Új privát üzeneted érkezett!

Bébike,
neeeem. Csak most olyan keveset irogatunk és olyan kevesen szólunk hozzá a másikhoz, hogy van időm körbenézni ki, mi t, hogyan és mivan a vonalzón! :wink: :lol:

Dokker szabijáról tudsz valamit?
Mikor megy K. doki szabira?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Pont most vettem ki a kedvedért a felesleges sorokat a vonalzómtól.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsina: teszt?

Estike: a születéstörténet viszonylag ráér, de egy képet nem kaphatnánk???????

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="robcsi03"]S írta:robcsi03ziasztok!

Most olvastam ezt az a 2005. őszi babáknál.

[quote="raniko"]S írta:ranikoziasztok!

Még soha nem írtam ide és nagyon sajnálom, hogy én leszek a tagikus hír hozója.
Remélem Kriszti érzéseit nem sértem meg, ha megírom a mai sms-t.
Tudom, hogy ti is, és más topikba is nagyon drukkoltok Rolikáért.
Sajnos a mai sms nem hozott jó híreket.
A vizsgálat eredmény a lehető legrosszabb lett. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nincs Rolikának agyműködése és így sajnos remény se arra, hogy ujra köztünk legyen. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudok én se többet.
Még én se mertem zavarni a Krisztit, de szerintem és ha kérhetem most senki ne zavarja őket.
Nem tudok mást mondani ez egy felfoghatatlan, és hatalmas tradédia és én is itt üzennék inkább a Krisztinek.

Drága Barátnőm!

Nem is tudom szavakba önteni mennyire sajnálom és hányan vagyuk akik vissza forgatnák az idő kerekét ha tehetnénk.
Veled vagyunk és sokat gondolunk rád, rátok!!!
Ha valamibe tudunk segíteni tudod mindíg elérsz!!!
A legnagyobb fájdalommal: Anikó

Tegnap olvastam, hogy mi történt és nagyon megrázott.
Rettenetesen sajnálom és őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry:

Erre nincsenek szavak.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Babim,
köszönöm.
Annyira nem volt 'zavaró". Ha neked úgy jobban tetszik csináld vissza nyugodtan.
Igazából eleinte a Kisvukkos dolgot nem értettem miért nam a vonalzóban van, de ... végül leesett.:lol:

Jó jel lehet, ha szurkálsz. :D

hajnoca
Dunakeszi

Puszi,róla tettem be az idézetet tegnap. :( :( :(

És akkor Estike Petije,és legkedvesebb elfoglaltsága:

Kép

Kép
Vendég

Estike,nagyon édes kicsi Peti :D :D :D
Vendég

Nyulasz: tudom. :D

Estike: tündér!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Estike!
elolvadok.... :P
és én igenis kiváncsi vagyok a történetre :!: :D és mielőbb :!: :!: és másik vonalzót is szeretnék :D Petiset :D :D :D

Skrisz!
annyira izgi!!!!! dobhatok egy URISTEN-t :?: :lol: :D :?:

Nyulasz!
Puszedli!
teszt meló után este körül... :)

Nyulaszom!
már melózok és igen sok a tennivaló!!! :) ezt is élvezem....

Kislányok!
ki ez a kisfiú akiről ítatok, hogy beteg?
dezsina

Jaj, de édes a kicsi!!Estike, csudapofi :D

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, raknál egy táblát? (Csak hogy lássam, az egyikben Te, a másikban én vagyok felül :lol: )

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsinám,én nem ismerem a kisfiút,a Kaálison az egyik lány hozta a rossz hírt róla,és kért meg minket is,hogy drukkoljunk neki.Aztán az ikresbe is feltették,gondoltam bemásolom ide.Szegénykém :(

Kiváncsian várom a teszteket! :wink:

Szezsó,Mabe hova tűnt?
Vkrisz?
Vendég

Estike, nagyon tündéri a kisfiad :D

Hajnóca, én úgy tudom, hogy valamikor augusztusban több hétre is szabira megy, szóval igyekezz, ha még előtt el akarsz menni :D Mostanában nagyon sok a laptetűd :lol:

