Szaisztok Lányok!
Látom, nagy volt a forgalom tegnap délután. Örülök, hogy aktivak vagytok!
Sajnos, ma nem tudok bekapcsolódni a társalgásba, mert csak fél napot vagyok, és rengeteg a meló.
Képzeljétek, tegnap megirtam a doktornőnek a reggeli uh eredményt (mert a korházban csinálták, és nem ő volt aznap az ügyeletes), és délután felhivott, hogy megnézte a rendszerben a leletemet, és a biztonság kedvéért jövő héten is megnézne, hogy lássa a hematóma állapotát, nőtt-e, eltűnt-e, stb. Meg is döbbentem, hogy ennyire lelkiismeretes, és alapos. Azt hiszem, jó kezekben leszek.
Vivi!
Atlétizáltam, és a csonthártyagyulladásom miatt kellett abbahagynom. Én is hallottam, hogy a sportolóknak nehezebb a szülés, de valahogy mégsem ezt tapasztalom sem a magam esetében, sem pedig az ismerettségi körömben, sőt. A kemény hasfalamnak köszönhetően pl. nem nyúlt meg a hasam, és szülés után egy héttel nyoma sem volt a baba-laknak
Igaz, nehezen tágult a hasam a baba növésével, és elég sokat keményedtem a 20. héttől, de azt lehetett MagneB6-al orvosolni.
Na lépek is! Szép napot mindenkinek, és senki se aggódjon, hogy nincs tünete. Nálam is minden másképp van, mint Szilárdnál. Pl. vele a cicijeim ilyenkor iszonyatosan fájtak. Most csak fájdogálnak.