Új privát üzeneted érkezett!

Megint 38,5 a láza Kép El vagyok keseredve...Kép

dbarbi
Dbarbi

Sziasztok!

Én is adok életjelet magamról. Még megvagyunk.

Fanninak mennek a gyógypuszik. Remélem hamar meggyógyul és tudtok jönni a talira.

Barbi: gratula a pincéhez. látod ennek is vége. képeket várunkKép

Klarissza: sok drukk megy a holnapi vizsgához. Utánna meg jöhet a jól megérdemelt pihi.

Vera: sajnálom, hogy Bence is leszokott a szopiról, viszont látszik rajta, hogy vidám kiegyensulyozott baba. Lehet, hogy neki csak ennyi kellett. Nagyon édi a képeken.

Zsizsa: gratula Gabinak a fogacskához. Alvásilag meg tudlak érteni. Nálunk dettó ugyanaz. Hogy mi lesz itt két picivel?

Zit: de jó, hogy Beni ennyit fejlődött. Biztos nagyon édi ahogy énekel. Képeket kérünk.

Gabi: irigyellek a sok finom gyümiért amit elraktál. Meg mindenkit irigyelek akinek van hova menni vidékre. Én is akarok vidéki rokonokat akiknél lehet egy kicsit pihizni.
Azért remélem nekünk is sikerül valahol majd nyaralni. a szüleim 4hét mulva jönnek és még nem tudom hova menjünk.
Nem tud véletlenül valaki valamiszert rosszullét és émelygés ellen, mert már kezdek ettől is kiborulni.

Na most már mennem kell mert hív a kicsi fiam apa meg a kábeleket próbálja elrejteni a falban mielőtt Bömbi mindet kitépi. Jók legyetek.

Brigi
bombomanyu

DBarbi: most látom,hogy irtál. Nagyon sajnálom FannikátKép Küldök még jó sok gyógypuszit. Láz hess, hess.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok Kép

Gabi, dejó, hogy Ti is megjöttetek! Örülök, h jól érzeztétek magatokat, ügyik vagytok, h sokmindent eltesztek - bárcsak lenne nekem is nagyobb fagyasztóm! Kép Majd megy a mél (bár ha jól tudom, a Te orrcsepped is homeos - de összetételfüggő a dolog).
Nekem a met.hu előrejelzései be szoktak jönni, persze nem 5 napra előre, de ha 2 napra előre nézem, az már tuti jó (no meg városra lebontva írja, ami sztem jó). A hideg nekem sem tetszik, ha marad a 15-17 fok, akkor szerintem a Margit-sziget nem alkalmas, így
a) új helyszín kellene vagy
b) új időpont kellene
Bocsi, h belekotyogok, csak félek a hidegtől... Kép Egyébként a yahoo esőt ír, de hideget nem... Szerintem még tolódhat a péntekre várt front, végülis elég kb. szerdán megnézni, h milyen idő várható, de tényleg jó lenne vmi B terv... vagy csak én parázok ennyire? KépKépKépKép No persze, aki messziről jön, annak nem mindegy Kép

DBArbi, nagyon sajnálom FAnnit, aszittem, már a javulás útjára lépzetek, megy egy zsák gyógypuszi!

Akkor most körkérdés, illetve felszólítás: ha lát valaki valahol céklát, szóljon léccccciléccciléccci!!! Kép

Nálunk meg az van, hogy BABA, MAMMAMMA!!! KépKépKép

Cupp
A
annann

Szervezzünk egy talit a jövő 7re iiiis, lécciléccilécccíííí KépKépKép Mi is akarunk menni, de ez nem nyerő most Kép

dbarbiék
Dbarbi

Sziasztok!

Én jövő héten szerdáig érek rá, csütörtökön elutazunk.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Bencike most aludt el, de egyre jobban köhögKép Főleg miután ezeket a cseppeket bevettük, szerintem valami köptetőféle lehet, bár a papírjában nincs benne, csak az hogy erős, száraz köhögés csillapítására szolgál. Hát remélem holnapra meggyógyítja szegénykét, mert nagyon sajnálom ahogy a végén még öklendezik isKép

Gondolom emiatt is, de ma negatív rekordot döntött Benci evésileg. Alig evett ma valamit. A cékla szerintem finom lett, de Bencus csak 3 kanállal evett belőle. Aztán nem kellett a bébiétel sem, szóval szerintem nem a cékla volt itt a legfőbb probléma.

Ha a jövő héten lesz a tali, mi tutira nem tudunk menni, ugyanis szombaton indulunk a Balcsira nyaralni. Bár így sem biztos hogy pénteken elmegyünk, mert ha Bence megbetegszik akkor eleve kilőve. De remélem lesz tali is, és Bence sem köhög már addigra!

DBarbi!
Mielőbbi gyógyulást Fanninak (is)!!!

Ann!
Hami is dumál????Kép De jó!KépKép
Innentől kezdve le sem lehet lőniKép Legalábbis Bence csak akkor nem beszél ha alszik, vagy ha nagyon el van ámulva valaminKép

Gabi!
Bence haját nem álmában vágjukKép El sem tudom képzelni azt hogy lehetne kivitelezni...
Hajvágó géppel 9 milisreKép Elsőre nem igazán tetszett neki, de most már nem volt semmi gondKép Megmutattuk neki a gépet, meg is foghatta, és így utána békésen tűrte. Pár perc az egész.

Ma már nem írok többet szerintem, mert kicsit sok volt ez a mai napKép Ráadásul ma sütöttem muffint, mert már olyan régen ettünk, és tökre nem lett jóKép Ez nem az én napom volt.

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

SZiasztok lanyok!

Eloszor is
DBArbi!
FAnninak gyogyulast,es sok puszit kuld david fiam.

VERa!
Orulok hogy ujbol itt vagy,BEncinek is gyogyulast.A fiam is szokott neha kohogni,lehet hogy allergia en csak arra tudok gondolni.en is az vagyok es ha allergias az ember akkor torokfajas,tusszoges,kohoges minden ami kell jelen van neha.Bence nagyon edes kis husi,Roboval nagyon jo a kep Kép

Kesobb jovok
MIndenkinek szep napot!

Zit !
JO rolatok is hallani.Orulok hogy ilyen szepen fejlodik a kicsi fiad,milyen aranyos lehet mar.Nagyon ugyes ficko!

Anita!
Robo nagyon edes,milyen ugyesen all mar.Igazi nagy fiu Kép
gabi75david

Sziasztok!

Nem tudtam jönni a hétvégén, mert a hugom ballagottKép
Olyan aranyos volt, szépen énekeltKép
Ja és kitünő lett minden évbenKép
Ma már be is iratkozott a középsuliba, ami a legjobb SzegedenKép

Itt van egy kép rólaKép

Kép

Bencéről is:

Kép

És Anna, a kis királylányKép

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Fanninak és Bencének jobbulást, itt küldök én is sok-sok gyógypuszit.Kép

Hááát, nagyon sajnálnám, ha a rossz idő miatt nem lenne tali!Kép Valamikor 100 évvel ezelőtt, mikor utoljára írtam, felvetettem a játszóházat, mint alternatívát. Utánanéztem egy kicsit, hogy milyenek vannak, de igazából nem tudok egyet sem ajánlani, mert sose voltam még ilyen helyen, nem tudom, hogy a pici gyerekek élveznék-e egyáltalán, meg hogy mi tudnánk-e beszélgetni. Van esetleg valakinek tapasztalata ezügyben? Egyáltalán érdekel ez minket?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hahó!

