Új privát üzeneted érkezett!

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:P

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Neked is Betty! :D

Kép
babicsek

Csajszik
én ma már nem valószínű, hogy jövök, holnap megyünk nyaralni, úgyhogy majd érkezem utána!!
Legyetek jók addig is, csináljatok zebrás teszteket!!!
Sok puszi mindenkinek!
:wink:

betty615

Nyuszi a garcok tudomásom szerint nem átfordíthatóak....azért van hozzájuk bébihordozó......
nekünk ismét bergon babakocsink van.....én nagyon szeretem....kicsit nagy ugyan meg van sullya is de nem nyomorog benne a gyerek télen........se.........

keményedés:ha nem fájdalmas és nem vérzel akkor semmi gond!!!!!
nekem is szokott keményedni mikor Barnus olyat csinál oda be!!!!!

Betti kellemes nyaralást!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ugyan ilyen a babakocsink csak bordó és krémszinű.....és nem kockás.....

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty,
jó nyaralást, kellemes pihit nektek! Remélem, a babánál is segít nektek! :wink:

Nyuszifül,
menj el egy jó dokihoz, aki alaposan megnéz. Én nem riogatni akarlak, de a második babánkat hasonló körülmények között veszítettük el.

melisch,
remélem, olvasol: hiányzol!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Egy kis kényszerpihenőn voltam.
Annyira becsípődött a derekam, hogy feküdnöm kellett.
Igaz nem is bírtam volna mást.

Melisch, drága Hiányozni fogsz , bár én azt szeretném, ha jól éreznéd magad, és ha ehhez az kell, hogy pihentess minket, akkor hajrá!
Szép napokat nektek a férjeddel, kívánom, hogy járjatok sikerrel. :wink:

Betti jó nyaralást, érezzétek jól egymást! :wink:

Nyuszi, nekem van 2 babakocsi is.
Egy ABC Design volt az első, annak sem lehet fordítani a karját, de hordozós. Amikor kikerült a hordozóból pedig már nem engem akart nézni menet közben, hanem tapsikolva gyönyörködött az utcán mindenben.
Aztán bezsongtam és mondtam vegyünk egy kényelmes nagy babakocsit. Ez lett a Bergon. Ez átfordíthatós, de ezt viszont csak szembe magaddal lehet rendesen tolni, mert ha átfordítod nehéz lenyomni ha fel akarsz lépni vele egy padkára. És mivel Beni mindig kifelé akart nézni, ha sétáltunk, nem is tudtam használni. Meg nehéz is.
Mindenképpen gondold át, hogyan használod majd. Ha sokat kell cipelni, inkább kisebb.
És feltétlenül próbáld ki tologasd mindkét irányból, a padkára fellépést is próbáld ki, hogy jó-e a rugózása. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

szép jó reggelt!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jó az a babakocsi tetszik. Én majd olyant szeetnék amivel hordozót is adnak. De ezek a babakocsik olyan drágák, meg minden egyéb dolgozk ami kell majd a babához. De remélem mire odajutok találok olyan boltot ahol olcson be lehet szerezni mindent.

Képzeljétek 35. napon vagyok, és még nem jött meg, semmi jele sincs annak hogy megjöjjön. Nem fáj a hasam se, de félek venni tesztet, mert tudom, hogy ismét csalódnom kell. Nincs olyan szerencsém hogy az első két hónap alatt összejöjjön a baba.

Na majd kiderül még várok péntekig hátha megjön. Pedig most nem is idegeskedt em meg semi stressz nem volt.