Képzeljétek, hívtak dlután kétszer is a Kaáliból és a férjemet is egyszer, de persze naná, hogy nem értek el, együtt voltunk vásárolni és egyikünk se hallotta a csörgést :( . Egyből visszahívtam őket, ahogyláttam, de már csak a biztonsági őr vette fel a telefont. Mi lehet vajon? holnap reggel félkilencre mennénk :shock: remélem nem marad el vagy ilyesmi :roll:
bébike4

Estike, de szép babád van!!!!

Dezsina, én meg egy sorozatból idézek jó?: ÓÓÓÓ TE JÓ ÉÉÉG!

Babim, kívánságod parancs!

Kép

Kép

skrisz72

Bébike,hívd fel a dokidat!
Vendég

Ja,most jut eszembe,nincs a dr-nő :roll: szoktál a kaális párok fórumán is írni?... küldj Harcimókusnak egy privit,de írhatod a fórumra is,hátha dolgozott,és tudja,hogy mi van...de hogyhogy 5-kor már nincs ott senki? :roll:
Vendég

Bébike: azt hiszem, már csak 4ig vannak a Kaáliban. :(

Kép

Kép

*puszedli*

tattttááámmmm :!: :!: :!: :!: :!:
ide nézzetek!!!! a múlthavihoz képest milyen LH csíkom van :P :P :P
vélemények????
Kép

jaj de izgi!!! teljesen fel vagyok dobva!!!!
dezsina

Esti Anyu :D
gyönyörű ez a Kisherceg!!! :D :D :D Mennyi haja van!!! :D
(Nincs melege ennyire felöltöztetve? :roll: - Vackorom ugyanígy júliusban született, ugyanilyen melegben...egy szál pelusban és egy trikó-bodyban feszített, nomeg egy kis zokni :P )

Bébike,
mi lesz Nektek holnap? Biztos nem marad el...max lehet, hogy későbbre akartak hívni :roll:
Drukkkkk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
itt is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Kisfiú :cry: :cry: :cry: )

Pusz Mindenkinek!!!! :P
(én küzdök a 29 fokkal idebent, egy szál bugyiban egész nap, mert egyedül vok itthon :D - na, erről nem teszek képet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tillidian

Dezsi,
eeeez igen!!!! :D Akcióóóóóóóó!!! :wink: :D

tillidian

elnézést, de felteszem igy is, mert igy még jobban látszik a különbség :D :D :D
Kép

Till!
ugye? akcióóóóó!!!
pihegjél, mert mindjárt jön az enyhülés :D

szóval akkor ugye van még két napom vagy ilyesmi, merthogy még nem egyszínű... ugye egyszínűnek kell lennie, vagy sötétebbnek és akkor kell akciózni ugye?? :roll: :?:
dezsina

Hajrá Dezsina!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Dezsina, nagyon szép az LH-d, hajráááá!!!!

Engem végülis elértek a Kaáliból és beszéltem Bernárd prof.-al, nem lesz holnap inszem :cry: Azt mondta, hogy a négy tüszővel Kovács dr., mint orvosigazgató a mai megbeszélésen nem engedte, hogy megcsináljuk :cry: Kicsit csalódott vagyok, mert már azért beleéltem magam és úgy bíztam abban, hogy a lapar után nagyobb lehet az esély. Szóval ez van, azért akciózunk itthon, hátha :roll:
bébike4

Dezsina: hajrá :arrow: Kép ! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Bébike: :( Sajnálom. No, akkor te is kapsz egy "akciós" képet: Kép :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Bébike,
sajnálom. :cry:
Hajrá spontán!!!!!!!!!!!!!!!!:D

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz, átírnád a dátumot a táblában? :( köszi

Valahogy ez a 3. inszem már április óta nem akar összejönni, mindig van valami. olyan gyorsan mennek csak a hónapok, és mindig várni kell, uuutálom.

