Új privát üzeneted érkezett!

Baba!
drukkhegyek! Most ágyaznak a rókagyerekek :D :D :D nagyon nagyon szorítok!!!! A progi emelés is segíteni fog!!!!

Kata!
:)

Petne!
sőt arra is emlékszem, hogy nézegetted magad cici ügyben :!: :D Emlékszel? :D

Skrisz!
nem bánom :) egy-két napon már nem múlik :D
dezsina

és egy jóizű laptető :P
dezsina

Dezsinám,ezt most megnyerted :D

Bébike,nahát,micsoda fordulatok :shock: kicsit spontán inszem lett,most lesz a tuti,meglátod! :wink:

Kata,köszi...én is úgy látom,Kia doki nagyon aranyos :D
Vendég

...bocsi lányok,de nem tudok koncentrálni,nem tudom mit olvastam az előző oldalon. :roll: ...és mindjárt elalszoooooom.
Vendég

Sziasztok

Én is vok, csak nagyon szomorúan. A jó oldalon leálltak a tüszők, csak a zárt oldalon van szép 22mm-es. A doki rám bízta döntést , hogy megcsináljuk-e, így holnap meglesz az inszem. Sok veszíteni való nincs, már ha eddig elmentünk, igaz az esélytelenek nyugalmával vágok bele.
Kicsit lekettyentem tőle, és értetlenül állok, mert eddig kevés gyógyitól is volt tüsző rendesen, most nem. Nem is értem, öregszem vagy az Ir kavar be.......... :?

Baba sok sok babatapi++++++++++
és esetleg egy kis magne adag emelés.

Bébike hurrá :)
Akkor legalább Te csinálj nekünk szép kétcsíkosat.

bocsi, de most több nem megy, azt hiszem kellene egy új terv

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika, csak akkor vettem be MagneB6-ot, ha görcsöltem, amúgy nem szedem állandóan.

Kata, Skrisz ugyanezt mondta nekem.

babaimádó
Kép
babaimado

Árnika: sajnálom. Nagyon drukkolok!

Nyulasz: szép álmokat! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Árnika!
Nem próbáltok még egy kis gyógyival turbózni a jó oldali tüszőket?
Egyébként anno az inszemekkor nekem akkor volt a legegyenletesebb a tüszőim növekedése, amikor ittam a szurik mellé a cicka teát. Tudom, elvoleg nem szabadna, de miután kitapasztalta az ember, hogy hogyan viselkedik a szervezete egy stimu alatt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Babim!
Mikor mész vv-re?

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Árnika, jaj.... :? azért talán mégis sikerülhet... inszemhez nem sokat értek... :roll:

skrisz72

Árnika, drukk! A zárt oldalról is létrejöhet terhesség, nekem egyszer elmagyarázták, hogy valahogy áthajlik a pfészek és átveszi a jó vagy hogy van. Akkor sem volt nekem egészen tiszta.
Nagyon drukkolok!!!

Bumi: szombaton. Még 5-öt kell addig aludni.

babaimádó
Kép
babaimado

Árnika, sajnálom, a fenébe :cry: nem lehetne még egy kis stimuval növeszteni a másik oldalt? vagy hogy döntöttél? (Te hová is jársz? :oops: ) Drukk++++++++++++

baba: elmúlt a barnázás? Tesztet nem akarsz csinálni szombatig? Neked is sok sok drukk+++++++++++

Nekem meg most van egy csomó nyákos tojásfehérjém, eddig nem is volt :shock: fene se érti ezt. Ráadásul a gyomrom veszettül fáj :(
Ismeritek a HelloBaby magazint? Babatervezőknek szól és kifejezetten meddőségi problémákról, lombikról vannak benne cikkek.
bébike4

Árnika, a debreceni Kaáliba, már megnéztem :D :D
bébike4

Sziasztok!

