REMÉNY
Még nem vettem meg a cumit de megveszem ha megyek fel.
Volt nagyon sok úgyhogy biztos van még belőle bőven.
A telefonodon kereslek majd valszeg hogy mikor megyek még nem tudom pontosan hogysmint lesz.
Kiváncsi vagyok mit mond a diabetológus. Drukkolok! ++++++++
Angelcare-t vettél? Milyet és mennyi volt? A captiva kuka akinek van azt mondja tök király csak nagyon drága bele az utántöltő, de viszont néztem a neten hogy lehet kapni olcsóbban, kaptam is egy mintát mert nekem is olyan kukám lesz. Érzékeny vagyok a szagokra......
Amúgy sokat gondolkoztam azon hogy ha nem is mindig de néha teszek rá mosható pelust. Egyik barátnőm jelenleg teszteli. Ha neki beválik akkor lehet hogy én is beruházok rá mert állítólag baromi sokat lehet vele spórolni.
RILLA
Akkor remélem hamarosan fotózol!
Sikerült már projektoros forgót találnod???
TRIX
Együttérzek, én is alig alszom mostanában, hol a szél miatt, hol valami más fennforgás van. Azt nem gondoltam hogy ennyivel előbb elkezdődik az "edzés a nemalvásra".
Ne csigázz ezzel a meglepivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok mi lehet az!
Én is szerettem volna pelenkázós fürdetőállványt de használtan nem találtam a környéken, újonnan meg nagyon drágállom, főleg hogy csak pár hónapig fog kelleni.
Sokat törtem a fejem azon hogy legyen a fürdetés, mert elég messze van a fürdő a szobától és mindig cuccolni a teli kádat elég gáz lenne, főleg hogy egy idő után meg már pancsol a gyerek és csurom víz lenne a szoba. Viszont a fürdőbe sehol nem tudnám pelenkázni és azt sem akarom hogy rohangálok a csurom vizes gyerekkel a lakáson keresztül. Végül azt találtam ki hogy csináltatok egy állványszerűséget a pelenkázónak (lehet hogy gurulósat), veszek rá feltétet és még el is fér a fürdőben, mert szerencsére elég nagy.
Hol találtál te vastag sapekot? Én már annyifelé voltam de feladtam, majd októberben már biztos mindenhol lesz.
VICKY
Köszi a megértésed. Biztos nem gondolta komolyan amit mondott, de az igazat megvallva nem is érdekel. Amúgy sztem nagyon féltékeny leszek, ezt már most tudom, hogy tutira kitulajdonítom magamnak teljes mértékig Bogyócit. Családom meg a barátok már előre bejelentkeztek dajkálni és már most kész vagyok tőle hogy kézről-kézre fog járni szegény Bogyó. Pedig nem lenne baj ha szokná az embereket mert az a jó ha elvan más kezében is nem mindig az enyémben. De hát annyira szeretem már most. Még jó hogy a pocakomból nem tudják elvenni!
Pedig megtennék. Most hogy itt voltak anyuék egyfolytában simizni akarták a pocakomat, főleg a Vivien, én meg nem engedtem igazán abból kifolyólag amit hallottam. Tök ki voltak akadva, és emiatt kérdezte meg anyu hogy később meg majd nem engedem hogy felvegyék meg dögönyözzék??? Erre eddig nem is gondoltam annyira eddig de most hogy így megkérdezte .............
Aztán lehet hogy még örülni is fogok hogy egy kicsit egyedül lehetek vagy pihenhetek mert más elfoglalja.
VEKIKK
Lassits kicsit még van idő, csak szép komótosan.
Én szombaton voltam annyira gyenge hogy szinte egész nap feküdtem...... emiatt is borult ki a bili hogy hazaküldtem a mosnivalóját a gyereknek, mert nem vagyok mostanában a topon és tudtam hogy megint jönnek a 35 fokok és nem akarok ilyen dög melegben órákat vasalni. Azt hiszem hogy a hasmenés miatt voltam annyira gyenge hisz minden kijött belőlem.
Vasárnap már szerencsére elmúlt, de ma reggel megint előjött.
Remélem csak a sárgabarack miatt van, legalábbis ezt figyeltem meg.
Megjöttem Veszprémből, ezúttal nem ájuldoztam szerencsére.
Megvettem a homeos bogyót az ájuldozásra de még nem tudom hogy kell használni, így holnap fel kell hívnom egy számot ahol majd megmondják.
Elintéztem a tp-t, nézelődtem kicsit, bevásároltam. Vettem magamnak egy ugyanolyan papucsot mint tavaly, mert imádom és épp ma néztem hogy szétjártam a talpát.
Már kész is a pöri nokival és kovi ubival.
Az a frankó az egészben hogy nem is tudom mi a francnak főztem! ???? A szokás hatalma. (főleg hogy én nem is eszem disznóhúst, (nekem maradt krumplistészta a hétvégéről, mert akkor meg a fiúknak karaj volt rántva) .......na jó azért egy kis szaftot rá szoktam tenni a nokellóra hogy legalább ennyi kijusson ha már izzadtam és szenvedtem főzés közben, és könnyeztem a hagymától.