Sziasztok!!!
De jó sokat írtatok!!! Szuper!
Hú Lara nemrég aludt el, itt van Barártnőm kislánya, Panna, aki most volt elsős, imádja Larát és Lara is őt. Hát nem akart aludni. Lara szobájában alszanak, sőt Panna ágyában (matracán aludtak el):-) nagy nehezen sikerült.
Köszönjük mindenkienk a névnapi köszöntést!
És honnan tudjátok
, hogy idén még csak fülhúzás volt, de úgy döntöttünk, hogy jövőre nem a Lara hanem az Anna napot tartjuk majd! Vagy esetleg mind a kettőt! Hogy akkor is legyen ajándék!
Kriszta!
Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk Petyának!!!
mit kapott a nagyfiú?
Aprooka,
Sokan mondták hogy abba kéne hagyni a szopit?
Miért? De hát ez a Te dolgod!! Majd ha már iskolába megy, akkor lehet tényleg mondhatják, de hát ilyenkor!
Ne is foglalkozz velük, csak irigykednek!!
Nem, nem csúklódtam
dönthető is azt tudod?
Akkor örülök, hogy azért minden előbújik.
Jajj, szegénykém!!! Gyógyulást neked!!!
Veronikusz,
Igen, igen az is nagyon jó lehet! Oda is készülünk már egy ideje! Majd ha Picurka nagyobb lesz, hisz Lara imádja az állatokat, itt is etettük, és a múltkor Edericsen is, már van két fél csomag őzi kajánk
Szeritnem ha így gondoljátok, akkor tuti lesz kistesó, max egy picikét később! Én biztos vagyok benne. És hát tudod, a Boszi az boszi!
Értem, meg tudod nekem írni az emil címét Borsikának, mert szerinetm meg volt, de nem találom.
Köszike
Fagus
Hát azért a wellness részben kicsit csalódtunk, meg a kiszolgálás minősége is hagy némi kivánnivalót, de a gyerekjátszó (ami a szobánkkal szemben volt) az nagyon tetszett. De ha mennétek akkor még írok egy két hasznos infot!
Ren
Akkor örülök, hogy nincs hari, és majd megnézem az emilt, és ha van még benne aktuális rész válaszolok, de hogy mikor azt nem tudom.
Nagyon szépek az ajándékok, biztos örülni fognak.
Én meg azt hittem hogy ebbe tettetek pénzt, mert hát a mi ismerőseink körébe is volt egy pár lagzi. De hát úgye már együtt éltek, így mindenki pénzt kért, de nem akartam borítékban simán, és hát ötletekért nekem sem kell szomszédolni, így a legelső egy album volt, amiben pénz is volt, meg más!
Szóval nagyon ügyi vagy! Én örülnék nekik, de hát úgye ez szakmai ártalom
ja, Mesepark, ne légy irigy, majd jövőre vagy utána elmentek Iván szülinapján, mert a szülinaposoknak ingyenes, és Lindának is 3 éves koráig! Neked most más dolgod van, az is van olyan jó mint egy mesepark.
Akkor másodika lesz a Ti napotok!!! Gondolunk rátok!!!
Kérünk képeket a lagzis szerkóról!!!
Brigi,
Akkor örülök, hogy mindeki boldog. Nekem így lett kerek a névválasztós történet!
Akkor jó, ha nincs harag! Én szerettem volna, de majd a haramdiknál!
Liluska,
Akkor Te tudod, hogy miről beszélek!
Jövőre is mentek?
Gratulálok Bogi mutatványhoz!! Ezek a szemek!!! Apa készítheti a puskákat!
Örülök, hogy mindenkinek jól van a szemecskéje! De hát ilyen szemekkel nem is lehet baj!
Tigrincs
gratula Jáznak az átforduláshoz!! Nagyon ügyes csajszi!!!
Mikor látjuk?
Judy
Annának nagyon boldog névnapot!!!
Köszönöm meg vagyok, csütörtökön megyek a dokihoz, azt már várom! Mert ugye szerdán megvizsgált és rendben volt minden, de a Védőnő (aki előre mndta hogy hát még kicsi, nem hiszi hogy fogja hallani) szívhangot nézett, és nem talált! Csak valami kacsát! Komolyan! Nem nagyon idegesítettem fel magam, amennyire csak lehetett! De azért eldöntöttem hogy veszek egy ilyet kütyüt! Már ki is néztem!
Szóval ez kicsit idegesít, de tudom, hogy december végén lesz még egy Babánk, és erre készülök!!! Testben és lélekben! És ebből nem hagyom kizökkentsenek!
Tenci
Na, örülök! És az én ajánlásom alapján mentek? Vagy már más is mondta?
Hát hiába azért az idegenforgalmi szakmát nem lehet letagadni.
De aranyos vagy!!! igen, igen!
Mivel Piliscsabának nem kellett a Lányom, fellebezés után sem! Felvették a lenyvári oviba, ami német nemzetiségű, így az is ragad rá, nagycsoportba majd úszni is viszik, és a pilisi hegyeket látni a kertből, és az óvónénik is sokkal jobbak voltak mint itt. Szóval szerintem jól jártunk, mivel innen a lakóparkból mindenkép ki kell menni kocsival, ez sincs messzebb.
De ügyes Mikey!!! Gratulálok neki!!! Ti hova mentek majd oviba?
Vica
Jó hogy előkerültél! Nem lehet elfelejteni!
Én pláne nem foglak! Emlékszem mikor vártam Larát, hogy izgultál értem!
Szóval örülök, hogy itt vagy!
Hogy vagytok?
Milyen volt a Forma1?
Banana,
Boldog névnapot!!!
Merre jársz?
Még jön a 31 oldal! Ha birom!