Az időjárással kapcsolatban: az énféle előrejelzésem még mindig esőmentesnek mutatja a pénteket Budapesten (3% valószínűséggel lesz eső), és viszonylag melegnek, 26-27 fokot ír. De a tévében is azt mondták az előbb, hogy pénteken ugyan részben esős lesz, de 21-26 fokot mondtak, szóval nem 16-17-et. Na, most legyünk okosak. Egy biztos: szerdán és szombaton jó idő lesz, csütörtökön meg nem, de gondolom most szerdára változtatni az időpontot már nem túl jó ötlet, főleg a vidékiek miatt (szombaton meg nem érek rá, ezért ez fel sem merült bennem, de ha gondoljátok...Kép). De szerintem nem lesz gond pénteken, és ugye lehet, hogy a jövő héten IS találkozunk.Kép

DBarbi,
én is küldök lázhessegető manókat! Szegény Fanni, remélem nemsokára jobban lesz. A Friss babák topicban talán Zsuzsi? nagy homeotudor, lehet, hogy ő tudna ajánlani valamit, ami segítene, vagy te nem hiszel ebben?

Brigi,
kábeltépés nálunk is nagyon menő. Rosszullétre nekem anno az jött be, ha keveset ettem nagyon sokszor, pl. kekszet. Meg állítólag a hideg (pl. jég szopogatás, hideg kóla) is jó. Meg a gyömbér. Most nem jut több az eszembe. Hess-hess rosszullét! Hányadik héten is vagy?

Ann,
ha találsz céklát, szólj nekem is!Kép Gratula Haminak a dumához!Kép

Vera,
Bencinek is mennek a gyógyítómanók, hess csúnya köhögés! Muffin.Kép Majd legközelebb biztosan sikerül.

Gabi75,
magatokról is írj valamit!Kép

Zsófi,
gratula a húgodnak, hogy ilyen ügyi!Kép Hasonlít ám rád, Bence meg Annára.Kép Gyerkők nagyon cukik a rucikban.Kép

Képzeljétek, három napig nincsen meleg vizünk távfűtés-karbantartás miatt.Kép Mondjuk tavaly egy hétig nem volt, pont akkor, amikor kijöttem a kórházból, szóval ez a három nap nem is sok. De azért nem könnyű, főleg, hogy tegnap nem mosogattam egyáltalán, és most hegyekben áll a szennyes edény. De hideg vízben utálok mosogatni. Na mindegy, majdcsak vége lesz, meg aztán még mindig jobb a három nap hideg víz, mint a beteg gyerek, szóval be is fogom a számat.

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Most nézem, hogy az énféle előrejelzésem szombatra nagyobb valószínűséggel ír esőt (18%), mint péntekre.Kép Most már tényleg kivi vagyok, hogy milyen idő lesz a következő napokban.Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

tali: szerintem lányok ne halasszuk, ha már végre sikerült megbeszélni és sokan el tudnak jönni. Az alternativ hely viszont rossz idö esetére jó ötlet szerintem is. Csak nem sok ötletem van, én sem voltam még játszóházban. Hagnosz, utánakérdeznél esetleg? A hideg miatt szerintem nem kell parázni, felöltöztetjük öket és kész. Miért kéne, télen a minuszokban is kivittük öket és akkor még milyen kicsik voltak!
Viszünk magunknak meleg teát, a bébiknek meg cicimeleg tejcsit Kép

Ciciröl jut eszembe, ma hajnalban jó akartam lenni Botkához és amikor felébredt átvittem a mi ágyunkba, hogy aludjunk együtt (az ö szobáján még mindig nincs függöny), erre 2 perc cicizés után el is aludt, én is épp kezdtem, amikor utánakapott a cicinek. Ugy ráharapott, hogy nagyon elkezdett vérezni, meg piszkosul fáj is. A bimbó hegye repdt be, már jó fél órája volt a dolog, de még mindig szivárog a vér. Erre visszavittem az ágyába. Amiért teljesen jogosan fel volt háborodva, de nincs mi tenni. Fura, hogy mióta ilyen nagyok a fogai, azóta fekve nehéz szoptatni, mert mindig megmarad a fognyoma, még ha alapesetben nem is fáj. Ülve viszont egyszerüen csak belelógatom a szájába a cicit, utána veszem karba és akkor semmi gond. Bocs, hogy ilyen részletes voltam, csak gondoltam, hogy fekve szoptatók közül hátha van valakinek ötlete. Ugyanis este igy szokott elaludni, szoval nem nagyon tudok csak ülve ciciztetni.

DBarbi, Fanni nem volt még beteg? Mert igazából nem értem, hogy 39 (akár hónaljban mérve) alatti láztól miért vagy igy megijedve...nem akarlak bántani, de nem igazán értem, hogy csak a láz miatt miért kezded el köztetek altatni stb. Semmi baja sem lesz attól, hogy nyugodtan alszik a saját ágyában, söt jobban kipiheni magát (esetleg) és jobban gyógyul. Boti mondjuk gyakran lázas, ezért megszoktuk, de a dokink ezerszer elmondta, hogy a láz önmagában nem baj, csak tünet, ha beteg a gyerek nem is kell 38 (fenékben mérve) alá vinni a lázát, mert a láz segit legyözni a betegséget. Csak itassad, itassad, itassad. De persze ez a te dolgod, hogy hogy csinálod, csak nem igazán értem miért ijedtél meg ennyire, ezért gondoltam próbállak megnyugtatni. Bár lehet, hogy nem a legmegfelelöbb módszer választottam Kép Bocsi. Gyógypuszit küldök a mi egyévesünknek!

Vera, Bencinek is jobbulást, kellemetlen lehet ez az öklendezésig köhögés.
Mondd csak Benci az egyik napról a másikra kezdte el elutasitani a cicit? Vagy minden nap kevesebbet? Votl még étkezés amikor csak szopizott volna? Kiváncsi vagyok, ha nem zavar.

Gabi, nagy taliszervezésben a külföldiek kicsit háttérbe szorultak, de azért én nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi újság Dáviddal! Tényleg, ö mozgásilag hol tart?

Zit, Beni elbüvölö lehet! Nem nézhetnénk meg élöben? (reklámozom itt a talit Kép )

Regi, nem jársz erre véletlenül? Úgy emlékszem, mintha Dominak lett volna egyszer egy ronda pelenkakiütése. Mi volt a megoldás? BOtinak 3 napja kezdödött, elöször a farpofák között, aztán hátul a fenekén, most meg a combjainál és a zacsi is irtó piros. Meg huplis, nagyon csúnya. Közben a fenékrész meggyógyult. Egyrészt nem tudom mitöl van (talán kicsit ment a hasa, más nem jut eszembe) másrészt nem tudom mit lehetne még tenni. Több órát is hagyom már naponta pelus nélkül a kertben, hogy szellözzön, ha be van csomagolva krémezem rendesen, gyakran cserélek pelust, bár minek, amikor ált. csak egy kis pisi van benne...de nem javul. Ötlet?

