Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz ezek szerint még együtt vagytok Eszterrel. Kíváncsi vagyok hazaengednek-e még a holnapi nst után? :wink: :D

Keny megértelek, én is a párom közelében lennék/vagyok inkább.

Nekem holnap uh lesz és a dr.nő felírja a szurikat. Még nem tudom mit kapok, csak annyit mondott, hogy 2. naptól kezdem (azaz hamarosan, mert 27. napon vagyok) a stimut. Gondolom Gonal meg valami.
lidi33

A Kaáliba mentem beadatni a szurit és előtte beszéltem a dokimmal. A vérvételig felfüggesztjük az Aspirint és 2 helyett 3 ampulla progit kapok.

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, nem hinném, hogy abba Skrisz belemegy :lol: :lol: :lol: .Különben is, ott vannak a saját babáid! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, nem cserélünk! 8) Már alig várom a te utolsó két hetedet is! Mindig azt hittem, hogy ez amolyan kismamás nyivákolás az utolsó hetekben. De nem! Remélem hamarosan megtapasztalod te is!

Mindenkinek kívánom ugyanezt. Mert bármennyire is szar legyen, akkor is itt dobog belül a szívecskéje egy kis életnek. És ezt akartuk mindannyian! Egy kis kellemetlenség belefér a végén.

skrisz72

Sziasztok,
ma voltam a kaáliban, 4 tüsszőm indult meg nagy erőkkel 14-15 mm, kisebbek vannak még, de azok kicsik nagyon... nem is tudom, hogy ez most jó.. vagy nagyon kevés...
ma egy Gonal, holnap pergoveris (de azt mire szokták?) és gonal már holnap nincs.. szerda UH
olyan izgalmas...
lorina

Irises, drukk mára!!!!

Keny, Bols, Baba++++++++++++++++++++
lorina

Lorina!

Ezek JÓÓÓÓ hírek,akkor szerdán már meg is tudod mikor szívják le őket!Drukk++++++++++++
keny

Bekukk (sütés-főzés közben :P )

Irises,
Neked hétszeres drukk mára!!!!!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Bols, Keny :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorina :P
tüszőnövelők 1000rel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pussssz :D

tillidian

Skisz nagyon izgi már, hogy Esztike mikor bújik ki!! :lol:

Baba mennek a drukkok nagyon!

Jelentem én ma kaptam meg az utolsó progiszurim!!! :lol:
Nagyon remélem, hogy minden rendbe lesz. :roll:

Kép

Kép
raniko

Baba akkor most már mind3 kisvuk kap 1-1 ampulla progit. Helyes! :D

Irises gyere ha tudsz, várjuk hány sejt lett!

Lorina drukk a tüszőknek. Nem hallottam még erről az injekcióról amit kaptál.

Skrisz köszönjük a jókívánságot! Úgy legyen! :wink:
lidi33

Sziasztok!

Baba, Keny babaragacs ++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises, várunk a jó hírekkel és a darabszámmal! Drukk!!!

Lidi, hamarosan Te is kezdesz. Hajrá!

Lorina, ez klassz eredmény, tüszőnövesztők mennek! +++++++++++

Rani, minden rendben lesz meglátod!

Till, kis konyhatündér! :D

Skrisz, Eszter nagyon jól érzi magát Anya pocijában. De nem fog benn maradni! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Mai drukkjaimat küldöm Nektek: Babim, Keny, Irises, Lorina, Bols:Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok Lányok!

bols: Mega-giga gratula! Nemhogy szépen vigyáztál egyszemkére, még meg is dupláztad az eredményt! Ez igen! Az első elkeseredésből óriási meglepi lett! :D

Baba, Keny: Minden okés lesz, vigyázzatok magatokra.Babatapik mennek.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi: gratula a kis cuncusokhoz!

Katerina: Sok boldogságot aprókádhoz!

Nyaralóknak szép időt! ( Mi is megyünk 6 év után megint kettesben, Marci a Mamánál ) Nemsokára 6. házassági évfordulónk lesz. A nászút óta nem voltunk kettesben... :wink: (nyaralni)
Raninak boldog névcsinapcsit!
Kalkata, Till, Alle, Puszi, Skrisz, és mindenki: Szép Napot!!!
nemevi

Skrisz! A módosításokról csak egy kis szösszenet:
Nekem minden hónapban más napot jelölt az UH szülésre.Először Dec.23., 25., 26. Dec.27-én (ugye az a 27-es szám) :wink: 29-et jelzett, aztán már 3999gr. volt a baba, mikor eljött az új év. Nos 00 óra 13 perckor elfolyt a mgvíz, és 14 óra 25-kor megszüliztem.HAJRÁ!!!

