Új privát üzeneted érkezett!

Szezsó,azt hittem tán nyaralsz :D Klíma,az nagyon jó...már megbuggyantam volna nélküle :lol: Melyik boltba szúrtak így ki veletek?Megérdemlik a nyilvánosságot :evil:
...estére jó bográcsozást...felénk akkora szél van,itt nem lehetne :roll:

...ja és igen,holnap este nst,és akkor felülvizsgálják a szabadságomat...azért csomaggal megyünk,ki tudja :shock:

Bumi,örülök,hogy jól telt a nyaralás :D

Májuska?

Julcsi,Juhar?
Vendég

Nyulasz: én már májusban kinyaraltam magam, annyira, hogy utána dolgozni sem tudtam többet :lol: itt is fúj a szél egyébként...
ha vki véletlenül a mi városunkban szeretne vásárolni babacuccot, akkor annak elárulom, melyik boltról van szó 8)
Szóval holnap este...figyu, pocakfotót nem csinálsz? Hátha bentfognak... :roll: bár szerintem nem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, sajnálom, hogy kibabráltak veletek, de hajrá kisbútor és hajrá bográcsozás (de jó lenne) és éljen a klíma.

Nyulaszkám, remélem, nem kell bent maradnod.Melyik kórház ez? Péterfy?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Most jöttünk meg... néhány napra elutaztunk... :lol:
Nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Mabe! Jól telt a szabi?

Szezso, sajnos ilyen előfordul. Remélem másik bolttal több szerencsétek lesz.

Nyulasz, ha bentfognak, akkor dobj egy sms-t, mert kedden meglátogatlak. Reggel 9.30-ra kell mennem.

skrisz72

Kép
Ilyenek vagyunk most....

Skrisz
Nagyon jó volt!
Vendég

Szezso, olvasgatok meg drukkolok a háttérből, de hírekkel nem tudok szolgálni (szerencsére?) :roll: Apával már visszazökkentünk a rendes kerékvágásba, ma már veszekedtünk is sajnos. :( Nagyon feszült vagyok, csak tornyosulnak a teendők a fejem felett, de semerre se haladunk... Kicsit most elegem van... De a részletekkel inkább nem untatok senkit... :roll:

Mabe, hatalmas dinnyéd van már! :wink: (Te is tigriske lettél, nem kened vmivel??)

Enyém pocak még "csak" ekkorka: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezsó,ja,én már azt elfelejtettem,hogy már voltatok nyaralni :lol:
...okés,akkor melyik városban laksz?
Holnap majd csinálok fotót,biztos ami tuti :wink:

Mabe,örülök,hogy jó volt a nyaralás :D mekkora poci :shock: :shock: :shock:

Skrisz,mindenképp :D én meg elvileg utána szerdán megyek...lesz még vv,meg találkozás az anesztessel...de majd holnap pontosabban tudom.

Dezsinám,na hol az a teszt?Vagy még mindig piálsz? :mrgreen:

Baba,igen a péterfyben...hajaj,kezd izgi lenni a dolog :D tesztelni fogsz?
Vendég

Jaj,Rana,te meg lemaradtál :D szerintem nagyon rendben van ez a poci :D
Vendég

Nyulasz, ez egy NAGYON JÓ KÉRDÉS!! :lol: :lol: Percenként változik a véleményem a témában.

Mabe, remélem, jól éreztétek magatokat!Szép poci.

(((((RANA))))))))))))mesélj!

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, nahát! Ilyet sem láttam még. Olyan kerek, mint egy szabályos kör. Hihetetlen!

Rana, mi baj drága? Tied poci is alakul már!

Babim, várj a 8. napig!

skrisz72

Húúú, micsoda csini pocakok!!!!! :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mabe,
egy egész dinnyét letoltál nyaralás alatt???:lol:
Tényleg méretesnek tűnik.