Jó nyaralást azoknak akik kost nyaralnak. Mi is megyünk hamarosan két hét múlva. Már alig várom.
Vendég

Cathy én ugyan így voltam januárba.........igaz nekem volt még 1 napom pirig........volt 1 teszt itthon...gondoltam ugyis negatív de elhasználom..........
és még is ott volt az a halvány második csíkocska!!!!!!

szóval hajrá!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Cathy: Én is vennék tesztet. Szeretek tisztában lenni a dolgokkal. Ha nega, akkor azért, ha pozi, akkor azért. Nincs ebbe semmi szentimentalizmus. Két válasz van: Igen, vagy nem. Én nem szeretem a talánokat.... Ráadásul annál hamarabb tudsz ráhangolódni a babavárásra, és vigyázni magadra! HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Cathy hajrá ám+++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Jó régen írtam már ide :oops: de olvasni mindig szoktalak titeket!!

melsch! Kapcsolj ki egy kicsit...aztán jobb lesz :wink:
nitácska! Már csak 2 hónap és kibújik a kis Barnika!! :shock:
Képzeld egyik barinöm is szeptemberre van kiírva és neki is Barnabás lesz a kisfia!! :D
melinda! Te is vigyázz magatokra!! Kitartás,nemsokára kint lesz a kis Melcsike :wink:
kicsi! Repül ám feletted is az idö(vagyis a pocaklakó felett) :lol:
cathy!!! Én tuti nem bírnám ki a tesztelést....
Hagy ne mondjam csajok hogy még van 4 nap piriig(31-re várom) és már ma reggel meló elött teszteltem(4:30kor) negát :cry:
Ha lenne a pocakomban valaki akkor már kimutatta volna halványan szerintem...szerintetek???
Vendég

Sziasztok!

Nita elküldenéd Betty számát priviben? Köszikeeeeee!

Kírus szerintem feleslegesen teszteltél még.......

királylány

Sziasztok!
Újra dolgozom,így még kevesebbet tudok majd jönni mint eddig. :(
Nita!
Nagyon szupi a babakocsi. :wink:
Jesszusssssss hamarosan finiselsz Te is! :shock:

Betty!
Jó nyaralást!Aztán élménybeszámolót kérünk képekkel! :wink:

Kirus!
De jóóóó,hogy jöttél!
Nagyon eltűntél,mesélj,mizus veletek!

Itt semmi jó :( a 38.napon vagyok,menszi sehol de a teszt is negatív. :evil: A múlt hónapban 34.napra jött meg...

puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Kirus tuti hogy még nem mutatná ki a legérzékenyebb teszt se!!!!
drukk és gratula a barátnődnek is!!!!!!!!!!!

Dia máris küldöm!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány!
Gondoltam februárban is ha kimutatta mensi elött pár nappal a második csíkocskát akkor talán most is...de szerintem azért nem mert nincs senki odabent... :cry:
Hu kb 1-1,5 hete pont meló közben egy akkora nyilalást éreztem a köldököm és a nunám között, azt hittem bekak.lok,megmozdulni is alid tudtam,össze görnyedtem... Ez kb 1-2 pecig tartott..
Éreztetek már ilyet????

mucus!
Hát nekem most talán beáll 28 naposra a ciklusom(most legutobb már annyira jött meg)..mondjuk ez egyszer sem biztos...
A héten van már csak ovi Kírusnak..ugyhogy én is már csak 4 napot megyek melózni( kedd,szerda,péntek,szombat) és akkor megkezdem a 11 nap szabit :wink: .. 3 napot ugy leszek itthon hogy apánk is szabin lesz akkor talán eljutunk egy napot strandolni...
Jön sogornöm fia( 6 és fél éves) is pár napra hozzánk nyaralni akkor legalább lesz kivel játszon :D ...
Hétvégén voltunk sogornöméknél...falunapok voltak náluk..nagyon jól éreztük magunkat a gyerköcök is 2kor feküdtek le :shock: ,élvezték a tüzijátékot...
Bográcsoztunk is kint a falunapon...szal frankó volt!!!!
Na most aztán leírtam mindent :wink:
Vendég

nitácska!!!
Ugy legyen!!! :wink:
Köszke :)
Vendég

én nagyon drukkolok!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita köszike!

Dius: sajnálom pirit, munkát. Én most megyek szabira majd.....

királylány

Kírus szerintem várd meg mig megjön, és ha késik akkor csinálj tesztet. Remélem, nem jön meg majd, és pozitiv lesz a teszt.

Én még várok péntekig, és akkor csinálok tesztet. Most a 36. napon vagyok. Most elkezdett fájni a derekam, de még ennyire nem fájt, de a hasam még nem fáj, csak olyan érzésem van, hogy na most fog megjönni. De semmi jele nincs, hogy megjönne.

