Új privát üzeneted érkezett!

Orsoly!

A férjednek üzenem: Az o kivizsgálása sokkal egyszerubb és nem fájdalmas, sot esetleg még "élvezetes" is. Gondolom nem kellemes kijönni a rendelobol, de mások is azért ülnek ott. Nem szabad így gondolkodnia, hiszen gyereket szeretne.
A házasságok felében a férfiak okolhatók a gyermektelenségért. Ha van gondja akkor is ugyan olyan férfi és minél elobb el kell kezdeni a kezelést.
A nok kivizsgálása sokkal bonyolultabb, és legalább ugyanolyan kellemetlen ill. még veszélyes is lehet.
Az én férjem nem kellett gyozködnöm azonnal elment a vizsgálatra és sajna találtak bajt. Utána mentem én laporra. 2X is (nálam is volt gond) ami kicsit veszélyesebb mint egy spermaleadás.
Én egy dolog miatt neheztelek a férjemre, hogy sajna meg sem próbálja lerakni a cigit.

Egyébként mindíg mi nok "szenvedünk" többet.
Tessék minél elobb elmenni. Ennél sokkal többet kell majd tenni ha majd meglesz az a gyerek.

Caldea
caldea

Haliho!

Ancsi: en is ezt vagtam a fejehez, hogy nem is akarja o annyira azt a babat, de tudom hogy ez nem igy vanKép A multkor neki rosszabbul esett hogy megen negativ lett a teszt, tisztara depizett. Es tudom hogy utalja a dokikat, meg a korhazakat, biztos ez is kozrejatszik. Csak tudnam hogy lesz ebbol apas szulesKépKépKép
Norcolutot azert nem irt fel a doki, mert abban egyeztunk meg, hogy ne bombazzukk le a szervezetemet meg egy gyogyival, varjuk meg a spontan mensit. De ha jovo hetig se jon meg, csinalok egy masik tesztet egy normalis teszttel es ha negativ, akkor felhivom, hogy inkabb hozzuk meg gyogyoval.

Krisztirol en is varom a tudositasokat.

Pussssz: orsoly
orsoly

Eszter,
Csatlakozom Andi hozzászólásához, ma lehet az ovid. Csak amikor azt írtad hogy 17. nap és 36,4 és akkor én mit szóljak! akkor csakis arra reagáltam. Persze, hogy lehet késöbb az ovid!!!! A görbe ugyanúgy alakul, csak hosszabb. Nehogy elkeseredj! Csak az egymondatos válaszod volt kissé félreérthetö. Úgyhogy akcióra fel!!!!

Csilla,
Drukkolok. A 2. napon (gondolom tüszörepi utánit értetted) 36,6-os hö elfogadható, napok alatt kell elérnie a 37-et és fennmaradnia.

Monchy,
Hol vagy?
Azt hiszem igazad volt tegnap amikor azt írtad, hogy valszinü nálam nincs baba a dologban egy ilyen nagyon fájdalmas tüszörepi után. A hasam, mit a hasam a méhem fáj vagyis inkább nagyon érzékeny (szerintem az itteni hideg is rátesz, mert tegnap a meleg fürdö után elmúlt) és halvány rózsaszín a h. váladék is 2 napja. A höm sem jó 36,8 ma. Na mindegy! A múlthavi görbém az szakkönyvekbe való olyan jó volt! Úgyhogy majd következö hónapban. Remélem valaki elkezdi a listát rövidíteni és mindenkit magával húúúúúúúúúúúúúúz.

üdv, Moni
mj

Caldea!

En mindezt elmondtam neki, de tenyleg ugy viselkedett mint egy ovis: kozolte hogy nala minden rendben, es majd esetleg akkor megy el, ha velem mar minden rendben van es megsincs baba. En is ezt mondtam neki, hogy kepzelje el hogy en miken megyek keresztul, neki meg csak egy magomlest kell produkalnia, ami azert nem olyan nagy dolog - foleg ha engem is beengednekKépKép

De hiaba! Egyebkent o is bagozik.....