Rana,
tied pocak is csini. :)

Amúgy ma mi is rendesen összemorogtunk a vezetés miatt. :evil: Na nem azon, hogy ki vezessen, de majdnem ez is listára került. :wink: :D
Volt is 1 órás mosolyszünet. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

MAbe
Wow! Mekkora poci! :D Örülök, hogy jól telt a nyaralás! :D

Rana
Hát a tied az enyémhez hasonlít méretileg. De az enyémet mindig nagyobbnak nézik mint valóban. :shock:

Hajnoca
A vezetésen mi is sokszor hajbakapunk.Általában apa kritizál engem. :?

Mai nap jl telt, volt sok alvás, szeretgetés, forma 1 (szegény MAssa :( ) és kirándulás. :D
Képek a mai kirándulásunkról a Bükk fennsíkon:
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Szép álmokat!

Kép
vizkriszisback

Szép jó reggelt mindenkinek!!!! :)

Kisbuta!
Olvastam valahol, hogy ez élettani dolog, hogy az ember sírós lesz, ha pocakos lesz! Úgyhogy ne csodálkozz! Nagyon jól tetted, hogy szépen sminkeltél!!! Egy kismaminak nagyom bombának kell lennie egy ilyen eseményen, főleg, ha utána elsírja magát!!! (Amúgy én simán elsírom magam, ha olyan a film...) :)
Drukkokat köszönöm! :)

Till!
Nagyon köszönöm! :)

Puszedli!
Hihi, ez jóóó! :D :lol:

Szezsó!
És neked lett igazad. A kövi teszt szerintem nega lett. Azért összebújtunk… Nem értem. Most vagy volt már tüszőrepi, vagy nem érnek semmit a tesztek, vagy sokat ittam a teszt elött… (vizet, nem pedig valami mást, mint ahogyan azt Egyesek gondolják) :lol: :lol: :lol:

Skrisz!
Miért kellett módosítani a dátumot? Kimaradtam?

Baba!
Továbbra is drukkhegyek!!!! És nem sokára teszt!!! Nagyon szorítok! :!: :!:

Mabe!
Ez brutális! :D :!:

Rana!
Neked is nagyon csini pocakod van! Ne aggódj, a tied is lesz akkora, mint Mabéjé…Sőt! :) :!:

Vizkriszi!
Nagyon csini vagy! Szép lehetett a kirándulás! :)

Nyulaszom!
Engem is értesíts ám, ha lesz valami…
Nézd meg a tesztecském… Este azért nem jöttem, mert lehangolt ez a negatizmus. És pezsgőztem is… és betoppant apa :D aranyos volt. Azt mondta, hogy a tegnapi pozi teszt után nem várat holnapig :lol: :D :D Erre meg nega lett :(
Nézzétek…
Kép
dezsina

Dezsina, állandóan tologatom az időt, mert már úgy szeretném, ha jönne a kiscsaj. Az UH gép állandóan mást számol. Teszt miatt ne keseregj. A lényeg, hogy boldogok vagytok, és jó volt a keksz. :wink: Azért csak tesztelgess tovább!

Árnika, már csak kettőt kell aludni!

Babim, jól megszúrták a feneked? :wink: Fagyasztott borsó még nem játszik? Babaragi Kisvukoknak!

Nyulasz, gyere, mert megszidlak!

skrisz72

Skrisz,itten vagyok :D csak ilyenkor apa itthon van,és nem kapcsolom be rögtön a gépet...a te délutáni bejelentkezésedhez képest még friss vagyok :wink:

Dezsinám,apa jókor jött :D Most nem értem ezeket a teszteket...a múltkor egy tök pozit raktál fel...az hányadik napon volt? :roll: vagy a 11.-es az?Nagyon rosszul fotóztad :? ...öööö,most melyik rajta a tesztcsík,és melyik a kontroll??? :shock: szinte semmi nem látszik :?
egyébként nem akkor kell együtt lenni,amikor pozi,hanem amikor újra nega :!: ...ugye csajok,jól tudom :?: :?: :?:

Vkrisz,nagyon helyesek vagytok :wink: jól áll a sötét haj!