Most már megyek, ezt több mint egy órája irom. Közben Boti felkelt végleg, beszélt telefonon az apjával. Kép Vicces volt, Apa mondta, hogy "itt vagyok" erre ö meg körülnézett és kereste (elötte utána csak nézett egyenesen, fülelt ) Kép Kép
Ja meg 3 napja szabályosan mászik. Kinn a füvön jött rá a trükkjére, de már bent is megy. Meg mindenhol feláll és lépeget a butorok mellett, meg átkapaszkodik ránk. IGy akadálymentesitettem a lakást. Ja meg elkezdett egy ujjal mutogatni. Kép

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Baba névnapja Testvérek
DBarbi (XI. ker.) Fanni Auróra 2003.06.17 12 hó + 5 nap első baba
Zsófi (Szeged) Bence 2003.06.27 11 hó + 26 nap augusztus 23. első baba
Anita (Jászberény) Róbert 2003.07.15 11 hó + 7 nap június 2. első baba
Marcsi (Bpest) Ákos 2003.07.23 10 hó + 30 nap első baba
Barbi (Kanada) Ádám Csaba 2003.08.01 10 hó + 21 nap első baba
Orsi (XI. ker.) Benedek 2003.08.01 10 hó + 21 nap Anna Rebeka
Brigi Marcell György 2003.08.02 10 hó + 20 nap Dániel
Hagnosz (X. ker.) Barnabás 2003.08.06 10 hó + 16 nap június 11. első baba
Zit (Pest) Benjámin 2003.08.09 10 hó + 13 nap első baba
Gabi75 (USA) Dávid András 2003.08.14 10 hó + 8 nap első baba
Eszti (Pécs) Ákos 2003.08.15 10 hó + 7 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 10 hó + 2 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 10 hó + 0 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 9 hó + 27 nap első baba
Zsizsa (Bpest) Gabriella 2003.08.28 9 hó + 25 nap első baba
Cory (XXII. ker.) Zsombor 2003.08.31 9 hó + 22 nap november 8. Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 9 hó + 21 nap első baba
Vera (XIII. ker.) Bence 2003.09.02 9 hó + 20 nap augusztus 23. első baba
Batkamano (NZ) Emma 2003.09.03 9 hó + 19 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 9 hó + 17 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 9 hó + 16 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 9 hó + 12 nap első baba
Gabi (XIII. ker.) Zsolt Márk 2003.09.10 9 hó + 12 nap április 10. első baba
Panu (XI. ker.) Liza Júlia 2003.09.18 9 hó + 4 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 9 hó + 3 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 9 hó + 1 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 8 hó + 30 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 8 hó + 30 nap János Ádám
Nyuszimanó (Finno.) Petra Sári 2003.09.29 8 hó + 24 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 8 hó + 24 nap első baba
Edit (Etyek) Botond 2003.10.03 8 hó + 19 nap május 16. első baba
Meme (Bpest) Nóra 2003.10.12 8 hó + 10 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 7 hó + 19 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 7 hó + 18 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 7 hó + 14 nap első baba</font></pre>

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Szedit: nem, Fanni még sosem volt beteg, szerencsére. Nem köztünk alszik, csak velem, mert Gábor úgy nem tudna pihenni. Én csak attól félek, hogy feljebb megy a láza és nem veszem észre. Most olvastam nemrég, hogy mostnemjuteszembe a neve, de a kisfiának lázgörcse lett. Tudom, hogy csak akkor veszélyes, ha hajlamos rá, de Fanni még SOHA nem volt lázas, így nem tudom...
Lehet, hogy túlparázom, de nem volt még lázas gyerekem.
Amúgy szerencsére az éjszaka sima volt. No láz, meglátjuk a mai napot Kép

Köszönjük a gyógypuszikat, drukkokat, mi is küldünk Bencének, nehogy beteg legyen!!!

dbarbi
Dbarbi

hi

kipihentem a szombat, vasárnap, hétfö fáradalmait.
szombaton esztergomba voltunk egésznapos vendégségben.
hazafelé pedig leugrottunk érdre pizzáért.
vasárnap 2kor a lánynak joga bemutatoja volt a matáv gyerekszigeten, mivel jo idö volt már délelött kimentünk egy baráti házaspárral, ahol szintén 2 gyerköc van.(a lányok 1 napon születtek-innen az ismeretség, + második babok között meg 2,5 honap van.)
nagyon szupi volt.
majd az ikeában ebédeltünk s mig mi nézelödtünk, vásároltunk addig a csajszik játszoházasztak.
majd kimentünk anyoshoz is, hazafelé bene bealudt csak hajnali 2-1/2 3kor ébredt kajálni.
hétfön kora reggel vasalás,pakolás, majd kivittem a pasit a reptérre.

most reggelizek(3/4 8)
maj bene lefekszik, panna felkel.
vásárlás, takaritás, fözés, vasalás, séta....

ja igen, hétfön leadtam a babakocsit a szervizbe kerékcserére, ha nem lesz kész tuti nem tudunk menni.
viszont az idöpont nálunk 11-13 közé esik, mert bene alvásátol és evésétöl függ az indulásunk.

idöjárás:
most volt az rtl klubon
csütörtökön hidegfront, esö, de meleg
pénteken már elvonul , viszont lehül a levegö 5-6 fokkal.
LÁTTUNK már ilyen jelentést, legutobb vasárnapKép
egésznapos esöt és hideget+ erös szelet mondtak.
s mi lett belöle egy nyári eröteljes zuhi és jo idö..........

edit:
benedek: április 16.
anna:julius 26.
orsolya11

jaj a kép lemaradt.......

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
orsolya11

verocs és panna
Kép
Kép

benedek ment a futkoso lányok után s közben nagyokat nevetett
Kép

joga bemutatoja:
Kép
Kép

beöltöztetés után kapott hennát a kezére
Kép
orsolya11

Sziasztok!

Tali: szerintem is maradjunk a pénteknél, már két hete butaságokat mondogatnak a meteorológusok, ha rájuk hallgatok, a Margitszigetre és az Állatkertbe sem mentem volna, és jól megbántam volna, mert nagyon szép idő volt.Kép

Edit,
bóraxos popsikenőcs? Neogranormon? Sudocreme?

DBarbi, Edit,
Gabi sem volt még soha lázas, csak az oltás után, szerintem én is aggódnék. Olyan ez, mint az oltás, az elsőnél nagyon izgultam, a másodiknál kevésbé, aztán meg egyáltalán nem. Szerintem a betegségeknél is így van, hozzá kell szokni, ugyanúgy, ahogy a nagy esésekhez.Kép Fanninak további gyógypuszik mennek!

Orsi,
képeken nagyon édesek a gyerekek!Kép (És a szőnyeg is nagyon tetszik.Kép) Remélem kész lesz a babakocsi!

Most csak ennyi, Gabi nyűglődni kezdett, majd később jövök.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

ORsi!
Gyönyörűszép gyerekeid vannakKépKép
Panna nagyon aranyos ahogy jógázikKép Benedek pedig nagyon ügyin áll márKép És tündéri a mosolya!
Legjobban az első kép tetszik, nagy a szeretet látom, és a bealvós képeken is szépek nagyonKép
Jó kis hétvégétek volt!