Lehet igy jön meg, fájdalom mentesen.

Tud valaki melindáról, mi van vele? Megszülettet a kis Melinda már?

Két barátnőm is hamarosan szül, az egyik már bármelyik pillanatban.

Na mentem majd még felnézek.
Vendég

Sziasztok!!!
ma én összepakolom a korházi cuccom mert reggel rózsaszines folyás távozott.....nem nyákdugó volt ez 100%......
dokim csak holnap lesz......most pihizek semmit se csinálok..........de parázok mert a gyerekkel egyedűl vagyok itthon....api már dolgozik.........autónk nincs ha esetleg menni kéne........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, nehoyg nekem megszüljél még, van vissza két hónapod.

Remélem nem lesz semmi baj, és csak téves riasztás volt.
Vendég

Cathy én is remélem!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ááááá,elszállt az egész amit írtam!!!
Szóval jól vagyunk,köszönöm,pihengetek!!
Nita,más rózsaszín nem jöhet onnan!!!A magzatvíz nem olyan színű.
Nekem még meg van.Barátnőmnek is folyik 3 napja ez a rózsaszín akármi,megvizsgálták,lassacskán tágul,és nyákdugó az övé.
Védőnéninél minden ok,csak a vérnyomásom nem.... :twisted: :twisted:
az első érték ok, de a perem 100...
Visszaolvasgatok,és majd jövök!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita pihenj! És nem lenne jó megmutatni a kórházban valakinek magad?
Tényleg érdekes, hogy mi lehet az a rózsaszín folyás, ha nem a dugó.

Melinda, te is pihenj.

Kirus, én mindkét fiamnál éreztem a beágyazódást és az volt ilyen éles fájdalom, mint ahogy leírtad! :wink: Drukkolok!

Én ma voltam mozgásszervi szakrendelésen egy nagyon jó dokinőnél és sajna valami szétcsúszott a derekamnál és emiatt fokozódott a régi porckopásból adódó fájdalmam. Javaslat: császármetszés
Bencénél is a szülőszobán már mozdulni sem tudtam a fájdalomtól, úgyhogy azt mondta nincs értelme újból végigszenvedni a vajúdást és nagy valószínűséggel a végére nem tudnám kitolni.
Ez van. Felkészülök erre.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Meli nem tudom mi lehetett ez krémes állag volt nem az a nyákos.....
barátnőd hanyadik hétbe van?
örülök hogy azért jól vagy!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Köszi a babkocsis tippeket! Most néztem használtan egy abc design , de drága volt, és nem tetszett. Még van a Graco. Majd látom!Nita, a Tiétek nagyon szép ám!(kocsi)

Nita: pihizz ám, mi megbeszéltük hogy nagyjából eddig szülünk, nekem október előtt eszem ágában sincs, így maradjon még aza babó. Mondjad neki!
Szedj Magnéziumot! Nekem 3 hete azt javasolták...

Melinda: pihizz Te is sokat!

Lyly: holnap megyek új dokihoz, csak nem lesz gáz!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi hogy neked mnnyi eszed van!!!!!!!!!!!!!!
köszike!!!!!!!!
el is felejtettem hogy van itthon magne b 6-om és magnerot tablettám is!!!!!!!!!
komolyan át kéne festeni a hajam szinét...... :) :) :) :)
mikor jössz Pestre?????????
nézzek neked babakocsikat?
felteszem ide képpel együtt meg árral is..........
ok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!

Itt vagyok, drága vagy, hogy segítesz!
Hát 20-25.000-t tudok rászánni, már néztem Vaterán, de itt Gyulán néztük ismerősükét. Most van egy Graco hordozóval, lábzsák...kivéve mózes 15.000-ért erre még kíváncsi vok, meg meg tom nézni személyesen.
Remélem bevetted a magnerottot, az erősebb, mint a másik! Nekem a védőnő és a dokesz is mondta, hogy nem lehet túladagolni, ha szájon át szeded, mert a felesleget kipisiled!
De pihizz is azért!
Tényleg te pelust akkor onnan rendeled, attól a gyártótól?