Baba,és milyen teszted van otthon?Van 10-es???Talán a nyolcadik napig én is kibírnám :D drukk a vuk családnak!!!...aztán nem ám itt sírni,amikor ölelgeted a nagy fehér porcelánistent :lol:
Vendég

Dezsinám,szerintem Skrisz beparázott a szüléstől,és amikor már csak 2 napja van hátra,gyorsan új vonalzót csinál :lol: ...pedig benn nem marad a kiscsaj :D :D :D
Vendég

Anna, Anikó
(nem tudom, van-e :oops: )

Kép
Vendég

Nyulasz, :mrgreen: most még nem parázok, csak ha fájni fog! :wink:

skrisz72

Nyulaszom!
a sötét a kontroll csík... A bánat tudja. Nem fotóztam,hanem beszkenneltem. De végül is mindegy. Skrisznek igaza van!

Skrisz!
Annyira izgi! Szóval akkor 29-én :roll: :D Én nagyon drukkolok!!!!
dezsina

Dezsina, de legkésőbb a hétvégén! Megbeszélem a kiscsajjal. :wink:

skrisz72

Skrisz:vizes borogatást szoktam esténként.

Nincs 10-es tesztem, csak 25-ös decemberben lejárt tesztek :lol: :lol:

Nyulasz, megígérem nem sírok a hányás miatt, ha a baba/babák velem marad/nak.HA...

babaimádó
Kép
babaimado

Gyors beköszönés. :D

Tornyosuló viharfelhőkről csak annyit, hogy megbeszéltük Apával, hogy a 30. hétre kifestetünk, rendbehozzuk a fürdőszobát és egy légkondit is ígért, meg sok apró-cseprő dolgot. Egy hét eltelt, és SEMMIT nem csináltunk, illetve csinált, mert nem engedi, hogy én bármihez is hozzáfogjak. Ez az "ej ráérünk arra még" stílus egyre jobban idegesít, ahogy telnek a napok-hetek, mert tudom, milyen gyorsan elszalad az idő, aztán meg itt fog(unk) kapkodni.... :? Emellett jól fel is idegesített tegnap, mert vagy tahóport evett vagy megint periódusa volt (állítólag a férfiaknak is van), nem tudom miért, de nagyon bunkón viselkedett. Ráadásul két napja nem éreztem a picik mozgását, emiatt tegnap lefekvéskor bőgtem is (illetve emiatt is meg azért is, mert Apa ilyen szemét), és akkor előszedtük a szívhanghallgatót és meghallgattuk a kis szívüket (akkor is idegesít, hogy miért nem mocorogtak két napig). Bár még mindig nem tudom mi lesz a lakással, de ma kisütött a nap, kibékültünk Apával, és hajnalban jól hasba is rugdostak a picik, úgyhogy mostmár sokkal jobb... Mindjárt bemegyünk a városba, sétálunk egyet, mert gyönyörű idő van.... :oops: :D

Vkrisz, szép kirándulás lehetett! :D

Baba, már nem sokat kell várni arra a pozi tesztre! :wink: És nem HA veled maradnak, mert veled maradnak! :wink: :wink: :wink:

Krisz te meg jó lenne már, ha lassan szülnél ám... :roll: :lol: :lol:

Dezsikém, mutasd meg te is, hogy bizony befigyelhet az a spontán bébike! ++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, örülök, hogy rendeződtek a dolgok. A pasik meg ilyenek.

babaimádó
Kép
babaimado

Rana, nyugi! A pasik egyformák. Nálunk is egy örökkévalóság volt, mire minden elkészült. Nekik minden ráér. Én tojtam a véleményére, és egyedül összeraktam a kisbútorokat, és el is helyeztem a szobácskában. Este persze kaptam érte, hogy nagy hassal tologgattam a komódot, de ha rá várok, megüt a guta. A babákok meg reagálnak az időjárás változásra. Az én kicsikém, is alig mozdult meg az utóbbi három napban. Ma viszont délelőtt bepótolta.

skrisz72

Na hol van Mindenki????? :shock:

No, akkor: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Szép jó reggelt!