Ja, és 4350gr., term. szüléssel! :lol:
nemevi

Bols!
És te,hogy vagy?Magadról nem is írsz?
keny

Nemevi, te jó ééég! 4350 gramm!!! Gratulálok hozzá! :wink:

skrisz72

Baba,
ne pánikolj, drága! ez a pecsétke belefér a sikerbe!
+++++++++++++++++++

Bols,
tapasztók ezerrel! ++++++++++++++

Irises, Lorina, Keny,
++++++++++++++++++++++++++

Tilli,
tortából küldhetnél fénypost :D
bár nyilván nem maradt :wink:

Rani,
még a végén hiányozni fog! :wink:
angel37

Köszönöm!

Büszke is vagyok magamra! Bár volt ott minden, az első 3 hónapot senkinek nem kívánom. Utána már tudtam ülni, meg menni. Addig csak fekvés, vánszorgás. Két vágásom volt, egy gát, és egy oldalirányú, a combom felé. Na, de nem rémisztgetem a kismamikat!

Az osztályon sokáig mi tartottuk a csúcsot. Nem fért bele pólyába, alig találtak rá méretes rugit. A dokim viccesen megjegyezte, hogy mi egyből óvodában kezdünk? Hát majdnem. :wink:
nemevi

Még Dec. 31-én saját felelősségre kimentem a Blahára a MC-ibe, mert nem bírtam magammal. :twisted:
nemevi

Nemevi, hát nem semmi szülés lehetett :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! Megjöttem. 6 lett a 7-ből. Úgy látszik ez egy ilyen délután volt, mert 6-tal voltunk ott vagy 3-an, 4-en.

Viszont reljesen kész vagyok, véreztem is. Nem tudom miért. Dokibácsi nagyon rendi volt, azt mondta nincsen baj. Ma van a nagy társközvetítős randi. Remélem minden ok.

Baba, Keny, Bols küldöm Nektek a tapasztót.

Nemevi ez aztán szép szülés lehetett.

Skisz még 2in1. Nehéz lehet már, de hamarosan ott a kislányod a kezedben.

Lorina tüszőnövelők mennek++++++++++

Örülök, hogy túléltem. Nem volt veszélyes, csak még most is elég kába vagyok. Megyek tévézni.

Szép estét Nektek, köszönök minden drukkot!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises!

Nagyon ügyes vagy!Nekem is 6 volt.Reméljük nagyon szerelmesek lesznek a kicsikék,és nem kéretik magukat:):):)Próbálj aludni egy nagyot,holnap sokkal jobban leszel.
keny

Irises:drukk arandihoz.

Bols, Keny+++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Barnázás,hogy áll?
keny

Irises: :D :D :D :D :D :D Mennek a randidrukkok!!!!!!!

Nemevi: szép nagy baba! :wink:

Tesztközeli Lányok: fogtok tesztelni? :D

Rólam: ma megjött, szerdán megyek Kaáliba, jön valaki? :idea:

Kép

Kép

*puszedli*

Lorina: a pergoverist kicsit "tobb" mint a gonal (LH+FSH), en is kaptam. drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises: ugyes voltal, osztodjanak csak szepen!

Baba: hogy allsz a barnazassal? biztos mar elmult, csak a beagyazodas jele volt.

Keny es Bols : ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani: gratula az utolso injekciohoz! wow mar 11 het elmult!

Puszedli: aranyos a tickered! miert is mesz most a Kaaliba? Kov. ciklusban kezdte csak nemde? :oops: (irtam privit)

Nemevi: aztaaa nem semmi szulesed volt! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina: a ciszta miatt kell mennem. Igen, a köv. ciklusban kezdek. Válaszoltam.

Kép

Kép

*puszedli*

Kellemes estét!

Keny, azért nem írok magamról mert nincs mit. :? Minden nap 16 óra körül elsétálok az ügyeletre, beadatom a 2 ampulla progiszurit. Ezt már az ET napján is megtettem, tehát én nem igazán pihengetek, bár próbálok light-osan tenni-venni. (Hasam néha szurkál, fájogat, de nem parázok rajta. Még! )
Szombaton szabadtéri színházban voltunk, holnap horgászni megyünk, este pedig egy harmónika-triót hallgatunk meg. Kúltúrálódik a család. :lol:

Irises, randidrukkok mennek! +++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: teszt lesz? 8)

Kép

Kép

*puszedli*

Irises, randidrukkok mennek!

skrisz72

Irises drukk a 6osfogatnak a randihoz! ++++++

Nemevi hű ez elképesztő! Nagyon ügyes vagy hogy természetes úton szülted meg a kisfiadat. Jó nyaralást!