Dbarbi!
Örülök hogy Fanni jobban van! Mikor a múltkor Bence is lázas volt egyik éjjel (életében először és eddig utoljára is szerencsére) akkor mi is magunk közé vettük, de nekem még a férjem is mondta hogy hozzam oda. Valahogy bennünket megnyugtatott hogy bármi van, rögtön észrevesszük.
Amúgy a Détár Enikőék kisfiának volt lázgörcse, de nekem van egy barátnőm is akinek mindkét gyerekének volt már, a kicsi annyi idős mint Bence... Nagyon sz@r lehet ám az, hozzájuk is mentőt kellett hívniKép
Úgyhogy szerintem nem árt ha mellettünk alszanak ilyenkor.

Edit!
Benci mondhatni hogy egyik napról a másikra szokott le a ciciről. Pontosabban először a déli szopit hagytuk ki, de az még nem is volt baj, mert ez mindenkinél eljön egyszer és ilyen idős korban már kell is szerintem hogy így legyen. De rá 2 hétre viszont egyik nap már egyáltalán nem volt hajlandó napközben (reggel sem) szopizni, maradt 2-3 napig az egy esti vagy éjszakai, és aztán már az sem kellett neki. De mindez alig két hét alatt történt. Most úgy állunk hogy a mellem két naponta telítődik (vagyis kicsit feszül), ilyenkor fejek egy picit. De pl. ma éjjel Bence SZOPIZOTT!!! Minden éjjel megpróbálom mikor felébred, és vagy kéri (most 3 napja először) vagy nem és akkor gyümölcslevet iszik.
De azt hiszem hogy így nem sokáig lehet fenntartani a tejtermeléstKép

Egyébként Bence még jobban köhög mint tegnap, úgyhogy a tali nekünk ugrottKép Még ha már nem is fog köhögni pénteken, nem viszem el a babák közé, ki tudja, nehogy megfertőzzünk valakit.
Éjszaka fél4kor volt nagyon durva, annyira köhögött hogy nem tudta abbahagyni, én tiszta ideg voltam, a férjem fogta a karjában, mert úgy egy picit jobb volt neki. De sugárban lehányta az egész ágyunkat, éjjel ágyneműcsere volt, gyors továbbképzést tartottam a férjemnek hogy ha kruppos rohama van egy babónak mit kell tenni... Annyira rossz volt, ne tudjátok meg!Kép Köhög a gyerek, alig kap levegőt és én nem tudok neki segíteniKép Már hívtam a doktornéninket, azt mondta még várjunk 2 napot, addig adjam a köptetőt meg éjszakára egy másik köhögéscsillapítót, és ha nem javul akkor csütörtökön menjünk újra és lehet antibiotikumot kap, de ezt csak legvégső esetben. Hát remélem erre nem lesz szükségünk és gyorsan kilábal Benci ebből, mert egész nap attól félek hogy úgy elkezd köhögni mint éjjel és itt vagyunk egyedül és leblokkolok. Tudom hogy sokan hülyének tartotok hogy ilyen aggódós vagyok, de nem tudok ellene tenni, remélem idővel majd megedződöm és könnyebben viselem ezeket a dolgokat, de most nagyon nem...

Megyek is, nem negatívkodok többet.
Puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera
Nem akarlak megijeszteni, de Daninál is száraz köhögéssel kezdődöt az asztma.Kép Szerintem ne várjál még 2napot ha csunyán köhög, hanem nézesd meg egy pulmonológussal a -jobb félni mint megijedni -elv alapján. Én legalább is ezt tenném.

Zsizsa: köszi a tippet, de sajnos én keveset sem bírok enni, mert mindentől rosszul vagyok.Kép Remélem elmúlik, addig is legalább fogyok. Ma töltöm a 9.hetetKép

Pusz mindenkinek.
Brigi
bombomanyu

Vera: szegény Benci, gyógypuszik Neki is ********************************************
Megértem, hogy aggódsz! Fanni még az oltások után sem volt lázas soha...
Igen, közben eszembejutott a Détár Enikő Kép

mennem kell, dbarbi
Dbarbi

Most értünk haza egy jó nagy sétábólKép
Az az igazság hogy én tudom, de legalábbis gyanítom hogy mitől köhög Bencike. Az utóbbi két hétben (soha előtte ilyen nem volt) nagyon leizzad a babakocsiban és az autósülésben is, még ha csak egy ujjatlan body is van rajta. Mikor kiveszem, csuromvizes a háta. Amint lehet át is öltöztetem, pont ezért hogy meg ne fázzon, de sajna van úgy hogy pár percet még ebben a cuccban kell lennie, és szerintem ez épp elég hogy köhögjönKép
De ma reggel óta egyetlen egyet sem köhintett, szóval van remény, hogy ilyen gyorsan túlleszünk rajtaKépKépKép

DBarbi!
Bence sem volt soha lázas az oltások utánKép

Brigi!
Hát remélem asztmáról nálunk szó sincs! Tuti megfázásos jellegű köhögés, mert inkább hurutosan köhögött, nem szárazon. Most vettem Rhinatiol szirupot, remélem ez még hatásosabb lesz és holnapra kutyabaja sem lesz!!!
Azért annak örülök hogy semmi más tünet nincs (láz, takony stb...)Kép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera: örülök, hogy Bence jobban vanKép Én is bizom benne, hogy nincs semmi komolyabb baj, csak hirtelen ez jutott eszembe, mikor írtad, hogy éjszaka nagyon köhögött.
Gyogypuszik azért mennek nektek meg Fanninak is.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Mi is most értünk haza egy nagy sétából Kép Zsoltika már alszik is. Én meg gyorsan benéztem ide, hogy mi újság.

Vera,
nagyon sajnálom, hogy nem jöttök a talira KépKépKép De annak örülök, hogy ma már nem köhögött Bence, és továbbra is küldöm a gyógypuszikat, hogy teljesen meggyógyuljon! Ez a leizzadás-dolog nálunk is van, leginkább akkor, ha az éjszakai szopi után a mi ágyunkban alszik el Zsoltika, valahogy összemelegszünk.

Zsizsa,
köszi a telefonszámot Kép Igen-igen-igen, találkozzunk a jövő héten is!!! Melegvíz-hiány Kép Nálunk szinte hetente nincs víz egy-egy napig, mert mindig szerelnek valamit. De ez általában úgy szokott lenni, hogy kiírják, hogy nincs víz, és mégis van Kép

Edit,
tali sztem is legyen most pénteken, persze esőben nem indulunk útnak Kép Viszont a hideget nem szeretném bevállalni, mert ha tényleg nagyon leesik a hőmérséklet, úgy azért rossz szoptatni. Nekünk pedig muszáj lesz legalább 1x cicizni majd odakint.

Brigi,
nem nagyon tudok segíteni sajnos Kép Kitartás, ez a rosszullét elmúlik az első trimeszter után!

Ann,
hurrá, Hami is beszél Kép

Zsófi,
nagyon ügyes húgod van, büszkék lehettek rá Kép

Gabi75,
írj magatokról! Hogy van Dávid? Mi újság a dallasi költözéssel?

