Dancsi! Az Én dokim fél évet mondott. Semmi több
. Vannak különböző vélemények, de ha belegondolsz, ha a heg begyógyult, igazán utána nem változik ot már semmi. Az pedig nem fél év, hanem maradéktalanul begyógyul minden, és a helyére áll max 3hónap alatt.
Mi fél évet vártunk, akkor kezdtünk próbálkozni, és ahogy mondod, január 3án fogant meg, 10hónapra Boglárka.
FOgigátlót? ez meglep. Nem elég intenzív szoptatás mellett figyelni? Úgy sem nagy az esélye a teherbeesésnek. (De ez csak az én privi véleményem, sosem szedtem gyógyszert, ellene vagyok)
Ági! Remek, h belinkelted a topicot, holnap írok is oda! El nem tudja képzelni, aki nincs benne, milyen hónapokig kis kórtermekben a gyerekkel lenni, mikor alig élnek sokszor a kemó miatt
. VOlt szobatársam az anyaszálláson leukémiás kisfiú anyukája, 10hónapig voltak bent, anyuka 2négyzetméteren mindig mással tetőtérben nyáron... embertelen. Miközben a gyerek élet-halál között. HAzamentek, és sajnos visszaesett a kisfiú, újabb hónapokig tartó kezelések, míg végül elment
. A mai napig összeszorul a torkom... Embertelen, aki nem látja, el sem hiszi. Aki tud, segítsen. Az új osztály lényege, h a szülővel együtt lehet a beteg kisgyerek, ami a hónapokig tartó fájdalmas, veszélyes kezelések alatt igazán nem nagy kívánság...
Karmen! Ha ezt az osztályt szeretnéd támogatni, akkor konkrétan az Ő alapítványukat keresd. Bár asszem pénznek mindegyik osztályon helye van, és a gyerekek megérdemlik...
bocs a szomorú sorokért
.:Angi:.