Drukkolok am neked nagyon!!!

orsoly
orsoly

Orsoly!

Ez igen elkeserito lehet. Egyebkent a szakkonyvek is azt ajanljak, hogy ha van baj, ha nem, akkor is a ferfi kivizsgalasaval kell kezdeni, pont az elobb mondott okok miatt (egyszeru, gyors es ez esetben a not nem is biztos, hogy ki kell vizsgalni). Foleg lapar-ra es HSG-re nem szabadna az o vizsgalata elott elmenni, mert az a nonek kockazat.
Nem is tudom, hogy mit tennek a helyedben (egy biztos, hogy nagyon elkeserednek, mert az hagyjan, hogy a "gyereket nem akarja annyira" erzesem lenne, de meg engem se akar kimelni?)
De azert fel a fejjel. Kép Te tegyel meg mindent a te reszedrol, es tenyleg szorits, hogy neki ne legyen semmi baja.

(Orvosod nem "szolt" ra? Mert az enyem azt mondta, hogy nincs ertelme belevagni a dologba, amig az o vizsgalatanak nincs eredmenye)

Eszter
beszti

Sziasztok Lanyok!

Most kaptam Lellatol egy levelet, jol van. A gepe nem engedi be a netre igy nem tud tarsalogni. A beleegyezesevel kuldom ami mostanaban tortent vele

Nagyon aranyos vagy, no meg a tobbiek is,hogy aggodnak miattam, kepzeld, a babanetre, a mar
megint
megjott -be nem tudok belepni, kb. a felet behozza a gepem, majd lefagy
az
egesz, szoval nem jon ossze. Tegnap is nem is tudom, hanyszor
probalkoztam,
es nem jon ossze, csak az Erazmuszt olvasgatom, mert az nem annyira
nepszeru, es keves a hozzaszolas, azaz a kerdes, amit feltesznek a
lanyok,
igy viszonylag konnyen bejon. Igaz, amikor mar ott is felhalmozodik az
anyag, oda sem enged be a gepem.

Tegnap voltam dokinal, egy ujnal, akivel egy magyar ujdonsult baratnom
dolgozik mar lassan 18 eve... kedves, kozepkoru ferfi, de nem tulajdonit
tul
nagy jelentoseget annak, hogy mult ev decembere ota probalkozunk,
mondvan,
majd egy ev mulva.... teljes verkepet kert, es ezenkivul semmit nem
csinalt.
Ez egy prof., akit nem lehet megkornyekezni azzal, hogy en ilyen es
ilyen
hormonvervetelt szeretnek.... -Latod, ti milyen szerencsesesek vagytok?

Azt mondta, majd 6 het mulva menjek vissza.... hat, ennyi. A Gynevacot
meghoztak Magyarorszagrol a heten, ez viszont jo hir, es tegnap be is
adattam magamnak az elso injekciot az 5 db-os kurabol /faj is a
helye.../ A
homet en is merem, majd ha letelik ez a honap, elkuldom Erazmusznak.
A fentieket megemlitheted a babanetes lanyoknak is, ha gondolod...
Lella

Edina
edina

Orsoly!

Az én férjem símán elment a spermavizsgálatra, de most kezdett el hisztizni. Elõször én is féltem hogy fogadja. Megmondom õszintén örülök, hogy már túl vagyunk rajta, mert õt kizárhatjuk. Amúgy meg nekem lett volna ciki, ha a dokim ad egy beutalót és azt kell mondjam hogy az én gyáva férjem nem akar elmenni. Nekem sokkal komolyabb vizsgálatokon kell átesnem, szóval ennyit õ is megtehet a baba érdekében. Én biztos összevesztem volna vele.
A cigirõl sajnos nem tudom leszoktatni.

Lányok!