Köszi a gratulákat a párom nevében is. :D Reméljük bejön neki ez a meló.

Tegnap du. 5-kor elment. Utána takarítgattam, aztán megnéztem 5! rész Grace klinikát egyhuzamban, amit direkt nekem töltött le, hogy ne unatkozzak. Ez volt a 4. évad vége, ezt a tv már nem is adta.Most jön az 5.Szerintetek kóros vagyok? :? :D
Közben néha felállaltam:szobabicajoztam, meg megmozgattam a tagjaimat.Fél 12-kor feküdtem le, de előtte beillatosítottam apa itt maradt kencéivel a kispárnám. :? Kicsit elkapott a szentimentalizmus...apa hiánya nagyon érezhető volt, olyan intenzívek lettek az érzéseim minta kapcsolatunk első hónapjában amikor még azért sírtunk, hogy együtt legyünk. Nem gondoltam volna, hogy így rám tör estére a hiánya, kicsit pityeregtem, de aztán összeszedtem magam és elaludtam. 8) Éjjel felébredtem és amikor odanéztem először a helyére, nem is tudtam mi van...hogyhogy nincs ott?...hisz mindig én kelek korábban :shock: ...de aztán leesett.
Na mindegy, kibírjuk...de tényleg nem voltunk külön még egymástól csak egyszer tán 2 napot, meg akkor aludtam néha egyedül amikor pár hónapig egy kúton dolgozott és éjszakás volt. De szerintem mindenképp jót fog tenni ez a kis távolság, olyan intenzívek lesznek az érzéseink mint még soha...nem veszünk mindent magától érthetődőnek...

Rana
Hát front van a párkapcsolatokban is. :? De örülök, hogy újra süt a nap. :D
A szívhallagtót pedig tessék használni!Azért van.Én is szoktam ha egy ideig nem mocorognak, megnyugtat, na meg lehet, hogy miatta meg is mozdul a babó...engem pl tegnap 2 mp után megrúgott, hogy hagyjam már abba! :lol:

Skrisz
Paramami lesz a végére?ÁÁÁ...nem. :D

Baba
Babatapik mennek!!!+++

DEzsina
Sztem sem gond ha már nega.A pozitív teszt után 24-48 órával van pé.Azt meg szépen elkaptátok. :D

Mindenkinek szép napot! :D

Kép
vizkriszisback

Csajok nalunk internetmentes a hetvege de holnap mar jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vkrisz
Te voltal az uccso es lattam a Grey's klinikat nezed....hat ha tudni karod engem is megbabonazott es szinte majdnem mindegyik reszek sirni tudtam volna valamin :oops: ngyon szeretem es en mar az 5.evadot is befejeztem :wink: nem jarsz vele roszul ngyon jo sorozat :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Barnázok :cry: :cry: :cry: :cry: pánik..

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Még szabadlábon :D

Nst-n rendben volt minden,egy durvább fájásom volt csak,akkor hetven valamennyire ment fel,éreztem is,de rendben vagyunk.

Balázs nem tudja elképzelni,mi van ilyenkor a hasamon,és végig lökdöste a tappancsot,már akkor is,amikor Noémit néztük csak.Szerdán reggel megyek újra,lesz vv,nst meg uhu is,ha minden okés,akkor aug 13-ára be vagyok írva csaszira.Ha a méhlepény már nem táplálja rendesen valamelyiket,akkor hamarabb...én úgy érzem,nem húzzuk addig,de majd kiderül.Olyan jó lenne,ha magától indulna meg,még akkor is ha éjszaka kell befutnunk,de akkor tudnám,hogy már ők is jönnének...