Dezsi, holnap lehet, hogy fog még erősödni is, bár már most is látszik, hogy itt aztán lesz peteérés :D

Puszedli: köszönöm, megyek is az ágyikóba :D :wink:
bébike4

Sziasztok

Kicsi Roli :cry: :cry: :cry:

Bébike sajnálom hogy nem lesz inszem, de a helyedben végig kekszelném a hétvégét :wink: :oops: :)
Hasonlóan vagyok, mióta megvolt a laparom, ami után azt mondták egyből inszem, azóta olyan nehézkesen megy, vmi miatt mindig halasztva volt.

Estike nagyon szép hajasbaba Petikéd. :)

Skrisz ez az aug 1. dátum komoly?? :shock:
már napok óta úgy jövök hogy hátha........
Úgy tünik Eszter jobban érzi magát bent, mint Te kint. :wink:

Dezsiiiiiiii Apára fel :)
holnap írok másikra is

Nekem kicsit belassult növekedés, így hétfőn még megnéznek, és kedden inszem. Addig emelt adagot szúrok.

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika: akkor hajrá tüszők, keddre meg nagy drukk!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Itt vgyo am csak minden nap del korul vet ki az agy mire jovok most is mar fel 4 es otthon igy mindenki alszik :( Ez az idovaltozas nem tett jot a masik idozona sokkal jobb volt :?

Dezsi
Hogyhogy hogy van az LH sorozatom :lol: Hat volt 14.cn-en egy nagy pozim aztan meg 15.cn-en halvanyodott es 16.cn-re megint pozi lett 8) hetfon voltam dokinal 15.cn-en aznap mar halvany volt a teszt de latott a doki egy tuszit meg :shock: es szerintem az ert be talan 16.cn-re 8) na ezt most jol megaszontam :lol: szerintem ez holnapra egyszinu lesz 8) de lehet elotte is es utana is siman :wink: Kép

Kisbuta
Uccso munkanap hipp hipp hurra :D koszi a drukkot jo lenne a spontan baba de egyenlore ez nekem egy alom :) Hat bator vgy,hogy bevallaltad meg a balcsit is :shock: amiert ngyon irigy vgyok am mert az en egyik nagy szerelmem a Balaton :roll:

Nyulasz
Ahogy mondod csak gyozzem kivarni :lol: Szulcsinapcsin tesztelek 8) Apacska marha sokat melozik a heten...meg 15.cn-en voltunk egyutt aztan utana mar nem tudtam osszehozni...tegnap is hajnal 3kor ert haza persze en hoz varom hajnal 2-ig aztan bealszom es felebredek mikor hazajon hajnal 3 aztan mire lefexik mar majdnem hajnal 4....aztan reggel kel ugye csorog az ora 10percenkent vgy 4szer is mindimum megin t csak nem tok aludni es amikor elmegy akkor vegre kicsit szunya....igy delben szallok ki az agybol :oops: Maj djovoheten megprobalok megint reggel 9korul kellni akkor meg eltudlak titeket csipni de igy en mar csak vegszo vgyok a nap vegere :( koszi a fotot!te pedig ma vgy a 35.heten 8)

Estike
Varjuk a szulestorteneteeeet! :D eeediiiii a te Petiked en is-en is :P

Skrisz
Hat azert meg igysem ertek ra :shock: lassan igyis ugyis szulsz :lol: jol lecsusztam a tablan :oops: 3.cn-en megyek vervetel(mar ha lesz ilyen :wink: ) es attol fuggoen vgy megy a dolog vgy fogigatlo es akkor az azutani honapban :roll:

Till
Milyen jo is egyszal semmiben szambazni otthon nem 8) :lol:

Baba
En is lattam azokat az irasokat a vonalzidban de en nem mertem megemliteni :oops: :lol: :oops: igy most tuti jo :wink: Babaok meg agyaznak ugyhogy hamarosan cserelheted is le :!: :P