Kriszti nem írt többet sajnos. Azt írta, majd késõbb még jelentkezik, mert fáradt. megírtam neki, hogy már nagyon várjátok vissza.

Andi
Andy

Lányok, akiknek a férje dohányzik!
Sajnos tény, hogy a dohányzás nem csak arra a személyre nézve káros, aki "élvezi" a cigarettát -a passzív dohányzásról most ne is beszéljünk-, hanem a születendö egyedre nézve is. Kimutatták, hogy a dohányosok gyermekei sokkal gyakrabban szenvednek légúti megbetegedésekben, mint a nemdohányzók gyermekei.
És ráadásul a teherbeesést nagymértékben befolyásolja, ha az egyik vagy netalántán mindkét jövendöbeli szülö dohányzik. Nem tudom, hogy a férjeitek mennyit cigarettáznak, de az biztos, hogy ezzel csak ártanak.
Nem akarok itt prédikálni meg ilyesmi, próbálom is magam visszafogni, de sajnos tele van a hócipöm a dohányosokkal, mert önzök, csak magukra gondolnak és egyáltalán nem zavarja öket, hogy más egészségét "rongálják" a cigarettafüstjükkel.
Szívböl utálom a cigarettát és egyáltalán nem értem meg a dohányosokat (pedig évekig én is az voltam, hál Istennek 8 éve leszoktam).
Szóval, a lényeg a lényeg, ha esetleg nem tudják a férjek, hogy a cigizés igenis csökkenti a teherbeesés valószínüségét, akkor szerintem tudatni kellene velük. Mivel közös a cél -babát szeretnétek- el kell nekik magyarázni szépen, türelmesen, hogy ezzel mennyit árthatnak. Ha nem is szoknak le teljesen a dohányzásról, akkor legalább próbálják csökkenteni a napi adagot. Muszáj belátniuk, hogy nekik is kell lépéseket tenniük a "szent cél" érdekében, ne mindig csak a nö hozzon áldozatokat. Ez nem egy feminista szöveg akar lenni, de tényleg így is annyira kiszolgáltatottak vagyunk. Gondoljatok csak bele egy nögyógyászati vizsgálatba! Kép
Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett, ma eléggé felspanolt állapotban vagyok. Kép

Moni!
Hát itt vagyok, de minek! Kép Most csak ilyenek jönnek ki belölem! Kép
Azt meg szoktad figyelni, hogy mikor melyik petefészked fáj? Nekem már egy jó ideje a bal oldali fáj, de nagyon. Tegnap viszont a jobb oldalit kezdtem érezni egy kicsit, és ma is ezen az oldalon szúr. De ez a fájdalom és szúrás egyáltalán nem erös és kellemetlen. Hátha ez jó jel! Kép

Monchy
Monchy

Lányok!
Mindenkihez elindult a gólya!!!!!!!!
Pontosabban MOST indul!!!
Nézzétek csak!!!!
(Remélem ezt is sikerül jól beszúrni!!!)
Bocs, hogy ilyen életlen (ez az előzőre is vonatkozik), de nagyon gyorsan kellett bekepcsolnom a gépemet és örültem, hogy elcsíptem ilyen közelről "babahozó-barátunkat" - a 2 héttel ezelőtti délutáni séta közben...

Caldea, szurkolok!
Lella, jó hogy megvagy!

Cincérke

Kép
Cincérke

Lányok!
Mindenkihez elindult a gólya!!!!!!!!
Pontosabban MOST indul!!!
Nézzétek csak!!!!
(Remélem ezt is sikerül jól beszúrni!!!)
Bocs, hogy ilyen életlen (ez az előzőre is vonatkozik), de nagyon gyorsan kellett bekepcsolnom a gépemet és örültem, hogy elcsíptem ilyen közelről "babahozó-barátunkat" - a 2 héttel ezelőtti délutáni séta közben...

Caldea, szurkolok!
Lella, jó hogy megvagy!