DBarbi,
további gyógypuszik mennek Fanninak Kép Amúgy sztem nem parázol nagyon, legalábbis én is nagoyn aggódnék, ha beteg lenne Zsoltika. Még sosem volt, láza sem volt, csak az oltások után hőemelkedés. A lázgörcstől én is nagyon-nagyon félek Kép

Orsi,
nagyon jók a képek, gyönyörűek a gyermekeid Kép

<font color="0000ff">Képzeljétek, Zsoltika nagyon belejött az integetésbe Kép Ismerősöknek minden gond nélkül integet, tegnap az apukájának lengette a karját, amikor indult dolgozni. Este pedig annyira örül neki mindig, amikor hazajön, kalimpál ezerrel meg vigyorog Kép Most már egyre tovább álldogál kapaszkodás nélkül is, persze még nem sokáig, de azért pár másodpercig bírja.

Most ennyi, mert éhenhalok, gyártok valami ebédet magamnak Kép
Puszi: </font>

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

DBarbi:
Jobbulást Fanninak!

Vera:
Látom Bence jobban van már, azért drukk, hogy ne legyen gond!

Edit:
Pelenkát próbáltál már cserélni? Mármint mondjuk Liberóról Pampersre vagy ilyesmi? Hátha a pelust nem bírja... Ja és egy kis helyreigazítás, mi nem Pesten, hanem Szentendrén lakunk, ne haragudj, hogy szólok. Kép Ja és most jut eszembe, hogy van ez a szürke dobozos popsikrém, a Sudocream, lehet az is jó lenne.

Képek sajna nincsenek Beniről, de majd a talin láthatjátok, meg is unhatjátok majd! Amúgy gyömöszre ne számítsatok így elsőre, mert akiket nem ismer, általában tartózkodó és csak méregeti az embereket. Ez van. Kép Legalább nem megy el idegenekkel. Kép

zit
zit

Na megint én. Ma egész jó fiam van. Tök jól eljátszik a párnákon és nagyokat sikongat. Ugy csinál mintha bukfencezni akarna felnyomja a popsiját a fejét meg a párnára teszi utánna meg eldől és ez nagyon tetszik neki.

Tudom, hogy még nem aktuállis, de eszembe jutott, hogy milyen tortát csináljak Bömbinek szülinapjára, ha se tojást se tejet nem kaphat egy éves kora előtt? Ha van valami öttletettek kérlek oszátok meg mert semmi ötleten nincsKép

Brigi
bombomanyu

Brigi, mindjárt küldök egy receptet, bár azt hiszem, az csak tejmentesKép

Én már mindkettőt adok Bencének, így nincs ilyen gondomKép

Bencének, és Fanninak jobbulást!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt a recept:

tejmentes almatorta

20dkg liszt, 10 dkg (tejmentes) margarin (persze vajbol az igazi, de ugye mindenki azzal foz, ami jar nekiKép, 1 tojassargaja, es annyi viz, hogy szepen osszealljon nem tul kokemeny tesztava, fel ora pihentetes utan tobbszor nyujtani, es belesimitani sutobe (a gyumolcstorta alapba a legjobb), jol megszurkalni, es 10-15 percig elosutni, kicsit szint kapjon,
ekozben 4-5 szem almabol keves vizzel kompotot fozni (fel csomag vaniliascukor nem art bele, fahej es cukor csak ha mar szoktatva van hozza a gyerkoc, nalunk az nem volt), villaval osszetorni a suru kompotot, es rasimitani a tesztara, es 2 (vagy 3) almat egesz vekony szeletekre vagni, es azt szepen csinosan elhelyezni korkorosen, be a sutobe, kb. 30 percig meg sutni,
nalunk cukormentesen gyerkoc es a felnottek is ertekeltek.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni mi történt velünk!
Ákosnak múlt héten hasmasa volt 2 napig - ez nem jellemző rá mert ált. szorulásos baba - mivel eléggé bűzös volt a dokinéni leoltotta. Azóta semmi hasmas. Azt hittem meggyógyult. Ma reggel 1/2 5 óta 38 -39 fokos láza van egész nap. Du. a rendelésre elmentünk az eredmény miatt és a láz miatt is. Mit tenyésztettek ki a kakiból? Csirke vérhas bacit. CSAK boltban vásárolt csirkét kap (ezt speciel a Match-ban). Teljesen ki vagyok akadva. Egész nap szenved a drágám a láztól, teljesen ki van bukva. Még sosoem volt ekkora láza, pláne ilyen sokáig!

Bocsi hogy csak panaszkodni jöttem!!!

Jó talizást!

Szti, beteg Ákos
beszti71

hi

lányomnak 3 orátol láza van.
mi folyik itt?? jo kis virus ütötte fel a fejétKép
már csak holnap tudunk elmenni az orvoshoz, addig pihi, lázmérés és csillapitás.
+köhög, mint kutya.
innen nézve péntek ugrottKép
orsolya11

Ma már több betegség bejelentése hatóságilag tilos!!! Kép

Ha hófúvás is lesz mi megyünk a talira!!! Kép

(Ja és nagyon ügyi voltam ma, befejeztem a félévet, köszönöm a drukkokat! Kép)
Most pedig Lacázom végre nyugodtan.)
klarissza

Jóég! Mi van itt?? Kép Szti, ez nagyon durva!!! Kép

Orsi: írtam az nlc-n...Kép

Mi ma voltunk dokibánál, Fanni mászik ki belőle, de talit nem hiszem, hogy kockáztatok.
Az lehetett, ma esett le, hogy Fanni ugye megkapta az agyhártya elleni oltást, így a kis legyengült szervezete könnyű "préda" volt a rohadt vírusnak Kép

dbarbi
Dbarbi

SZiasztok lanyok!

Latom eleg szomoru itt a helyzet,sok beteg ! szegeny baboca.Mindenkinek gyogyulast kivanok!!!!

VERa,Dbarbi es tobbi aggodos anyuka,ha ez megnyugtat en is nagyon aggodom Kép,amikor lazas volt a kicsikem szerintem semmit de semmit nem aludtam allandon figyeltem hogy szuszog-e ,lehet a kovetkezo babaknal nem leszunk ennyire aggodosak,de szerintem ez velunk szuletett rendellenesseg Kép remelem nem bantottam meg senkit.En magamrol tudom hogy neha tulaggodom a dolgot de jol irta valaki itt hogy jobb felni mint megijedni.en nem tudok laza lenni pedig hu de sok laza anyuka van Kép
A noverem meseltem hogy kivitte a fiat a jatszoterre,ahol az anyukak a padon ultek es beszelgettek ,es az 1eves totyogo gyermektol a 3-5eves gyerekig mind a nagyon magas csuszdara fel masztak,lokdostek egymast,a noverem mentett meg egy kisfiut.valaki kilopott egy fa darabot,vagy eltunt a fa es a gyereket egy masik gyermek fellokte es pont kiesett volna a ket fa kozott jo magasrol.Anyukam is allandoan panaszkodik hogy kiviszi az unokaocsemet jatszani es o ugral mas gyerek utan mert kiesnek a hintabol meg ilyesmi es az anyuka meg sehol.Szoval milyen az ilyan anyuka?inkabb feltsem a gyermekem es ott alljak mellette minthogy valami tortenjen vele az en felelotlensegem miatt es utana egesze eletembe okoljam magam erte.na panaszbol mara eleg.

