Karmen,
nem vettem lámpát, javulok anélkül is szépen, semmire nem volt időm az elmúlt hetekben és nem volt energiám utánajárni
haragosi,
gratula az elindulásthoz
a nagyokkal is annyit fejtem, mint most, amennyit muszáj
Gellért ritán eszik és akkor sokat
így muszáj fejnem, mert mocskosul fáj amúgy
amúgy nem titok mi volt, már túl vagyok rajta ....
amikor Gellért egy hetes lett, elkezdett fájni a mellem, de nem volt benne sem csomó, se piros nem volt, se lázas nem voltam. mindenki értetlenül állt előtte, majd 2-3 hét múlva durva hatalmas duzzanat lett, vörös és tök fura, de továbbra sem voltam lázas, de elviselhetetlenül fájt. elmentem a mammográfiára, ahol nagy balhézás után fogadtak, az orvos tündéri volt, de közölte, hogy bocs Danika, de neked rákod van, ráadásul olyan típus, amiben egy éven belül el fogsz patkolni (ennek én olvastam utána hülye fejjel és egy napig totálkárosak volunk) ... biopszia, citológia volt, másnap lett eredmény,ami végül gyulladást igazolt. még aznap megműtöttek, egy betokosodott tályog volt, amiben a genny úgy be volt sűrűsödve, hogy az UHon nem látszódott folyadékban, most nagyjából rendben van, de még 3 hetente kell visszajárni a mammográfiára. abba akartam hagyni a szoptatást, de a tejem cseszett elapadni az alatt az idő alatt amíg nem lehetett szoptatnom, így újra szopik a bébi
hogy mi okozta passz, volt egy horror vérfürdős szülésem, majd begyulladt a császáros hegem, le voltam pusztulva teljesen, gondolom ezt sem segített
mindegy, remélem túl vagyunk rajta