Kép
nyuszifül16

Akkor nézek neked kocsit.....már találtam 2-őt is tök jó áron.....
nekem is tetszenek!!!!!!
amugy nagyon ragaszkodsz a grakóhoz vagy lehet más fajta is?
amugy szólj rám ha kicsit rámenős vagyok....de ugy szeretek babakocsit keresni másoknak is.....
most magne b-t vettem be 2-őt......
most a babanet talin kaptam 2 csomag pempörsz pelust....de ha ez elfogy akkor igen onnan fogom rendelni...sajna nem vagyunk mi se milliomosok!..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Régió: Budapest - Budapest, IX. kerület
Hirdetés típusa:

Kínál
Állapot:

újszerű
Gyártó, típus:

graco quattro
3 / 4 / 6 kerekű:

6 kerekű
Egyszemélyes / ikerkocsi / testvérkocsi:

egyszemélyes babakocsi
Dönthető háttámla:

Igen
Nagy kosár:

Igen
5 pontos öv:

Igen
Travel system:

Igen
Lábzsák:

Igen
További részletek: Bolygósítható kerék , Vízszintesig dönthető háttámla
Eladó a képen látható jó állapotú babakocsi, csak egy két karcolás van rajta. fejszűkitő. lábzsák van hozzá.újszülöttek is használhatják.

ÁR: 17.000ft

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

eladó egy keveset használt baba kocsi sürgösen én kaptam egy ujat és költözös miat megválnék töle ár ba meg egyeszhetük mert eböl még egedek ha muszáj de olcso nagyon praktikus és könyü Nem fakó, nem szakadt, nem foltos, kerekei jó állapotban vannak, fékek működnek.újszülött kortól használható babakocsi, könnyű képen láthato baba kocsi egyszerűen összecsukható, nagy kerekei miatt rossz utakon is simán tolható. 06702803061 vagy 06206692284 vagy fremailba tundi1990@freemail.hu este 10ig lehet hivni

ÁR:12.000ft

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem vagy rámenős, nekem jól esik a segítség, én még egy sms-nek is úgy tudok örülni! Hál Istennek azok a barátnők lekoptak, akik kérdőre vontak, hogy miért tartottam meg a babát, most már tényleg csak azok keresnek, akiket érdeklünk! :D Apa hülye, de ez van. Anyósnak nem veszem fel a telefont, Attila hülye húgát meg töröltem az ismerőseim közül iwiwről...elmehetnek a sunyiba. A kersztanyukája viszont segít, rendes Tőle, remélem ő nem fog megváltozni!

Nem ragaszkodok a Gracohoz, csak úgy szólt ismerős, hogy érdemes megnézni, mert szerinte jó. Nekem a babymerc agnat luxok is tetszett, de azok 57-be fájnak. De ugye arról a pelus oldalról nem lehet netem rendelni?
Most nem mek Pestre, majd talán egyszer augustus vége felé, de csak Tesómmal, mert ő hallás sérült és vele tok 90%-ossal utazni, de ő meg megy gólyatáborokba, mert most vették fel.

Kép
nyuszifül16

Nem vagy rámenős, nekem jól esik a segítség, én még egy sms-nek is úgy tudok örülni! Hál Istennek azok a barátnők lekoptak, akik kérdőre vontak, hogy miért tartottam meg a babát, most már tényleg csak azok keresnek, akiket érdeklünk! :D Apa hülye, de ez van. Anyósnak nem veszem fel a telefont, Attila hülye húgát meg töröltem az ismerőseim közül iwiwről...elmehetnek a sunyiba. A kersztanyukája viszont segít, rendes Tőle, remélem ő nem fog megváltozni!

Nem ragaszkodok a Gracohoz, csak úgy szólt ismerős, hogy érdemes megnézni, mert szerinte jó. Nekem a babymerc agnat luxok is tetszett, de azok 57-be fájnak. De ugye arról a pelus oldalról nem lehet netem rendelni?
Most nem mek Pestre, majd talán egyszer augustus vége felé, de csak Tesómmal, mert ő hallás sérült és vele tok 90%-ossal utazni, de ő meg megy gólyatáborokba, mert most vették fel.