Mi Hala Istennek jol vagyunk,Davidkam maszik,tevezik,magnozik .Mar jobban ert a magnonkhoz mint mi Kép
ZEnere razza a fejet mint a repperek,neha ugy tunik mintha enekelni akarna.Szoval csoda edes az en picikem.Integetni amikor kedve van integet de foleg a lampanak Képneha nekunk is.
ejjel mostanaban velunk alszik mert az agyaban nem hajlando aludni es egy par napos zombi ejszaka utan ugy dotottem inkabb aludjon velunk,de en nem birok ki meg egy olyan ejszakat.pedig eddig az agyaban aludt,csak amiota feltettuk az agya oldalat(az agyunkhoz volt huzva eddig)azota 20-30 percenketn felsirt,felallt az agyaban es keservesen sirdogalt amig ki nem vettem.de ez ment ki tudja hanyszor egy ejjel.Azota jobban alszunk egy agyban es csak a ferjem alszik rosszul mert lelog a laba(keresztben fekszunk).
Meg mindig 4 fogunk van,de szerintem az also ugy nez ki mintha kikivankozna hamarosan.
Lanyok azt szeretnem kerdezni a 10-11 hos babak anyukajatol hogy mennyit eszik mennyisegre egy ilyan koru baba?mi meg 4-szer szopizunk,de szerintem nevezhetjuk 3 es felnek,mellette max 1dl folyadekot hajlando meginni.kajabol altalaban napi 3-szor 150 gr lecsuszik altalaban,de mostanaban mintha a gyumi nem kellene a fiamnak.
,egy par heten belul el kell doljon hogy koltozunk -e vagy sem DAllasba,vagy haza .mar csak az iskolara varunk hogy felveszik -e a ferjemet vagy sem.
most mennem kell majd meg kesobb szerintem feljovok.remelem ossze jon a tali.SZerintem a lehules miatt nem kell aggodni,csak az esotol.
Mindenkinek szep napot!
BARbi merre vagy?na es a tobbiek?

Lanyok minden baba gyonyoru!!!!
gabi75david

Lányok,
ha ezzel jár egy tali, hogy mindenki megbetegszik, én inkább felmondok.Kép De most komolyan, tessék mindenkinek meggyógyulni! Úgy sajnálom szegény beteg babókat.Kép

Szti,
teljesen kiakadtam!Kép Honnan szedhette össze Ákos? Gyógypuszik mennek!

Orsi,
Pannának is mennek a gyógypuszik!

DBarbi,
Fanninak is további gyógypuszik mennek!

Vera,
Bencének is mennek még a gyógypuszik!

Na, most már tényleg ne betegedjen meg senki, nem a tali miatt, hanem egyáltalán!!!

Brigi,
ez a "bukfencezés" tetszik.Kép Majd körülnézek tortaügyben, de azt is meg lehet próbálni, hogy esetleg nem Bömbi egy éves korában, hanem egy-két héttel korábban vezeted be a tojássárgáját, az már szerintem nem vészes, és ha nincsen baja tőle, akkor az a torta is jó, amit Zsófi írt.Kép

Gabi,
integetés.Kép Már alig várom, hogy Gabi is csinálja.

Zit,
Gabi is tartózkodó.Kép De én ezt szeretem. Persze ha barátkozós lenne, akkor meg az tetszene.Kép

Klarissza,
gratula a félév befejezéséhez!Kép

Gabi,
Amit a nővéred mesélt, az azért durva.Kép Magnózás és integetés.Kép Keresztben alvás.KépKép Lehet, hogy a foga jön Dávidnak, és azért ilyen ébredős. Remélem sikerül Dallas! Az én Gabim ugye szinte még csak szopik, bár ma megevett kb. 50g kaját (rizses csirke sütőtökkel), ez az első mérhető kajaevése. Vizet kb. fél decit iszik egy nap, de azt is csak poénból, tetszik neki, hogy új dolgot csinál, a felét mindig kilocsolja.Kép

Na, megyek, mert Gabi nyűgös már megint. Azt még leírom, hogy újabban ha csettintünk az ujjunkkal, akkor megpróbál ő is, tök édesen gyürmöli az ujjait, meg lehet zabálni.Kép Ja, meg ő is már lépeget a bútorok mellett pár napja.Kép

Én is megyek a talira pénteken, csak viszek esőkabátot.Kép

Minden beteg gyereknek jobbulást, Briginek pedig hányingermentes időket!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Zsizsa:
A főzelékébe rakok neki mindig csirke cicit. Eddig mindig a Metróban vásároltunk, de múltkor nem volt idő elmnni és Match nevű szupermarketben vettük meg az adagját és az volt fertőzve. Ezt a vírust (még kimondani is szörnyű: csírke vérhas) csak megenni lehet hússal és tojással. Ha valaki hallot erről a vírusról lécci írjon róla. Úgy el voltam keseredve a dokinál, hogy bővebben nem is kérdeztem. Remélem sima éjjelünk lesz - egész nap sírt meg aludt, úgy kiütötte a magas láz.

Szti
beszti71

Brigi!
homeós cucc érdekel hányingerre? (van direkt erre) Kikeresem akkor
Szti
beszti71

Az összes beteg babónak megy a gyógypuszi. Tessék minnél hamarabb meggyógyulni!

Zsófi: köszi a receptet. Nagyon jól hangzikKép Én is arra gondoltam, hogy egy kicsivel előrehozom a tojássárga bevezetését. Néhány nap csak nem számit annyira. Gratula a hugodnak. ő is szép nagylány. No meg Bence és Anna is nagyon édiKép

Szti: nem semmi ez a vírus. Még a neve is szörnyű. Remélem többet nem hallunk róla.
Persze, hogy érdekel a homeóc cucc is. Bármi csak segítsen. Bömbivel sajnos végig szenvedtem a 9hónapotKép. Hát ezt nem szeretném megismételni.

Orsi: nagyon szépek a gyerekeid. Remélem hamar meggyógyultok.

Klarissza: gratula a vizsgához. Most már jöhet a jól megérdemelt pihiKép

Mindenkinek nyugodalmas lázmentes, köhögésmentes, hasmenésmentes éjszakát kivánok.
bombomanyu

Sziasztok!

Szti: ez nagyon durva Kép Bár én a MAtchokon már semmin sem lepődök meg Kép Nálunk is az van, de nem vásárolok ott, mert rendszeresen az akciós tejterméket kosárban a hűtő ELŐTT tárolják Kép

Jobbulást minden betegnek!