Szabad hozzátok csatlakozni?
(ahogy látom, vannak ismerősök is)

röviden rólam:
Inszemből lettem hirtelen lombikos és bevallom őszintén, h egyenlőre a lombikról túl sokat nem tudok.
24-én volt a transzfer és 2 babácska költözött be.
Egyre jobban éreztem magam, de ma a sz*r is sz*r. Valszeg vannak még szép kis cisztáim, amik a bal oldalon fájogatnak, de ma apró kis görcsölgetést éreztem és kissé felpuffadt a hasam.
Normális dolgok ezek?

(ráadásul sztem még az ovitrelle utóhatása, h utálom a szagokat)

babszika

Sziasztok!

Életjel!!!!!
Vagyogatok.Most már szinte egész nap émelygek, hányinger. És egyre többször ölelgetem azt a bizonyos fehér kerámiát. Vuk teljes mértékben nálam nyaral. De ez így van rendjén, legalább odabent biztos rendben van minden!!!

Baba,Bébike, Árnika, Dezsi és Bridget és , akinek még kell, drukkok mennek!!!!!++++++++++++++++

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Baba, bocsi elkerülte figyelmem Skrisz hozzászólása. :oops:

Babszika, nekem az ovitrelle-től eszméletlenül fel voltam puffadva, és enyhe hányingerem volt. Drukk a babákhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2009.07.27 15:49-kor.

Kép
kata05

Bébike most nem a kaáli, hanem a klinika.
gyógyit tovább már nem lehet.

Baba ezt nekem is magyarázta a dokim, de hozzátette azt is, hogy így méhenkivüli is esélyesebb.
Nálunk (a kaáli) ha vki barnázik mindig emelnek a magne b6-on, azt hiszem 3*2 a max. azért írtam.

Babszika igazából a puffadás, és mensi szerű görcsök jót jelenthetnek. :wink: ágyaznak a kicsikéid. sok drukk++++++++

Apának elmondtam, és láttam rajta hogy rosszul esik neki :( azt mondta hogy igazából így már nincs is kedve menni. :(

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

köszi csajok a gyors válaszokat!

kata!
azt nem mondom, h örülök neki, h te is fel voltál puffadva, de azért köszi, h leírtad, h ez sajnos másnál is előfordul :?
hányinger nem is igazán van, hanem megérzem, h zsíros, vagy olajos egy kaja, akkor végem van, és elmegy az étvágyam. nagyon kívánom a gyümit, amit nem is bánok, de sajnos még a sültkrumplit sem tudtam ma megenni, nem hogy a grillcsirkét Kép

árnika!
drukkot elfogadom, és remélem, h tényleg végre jót jelentenek ezek a kellemetlenségek.

babszika

Babszi, hello!

Kata, nem azért írtam, ahogy te értelmezted.........

Árnika, az én dokim soha nem mondta, hogy szedjek, itt a csajoktól tanultam, ha görcs, akkor mg.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulaszka: esküvős képet nem kaphatunk? :oops:

Babszika: Kép Mesélsz még magatokról?

Bri: mizujs a messze távolban? :P

Szezso: :?:

Árnika: :(

Babim: barna elmúlt?

Juhar: szóval Vuk hozzád költözött? :D

Nekem ma megjött, még 1 hónap pihi, aztán indul a mandula. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
nagyon-nagyon drukkolok! Nekem feltétel nélkül szednem kellett az első perctől 3x2 magneB6-ot!
++++++++++++++++++++++++

Bébike,
na, végre, látod! Nagy drukk!

Dezsi,
én nem értek az lh tesztekhez, de attól még drukkolok igazán!

Árnika,
sajnálom :(

Rana,
akár az én párom... Teljesen meg tudok tőle őrülni! gondold meg, nekem még annyi időm sincs, és még mindig költözünk...

majd mesélek, de ma ennyi időm volt, itt Szigligeten elég lassú a mobilnet napközben, most meg már vacsorához kongatnak...

Ja,
Skrisz, sok sikert! Állítólag helyes légzéstechnikával sokat segíthetsz a babának és magadnak is!

Puszi

Kép
kisbuta

Kisbuta, asszem én epidurállal fogok segíteni, nem légzéstechnikával. :wink: :lol: :lol: Persze azért fogok nagyokat sóhajtozni, hogy kapjon levegőt a kicsi lány is.