Cincérke

Kép
Cincérke

Orsoly!

Sajnálom, hogy így áll a dologhoz. Engem nagyon dühítene és nem tudom mit tennék, mert egyszeruen nem értem meg a férjed.

Valaki írta az apás szülést.
Nálunk sem tudom mi lesz(?) de lehet, hogy az események sodrában ottmarad?????? Én szeretném.

És le a cigivel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Caldea
caldea

Talán most...

Kép
Cincérke

Cincérke!
Ne add fel, negyedszerre csak sikerül! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

A fenébe... pedig tegnap olyan jól sikerült...
NEM ADOM FEL!!!!
Köszönöm a bíztatást!
Cincérke

Cincérke!

Be kell írni, hogy:
backslash jel
image
bal oldali kapcsos zárójel
beszúrandó fájl neve kiterjesztéssel együtt
jobb oldali kapcsos zárójel

és aztán elküldöd, utána megkérdi a gép, hogy honnan szúrod be, onnan már minden egyszerü! Kép

Monchy
Monchy

Köszönöm.. azt hiszem (tuti) túl nagy a kép és ezért útál ez a dög...
Mindjárt kicsinyítek...
Cincérke

Sziasztok!

Ma délután negyed kettökor megszületett Cory kisfia, Balázs. 2900 gramm és 50 centi és jó nagy hangja van. Mindketten jól vannak. 5 órás vajúdás után két tolófájásra kint volt.

GRATULÁLOK, CORY!!!!

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia

Corynak ismeretlenül is gratulálok és sok boldogságot a babához.

Caldea
caldea

KépSziasztok lányok!Kép
Na mindazoknak akik el vannak keseredve,ma voltam ill.most értem haza az ÚJ föorvosomtól és nagyon boldog vagyok!Ö ill.a kórház csinál inseminációt-hormonkezelést akkor is ha már van élö bébi!!!Bocsi,de név szerint nem emlékszem-talán Gyöngyi volt aki azt mondta,hogy tuti nem csinálnak második bébi-érdekében!!!DE IGEN!!!És az az igazság,hogy már holnap elkezdem a menetet,de közétek csak az insem elött szeretnék belépni,hátha igy kevés idöt idözök nállatok...és ingyen!csak a gyogyikat kell megvenni!
Kitartás és sok sikert mindenkinek!
u.i.:Caldea remélem sikerült,nemsokára értem is szorithatsz!
KépKandi72Kép
Kandi72

elfelejtettem leírni ez a kórház a Schöpf-Mérei Ágost kórház és a föorvos:Dr.Kósa Zsolt !
Kandi72

Lányok!

Kriszti üzeni, hogy csak hétfõn jön dolgozni és köszöni hogy gondoltok rá.

Cory!

Gratulálok a babához!Kép

Puszi

Andi
Andy

Lányok!!!
Ezt nézzétek meg... Kicsit később, de TÉNYLEG INDÍTOM!!! És küldön nagy-nagy szeretettel MINDENKINEK!

Kép

Cincérke
Cincérke

Cory!
Én is gratulálok!!!
Nálad nagyon gyorsan landolt a gólyám... Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Cory Gratulálok!!!!!

Norci
Norci

Jó reggelt Lányok!

Azt hiszem ma szép idö lesz. Tudjátok, jó szamár megérzi ... Szóval fáj a fejem, úgyhogy valószínüleg jön a meleg. Itt már a napocska is süt! Kép Kép Kép Kép
Amúgy a munkahelyemen napok óta majd meg fagyunk. Hiába van klíma, a fütés része nem müködik valahogyan. Hüteni lehetne, de azt azért inkább mégsem próbálom ki. Vannak radiátorok is a falon, de nagyon úgy néz ki, hogy csak dísznek. Tegnap este állítólag volt próbafütés, ma viszont tök hidegek az irodák! Szóval itt ülök bundás cipöben, dzsekiben (állig felhúzva a cipzár). A kollégáim szintúgy. És napok óta vacogunk.
Na, de nem panaszkodom tovább!