Baba,jajj,kitartás!Barnázás simán előfordul terhesség alatt!!!Próbálj megnyugodni!Tudom könnyű mondani...de tudod,még vérzés is sokszor előfordulhat...tudom ijesztő nagyon,de drukkolok,és minden rendben lesz!

Dezsinám,szerintem pont jókor voltatok együtt :wink:
Vendég

Baba, nyugi azt tudom mondani mint Nyulasz elő szokott fordulni.+++++++++++++++++++++++

Nyulasz, olvastam valamelyik topikon hogy ha a héten jönnének a babáid dr Kia vesz át. Nekem ő a dokim és csak jót tudok mondani!!

Skrisz pénteken megyek be a kórházban, ha akkor bent leszel meglátogatlak, ha nem bánod?

Kép
kata05

Sziasztok! Hétvégére elutaztunk, de látom, jó sokat írtatok!

Baba, ne idegeskedj, bár én is azt tenném, de tényleg elő szokott fordulni, lehet akár a beágyazódás vége is, nem? drukk++++++++++

Nyulasz, nálunk is nehezen haladt anno a babaszoba, tiszta ideg voltam miatta én is. Beni február elején született és én karácsonyra már szerettem volna mindent rendben látni, persze ez nem ment olyan könnyen, mi is vitáztunk rajta sokat, végül két ünnep között került sor a festésre :)

Dezsina,csináltál még lh-t? szerintem is a 11. napi lehetett a pozitív, nem? írtad is, hogy mennyire érzed a petefészkedet! szóval nyugi, megvolt az apeteérés

Vkrisz, gratula a párod melójához, és kitartás a 10 naphoz!

Bridget én is megkönnyeztem azt a kis írást,nagyon kedves! Mi sorozatban 24 rajongók vagyunk, megnéztük mind a 6 évadot! Ha jól tudom, több nincs :roll:

Köszönöm szépen a kedves szavakat :lol: Na, velünk az van, hogy képzeljétek, mégiscsak volt inszem :roll: Mikor pénteken telefonált B. prof, kérte, hogy szombat reggel menjünk be megbeszélni a hogyantovábbot. Csinált még egy uh-t és kiderült, hogy aznapra a négy érőben lévő tüszőből már csak kettő nőtt tovább nagyra, szóval simán lehetett inszemet csinálni :shock: Ennyi huzavonát :lol: Szóval ott maradtunk, párom ment a leadóba :) de mivel pénteken úgy tudtuk, hogy nem lesz inszem, ezért persze együtt voltunk, szóval izgulhattunk, hogym ilyen lesz az anyag, összesen kilenc óra telt el az együttlét óta :shock: Végülis 10 millió lett (korábban 75 millió és 45 millió volt az inszemekkor), de azt mondták, hogy 80 százaléka jól mozgó, szóval meg lehet csiálni az inszemet. Volt izgalom, de megcsinálták, csak utána onnan indultunk vidékre, mert jelenésünk volt. Szóval csak megvolt, most már csak azon izgulok, hogy az inszem után még megnéztük uh-n és még nem repedtek meg a tüszők,c sak estefelé éreztem, hgoy feszül ahasam. Szerintetek az ilyen inszem előtt kezelt spermák is életképesek sokáig? csak hogy valamin azért még agyaljak :roll: :oops:
bébike4

Képzeljétek, úgy elrontattom a gyomrom tegnap, spagettit ettünk este, de annyira telezabáltam magam, hogy azóta is szörnyen fáj a gyomrom :roll: :oops:

Még azt szeretném kérdezni, hogy mostanában kell mennem IR kontrollra. Nekem eddig csak kétpontos vizsgálat volt, most gondolkodom, hogy ötpontos vv-t kellene csináltatni (a Mensmentisbe járok), nektek milyen vv volt? Mostanában nagyon elhanyagoltam a diétát, lelkiismertfurim is van miatta :oops:
bébike4