Bebike
Igen 2legyet egy csapasra...akarom mondani 2gyereket egy csapasra :lol: Holnapra egy kalappal :!: most olvasom amit irtal :( meg ilyet...en nem lehetne akkor lombikra menni leszivni oket es ugy :roll: na de akkor ha nem akkor apara fel aztan hatha ti is osszehoztok valamit spontan 8) Kép

Puszi
Micsoda hireket hoztal :( :cry: hat ez leirhatatlan azt hiszem :(

Arnika
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nézőpont... Avagy olvasd el, s mondd, mi jut eszedbe?
A terhes nő hasában két baba beszélget. Az egyik kérdezi a másiktól:
-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után is valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság! Semmiféle élet nem létezik a születés után! Egyébként is, hogyan nézne ki:
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a szájunkkal ezsünk majd.
-Hát ez ostobaság! Lábon menni nem lehet. Szájjal enni? Ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi köldökzsinóron kerezstül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni élettet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de valami biztos lesz! Csak valószínűleg minden egy kicsi más képpen, mint ahogy itt hozzászoktunk.
-Dehát onnan még senki nem tért viszsa! A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben...
-Én pontosan nem tudom, milyen lesz ha megszületünk, de mindenesetre emglátjuk a Mamát, és Ő majd gondoskodik rólunk.
-A Mamát? Te hiszel a Mamában? S szerinted Ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
-Nos de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahoygan énekel, és azt is érezzük, ahoygan simogatja körülöttünka világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi Élet még csak ezután vár ránk...

KépKép
bridget0801
Kulfold

tesztjeim
Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ismertem, de könnyekkel a szememben most felolvastam a férjemnek is :D hüp-hüp.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bébike,a fene vigye el :? no,akkor hozzátok össze otthon,ágyban-párnák közt :wink:

Dezsinám,micsoda változás :D ez ma tuti még csíkosabb lesz,hajrá-hajrá :wink:

Árnika,lassan,de biztosan :wink: drukk!

Baba,mai adag ragacsok mennek!

Bridget,ez még mindig pozi :shock: vagy ez mikori?Apa nagyon sokat dolgozik :? publikus,hogy mivel foglalkozik?De ahogy olvastam a blogodban,azért szórakozni is jártok,meg sétálni,kikapcsolódni,vacsizgatni...jó,hogy nem hanyagol el,ennyire tele van élettel.Nekem van olyan ismerősöm,aki hazaér a munkából,vacsi,leül a tv elé,és vége is a napnak...pedig kell a társaság,barátok,feltöltődés.Lehet ez inkább magyar mentalitás :roll:
Vendég

Bébike. Mesélek valamit. Az én dokim (ő)mindig igyekszik óvatos lenni, ha így döntött, az azért van, mert a többes terhesség (4-as vagy több) veszélyei miatt félt téged.Hidd el. Egy másik fórumon Évi77, ugyanígy járt, mint te.Ő volt a dokija. Nagyon elkeseredett. AZ orvos tiltása ellenére otthon szexeltek és 2-es ikrei lettek. Mákja volt.
Én azt mondom, ne keseredj el, majd legközelebb meglesz az az inszem. Most gondolj arra, hogy de jó, mennyi petesejted tud lenni. Van, akinek 1-et is elég összehozni.Majd a következőnél biztos sikerülni is fog! Ölellek!Fel a fejjel!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Most csüt-ön végre megvolt a méhszájvizsgálat. Párom is bent volt, de azért egy paraván volt a vizsgálóasztal előtt. :oops:

Azt mondta a dokim, hogy olyan zárt, hogy nagyon! :D Azon se ki se be egyenlőre.Engedélyezte a kismamatornát, sőt meglepetésemre neki az uszoda ellen sem volt kifogása...szerinte is nagyon jót tesz a víz, a lebegés, esetleg a lájos úszás a kismamának is meg a lepény keringését is javítja.Mondom neki, hogy tudom, hogy jót tesz, de mindenki óvott a víztől (főleg a védőnő) a lehetséges fertőzések miatt. DE ő azt mondta, hogy fertőzést sajna bárhol összeszedhetek, nem kell ahhoz uszoda....úgyhogy ha mégis összeszednék valahol vmit, majd ad rá vmit és kikezeljük.A terhesség szerinte nem betegség.Már megint azzal jött, hogy hízok...de sztem benne még az a kép él, amikor 3-4-5 éve jártam hozzá és még csak 57 kiló voltam, de mondom, hogy 63-al lettem terhes, azóta meg 5-6 kilót híztam "csak".Mindegy, akkor is mondta, hogy mit egyek és mit ne...bla bla.Na mindegy, inkáb mozgok is mellé...úgyis engedélyezte. A házaséletre azt mondta, hogy óvatosan, ne bökdössük nagyon a méhszájat.Mondom neki, házasélet közben sosem éreztem annyira mint amennyire most, amikor ő megbabrálta. :D Meg hát tényleg nem visszük túlzásba a dolgot mostanában...biztos a meleg, na meg stresz is volt elég.

De apa megkapta az állást a Duna House-nál! :D Sok pozitív élménnyel tért vissza a múltkor Pestről. A vizsga tulképp még egy utolsó felvételi vizsga volt:csoportos bemutatkozó interjúval, pszichológiai tesztekkel, szituációs gyakorlatokkal, problémamegoldó feladatokkal.Párom élvezte. :D Nagy reményeket fűz hozzá, tetszik neki a nagy cég is, a kis csapat is, a munka is...reméljük pénz is lesz benne. (A boltnál sztem csak jobb lehet. :? )Vettünk neki szép új ruhákat a minap:képzeljétek bezárt nálunk a Charles Wögele (vagy hogy írják), lett helyette egy outlet, ami a készlet cuccait és még sok mást hatalmas árengedményekkel kínál:szövetnadrágok 7000 helyett 1000-1500 max 2500-ért.Vettünk is 4-et.Na meg főleg rövidujjú nagy menő divatos ingeket. :D Olyan jól néz ki bennük apa! :lol:
Ja, és akkor apa holnap megy Pestre a tanfolyamra és csak 10 nap múlva, szerdán, jön haza.Én nem megyek vele, szóval facér leszek. :shock:

Kisbuta
Szóval jöhetsz látogatóba! :D Ma meg még annál is hűvösebb van:felhős, esős.

Rana
Lehet, hogy ez-ezek még nem striák...én is néztem, hogy erek-e vagy elaludtam csak a bőröm...de aztán úgy ítéltem, hogy talán halvány stiák...majd kiderül. Babylove krémmel kenem (DM).

Estike
Nagyon cuki Petike. :D

Bébike
Drukk a spontánhoz!!!+++Nagy az esély lapar után. Nekem is volt mindenféle stimu már, mégis spontán lettem babás a végén. :lol:

Bridget
Kivi leszek arra a hcg tesztre is hamarosan! :D
Drukkhegyek a szülinapi teszteléshez!!!+++

Árnika
Küldöm a tüszőnövelőket!!!+++

Skrisz, Kisbuta, Nyulasz
Kitartás ebben a melegben!!! :D

Kép
vizkriszisback

sziasztok!

kicsit izgulok, mert apa nincs itthon, csak vasárnap jön... de lehet, hogy talán már mára is hazaér :? 10%. tehát csak holnap tudok akciózni... Talán még belefér! no de meglátjuk az esti tesztet :D szerintem vasárnap lesz a tuti! Muszáj,hogy az legyen, mert csak akkor lesz kex :P

Bridget!
Nagyon szépek a tesztjeid!!! És, hogy a doki is látott bizonyítékot, ez nagyon bíztató! Nekem majd leszakad a bal oldali petefészkem! Most úgy érzem magam, mint lánykoromban :D Szerintem most oly annyira érzem, hogy a váladékot is meg fogom érzeni! Jól beleélem magam... :twisted: sebaj :wink:

Skrisz!
:)
mai bejelentkezés? Kinek fogsz sms-t írni?