Andy!
Minél hamarabb várjuk vissza Krisztit! És egy kis energy, ha beszélsz vele: ++++++++++++++++++++++++
Kép

Cincérke!
Ez a gólya éppen indul valahova!!! Kép Kép Kép

Norci!
Miért nem jelentkezel, mi van Veled? Vagy már csak Coryval állsz szóba? Kép

A mai lista:
Orsoly 8c 57 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 51 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 40 cn Ulm 26 év
Gabó 28c 37 cn Miskolc 26 év
Cicó 4c 33 cn Szeged 27 év
Süni 3c 29 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 27 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 25 cn Calgary 26 év
Éva 27c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 25 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 20 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 20 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 19 cn Budapest
Norci 5c 19 cn Budapest 26 év
Moni 4c 18 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 18 cn Budapest 26 év
Bella 15c 18 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 18 cn ? 32 év
Eszter 12c 18 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 16 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 12 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 11 cn Györ 24 év
Márti 9c 10 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 8 cn Szeged 30 év
Eni 2c 7 cn Pécs 26 év
Edina 7c 7 cn Coimbra 23 év
Lora 11 c 4 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 3 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 2 cn Adács 27 év

Mindenkinek szép napot kívánok! Kép

Kép Monchy
Monchy

Már régóta nem küldtem idézetet, most pótolom:

"Nem az számít, hogy elbuksz-e. Az számít, hogy utána talpra állsz-e." Vince Lombardi [amerikai futballedzö, 1913-1970]
Monchy

Persze, hogy indul a gólya!!! Mondtam (írtam), hogy küldöm!!!!!!
Cincérke

Tegnap találkoztam az asszisztennovel, aki azt mondta, hogy ha lejár a tb által finansz. 6 inszem, akkor kb. 8.000 Ft gyógyszerek nélkül.
Pécs, Szülészeti Klinika

Caldea
caldea

Sziasztok lányok!

Tényleg gyönyörû idõnk lesz!KépKép

Cincérke!
Az a gólya nagyon beindult....Kép
Remélhetõleg elbír ennyi babát..Kép

Cory!
Jó egészséget és sok örömet a babához!
...és persze sok-sok tejcsit!!!!Kép

Ancsi
Ancsi

Mindenkinek szép jó reggelt!

Úgy néz ki ma sem tudlak csak a háttérből olvasgatni titeket, mert melóm annyi mint a tenger.

Kata!
A lapar szeptember 20.-án lesz és 19.-én megyek be a kórházba. A te dokid melyik kórházban van. Az enyém a megyeiben.

Úr Isten. Már csak egy hét a laparig én nem is tudom jól döntöttem-e, amikor beleegyeztem. Egyre jobban tele a gatya. Állandóan hányingerem van az idegtöl.KépKépKép Mi lenne ha nem mennék el?

Kérek valakit javítson ki!!!!!Kép
29c 6cn 27 év
Felettem is megy az idö, kérek én is egy gólyát SOS!!!!!!!!

Cincérke
A türelem gólyát terem.....és babucitKép

A férjem olyan (M.A.N.)kamionokat, teherautókat értékesít, mint ami a gólyás képen a jobb felsö sarokban érkezik, lehet, hogy az hozza nekünk a gólyát, hogy nehogy elfáradjon mire Miskolcra ér.Képhihihi

Eszti!
Kértj egy idöpontot a férjednek a dokinál, vagy irass beutalót a nögyogyival, fogd meg a kezét és vidd el arra a vizsgálatra, ha magától nem hajlandó.

