Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat a tejcsigyarapításra. Azt hiszem, ha belegebedek, akkor se lesz több tejcsi estére, de talán nem is kell, mert Niki látlatólag nem marad éhen.
Évi: Biztos igazad van, hogy az esti tej zsírosabb, táplálóbb, mert simán alszik 8-9 órákat egyhuzamban 70-80g vacsi után.
Kipróbáltam, hogy fürdés után vacsizunk, és így sokkal könnyebben elalszik, valószínű a cicizéstől jól ellazul. Bár lehet, hogy az is benne van, hogy előtte sokat van ébren, mert uzsonna után már nem alszik, így mire a vacsira kerül a sor, már 3 órája ébren van.
Gratula Eszti fogacskáihoz!
Jegylyukasztó!
Monic: Vettem Nuk cumit, az is "mellformájú", latex anyagút vettem, mert az állítólag nyúlósabb, mint a szilikon, és még színben is hasonlít a cicire. Hát természetesen Nikit nem lehetett átvágni vele.. Viszont egyik reggel baromi éhesen egy icipici hiszti után (kb. fél perc) elfogadta.
Szóval megnyugodtam, nem fog éhen halni, ha nagyon éhes lesz, meg fogja enni a kaját cumiból is.
Vicky: Igen, én is megcsináltattam a kombinált tesztet. A 12. hét környékén kell menni. Azt hiszem én pénteki nap voltam a SOTE-n UH-n, és hétfőn mentem a Margitba a vérvételre az UH lelettel. De szerintem jobb, ha egy napon van az UH és a vérvétel, úgyhogy ha teheted, akkor UH után vetesd le a kombinált teszthez a vért. Nem tudom a MÁV-ban meddig van vérvétel. Drukk a szerdai UH-hoz! +++++++
Örülök, hogy jó lett az EKG-d! Nekem mindig 90 körüli volt a pulzusom terhesség alatt. Szóval a 80 tök jó!
Boni: Csillagbaba is gyönyörű! Nagyon ügyi vagy! Tetszett Lucának?
Nellike: Nagyon szépek a babák!
Örülök, hogy kezd múlni a hasfájás, és hogy szépen kinövitek a nyavalyákat!
Linácska: Tyűha! Mekkora poci!
Szinte elpityeredtem, amikor megláttam a képet, mert eszembe jutottak az utolsó pocakos napok. Annyira jó volt!
Dita:
Szomorúan olvastam, hogy ennyire nem vesz semmibe a párod.. Nálam már réges-régen elszakadt volna cérna a viselkedése miatt. Jobban járna, ha időben megjönne az esze, mert utólag verheti majd a falba a fejét, hogy hagyott elmenni.. Remélem, meggondolja magát, hogy nem megint csak hétvégi apuka szeretne lenni, és ennek érdekében elkezdi végre a "kis" fiacskáját megnevelni.
Némóka: Én már most is bekötöm Nikit a kocsiban, mert úgy képes elforogni benne, ahogy nyúkál a játékok után.
Nagyon édi lehet Réka, ahogy dumál.
Niki is nagyon tudja már mondani, valamikor nagyon beszédes kedvében van, 15-20 percet is lehet vele beszélgetni egyfolytában.