Balunál én rettegtem, hogy beteg lesz, és nem veszem észre. Így naponta legalább egyszer megmértem a lázát (hónaljban). Aztán 3 hónaposan beteg lett, észrevettem. Többé nem mértem, csak ha okot láttam rá. Azóta túl vagyunk 39,6-os lázon...

cory

cory
Budapest

Szti,
én is mindig szoktam csirkecicit rakni a főzikbe. Én a Pennyben szoktam venni, bár azt sem érzem túl biztosnak, de nálunk is van Match, és ott tényleg katasztrofális a tárolás, többször vettem náluk romlott joghurtot, a mélyhűtött termékeket meg többször felolvadva találtam, nem is szoktam ott ilyet venni. Borzasztóan sajnálom, hogy így kifogtátok a rossz húst, szegény Ákos, remélem hamar jobban lesz. Én most néztem meg a neten, csirke vérhast sehol sem találtam, csak vérhast, és csak azt írják, hogy sokat kell itatni (mondjuk ez minden hasmenésre igaz), nehogy kiszáradjon, meg az ásványi sók pótlása is fontos, de gondolom, ezt mondta a doki is. A hideg ital állítólag olyan szempontból még pluszban jó, hogy csökkenti a hányingert. Leírtak még pár gyógyteát, amik állítólag jók, de nem tudom, gyereknek mennyire lehet adni. A Matchet meg be kéne perelni, hogy a fene vinné őket valahová.Kép

Cory,
rólad nem gondoltam volna, hogy ilyen parázós voltál régen.Kép

Jó éjt mindenkinek! Jobbulást a betegeknek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa: akkor most elárulom, Zsomával parázósabb voltam, csak másokon paráztam. A betegségeken nem, de pl: http://www.lll.hu/archiv/ujsag/0401/0401_06.shtml Aztán a mozgásán, voltunk gyógytornásznál, rettegtem, hoyg valami következménye van a koraszülöttségnek... Pl hozzá egyszer sikerült kihívnom a gyerekdokit 37,1-re (soha nem hívtam ki még a dokit). Ja, és semmi baja nem volt akkor, csak kicsit túl volt öltöztetve Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Minden kis beteg babócának jobbulást kívánok és sok-sok gyógypuszit küldök!

Szti,
én is nagyon ledöbbentem azon, amit írtál. Ez rettenetes, hogy ilyesmi történjen! Nálunk is van Match, sokszor vásárolok is ott, de eddig szerencsére semmi rosszat nem tapasztaltam a hűtés terén. Hát nagyon remélem, hogy Ákos hamar gyógyul, majd írd meg, hogy hogy van!

Jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Sziasztok lányok!!

A PINCÉBEN VAN A SZÁMITÓGÉPKépKépKép!!!!
Ennyire készen vagyunk már, holnap várjuk a bútort, és HAWAIIIIIIIIIIIII....
Én festéket, ecsetet, szöget, kalapácsot, glettet és egyéb finomságot most egy évig látni sem akarok!!!
MArhára ki vagyunk fáradva, de nagyon megérte,nagyon élvezzük ezt az új szobácskát...
Ha nem haragszotok akkor itt egy fél-kép, egyelöre ennyi a bútor a szobában...
(Ádám is rögtön birtokba vette a szobát, mert itt is szól a tánci-tánci a számitógépböl...)
Kép
(a kép felbontásán megint állitanom kellett, ettöl olyan vacak a fal,mintha foltos lenne, pedig egyszinü...Na,mind1, ide csak ilyet enged a szerver feltenni.)

Na, ennyi örömködés után, gyoran pár szót...
Szegény mindenki, akinek beteg a babája,küldök sok-sok gyógypuszit...Ez nem is igaz, igy összeszaladt ennyi baj...Azért szurkolok a gyógyulásért és a taliért, bár én sem kockáztatnék,azért a többiekne hajrá-hajrá!! Föleg a fényképezögépet ne felejtsétek el, gondoljatok azokra is akik nem lehetnek ottKép

Orsi,ezek a képek csudajópofik, nagyon aranyos a két gyerköc!Kép:
Na, és Vera, Bence is csuda aranyos a képeke!!! NAgyon meglepödtem amikor Robóval van együtt, olyan kisbabás még Bence Robóhoz képest, vagy Robó a nagyfiús??? Nézöpont kérdése...
A cicitejet én megértem,nálunk ugyanigy elmaradt szépen. 9.5 hónaposan köszönte szépen elég volt ...Azért nálunk nincs gond a tápszerrel, szerencsére issza nagyon szépen, minél büdösebb annál jobb,ki érti eztKép

Edit, látom a táblában új rovatka van, ne nevessetek ki, de naptár nélkül nem vagyok benne biztos, azt hiszem pont karácsonykor van Ádám névnap, december 24...De majd megnézem, és szólok,ha nem jó,oké?

Szti, az eszem megáll ettöl a csirkehusis dologtól, tényleg érdemes lenne kérdöre vonni öket...sokat nem segit ,de legalább nyoma lenne a dolognak. Na, és persze szépen visszafizethetnék a hús árát, ha már romlott volt,nem???

Lányok, ne haragudjatok, ennyire futotta, már ez is több,mint amit reméltem...Lassan visszatérek a régi kerékvágásba,már csak apóséknak kellene addig valami elfoglaltságot találni, amig én netezekKép Egyébként csütörtökön jönnek...

Azért ha tudok, jövök, úgy sem veszem el...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Barbi, szuperül néz ki a pince! Gratulálok! Jó érzés, hogy ti csináltátok a saját kezetekkel, nem?

Betegek, jobbulást! Tényleg elég érdekes ha belegondoltok, hogy eddig talán nem is volt egyszerre 2 gyereknél több beteg, most meg ez a hullám.
Szti, mit adott rá a doki? És mit mondott, látott már ilyet? Gyorsan elmúlik? Nem hinném hogy bizonyitható lenne, hogya Matchos hústól kapta.
Parázós anyukák, kellemes parázást! Mindenkinek szive joga és azt hiszem genetikusan determinált is. Én is aggódom, mint a fene, ha bármi baja van. Csak a túlparázás szerintem nem jó a manóknak sem. Szóval attól, hogy görcsöl a gyomrod az aggódástól nem vagyok róla meggyözödve, hogy helyes az ö kis világát megváltoztatni, ezt mondtam. Nem azt, hogy szerintem nem kell aggódni értük és vigyázni rájuk. Mindkettöt kell. Csak mértékkel, vagy inkább önkontrollal. Szerintem. De ez tipikusan olyan dolog, amin nem érdemes vitatkozni. Csak néha kikivánkozik mindkét oldalról azt hiszem.
Zit, bocsi az elirásért, nem figyeltem eléggé, pedig tudtam a Szentendrét, hiszen irtál már róla. Bocsi. Csak rémlett, hogy nincs messze Kép
Brigi, bukfenckezdemény Kép Azért vigyázz magadra.
Orsi, szuperek a képek. És zsufi egy hétvége volt, de nagyon jó lehetett. Panna mennyi mindent csinál, táncol, jógázik...
Boti popója javul,a dokink irt fel rá egy gyógyszertári krémet, ugy tünik használ. (dög nagy doboz, 1200 Ft és csak 1 hónapig használható. De persze csak addig kell, amig el nem mulik a pirosság. Irhatott volna kisebb kiszerelést nem mondom.)
Tényleg nem tud valaki valami módot, hogy ki lehetne gyüjteni és lementeni mondjuk a saját hozzászólásaimat a topicból? Ez lenne a babanaplóm....
Ja még mindig Editnek hivnak, szedit az azonositom.
Üdv mindenkinek és jobbulást!
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Klarissza, gratula a félévbefejezéshez! Jó, hogy ennyi lelekesedésetek van. Jól emlékszem, hogy a párod is másoddiplomázik? Vagy akar?
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Barbi,
naggggyon jó a pince! Szuper, hogy sárgák a falak Kép Nekem nagyon tetszik, ügyik vagytok!

Edit,
Örülök, hogy jobban van Boti popsija Kép A krém tényleg iszonyú drága, de hát ez van sajna Kép

Kigyűjteni könnyű a hozzászólásaidat, a Segédletek / Keresés menüvel, a Kulcsszóba beírod az azonosítód, az Előfordul a sorban pedig kiválasztod, hogy a Szerző nevében. Remélem jól írtam Kép A lementés már nehéz kérdés, én nem tudom, hogy egyszerre hogyan lehetne, de legrosszabb esetben is megnyitod a hsz-eidet, és szépen átmásolgatod Wordbe.

