nem tudom lesz e beülti, mert furcsa hírek vannak az intézmény körül. Doki csak jövő héten lesz, addig teljes bizonytalanság.
3.
Tele a hócipőm, hogy mindent csak pénzzel(amiből persze sosincs annyi, amennyi kellene) tudsz elintézni.Máshogy már nem is lehet!
4. itt volt a kolleganőm, behozta a 3 hónapos kislányát.Ezzel nem is lett volna gond, mert tündéri kislány, s mi is jól megvoltunk. Csak egy másik kolleganőm szólt be nekem.
Hááttt....elviseltem én már sok mindent, de ez a mai... nem kívánom senkinek. Mindegy, már kezdem túltenni magam rajta.
Még szerencse, hogy csak kedden fogok újra dolgozni. Addig van időm lehiggadni, s nem pofozom fel.
Bocsi, hogy traktállak benneteket, de most nagyon magam alá kerültem, nagy a bizonytalanság körülöttem.De majd ebből is kimászom.....VALAHOGY
PUSZ mindenkinek!