Honey, jó utat! De jóóóó Nektek!
én meg várhatom itthon a gázszerelőket...
Kaviar! Jujjj de gratulálok! De szupi, akkor megnyugodtál?
Tavasziszel! Ha minél előbb akarsz uh-ra menni, már most kérj időpontot ultrahangra! Ugyanitt kell kérni, a Fehérvári rendelőben van ultrahang! Ha 30-án mész, Balogh úgyis ad beutalót, és legalább ha 3 nappal előbb kérsz időpontot, talán még jövőhétbe beleférsz! Csütörtökön van délután, a többi nap délelőtt!
Én 4-én megyek.
És Balogh doktort meg is akarod kérni, hogy levezesse a szülést, vagy csak a terhesgondozásra járnál hozzá? Mert ha az előbbi, akkor már 30-án említsd meg szerintem, vagy ha nem, akkor legközelebb, de minél előbb, csak azért, mert nagyon sokan járnak hozzá, nehogy már beteljen a hosszú lista márciusra!!!
Nagyon jó doki, kedves, nyugodt. És nem szeret vizsgálni kismamákat, tehát először megvizsgál, mikor megállapítja a terhességet, aztán ha semmi panasz, a 20. hétig nem is vizsgál! Szerintem ez tök jó! Jártam olyan dokihoz is, aki 3 hetente matatott...
2 éve 60 ezer volt nála a szülés, azóta annyit tudok, hogy tavaly is még ennyi volt. Szerintem nem sok. Már a többihez képest, nem? Ami a heppje, hogy ne nagyon hízzon a kismama... persze ez csak az Ő jótanácsa... Nekem is azt mondta, hogy a 20. hétig ne hízzak. HAHAHA, ha az első 12 hetet végig hánynám, talán menne. De amúgy...
Ja, egyáltalán nem kioktató, nem ijesztget, én egy paragép voltam a harmadikkal és folyton nyugtatgatott, hogy ne aggódjak már, meg ne szorongjak. Na ja... szoval aranyos nagyon! Mindig mindenre válaszol, soha nem siettet. Pedig "csak" sztk-s betege voltam-vagyok. Szoval tényleg szupi aranyos.