Juhar, hát ez szar ügy. De igazad van, akkor legalább minden rendben odabent. Azért sajnálom, rossz lehet.

Szia Babszi! Üdv itt! Melyik intézetben vagy?

Árnika, de azért mentek, ugye?

skrisz72

na itt vgyok bar megint jo keson :x :( Gondoltam egy kis szint varazsolok a hetfoi napba 8)

Baba
Szerintem is nagyon meghato az a ket baba beszelgetese az anyamehben :)

Nyulasz
Ez mar nem pozi a 14.cn-en volt pozi aztan halvanyodott az mar nem pozi :!: es 16.cn-en megint pozi 8) Ikrekre gyurunk es hat most remelhetoleg kaptam 2petit :lol: Apacska real estate financing-gel foglalkozik(nem tudom magyarul leirni :oops: )de irodaepuleteket vesz es elad a ceg ahol dolgozik es foldeket is.Nem lakasokrol van szo mint pl otthon egy ingatlanos itt nagy penzek vannak...es ha bejon egy uzlet epp eladas vgy vetel(mint most is :twisted: )olyankor tobbet dolgozik mert a szerzodeskotesig mennek a targyalasok szerzodeskotes megfogalmazasa,es ha pl ezt a mostani uzletet ezen a heten lekell zarja es nincs meg sehol...ekkor jon a tulora...hajnal 2ig dolgozas sot meg vasarnap is bement mert a hetre keszen kell lenni :twisted: :roll: Hat igen ennek ellenere eljarunk mindenfele o nem egy itthonulo tipus mint en :oops: de hetkoznap nalunk sincs maskepp...melo utan haza beul a teve ele es annyi :? :roll: Kis Nyulaszok,hogy vannak? 8)

Dezsi
Nekem is nagyon tetszenek a tesztjeim...folg mivel nekem mar azt is megkerdojeleztek a magas FSH-el,hogy egyaltalan van magatol :? de asszem a tesztek magukert beszelnek :D A tieiddel viszont nem tudom mi lehet a baj :roll: es ez a beszkeneles jol megvilagositja :shock: az enyem meg sotet mert ha kozel megyek bearnyekolom ha meg vakuzom bevillantja az egeszet :? Tesztelsz meg? :roll: Jah es meg mindig jobb beleelni magad,mint allandoan negativkodni es hitetlenkedni :wink: Meg ha neha tevedunk is :?

Till
En is most olvastam eloszor...en nekem annyira tetszett :D gondoltam meglepem az itteni ikres mamikat vele meg ugy mindenkit :D Megneztem a blogod es nem problema szerintem minnel tobb embrhez eljut annal tobb embert megmosolyogtat 8)

Rana
Terad gondolom meg mindig radcsodalkoznak,hogy micsodaaa ikrek :shock: :?: :idea: :lol: :lol: Tenyleg csini :wink: Apacskadhoz no komment...tobbiek mar leirtak FERFIIII-bol van :? :roll: De orulok,hogy mar szent a beke :wink:

Kisbuta
No para majd ha lesz idod beleolvasgatsz :wink: Pamival nem tudod mi van elvan tunve csak nem szul :shock: Pityerges nalam is van 1-2 filmnel pedig en meg babas se vgyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi
Te ngyon virgonckodsz :lol: mizujs nalatok...meddig van halasztal? :roll: es azok a baranyok :shock: az also vonalzid arhara tecc :D hol talaltad :?: a masik se piskota :wink: Puszikam az vn itt a messzi tavolban,hogy mire felkelek es gephez jutok ottthon keso delutan vgy este igy mar senki nincs itt :( aztan hetvegen mikor parom itthon van internetmentes ovezette van aakitva a lakas mert inkabb vele vgyok...igyis mindig cukkol a babanettel :roll: Amugy minden koser :wink: :lol: Varom a szulcsinapcsis ajandekom(pozi hg teszt :wink: )

Szezso
Hat igen azt nem lehet mondani,hogy kidobott penz amit az LH tesztekbe fektettem :lol: esthajnalcsillagtol rendeltem es van tole 3hcg-m is meg 8) remelem arra is ezt mondhatom majd szulcsinapcsi utan :D Lh tesztjeim mindig jok voltak,es a hogorbem is kituno...ezekkel nincs is baj :? :roll:

Mabe,Bumi
Orulok,hogy jot nyaraltatok :P legalab ti ha en mar nem fogok az iden :roll: helyzetjelentest kerunk :!: Mabe micsoda poci jol megnovesztettek Imolat :wink: Aza polo meg ngyon tutkooo :shock:

Hajnoca
Mosolyszunetet en sem szeretem :? Majd minnya elolvaslak a blogodban :roll:

Vkrisz
Nagyon edes a pocid...szerintem nem tulmeretezett :roll: es a hely ahol voltatok :shock: szeeeep 8)

Skrisz
Huuuhaaa hat mostmar ngyon varjuk a hireket Eszter szuleteserol :D na meg az elso fotooot 8)

Bebike
En azt is befejeztem mar 7evad van es az is naon jooo 8) En sorozatfuggo vgyok ugyhgy van egy par sorozat amit nezek :oops: Dexter,24,Grey's Anatomy,Fringe,Prison Break,Top Shef,Samantha Who?Dr.House 8) Hogyne lennenek eletkepesek :!: es nagyon orulok,hogy ilyen jol sult ez a dolog es meglett az inszem :D

Arnika
Azert en mar hallottam olyat,hogy zart oldalbol lett baba 8) de az ha eljesen zart annak en sem ertem,hogy lenne az jo :roll: Kép

Babszika
Udv a csapatban 8) olvastam a blogodat es lattam a fejlemenyeket...majdnem irtam is de aztan meg sem :roll: Ngyon sok szerencset a 2bekoltozott babohoz :!: Majd mi kidrukkoljuk neked a pozi tesztet igy ennyi ev utan :wink:

Juhar
Voltal uhu-n mi van mar meselj majdnem kerdeztem mar,hogy hun a csudaban vannak az ujdonsult kismamik :lol:

Az ovulációs teszt rendeltetésszerü használata
* Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel ebböl a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.
* Arra is érdemes figyelni, hogy az ovutesztet minden nap ugyanabban az időben csináld, és ez lehetőleg késő délutánra vagy kora estére essen. Szintén fontos, hogy ne felkelés után tesztelj (akkor sem, ha műszakos munka után délután ébrednél).
Bovebben itt :arrow: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml

Baba,Babszika,Arnika babatapik mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar neked is megy a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak pocaksimi :wink: akit meg kifelejtettem dupla drukk :!: :lol: :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: most ciszta ügyben megyek dokihoz. Aztán szabin lesz, ezért kezdünk csak a köv. ciklusban. Addig meg jól kihasználom a nyarat. :D

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Jaaa okes :roll: mikor mesz a dokkerhez?Cisztauzok mennek am :!: :wink:

Felvidulashoz ajanlanam 8)

http://video.boon.hu/video/45830/boogiz ... bevonul--s

Kicsit most elerzekenyultem :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszedli, a ciszta tuti, már nem lesz ott. Ha még emlékszel, amikor megismertél, akkor pont tele voltam hatalmas cisztákkal egy orvos "kezelésének" köszönhetően.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Drukkok mennek mindenkinek!

Rana
Cicalak nagyon szép!
Apa :evil: (mint az enyém :evil: :evil: :evil: )

Nyulasz
Nagyon szépen bírjátok egyben :lol: :lol: :lol:
Most már elvileg nyuszikákkal nem lesz gond!

Skrisz
Eszterke jól érzi magát a pocakban!
Nem is olyan kerek a pocim...bal oldalon látszik, ahogy a kis popóját kinyomja a drágám... :wink:

Vizkrisz
Jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Grace klinika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe, már neked sem kell sokat várnod :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

...itt vagyok,mindjárt olvasok is.
Vendég

Sziasztok!

Bridget!
Le kalappal előtted, ahogy ezt a hszt összehoztad!Szép, színes, és ráadásul mindenkinek reagálsz!
Drukk a spontán ikrekhez!

Babim!
Barna? Remélem már semmi! Drukkok mennek!!!