Különben nekem is ez a babanaplóm KépKépKép Néha írtam hozzá mást is, és nagggyon jó! Csak hosszú mint a fene, pedig kivettem belőle azokat a dolgokat, amik nem konkrétan Zsoltikához kapcsolódnak. Mondjuk már elég régen nem mentegettem, kábé egy hónap biztosan hiányzik. De nagyon jó ám olvasgatni, előjön jó sok emlék KépKépKép

No futok kompótot főzni Kép Meg aztán sétálni Zsoltikával.

Szép napot,
Gabi

pgaboka

Csajok,
hát lehet, hogy nekünk is ugrik a tali.Kép Valaki, aki művelt bárányhimlő ügyben, segítsen légyszi! Szóval, lent voltunk ma Gabival a játszón, és három kisiskolás gyerekkel játszott, fel is vette az egyikük, olyan 10-15 percet volt nála Gabi, a végén meg kiderült, hogy nemrég voltak barihimlősek mind a hárman. Büszkén meg is mutatták a pöttyök helyét.Kép Igaz, hogy már le volt száradva teljesen mind, és csak a nagyobbak látszottak belőlük (tehát elvétve látszott pár darab), de fogalmam sincsen, hogy meddig fertőz a barihimlő. A másik az, hogy ha Gabi esetleg elkapta, akkor nem tudom, hogy mikortól fertőz. Szóval nem tudom, ha valaki okos azt mondja, hogy Gabi 99,9%-ban nem fertőzött, akkor megyek (már ha valaki nem mondja, hogy inkább akkor se menjek, és nyugodtan szóljatok, ha így gondoljátok), de ha fertőzhet, akkor inkább nem teszlek ki benneteket a kockázatnak.KépKépKép

Segítség, gyors választ kérnék!!!

Cory,
a szopizáson én is paráztam volna, nekem nagyon nagy szerencsém volt, hogy Gabi rögtön tökéletesen szopott. Nem is tudom, hogy mit tettem volna, ha nem így van. A mozgásán én is aggódtam kicsit Gabinak, mert ugye ő meg oxigénhiányosan született, de most már leálltam vele, mert szemmel láthatólag ügyesedik.Kép Túlöltöztetés.Kép Én is kihívtam egyszer a dokit, amikor nagyon szörcsögött a gyerek, nem talált semmit, és a mostani agyammal visszagondolva biztos vagyok benne, hogy tejci ment az orrába a fekveszopitól.Kép

Barbi,
gyönyörű a pince!Kép De azért Ádi benne a legjobb.Kép

Edit,
Gabi névnapját március 24-én tartjuk, én meg a XVIII. kerületben lakom. Bocsi, hogy nem mailben küldöm, de csak gyorsan le akartam firkantani.Kép Örülök, hogy javul Boti popója!Kép

Minden jót, és remélem, hogy barihimlő ügyben jó híreket hoztok!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Brigi:
Mehetünk sétálni, de lehet, hogy nem a déli forróságban kellene? Vagy te jól bírod? Nekem ez a plusz 10 kiló bunda elég meleg. Ja és az uszi is érdekelne, Lacát legalább néhányszor el kellene vinni, aztán jöhet a Tisza és a debreceni élményfürdő Kép

eSzti:
Én nagyon fogyasztóvédelmi párti vagyok és minden ilyenen, borzalmasan kiakadok. Én a CBA-ban sem vásárolok pont ilyen okokból, és az ismeretlen kisboltokat is kerülöm. Mondjuk mi a nagybevásárlást csak a Cora-ban végezzük. Most azon filózom, hogy szólok a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek, hogy vizsgálják meg a CBA-ban a kenyereket, mert soha nincsenek rajta címkék, tehát, hogy ki, hol sütötte és meddig ehető, ráadásul a rozs kenyerükben tuti, hogy egy nagy adag barna színezőanyag van, mert nagyon sötét, de ízre a rozs abszolút nem érződik.

Orsi:
A gyerekek nagyon vagányak ám Kép!! De ez a sok házimunka eléggé rémísztő Kép Nem vagy kiakadva néha tőle?
Én ha visszamegyek dolgozni tuti, hogy vagy a férjet vonom be, vagy keresek valami nőcit, aki segít. Én nem akarok a hétvégemből egy napot majd házimunkával tölteni Kép Kép Egyszerűen sajnálni fogom rá az időt.

Barbi:
ez a pince gyönyörűség minden fáradtságot megért!!!! Nagyon tetszik!!! Gratula hozzá!!

Laca legújabb mutatványa, hogy fél kézzel kapaszkodik úgy áll, a frászt hozza néha ránk. Másik mánia, hogy minden érdekli, amiért magasra kell nyújtózkodni, így persze a fejére ránt mindent, amit elér, aztán meg nagyokat pislog.

Csajok elkezdtem ma fogyózni!!! Kép De csak okosan, semmi éhezés, azt úgy sem bírnám és a tej is megcsappanna.
Este megyek futni a pályára, teljesen be vagyok zsongva, már úgy hiányzik a futás.

Ja, és át kell néznem a kreszszabályokat, mert 10 éve van jogsim, de gyakorlat nulla, úgyhogy már szereztem egy vezetőoktató bácsit, akivel lehet gyakorolni. Budapestiek vigyázzatok, ha egy Daewoo Matiz-os tanulóautót láttok!!! Kép Kép

Laca babázik Kép (a múltkor a hajánál fogva vonszolta maga után a babát Kép)
Kép
A nagy kékség Kép
Kép
Lebokszollak Apa, csak gyere közelebb azzal az izével!!!
Kép
klarissza

Zsizsa:
mondjuk én csak hallottam, hogy két hétig a gyógyulás után még nem szabad közösségbe menni, vagy mi a csuda. De az gáz, ha ilyen pici korukban kapják el? Mert, ha nem akkor esetleg "vigasztaljon" az, hogy túl lesztek rajta Kép Kép Mondjuk történhetne egy ilyen bosszúság téli időszakban is, mikor úgyis bent kuksol az ember a lakásban Kép Na de hátha nem....

Tali:
Van még egyáltalán olyan, aki jön a talira?????? Kép Kép Vagy legyen minden héten péteken tali nap, és az megy, aki akkor ráér?
klarissza

Edit:
ő is igen, gondolhatod milyen estéink voltak egy pár napig, tiszta egyezkedés Pl: "ha Te ma megfürdeted és elaltatod, akkor ha holnap levizsgázok a Te vizsgádig este nagy sétákra megyünk" vagy "Apa ma nem lesz ebéd, mert még az első 5 tételt sem tudtam Laca miatt befejezni" satöbbi, satöbbi Kép Kép
Ja és az az egyezség Apával, hogy én csak úgy tanulhatok, hogy Laca az első, aztán ha marad energiám...
klarissza

Ki jön velem jövőre erre a túrácskára? Ha senki, akkor is megyek Kép (Akkor már majdnem 2 éves lesz Laca, tehát nagyira bízható.)
http://www.baraka.hu/del-olasz_vulkantura/
Én már 95-ben voltam egyszer velük és nagyon bejött Kép
klarissza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?