Kriszti
Én is várlak vissza!Kép

Pusssssz: Gabó
Gabómanó

Ancsi!
Azért megy a teherautó a képen, mert a gólyan nem bírja el az összes babát, de így már biztosan mindannyiunknak jut, úgyhogy emiatt ne aggódj.Kép

puszi:GabóKép
Gabómanó

Bocs a fércitálós üzenetet NEM ESZTINEK szántam, hanem ORSOLYNAK. Bocsi.

Gabó
Gabómanó

Gabó!

Sajnálom, hogy javítani kell a listát. Kép
De azt felejtsd el, hogy nem mész be a kórházba! Kép
Ne félj ennyire, az csak rosszabb! Ha ennyire sokkolod magad, hogy még hányingered is van, azzal csak azt éred el, hogy testileg-lelkileg kimerülsz. Az pedig nem jó! Gondolj arra, hogy milyen cél érdekében készülsz bemenni a kórházba, meg arra, hogy nem fog fájni a beavatkozás. Csak kellemetlen altatás utáni állapotra kell számítani. Ne félj!!! Utána sokkal jobb lesz minden!!! Kép Kép Kép Mi pedig itt vagyunk és szurkolunk Neked!!! Kép Kép Kép +++++++++++++++++++++Kép Kép Kép

Orsoly 8c 57 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 51 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 40 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 33 cn Szeged 27 év
Süni 3c 29 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 27 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 25 cn Calgary 26 év
Éva 27c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 25 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 20 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 20 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 19 cn Budapest
Norci 5c 19 cn Budapest 26 év
Moni 4c 18 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 18 cn Budapest 26 év
Bella 15c 18 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 18 cn ? 32 év
Eszter 12c 18 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 16 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 12 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 11 cn Györ 24 év
Márti 9c 10 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 8 cn Szeged 30 év
Eni 2c 7 cn Pécs 26 év
Edina 7c 7 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 6 cn Miskolc 26 év
Lora 11 c 4 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 3 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 2 cn Adács 27 év

Kép Monchy
Monchy

Sziasztok

Legelöször is Corynak szívböl gratulálok - igy teljesen ismeretlenül is.

Remélem Cincérke gólyája engem se kerül majd el, bár nálunk ez az elsö alkalom, hogy probálkoztunk...

Dojika
dojika (dojika)

Gabómanó!
Így már oké...már nem aggódom!
A teherautón annyi baba elfér, hogy mindenkinek juthat akár kettõ is!Kép

Így tényleg elégedett leszekKép
Már csak pöffeszkedek...Kép

Gabó! Tudom, hogy félsz a lapartól, de hidd el, hogy segíteni fog a problémád megoldásában.
Lehet, hogy a következõ ciklusodban megfogan a baba!

UGYE ELMÉSZ A MÛTÉTRE????Kép
BÁTORSÁÁÁÁÁG!
MIND VELED VAGYUNK!!!!!!!!!!!

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Cory!
SOK SOK BOLDOGSÁGOT A BABÁHOZ ÉS MINDKETTÖTÖKNEK JO EGÉSZSÉGET!!

Szóval merre is jár az a golya?? Jöhet felém is, szivesen fogadom és megadom neki a maradék cimeket, ahol még nem járt.KépKépKépKépKép

Amikor megismerkedtem a férjemmel, a 3. kérdése az volt, hogy szeretnék-e gyereket. Mondtam neki, hogy minimum kettöt szeretnék (gondoltam ez a pasi sem áll többet szoba velem). De nem igy történt, hanem kiderült, hogy az elözö hölgy akivel 7 évig volt együtt nem szerette a gyerekeket és nem volt tulságosan "anya" tipus. A férjem pedig szeretett volna. Sött, kijelentette, hogy ha az ö felesége szül, mindenképp ott akar lenni (nehogy már véletlenül elcseréljék az ö gyerekét, az a biztos, amit elsöre lát onnan kijönni, tehát saját szemével kell, hogy lássa!). Szoval ez Ö!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucur
Pucúr

Szia Pucur!

Hogy vagy mostanság? Rég "láttalak"!

Monchy
Monchy

Monchy!