Rana!
Szerintem a frontok is bejátszanak, hogy a férfiak épp hogy viselkednek! Remélem már minden okés odahaza!

Árnika!
Nekem van olyan ismim, akinek egyszer csak megnyílt az elzáródott petevezetője. Úgyhogy én tuti bevállalnám azt az inszemit.

Babszi!
Üdv itt is.

Nyulasz!
nagyon ügyik a srácok, hogy ilyen sokáig benn maradnak!

Mabe!
Szép nagy a pocid!

Juhar!
Sajknálom a rosszuléteket!

Bumi

bumi1979

sziasztok!

Árnika!
:( a drukkok mennek továbbra is...

Baba!
elmúlt a barnázás? Drukkhegyek!!!! :wink: Mikor tesztelsz? Nem emlékezem, hogy 3 vagy 5 napos babákat kaptál vissza?

Nyulaszom!
mikor kell bemenni? elfelejtettem... és melyikbe :roll: :? :?:

Skrisz!
:) egy jelentkezést....

Bridget!
köszönöm a nagyszerű LH-használati utasítást! azt hiszem az időzítés tökéletes volt... már csak a pozitiv eredmény hiányzik! :)

Puszedli!
:)

Kisbuta!
nagyon kedves tőled, hogy drukkolsz annak ellenére, hogy nem értessz szerencsére ezekhez a tesztekhez.... :D :D
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz: na, akkor bejött a tippem, hogy nem tartanak bent :-D Balázs édes lehet, ahogy rugdos NST közben, hogy mi van már :-D pociképet csináltál? Szombathelyi vagyok amúgy :wink:

Skrisz: közben eszembe jutott, hogy Neked is kellene tenned egy utsó pocakfotót, most, hogy ennyire a finisben vagy :-D na??

Mabe: szép pocak :-D nekem is a bal oldalamon nyomja ki a popóját, a jobbomon meg a tappancsait :-D

Rana: nagyon szépen gömbölyödsz, és örülök, hogy kibékültetek Apával :wink:

Dezsi: nagyon drukkolok! :-) nem baj, ha nega lett a következő teszted, én is így működtem anno, sosem volt olyan igazán pozitív, mint Bridgetnek, pedig volt, hogy egy nap 2x is teszteltem, és pé-m is volt. Ilyenkor a legerősebbet tekintettem pozitívnak. :-)

Bébike: ennek a hercehurcának az inszemmel akkor most már nagyon jó vége kell, hogy legyen :-D drukkok mennek!

Árnika: én is hallottam, hogy így is sikerülhet :-)

Vkrisz: a képek alapján egyáltalán nem látszol 69 kg-nak :wink: lehet, nem is vagy annyi :-)

Babszika: hello itt :-) drukkok mennek Neked is :-)

Puszikám: úgy örülök, amikor visszakerülnek a barikás vonalzóid meg az avatarod :wink:

Bridget: húú, márcsak 4 nap a ciklus végéig, drukk a pozitív teszthez!!! :-)

Babim: drukkhegyek Neked is a Kisvukokhoz!!!!! :-)

Juhar: látom, csütörtökön lesz az UH :-D majd gyere hírekkel :-D

Rólam: készülődök a babacuccokkal, mosok, vasalok, bokám dagad, de nem vészes, szombati bográcsparti jó volt, kár, hogy csak 1 tányérral fért belém, meg plusz 2 szelet torta :oops:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszönöm az érdeklődéseket:
szombaton lesz vérvétel
tegnapi teszt negatív
3 db 5 napos babát kaptam vissza

Szezso, lám, már folyik a készülődés.De izgi. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim!
Megérzés?

Szezsó!
Jó babaruci rendberakást!

Bumi

bumi1979

Bumi:megérzés sz*r

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]B írta:babaimadoumi:megérzés sz*r

:(

Bumi

bumi1979

Látom mindenki megért Apácska ügyben.... :shock: :lol: :lol: :lol: Köszönöm az együttérzést! :D

Babszika, üdv itt, és babaragacsokat küldök!

