Szijasztok, Jó reggelt!
Nálunk még csend van
, Bogika alszik még!
Tök jót tudtam pihenni tegnap suli után, 15h felé már el is mentek Papámék a gyerkőkkel, Bogival nagyot aludtunk, délután sem csináltam semmit!
Halggattam Rád Mimike!
Ma is nagyon kis lötyögős napom lesz, csak egyszer kell leszaladnom az alakalmasságis dokihoz!
Főzni nem kell, van maradék, annyit csinálok, hogy elkezdem összapakolászni a balcsis cuccokat, hogy azt se az utolsó pillanatban kelljen!Kicsit mosok, kicsit vasalok, tényleg kicsit mert egész vasárnap délelőtt vasaltam.
Jaaaaaaaaaj Anett nagyon szépek vagytok! Milyen nagy baba lett Beni!
Nagyon kis husa ahogy mosolyog!
Csúcsszupi a Sobri Jóskás képek! Kinéztem én is a neten, annyira tetszik, hogy szeptemberben mi is lemegyünk, de ott is alszunk! Most semmit nem szeretnék jobban, mint egy hűs erdőben sétálni, az a sok fa és a jólevegő..................Nyamiiiiiiiiiiiiiiii!
Bence tényleg nagyon ügyes volt!!!!!!!!! Benivel mit csináltatok, vagy Te nem próbáltad ki ezeket a kalandos dolgokat?
Ne is mondd, tudom milyen rövid az a két hét!
Az ember egy csomó ideig várja, aztán hipp-hopp vége is van!
Merre voltatok még?
Dolli! Köszi az idézeteket! Tündér vagy!
Nagyon jók a fényképek, csodaszép családod van!Olyan furcsa, hogy már Gézuka is 2 éves! Rohan az idő! Lassan 1 éve csatlakoztam hozzátok!
Nem semmi milyen tortát csináltál!Az hogy nem annyira habos, gondolom senki nem vette észre!
Örülök, hogy Apud is Veletek ünnepelt!Nővéredről nem is szoktál mesélni!
Mimi! Hogy vagytok?
Bírsz a csimókkal? Bááár jótól kérdezem!
Pont Te ne bírnál?
Mikoir megyünk strandra???
Figyi! Segííííts lécci!
Említettem, hogy Marcipán tüzelt és még koraiak találtam!
Elvileg 3-án jött meg neki, azt írják, hogy a 9-12 nap között fogékony! Na most az 13.-án volt neki. A lényeg, hogy úgy látom, hogy dizzadtak a mellei és tiszta para vagyok, nehogy vemhes legyen!
Milyen egyébb tübetei lennének????
Utána olvastam, hogy a 3. héttől már kitapinthatóak a kiskutyák, 63 nap után születnek meg(Ezt honnan számítják a kutyáknak???Ciklustól vagy a fogantatástól????)
Azt is írják, hogy a mellduzzadás a 30. nap után jelentkezhet. De akkor Marcinál az még korai lehet......
Most mit csináljak szerinted????? Nem hiszem, hogy vemhes lenne, mert nem is foglalkoztak vele a kutyák, de mi van ha mégis.........
13-án pont suliban voltam és anyósom volt itthon csimókkal és el is mentek sétálni vitték a kutyát.....de csak észrevették volna, ha van valami akció.
Na jó nem agyalok ezen tovább, de jó lenne megtudni, hogy mi van ezzel a kiskutyával!
Mia! Hogy vagy???? Jesszus 29. hétben vagy????
Nemrég még drukkoltunk, hogy meglegyen a 12. hét!
Pétered elutazott? Egyedül vagy????
Nem kell valamit segíteni????Hogy tudtok vásárolni meg bármit intézni? Mersz már vezetni?
Lini!
Fischer Price forgó???
Nekünk olyan volt, macikás!
Andika!!!!
10.-én lesz a gyakorlati vizsga ahova modellt kell vigyek, egyben lesz manikür-pedikür, műköröm!
8-ra kell odaérni és kb. 14h-ig tart.
Megkérdezed Anyudat????? Jaaaaaaaaaaj Te most nyaralsz!Akkor hívlak!
zsAndi! Jobban vagy????Elkaptad Dorinától????
Most van valami influenza!
Mikor jöttek haza Dorináék????
Szilvike! Ma mentek állatkertbe???De jóóóóó, pont kellemes hozzá az idő!
Milyen volt a mozi és a fallabda???
A kutyakozmi száma kéne majd, de nem akarlak zavarni!
Edina, Gabi, Berni?????Hun vagytok????
Berniéknek nem most van az esküvőjük?????