Bébike!
nagyon sajnálom :( Tudom, hogy eszetlenség, de én biztos akcióznék, még akkor is ha megtiltanák, hiszen ha (az én esetemben) 7 év óta nem lett gyerekem, akkor azt gondolnám, hogy most biztos nem lennének négyesikreim (de hátha egy ketteske :) ) Persze azt kell csinálni, amit a doki mond :!: (vagy netom :P :roll: )

Puszedli!
már elnézését :D én is szeretnék olyan akciós képet, amit Bébikének küldtél! az a tuti :D :lol:

Árnika!
okés :) kicsit fellendítjük a Csibe topicját :D Közben pedig bebabásodunk :lol: :lol: :lol:

Vizkriszi!
Gratula apának! Remélem minden jól megy!!!! Örülök, hogy Veletek minden rendben :!: Hihetetlenül megy az idő! Már túl vagy a félidőn!!! És annyira bennem, van amikor rácsodálkoztunk és együtt örültünk Veled, amikor spontán a csodával határos módon sikerült :P :!: Micsoda csodababa :!: :!: :!:
Kicsit kimaradtam az elmúlt hetekben... Tudjátok már a baba nemét?

Baba!
drukkok a kis róka családnak!!! Remélem mindenki kapaszkodik!

Nyulaszom!
kis hüsi jól esik most ugye? :roll: :) :?:

Kisbuta!
Te is hüsizel ugye?
dezsina

Vkrisz,na,ez tök jó,lehet úszni,tornázni... :D örülök,hogy apának van új helye,reméljük bejön neki :wink:

Dezsinám,szerintem a vasárnap,de még a hétfő is jó lesz,de majd ma kiderül milyet pisilsz :D Jó a hüsi :D
Vendég

Beadattam az ügyeleten a szurit. Persze mindenféle papírokat kértek.
Hazafelé útba esett a Spar. Beugrottunk (mármint én csak öregesen sétáltam :lol: .) Annyira fájt a derekam a sorban álláskor is, majd leszakadt. Remélem, ez jó jel.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból! Nagyon jó volt, a Balcsiba még a meleg is elviselhető. Most még jön a nagymosás, meg a főzés, takarítás, de hétfőtől megint gyakrabban jövök!
Pusz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Ja és a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Hahó! Tök jó, ez az idő! Imádom!

Bébike, hát ez szívás! Úgy sajnálom. Ha gondolod, próbálkozzatok apával. Aztán ha szerencséd van, és kettőnél több petesejted megtermékenyül, akkor még mindig átgondolhatjátok, hogy vállaljátok a redukciót.

Árnika, akkor keddre nagy drukk!

Babim, minden jó jel! Már görcsöltél, már szúrkáltál, most a derekad. Hajrá kisvukok!!!

Szia Bumi! Jól telt a nyaralás?

Vkrisz, gratula apának!

skrisz72

Sziasztok!

Lehült az idő nagyon,....

Dezsina: kapsz akkor másikat, .... ez jobban tetszik? Kép :lol: :lol: :lol:

Vkrisz: gratu Apának!

Skrisz: sziasztok!

Baba: naná, hogy jó jel!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt :D

Dezsi :P
bőven jó lesz a holnap este!!!!! :lol: Sőt: még a hétfő és kedd is!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget :P
a Te tesztjeid is szuperül néznek ki!!!! :wink: +++++++++++++++
A történet fantasztikus, én most olvastam először...:)

Bébike,
semmi szomorkodás!!!!!! :D Így van, ahogy baba mondja: a tüszik a pocidban, hajrá otthoni akció!!! :wink:
Puszedli képei isteniek! :lol: :lol:

Vkrisz,
ügyes Apa!!!! :D

Árnika,
mennek a drukkkkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
itt is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, télleg elmék már piacra, egy órája próbálom rávenni magam :lol:

tillidian

Nyulaszom!
megnyugtatóak a szavaid! :) este bénézek...