Most még éppen "Fönökmentes" a nap.KépKépKépKépKépKépKép Ma késöbb jön be egy kicsit. De azért mindig elolvaslak benneteket, csak irni nem tudok.

Majd még jövök!!

Szép napunk van, szép napunk van, szép napunk van............

Pucur
Pucúr

MINDENKIHEZ ELMEGY A GÓLYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS ELBÍRJA A BABY-KET!!!!!!!!!!!!!!!!
A GÓLYA MEGÉRZI, HOGY KI VÁRJA OLYAN NAGYON-NAGYON-NAGYON...!!!!!
LÁTJÁTOK A STARTOT...
Cincérke

Mindenkinek üzenem, hogy fel a fejjel, mert MOST JÖN MÉG A MI ŐSZÜNK? A MI IDŐNK!!!
Cincérke

Teddy!

Tegnap kaptam Erikától egy levelet. Azt írja hogy õ annak idején a mensi utolsó napján kezdte el szedni a MACA-t és 3 hétig szedte. Utána abbahagyta, mert érezte, hogy sikerült valami. Mindennap nézte a peteérést PG/53 mikroszkóppal és tökéletesen mutatta a peteérés napjait.
Még annyit írt a MACA-ról, hogy a Nõk Lapjában volt egy cikk a macskakaromról (MACA) hogy olyan házaspárnak született gyereke ezzel a segítséggel akik már túl voltak a lombikon és több mint 10 éve próbálkoztak.

Gabó!

Ez nem túl jó ötlet, hogy nem akarsz elmenni a laparra. Sajnos senki sem megy szívesen, de ha muszáj nincs mit tenni.
Tehát el kell menned, gondolj arra hogy ezután sikerülni fog.

Monchy!

Elküldöm neki a pozitív energiát, biztos örülni fog neki.

Andi
Andy

Haliho!

Koszonom a jo tanacsokat, igyekszem megfogadni oket es valahogy rabeszelni ezt a lokott manust egy vizsgalatraKép De egyelore pihentetem a temat, hatha tenyleg nincs semmi baja, es ha nalam minden ok, akkor itt is jelentkezik a golyaKép

Dohanyzas: o halistennek eleg keveset sziv, a lakasban nullat (nincs engedelyezve neki, es ezt megerti). Egyebkent meg az en apam es az o apja is bagozott mikor fogantunk, es ember lett belolunk, raadasul szinte sosem vagyunk betegek es nem is voltunk. Ugyhogy ezzel nem "cseszegetem", mert akkor ideges lesz es meg tobbet szivKép

Mensi sehol!

Cory gratula, most biztos tok boldog vagy, visszaemlekezve hogy mar mennyire akartal szulniKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Cincérke,
köszönjük a gólya indítást :-))
Ezek a bátorító szavak most igen jól jönnek...
Ha pár napon belül megjön - akkor nem sikerült az első próba :-(

Dojika
dojika (dojika)

Orsoly!
Nem akarlak rémisztgetni, de a dohányzás következményei sokszor csak évtizedek múlva jelentkeznek. De nyilván ezt Te is tudod.
Az viszont becsülendö a férjedtöl, hogy otthon nem gyújt rá. Kép Az meg végképp jó, hogy ha keveset szív. Kép

Monchy
Monchy

MOnchy! Nalunk meg halistennek nem jelentkeztek, de oszinten szolva en nem is hiszem hogy igy 26 ev utan hirtelen lesz valami bajom attol, hogy anno apukam dohanyzottKép

De teny, hogy probaltam rabeszelni hogy szokjon le, de eleg nehez lehet ez olyan melohelyen, ahol felorankent megkerdezi valaki, hogy : nem jossz ki bagozni? Szoval annyit megprobalt tenni, hogy keveset szivKép

orsoly
orsoly

Gabómanó!

