Szopi
Csajok! Erre ne parázzatok már rá
Kit érdekel, ogy ki mit mond???? Az századlagos. Neked és főleg a gyerekednek mi jó. A többi meg...
Sejthetitek én miket hallgattam, hogy Iván 2,5 éves koráig szopizott...De nekem és neki is jó volt. Akkor meg? Se beteg nem lesz tőle, sem anyámasszony katonája. Ugyan már nem tud szopizni (elfelejtette a technikát
), de sokat cirógatja és puszilgatja a cickókat
Zsó
NO PARA a kaja miatt! Iván sztem 2 hét alatt eszik meg fél liternyi tejterméket. Nemszereti, azt kész...Tápit se eszik, gyümit sem. Inni? Hahaha, ha marha meleg van, akkor kb. fél litert!!!! És nem szárad ki, nem beteges, nem törnek a csontjai, tele van energiával! Szal nyugi
Vannak ilyen kölkök. Próbáld elfogadni, hogy neki ezek az igényei, aztán jóvan. Szopira, hogy kell-nem kell nem tok mit mondani
Jön belőle rendesen a tej? Lehet, hogy a fogak is bezavarnak...
Azért ez a keresztelős sztori elég meredek. Nem is tudom hogy jut vkinek ilyen eszébe
Brigi
Most is csak azt mondhatom, annyira édes Beni! Mázlid van, hogy elcsípted Vidát! Irigy...
Nagyon rossz lehet, hogy Peti nincs otthon
Csajok! A rucik kórházasak Ugye Brigi? Vagy vittél sajátot? Valaki nem ismeri fel?
Timi
Tegnap hulla voltam
Ivánnal mentem aludni, de most tudatosan
Hát nemtom, hogy bejönne-e szüléshez, mert oké, Pesten lesz, de...Mind1
Ancsa
Dehogy!!!! Miért haragudnék? Van mél, amire nem válaszoltál?
Én is elfelejtettem, semmi gond
AZért nem tették korábbra, mert tesóm júni 30-án diplomázott. Egy szeptembernek elejének mondjuk jobban örültem volna. Mind1...
Fotóalbumot és képkeretet csináltam. Az alapot persze készen vettem, de én dísztítettem. Teszek róla képet délután vagy este...
Tegnap....
Újabb téves riasztás
Egész nap kemény volt a pocim, fájdogált, éreztem, hogy a buksija is feszíti a csontot és kibéreltem a retyót is
Délután hiába voltam hulla, nem tudtam elaludni, mert fájdogált. Majd 3/4 5-től figyeltem. Jöttek 7 percenként. Nem erősen, de jöttek rendszeresen, kb. 15 mp-ig tartottak. Nem akartam megint "felizgatni" magam és a családot, mondom várok. Vártam 3/4 órát, hívtam Ritát. Benyaltam egy kis homeót, lássuk elmúlik-e...Nem múlt, 15 perc múlva újra Rita. Mák volt, pont dolgozni ment
Hát akkor menjünk. Ha mást nem meglátjuk van-e változás a múlt szerdához képest. Talán 1/2 7 felé érhettünk be. Az autóban kitartóan jöttek a fájások, bár még mindig nem voltak túl erősek. Beértünk. Elmúlt
CTG-n egy kósza dombocska jelezte csak, hogy vmi...Rita megvizsgált és hiába a sok jósló meg minden...Helyzet változatlan
Úgyhogy újra haza...Sebaj, most tesómmal mentünk, nem kellett anyut elcibálni a mhelyről...
Hazaértünk, fájások vissza. MÉg elalvás előt is voltak, bár rendszerelenebbek lettek addigra. Meg így, hogy hazajöttünk már nem néztem az órát. Jöttek-mentek...
Arra jutottam, hogy talán pszichés alapon volt az egész. Tudtam, hogy holnap van Vida doki utoljára. Én bármire képes vagyok pszichésen
Érettségi előtt már hónapokkal anorexiás lettem, bárhol képes voltam összecsuklani és nem az éhségtől! Pedig egyáltalán nem éreztem, hogy izgulnék
Szóval
Orsi, mi is mindent bevetettünk: Én tologatom a bazinehéz asztalt ágyazáskor, már Ivánnal is kergetőzöm (na azért nem 100zal), Zsoltival is előre "ledolgoztuk" a szülés utáni 6 hetet minden finomkodás nélkül...De Linda még jól érzi magát
Továbbra is Krisztát erősíthetem! AKkor jönnek, mikor ők akarnak
Csajok! Javítsatok ki, ha tévedek! De Kati Danijának kedden volt a névnapja és sztem egyikünknek sem jutott eszébe
Úgyhogy útólag, de még 8 napon belül
Boldog Névnapot Daninak!!!!