Skrisz már nem sok van hátra! Kitartást!

Puszedli én holnap megyek uh-ra.

Mindenkinek jóéjt! :)
lidi33

Irises!
a randidrukkok akkor ezek szerint azt jelentik, hogy a picikék találkoznak és egymásba szeretnek... ezt is értem már és kívánok nektek sooooooooook randidrukkot! ja meg büszke vagyok én is rád így a távolból!

hát, lányok, nem megy ez a fránya idő... férjecském augusztus végére kapott időpontot kontrollra... az még messze van... :cry:
gysmintlegyen

Sminti: :( Kihez megy?

Baba: adj hírt!

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Puszedli!
kiskatona ellenőrzés lesz, addigra megjönnek a vérvétel eredményei is és vissza az andrológushoz... ez eddig a program... de előtte még lenézünk a Balcsira
és tudom, hogy igazad van! ... az idézeted szerint... hát akkor ne adjuk fel!!!!!
gysmintlegyen

Sminti: :wink:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a wellnesről. Nagyon szupi volt, eddig soha nem néztem a kis országunk északi részén milyen is épp az idő. Szóval Bükkfürdőn a napsütés mellett mindig fúj/fújt a szél és így nem éreztük ezt a nagy meleget, ami állítólag Pesten volt. A párom egy nagy mackó, így nagyon a szívébe zárta ezt a szuper klímát.

Jó sokat íratok! Ma egész este csak visszaolvastam a múlt hetet, és próbálom felvenni a fonalat.

Skrisz: elvesztettem egy fogadást, mert látom még 2in1 vagytok :lol: (de egyáltalán nem bánom!)

Babi, Bols, Keny, Irises megadrukkok mennek. Nagyon irigykedek, hogy ennyi új kismami van és lesz már közöttünk!

Till én is vettem egy vakondtúrás tortát, hogy megcsinálom... erre két hete elkezdtem fogyózni. Ott áll a szekrénybe az alap por és csak nézegetem, hogy mikor lesz ebből süti. Inkább nem csinálom meg, mert akkor nem tudom megállni, hogy ne egyek belőle.

Jó éjt mindenkinek
Puszi, Roni
roni34

Sziasztok! :D

Bocsi a késői (korai? :roll: ) jelentkezésért, nem tudok aludni :roll:
Csomagolok, reggel Vackorral nagyizni megyünk, vasárnapig - Apa marad itthon, dolgozik :P - de jövök minden nap!

Csak még egy nagy adag drukkot hoztam :wink:

Baba, Bols, Keny, Irises, Lorina :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Jó lett a vakondtúrás - Roni, ne hagyd ki :lol:, Angel: küldöm :wink: - én csak morzsát csipegettem, úgyhogy van még :lol: )

tillidian

Köszönöm a kérdést, azóta hála Istenenk nem volt barna.kopp-kopp.

Keny, Bols (én is minden nap szurizok, már ez maga nem épp pihenés, mindne nap elcaplatni valahova, sorban állni, ha nem kaáli, akkor magyarázkodni, hogy ez nekem miért kell, stb...,de a mozgás meg kell).

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, Bols,Irises+++++++++++++++++++++++++++

Skrisz hahó?++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Till:kismadár lettél?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, csak így tovább++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols, Keny nektek is szintúgy+++++++++++++++++++++++++++

Irises, drukk a randihoz++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, jó utat és jó nagyizást, irigykedem :roll:

Rani, hihetetlen utsó progiszuri, rohan az idő...

Roni, üdv újra, kipihentétek magatokat? Bükkfürdő nagyon szép, miis nemrég voltunk 8)

Amina, puszi

Timi, hogy vagytok?

Skrisz?

Ezen a nyáron még nem sikerült egy igazán finom dinnyét ennem, nem tudom ti hogy vagytok vele lányok? A dinnye is "elromlott" mint minden ebben a világban?? :roll:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata, nincs már évek óta olyan igazi dinnye. Pedig én is imádom, csak most az IR miatt max 10-30 dkg-t eszem belőle.