Baba, barna elmúlt? A nega teszt ilyenkor még nem jelent semmit! ++++++++++++++++++++++++

Bridget, köszönjük a színeket és az esküvős videót! :D Hát a pocakomra adott reakciók két véglet közt mozognak: van, aki azt mondja, amit te írtál, hogy hát nem is látszik, hogy ikrek, meg hogy milyen csinos vagyok, stb stb. De van, akinek leesik az álla, amikor megmondom, hogy még csak a 27. hétben járok (azt hiszik, mindjárt szülök), meg hogy "jó nagy pocakod van!". Én is az utóbbiak véleményét osztom! :lol: :lol: :lol:

Szezso, én a dinnyével jártam így tegnap (nagy nehezen kikönyörögtem Apától, hogy vegyen nekem görögdinnyét, mert szte veszélyes): felét se tudtam megenni annak, mint terhesség előtt, és utána szó szerint majdnem szétpukkadtam (alig tudtam levegőt venni)! :shock:

Árnika, írtam a másikon. ++++++++++++++++

Bumi, igen, Apa is a frontra fog mindent! :roll: :lol: És veled mi van mostanság???

Puszi, cisztaűzők, Dezsi spontándrukkok

Már nem sokáig egyben lévő kismamiknak kitartás!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Szerintem sem nagy a pocid, ikrekhez kéest meg pláne. Csini kismami vagy!
Én ma megyek majd a Kaáliba uhura, és nagyon remélem, hogy nem lesz cisztám, és kezdhetünk.

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Látom felpörögtetek. Drága lányok, millió drukk!!!!!!!!!!!

Nem tok személyeskedni, egyszerűen nincs időm. Gondoltam, most írok egy rövid összefoglalót. Rosszúl gondoltam. Este, ha apa megjön, újra nekifutok.

Flórit tegnap mázsáltuk, 6 nap alatt 23 dkg-ot hízott. :P :D :lol: Legalább van értelme annak, hogy folyton a ciciken lóg.

Kép
estike66

[quote="rana33"]a írta:rana33lig tudtam levegőt venni! :shock:

Hihihi, én is mindig így járok :lol: :lol: :lol: közben meg úgy érzem, még éhes vagyok...paradox helyzet :lol:

Bumi: köszi 8) Veled mizu? Magadról nem is írtál :roll:

Babim: sajnálom a nega tesztet, de a vérvételnek hiszünk csak!!!!!!!!
Na, szóval fel a fej, és hajrá Kisvukok!!!!
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bumi, akkor neked is cisztaűzőket küldök!!! +++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi, akkor neked is cisztaűzőket küldök!!! +++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Bumi,nagy-nagy drukk még neked a következő napokra, nem elkettyenni, ez még ilyenkor semmit nem számít! ++++++++

Bumi, neked is drukk, hogy ne legyen ciszta! még most nyaraltok, ugye és utána kezdtek?

Bridget, van 7. évad a 24-ből? Hú, magyarul akkor még nem jelent meg, mert sehol nem láttam, de remélem hamarosan itthon is lesz majd! 5 nap múlva tesztelsz? hú de izgi, megérzések??

Mabe, nagyon szép a pocakod, jóóó nagy már!

Hajnoca, elérted Kósa dokit? Egy másik topikon olvastam, hogy most szabin van, és már eljött a Círisből, szeretném tudni, vajon melyik intézetbe megy át, én nagyon megszerettem.

Rana, miért veszélyes a dinnye? :roll: ezt még nem hallottam. VAgy az IR miatt vigyázol vele? (bár nem is tudom, nálad van-e inzulinrezisztencia :oops: )
bébike4

Nekem tegnap írt mailt egy barátnőm, hogy terhes lett a harmadik babájával (a nagyobb fia Benivel egyidős, a kisebb még csak nyolc hónapos és most véletlenül lett terhes, nem akartak már harmadikat). Olyan rosszul esik, hogy nekem panaszkodik, hogy mit csináljon, megtartsa-e, mert már így is nehezen van el a két gyerekkel, pedig tudja, mi meg most mit küszködünk, hgoy legyen második. Nem is tudom, mit írjak neki, én biztos nem fogom bátorítani, hogy vetesse el :shock:

Ha nem sikerül ez a harmadik inszem,azt mondta a dr.nő, hogy beszélhetünk esetleg a lombikról. De már most csak decemberre van időpont, pedig úgy tudtam, hogy eltörölték a korlátot és nincs már ekkora várólista. Tudtok erről valamit? A december még irtó messze van :shock:

Mi holnap elutazunk 12 napra a Balcsihoz :lol: hurrá!! Remélem csupa jó hírre jövök vissza, talán én is hozhatok egy pozi tesztet! De szép is lenne! :D
bébike4

Megint van barna. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Bébike+++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bébike,
nem hívtam. Most van meg.
Én még a Cirisben sem voltam így ötletem sincs, hogy hova mehet át.
Akkor majd 1 hét múlva megpróbálom őt elérni. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bébike, Apácska szerint akkor van gáz, ha a dinnyét szennyvízzel öntözik (mint pl Egyiptomban), mert olyan nagy a víztartalma, hogy a gyümölcs nem szűri ki a veszélyes anyagokat. Ez biztos így van, de Mo-on sztem nem használnak szennyvizet... Legalábbis remélem. Az viszont tuti, hogy előre felvágott dinnyét nem szabad venni, mert az árusok nem tartják be az alapvető higiéniai szabályokat sem (csak egy mocskos ronggyal letörlik felvágás előtt, ami még rosszabb, mintha le se törölnék sztem). Mi csak egész dinnyét veszünk, és hipós (!) vízzel jól lemossuk majd nagyon alaposan leöblítjük felvágás előtt!!! IR miatt se ártana vigyáznom (enyhe IR-em volt terhesség előtt), de azért olyan sok dinnyét nem eszem (lásd fentebb)... 8)
Barinő: :evil: Mutasd meg neki a Youtube-on a Néma sikoly c. videót, szívszaggató, UH-on felvették ahogy abortusszal megölnek egy magzatot. Én végigbőgtem. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Olvastam, de reagálni most nekem sincs időm...elfáradtam..ledőlök...mert reggelente én nyitom a boltot, ott voltam 10-ig, aztán kis főzés, evés, védőnő, most kéne egy kis pihi, este még tanítok egyet.
Éjjel jobban aludtam, bár egyszer felriadtam, hogy erősen kopognak...de csak álmodtam, hogy apa hazajött. :? :D

Voltam védőnőnél. Helyettesítették. Leleteim rendben vannak, vasam már csökkent kicsit, úgyhogy a vasat mindenképp beveszem akkor (már van), szerinte 2 kiló 70 dekát híztam 4 hét alatt. :? Összesen 7, 2 kilót. Ő is előadta nekem a terhességi toximiáról a kiselőadást. Vérnyomi 96/66, pulzus 68.Szokásos. Vércukor rendben volt. Szívhangot nézett volna vmi ősrégi kütyüvel de se ő se én nem találtuk. :? Mondtam neki, hogy én már néztem itthon...meg szoktam is majd mindennap...úgyhogy szerintem hagyjuk. :D

Itt van friss pocifotó 22+6...sztem ekkora hassal nem is csoda az a kb 7 kiló. 8) Amúgy a mi mérlegünk 70-71 között-et mutat nekem...az eredeti védőnő saját bevallása szerint 2 kilóval mutat többet az övéké mint kellene...de a 7 kiló akkor is 7 kiló...az ő mérlegüket nézve.
Kép Kép

Pusszancs

Kép
vizkriszisback

Megjöttem. Méhszáj egy ujjnyira átjárható. Fájástevékenység nincs. Eszter szuperül érzi magát a pocakomban. A dokim ellenzi a szülés megindítását, úgyhogy akkor szülünk, ha Eszter jönni akar. Vasárnapig még bármikor bejön miattam, de hétfőn már nem vezet le szülést. Pénteken újabb nst. Most megyek mert vérzek és fáj a hasam. Lepihenek.

Mindenkinek küldöm a drukkokat!

Vkrisz, alakul ez a poci!!!

Szezso, blogomra nem olyan rég raktam fel pocakfotót. Less be!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?