Hányiger: átéltem 1,5 hétig+ sírás-rívás.
Aznap a teljes nyugalom jellemzett, csak a muto elott izgultam.
Még a muto elött is azon gondolkodtam, hogy lefutok a lépcson és hazamegyek.

TESSÉK ELMENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg kell tudni mi van odabenn.
A szüléshez képest (igaz még nem tapasztaltam) ez semmi.
Nyugalom, egy jót alszol arra kell gondolni.
Semmiképpen ne igyál elotte. Én este 8-kor ittam utoljára, igaz nem vagyok egy nagy ivó. Szerintem úgy aludj el, hogy becsukod a szemed (akkor lehet, hogy nem lesz hányigered utána).
Nekem nem volt semmi bajom szépen felébredtem.
Szerdán csinálták és én szombaton már táncoltam is (na jó nem rokit).

NINCS APELLÁTA IRÁNY A MUTO!!!!!!!!!!!!!
Ha gondolod felhívhatsz, mert szóban még többet tudnék mondani.

caldea@freemail.hu

Csak semmi következtetés:
Mai reggeli: tejfölös gombapörkölt nokedlival. (Máskor is csináltam már ilyet.) Délben szendvics, mert névnapok lesznek.
Oldalt fáj a mellem mint mielott megjön. (Ez nem szokott lenni.)
Nem várt menzi: szept. 20.
Sajna a Profasi hatására késhet, úgyhogy még hétvégén sem lehet semmi biztos.

Caldea
caldea

Caldea!
Nem semmi, hogy éhgyomorra tejfölös gombapörköltöt ettél!!! Hogy bírja szegény gyomrod? Csodálkozom, pedig volt olyan, hogy középiskolás koromban hideg töltött káposztát ettem reggel! De hát az még fiatalkoromban történt! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Kedves Lányok!

Ismeretlenül már beleszóltam párszor a beszélgetésbe, most bemutatkoznék: 36 éves vagyok, a második házasságomban élek és nagyon szeretnénk egy (vagy két) kistesót az elsö házasságomból származó 7 éves fiamnak.

Szeretnék megkérni valakit, aki szedte/szedi a Maca Vibe-t, hogy ha van rá lehetösége, scannelje be és küldje el nekem a hozzá mellékelt tájékoztatót! iddiko@freemail.hu
Kértem ezt emailen a forgalmazó cégtöl, válaszra se méltattak :-( Csak bátrabban kezdene el az ember egy ismeretlen szert szedni, ha több infoja lenne róla..... Elöre is köszönöm!

Üdv és drukkolok mindenkinek:

iddiko
iddiko

Iddiko!

A hazipatika.comon megtalálod a leírását.

Caldea!

Ez igen! Jó kis reggeli, én is imádom a tejfölös gombapörköltet.
nagyon szorítok hogy babás legyél!Kép

Lányok!

Ma megyek este dokihoz, de nem mondom meg neki hogy szedem a MACA-t. Majd mondom neki, hogy ezt a hónapot most kihagynám és pihenni szeretnék.

Andi
Andy

Köszi, Andi, megtaláltam :-)
iddiko

Sziasztok lányok!

Orsoly, én itt olvastam valakitöl a Krio Rt-röl, és oda küldtem a páromat. Beszéltem az orvossal, senkivel sem találkozik a paciens, csak az orvossal, van egy intim szoba (újságokkal, tiszta törölközövel, csappal, stb.) ahova akár a partner is mehet.

A végeredményt nem kell cipelni sehova, csak ott kell hagyni. A lelet kb. 20-30 perc alatt van kész, 3 féle módszerrel is megvizsgálják.

6000 Ft. De emberként bánnak vele. Szerintem próbáld meg.

Velem semmi sincsen, tudjátok e hónapban orvosi tilalom van, amit tartunk is. Én a HSG-böl teljesen felépültem, már nem érzem semmi nyomát.

Várom a minitalcsit. Sziasztok, Lotti
Lotti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?