Kép
nyuszifül16

majd megnézem hogy lehet e rendelni pelust a netről és írok smst!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi az express.hu-t nem tom megnyitni, egyébként a Te bergonod nagyon szép... :D

Kép
nyuszifül16

Oksi, de majd az apját elküldöm Pesten és remélhetőleg lehozza ide, ha más nem.Húha, nem soká szülünk, pedig még nem is olyan rég volt, hogy mepillantottuk a két csíkot! :oops:
Te Mátét hány hétre szülted?

Kép
nyuszifül16

Kép
EZT NAGGYON AJÁNLOM!
lehet nagy de iszonyat jó babakocsi!!!!!!!!!

Régió: Budapest
Hirdetés típusa:

Kínál
Állapot:

újszerű
Gyártó, típus:

BERGON 2 funkci-ingyen házhozszállítva!!
3 / 4 / 6 kerekű:

4 kerekű

egyszemélyes babakocsi

BERGON UNISZEX BABAKOCSI, pelus táskával.....

EZT A BABAKOCSIT INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK, ORSZÁGOSAN-UTÁNVÉTTEL, AKÁR MÁSNAPRA! Nem kell előre utalni pénzt, csak ha már átvetted a kiválasztott babakocsit!!!

4 fix. terep kerekű babakocsi. Újszülött kortól használható. Háttámlája vízszintes helyzetből több fokozatban ültethető. 5 pontos biztonsági övrendszere van. Tolókarja átfordítható, tehát 2 irányból is tolható. Tartozékai: lábvég záró rész, sport karfa, lábzsák. Alul nagy teherbíró bevásárló része van. Színe miatt uniszex, akár kisfiúnak, kislánynak is megfelelő.Ha a babakocsi megnyerte a tetszésedet, akkor hívj kérlek a 06/20 576-9498 telefonszámon, vagy írj a bababolt.net@citromail.hu címre!!! További kínálatunk, és egyéb baba termékeink a babakocsibolt.gportal oldalon tekinthetők meg! Marci ( a táska fóliázott része belülről el van szakadozva..ez sajnos minden táska ilyen módon megoldott belsejéről elmondható...kis hozzáértéssel javítható, varrónőre bízva 500 ft.-ból orvosolható : ) de kívül szép, nem látszik esztétikailag...... emiatt a kocsihoz ajándékként adjuk..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mátét a 39.héten szűltem........Barnit nagyon érzem hogy nem viszem végig!!!!!
ma nagyjából össze is pakoltam a kórházi cókmókomat....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Heves megye
Hirdetés típusa:

Kínál
Állapot:

használt
Gyártó, típus:

Peg Perego Pramette utánzat Corrado
3 / 4 / 6 kerekű:

4 kerekű

egyszemélyes babakocsi
További részletek: Bolygósítható kerék , Vízszintesig dönthető háttámla , Dönthető háttámla , Alumínium váz , Nagy kerekek , Tolókar magassága állítható , Két irányból tolható , Nagy kosár , 5 pontos öv , Állítható lábtartó , Lábzsák

A képeken látható babakocsi funkciójában teljesen ugyan azt tudja,mint a Peg Perego Pramette,csak nem ismert a márkája.
Az második képen látható,hogy a belseje mózes jellegűvé alkítható,és átfordítva a kupolát(1. kép),az újszülöttet a mama szemmel tarthatja.
A későbbiekben,kb 3 hónapos kortól már használható sportkocsinak(4. 5. 6. kép),a kupola visszafordításával.A háttámla szinte vízszintesre(3. kép), a lábtartó, és a tolókar is állítható.Nagyon praktikusan esernyőre csukható,így kis helyet foglal,főleg,hogy magában megáll(utolsó kép).
A karfája mindkét oldalra nyitható,levehető,és ami nagyon érdekes,egy fokozattal kiljebb állítható,a 7. képen látható.
Az első kerekei bolygósak,fixálhatók,a hátsók pedig egyszerre fékezhetők.A vázon található egy fül,amivel az összecsukott állapotban történő szállítás sokkal könnyebb.Ülőhelyzetben a kupola,amin van egy betekintőablak(9. kép), teljesen előre húzható,mondjuk nagy szélben igen praktikus.A hátsó kerekeknél testvérfellépő található!!!
Mivel használt,ezért a vázon vannak kisebb karcok,de nem feltünő,viszont ami egy kicsit zavaróbb lehet,az az,hogy a kupolája napszítta(9. kép),és az egyik oldalán a karfánál lévő huzatot tartó kis pöcök letört,de a huzat a helyén marad,és a használatot nem befolyásolja.
Ezektől eltekintve a kocsi nagyon praktikus,és megjelenésre is modern. Szépen kitisztítva,illatosan adom át,hogy csak beletedd a babád,és már indulhasson is a séta!!
Minden kérdésre szívesen válaszolok!!
Érd.: 06-20/325-4146