Ma is már bekebeleztem a 3 ampulla cuccot.Babák lakomázhatnak :D . Hajará Kicsikéim!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba,Till!
Hogy tudtok ilyen korán felkelni?Én még csak most másztam ki az ágyból,de mindennek nekimegyek olyan kába vagyok.Délután is mindig alszom egy kicsit.

Baba,Bols!
Végre ma nem görcsöl a hasam és a derekam sem fáj:)Ja és én nem kapok progi szurit,csak utrot.Nem irigyellek benneteket,úgy tudom olajos sűrű,muscos injectió.De jó,hogy már nem barnázol Baba!!!

Roni!
Wellness az király!!!!

Mi is megyünk nyaralni,de most még az nem is izgat,annyira a baba jár a fejembe.Lökött vagyok mi??Pedig nagyon frankó lesz!
keny

sziasztok lányok?

skrisz!
?????????????????????,

puszedli!
ari vagy!kösz a jelet!

csak benéztem lányok, mielőtt elindulok... anyuék augusztus végén költöznek, uh épp lakást felújítunk... azzal elvagyok a nagy várakozás közben...
ja és lenne egy kérdésem: szedett már valaki bromocriptint és voltak-e valami mellékhatások?előre is köszi.

figyelitek, mindjárt az 1000. oldalnál járunk! na, oda kjell majd ismét egy "kismama lettem" jóhír!számítok rátok!puszi mindenkinek!
gysmintlegyen

Gysmintlegyen!

Én szedtem és eléggé fájt tőle a fejem:(

1000-rre van esélyes!Baba,Bols,Irises,Keny:):):)Ha valakit kihagytam bocs!

Tényleg Irises!Mizu?Hogy érzed magad?Kicsibabák???????Hányan vannak?????
keny

Sziasztok!

Tegnap nem volt túl jó, de ma már frissebb vagyok és kevés fáj. Mások szerencsésebbek voltak, nem fájt nekik ennyire, nekem több mint egy órát ott kellett feküdnöm. Drága férjem majdnem elaludt kint. Mondtam is neki, látom mennyire izgul értem.

Roni Bükkfürdőt én is kinéztem, de sztem csak szeptemberben megyünk, ha sikerül.

Baba, Keny Bols küldöm a drukkokat.

Till jó pihenést Nektek. Én is nagyon szeretek a szüleimnél lenni.

Lidi hajrá Neked.

Skrisz Eszter szeret ott lenni, biztos jó kis nyugodt baba lesz :lol:

Látom lesz megint injekció. Kíváncsi vagyok kell-e nekem is. Kaáliba is beadják vagy esetleg férj is beadhatja?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!

Baba: jujjjj, de izgi! Ha elmúlt barna, akkor ez tuti beágyazódás volt!!!!!!!!! :D :D :D

Sminti: én már ezer éve szedek Bromót, az első hónap brutál szar volt: émelygés, gyengeség, remegés, hőhullámok,..... Remélem rás nem így hat!

LidiIldi :D : hajrá!

Till: jó nagyizást!

Keny, Bols, Irises: +++++++++++++++++++++++++++

Én fetrengek a fájdalomtól. :cry:
Holnap akkor senki nem jön Kaáliba?

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok!
Ezt az akciózóknak másoltam ide 1 cikkből,hátha nekünk is bejön:)

"Némelyik szerv ugyanis a fénytől fokozottan és pozitívan működik. Nemcsak a szervezet ellenálló képessége nő a napfénytől, hanem a nemi hormonok termelése is fényfüggő. Aki sok időt tölt napfényben, annak a szervezete több ösztrogént (a nőknél) és tesztoszteront (a férfiaknál) termel. És minél magasabb e hormonok szintje a szervezetben, annál jobban vágyik a szexre. Ez a magyarázata annak is, hogy nyaralás közben nemileg is sokkal aktívabb mindenki, mint az év többi részében. Mellesleg az európai és észak-amerikai statisztikák is éppen ezt bizonyítják: július az a hónap, amikor a legtöbb óvszert adják el (és persze a nem védekezők körében ugyanebben az időben fogan meg a legtöbb gyermek)."
keny

Keny, hányadik napon vagy és mikor voltak a görcsök? (a magam megnyugtatására közvéleményt kutatok :lol: ).
Én 5-kor kelek minden nap.

babaimádó
Kép
babaimado

Iriszes, milyen szuriról beszélsz?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?