Babaimádó
Reméljük a beágyitól van a pecsételés.+++

Bébike
Tök jó, hogy meglett az inszem.Küldöm a megtermékenyítést segítő energiákat.+++

Bridget
Imádom Shephard-öt. :D

Kép
vizkriszisback

Ja, van már mérlegünk. 69 kilót mutat...majd összehasonlítom a védőnőével...mert az ottani állítólag 1,5-2 kilóval többet mutat.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Baba!
még nehogy elkeseredj!!!! :) Most kapaszkodnak csak igazán a rókagyerekek!!! Muszáj, hogy ez jót jelentsen....
Nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!!!!

Nyulaszom!
szabadlábon? :D Azért Skriszt ne próbáld beelőzni :)

Bébike!
jaj de kalandosra sikeredett ez az inszem. gondolom, kicsit kivagy tőle! Remélem, pont ez lesz a sikertörténet, mert annyira nem akart összejönni :D Nagyon drukkolok!!!!
Gyomorrontásra jobbulást kívánok!!!!

Kata!
most látom, hogy Te itt szép csendben mindjárt a finisbe érsz :D :!: :!:

Bridget!
várunk nagyon!!!

Skrisz!
csak szólok, hogy 27-e van... Lehet még bejelentkezni :D

Rana!
remélem befigyel a spontán... ennyi teszt után :D

Vizkriszi!
:) szerintem még mindig ideális a 69kg.
dezsina

Sziasztok!

Babim: vérzésnek tuti korai, úgyhogy ez beágyazódás ám!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="nyulasz"]e írta:nyulaszgyébként nem akkor kell együtt lenni,amikor pozi,hanem amikor újra nega :!: ...ugye csajok,jól tudom :?: :?: :?:

Szerintem nem,
Hanem akkor amikor pozitív. Azt jelzi, hogy megvolt a tüszőrepi.
Apácskák spermái 2 napig elvannak odabent. Így, ha LH+ tesztkor vannak együtt szerintem nagyobb az esélye a spontán babásodásnak, mint előtte vagy utána.
DE... mivel a kiskatonák 2 napig elvannak odabent így előtte és utána is jó!
Szóval. Félidőkor mindig!!! :D :D
Hajrá spontán!!!

Éljen a keksz!!! :lol: :D :D

hajnoca
Dunakeszi

[quote="vizkriszisback"]
írta:
vizkriszisbackTegnap du. 5-kor elment. Utána takarítgattam, aztán megnéztem 5! rész Grace klinikát egyhuzamban, amit direkt nekem töltött le, hogy ne unatkozzak. Ez volt a 4. évad vége, ezt a tv már nem is adta.Most jön az 5.Szerintetek kóros vagyok? :? :D

Vkrisz,
ez csak kezdeti állapot.
Mi a párommal egy lazulós napon volt, hogy a Stargate sorozatot nyomattuk egész nap. De van, hogy a V6on megy a Voyager és azt nézzük.
Akár Skriszt is megkérdezheted, hogy hetekkel, hónapokkal ezelőtt mit kértem tőle, hogy majd egyszer ... Star Trek sorozat. :D
Amúgy SG, John Doe, Criminal Minds, CSI DVD gyűjteményünk van ... és még tuti valamit kifelejtettem. :wink: :lol: :lol:
Ez már kóros. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
:D akkor jókor kexeltünk... már csak a pozi eredmény hiányzik :D
dezsina

A Kaáliba mentem beadatni a szurit és előtte beszéltem a dokimmal. A vérvételig felfüggesztjük az Aspirint és 2 helyett 3 ampulla progit kapok.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsi,
meglesz az is hidd el!! :D

Baba,
amikor a kis picurok helyet csinálnak maguknak a méh falába az is járhat vérezgetéssel illetve kis vérzéssel ami mire kiér barnás, mint tudjuk. :wink: :D
Szerintem ez csak fiszkalódás! :D