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hú Nita, azért pihizz amennyit csak tudsz. Ez a kocsi nagyon szép ám! De az ára mennyi?

Kép
nyuszifül16

a bergon 26.000
az utsó 17.500

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A Bergon az tényleg szép :D Egyébként súlyra az mennyi, csak hogy fel tudom-e rakni egyáltalána buszra?

Kép
nyuszifül16

hát kicsit nehéz de fel lehet tenni....én fel tudom....csak gyakorlás kérdése....szóval olyan 15-16 kiló körüliek...... :D :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor gyrekkel több :D De a Bergon tényleg nagyon szép!
Nita, én megyek aludni, mert tök álmos vagyok! Te is pihizz, lehet lassan az itteni babszobát megcsinálom, a lakást úgy néz ki egyenlőre kiadjuk, mert ha csaszis lesz a Manó, akkor úgy is itt kell dekkoljak egy pát hetet, ha meg normális apa, csak akkor megyek fel. Azt túl rizikósnak érzem, hogy 34 hetesen még Pesten is babszobát rendezzek be. Fel lehet vinni a cuccost utólag is, addig sem kell rzsit fizetni ANYÁÉKNAK.
Na, jó éjt puszi!

Kép
nyuszifül16

oké....szép álmokat!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Jó későn írok :shock: ,nemrég értem haza melóból,gondoltam benézek :)

Hu nitácska reméljük még pár hetet kibír bent Barnika...szorítunk :wink: !!

angie28! Gondoltam én is erre...ugyanis januárban is éreztem ugyan ezt..akkor ágyazodhatott be...
hát nem tom...semmi olyan érzésem nincs...bár mensi érzésem sincs az az igazság..dehát most már majd csak eljön 31.-e és akkor minden kiderül vagy beborul :evil:.. Minden esetre egy tesztet bekészítek hétvégére :lol:. Hátha szükség lesz rá..

nyuszi! Örülök hogy jól vagytok!! A többieket card le ha bunkók!!!

Na szép álmokat mindenkinek!!!!!

Kép
Vendég

Szóval azt mondjátok jobb használt babakocsit venni a neten, mint újat. Ha már nem kap az ember, ugye.

Nagyon drágák az uj babakocsik. Én lyant szeretnék majd aminek van hordozója is, mert akkor nem kell külön azt is megvenni.

Szia Melinda hogy vagy? Minden rendben?

Nita veled mi van mit mondtak az orvosok, mi volt az a rózsaszín folyás?

Kírus én is 31. ig várok a tesztel, igaz nekem már 9-10 napja késik, de szombat reggel megcsinálom, ha péntekig nem jönne meg.

Én ma kezdtem a 37 napomat, és még mindig semmi. Még két nap és csinálok tesztet. Nem fáj a hasam, semmit nem érzek. Kicsit a mellem feszül talán...A derekam még fáj, meg sokat járok pisilni, de ez mind van menzi előtt is. Ugyan ez volt a múlt hónapban aztán egyszer csak megjött. Igaz ennyit nem késett még, csak egy hetet, ez meg már tul van az egy héten.

De én tudom, hogy meg fog jönni, mert mostanában mindig megtréfál.

Most kicsit dolgozom, majd benézek még!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?