Baba!
szerintem nagyon jó jel a derékfájás!!! Rókucik kapaszkodnak és helyezkednek :D És nagyon drukkolok, hogy rókakoma mielőbb meglátogasson :lol:

Puszedli!
ez brutta :lol: :lol: :lol: talán ha italozom :) :D :lol: :lol:

Bumi!
üdv újra! :)

Till!
köszi :) kell a bíztatás
dezsina

Dezsi,
no akkor én is biztatlak, nagyon igéretes a teszt! Vidám pajzánkodást! :lol:

Bébike,
sajnálom az inszemet. Nem akarlak rosszalkodásra biztatni, de én biztos akcióznék...

Baba,
mennek a róka-ragacsok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika,
ti hol is tartotok most? Mikor lesz inszem?

Bridget,
eddig sajnos nem tudtam olvasni a blogod, mert nem volt rá időm a melóhelyemen, de innentől rádkattanok...
És nagyon drukkolok, hogy ez a ciklusod extra hosszú legyen, olyan 9 hónapos!

Vkrisz,
gratula apának és a neked az ügyes méhszáj miatt!

Képzeljétek, tegnap elmentünk a szabadtérire. Szegény Katicánk, nagyon megijedt a tapstól és a dobogástól a végén. Én meg tök hüle lettem így a 9. hónapra: elbőgtem magam a darab végén, pedig én nem szoktam ilyeneket csinálni. Ja, és persze kivételesen teljes sminkben voltam, hogy legyen mit lemosni a könnyekkel (na jó, nem lett katasztrofális az eredmény, de azért nagyon igyekeztem takarni az arcom, mikor felkapcsolták a lámpákat...)

Pusszancs!

Kép
kisbuta

Kisbuta :D , édes a történet!
Mindenkinek:puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsi :D
szívvel-lélekkel drukkolunk!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++

Bridget :D
nem állhattam meg és (a Neved alatt) feltettem ezt a történetet a gyerebabára :P

tillidian

Kisbuta: :D

Dezsina: mai "adagod": Kép :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nyulaszka: vagyok :-) csak kicsit szétesve :roll: mintha azt olvastam volna vhol, hogy Mabe viszont el van utazva :-D
Téged nem most hétvégén néz meg újra a dokid? :roll: vagy csak vmit félreolvastam :roll:

Dezsi: üdv a fedélzeten :-D és rögtön egy ilyen szép LH teszttel indítani... 8) Én már ezt is pozitívnak tekinteném, főleg, ha a következő teszted halványabb lesz. Ja, és a koktélos könyvedben lassan lapozz az alkoholmentesekhez :wink:

Babim: csupa ismerős tünetet sorakoztatsz itt fel 8) nekem is ilyen volt a tavaly decemberem :wink:

Bébike: megértem a csalódottságod én is, de én nem lennék olyan bátor, mint anno Évi77 :roll:

Bridget: neked aztán tényleg érdemes LH tesztezni :lol: én kb 100 LH tesztből produkáltam anno ennyi pozitívat, mint Te egyetlen ciklusban :-) drukkok mennek a pozitív HCG-hez is persze! :wink:

Kisbuta: Tapolcán nincs szülészet, úgyhogy ott biztos nem szülsz :wink:

Estike: csuda édes Peti!!! :-D

Puszi: lassan Ti is indultok a Balcsira, várod már gondolom :-D

Skrisz: látom módosultál 07.29-re :-)

Till: nem akarsz a szülinapomom szülni? Az csak 1 nap plusz 8)

Vkrisz: örülök, hogy minden oké Veletek...Apának gratula az álláshoz! :-)

Bumi: üdv itthon! :-)

Rana: látszik, hogy itthon van Apácska, nagyon el vagy tűnve :wink:

Árnika: drukkhegyek!!

Mégis lett klímánk a héten :-D tök jó :-) Ma el kellett mennünk sürgősen pelenkázó komódot intézni a gyerekszobába, mert ahol június végén kiválasztottuk, onnan nem jött meg, mert nem rendelték meg!!!! :evil: szemetek...Ma este családi bográcsozás lesz :-)

Szép hétvégét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?