Bébike,
pont ez lesz a jó, hogy nem tudtál utána pihenni. Nem feltétlen az a jó mindenkinek.
Ha olvastad anno a sztorimat tudhatod, hogy Bóval igaz spontán lettem babaás, de költözködtem, csipeketdtem, ... stb.
Előtte a lombikjaimnál végig feküdtem, pihentem.
Nyulaszka is úgy lett Bazsis és Noncsis, hogy nem is pihent utána.
Szóval van egy két ilyen olyan példa erre is, arra is.
Kinek mi jön be azt majd a teste eldönt.
DE ... ennek így kellett lennie. Nem tervezve, csak váratlanul! :lol: :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok, vagyok! 2in1

Dezsina, én már sms-t akarok küldeni! :lol:

Nyulasz, ügyes kislány vagy!

Kata, szijja! Jó lenne már pénteken bent lenni. :wink: Miért ellenőrizgetik a magzatvizedet?? :roll: Gond van vele?

Bébike, szuper! Drukkolok neked nagyon!

Árnika, Baba, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Köszönöm a bíztatást!Erőt adtok nekem.

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, mert több van belőle picivel és most ellenőrzik, de nálunk ez genetika, huginak is több volt. Pénteken már tuti bent leszel és most te fogsz a kórházi ágyon feküdni! :wink:

Dezsi, ja már lassan finis, olvasgatlak ám titeket így tudom kivel mi van. A héttől nem dolgozom így több időm lesz írni is.

Baba, egyébként az Aspirin ha jól tudom vérzékenységet is okozhat, lehet egy kis ér megpattant valahol az okozta csak a riadalmat, míg vukok jól érzik magukat bent!

Hajnóca, ha pozítív az lh, az csak a csúcsot jelzi onnan 24-36 óra a repedés! De mivel a katonák akár 48 órát is életképesek, így nagy esély van babára!

Bébike, drukk a babákhoz! Nekem az inszem 12-kor volt és délután feszült a hasam nagyon. Így ki tudja mikor repedt a tüsző.

Kép
kata05

Sziasztok!

Csak gyorsan néhány dolog:

Baba, ne izgulj, nekem is volt barnázás még a 2. hónapban is. Mi is megijedtünk persze, de pár nap alatt elmúlt, és semmi baj nem volt. Egyébként szerintem is korai lenne még a vérzéshez, sokkal inkább a beágyazódás miatt lehet.

Bébike, tényleg kalandos lett ez az inszem, de meglátod, éppen ezért fog sikerülni. Egy kollégáméknál is valami hasonló volt a helyzet, és annyira nem is vették komolyan, hogy aztán sikerült.

Dezsi, nagyon ígéretes a teszted. Szerintem is éppen időben voltatok!

Nyulasz, akkor hajrá fájások. Tényleg jobb lenne, ha ők is akarnának jönni.

Krisz, kitartás. Annyi front jön megy mostanában, hogy beindul az hamarosan.

Többieknek is drukkolok!

Kép
petne

Sziasztok!

Babim!
Kitartás! Tuti beágyazódnak a bébik, most harapják bele magukat a mnyh-ba. Megy a drukk!!!

Bébike!
neked is mennek a drukkok! Tuti jó időben volt az az inszem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

[quote="kata05"]
írta:
kata05
Hajnóca, ha pozítív az lh, az csak a csúcsot jelzi onnan 24-36 óra a repedés! De mivel a katonák akár 48 órát is életképesek, így nagy esély van babára!

Okés. Én soha nem lhztam. Volt ugyan páfránycsinálósom, de aztán inkább a testem jeleiben bíztam és azt figyeltem meg.
Nekem akkor van félidőm mikor 'tojásfehérjéset 'pisilek"". :lol: :lol: :lol:
Nálam ez a tuti. :D

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?