Új privát üzeneted érkezett!

Kalkata, aztaaaaaaaaaa,10 év :D

Amina, minden rendben lesz, miért lenne másként?! No para :wink:

Napozás: csajok, ha ésszel csináljuk, miért ne lehetne? D-vitamin...fontos. Persze nem délidőben, nem fényvédő nélkül.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Helló!

Óriási vihar volt éjjel, ilyet én még nem éltem át, nagyon féltem.

Keny: köv. ciklus elején kell mennem uhura.

Babásodóknak drukkhegyek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Keny, Bols++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: amikor az én orvosom is szabin volt, a másik orvos asszisztenséhez mentem (valami megfázás volt mindegy), és ő is ugyanezt mesélte nekem... nem lehet hogy egy háziorvosunk van???
én Újpesten lakom...:)

Katerina: Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lorina

Megjöttem a Kaáliból, és közben nagyon szurkoltam Bolsnak. Kb. egyidőben voltunk ott, csak gondolom Bolsék fent én pedig lent.

Továbbra is 7 van, dokibácsi végre örült és jó kedve volt. Hétfőn lesz, 12-kor. Nem semmi hogy fogom étlen- szomjan addig, de hát mindenki kibírta. Azt mondta csütörtökön vissza.

Ezt a Klion-t Ti este szoktátok?

Utána elég 2 napig feküdni? Mikortól lehet sétálgatni?

Timi gratula a két kislányhoz!

Puszi hajrá kövi ciklus :lol:

Baba, Keny+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat 10 év, ez igen.

Megint megyünk a tesómékhoz, most csak a kicsi lesz ott. A nagyot elvitték a szüleim. Főzünk, kicsit borozunk és csodáljuk a kicsit. Asszem jó kis péntek esténk lesz :lol:

Szép napot Mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lorina, jó páran vannak itt újpestiek :wink: (tegnap a vihar mellett jó kis balhé is volt itt, pedig messze a stadion...tök sok rendőr és még tűzoltókocsi és tűzoltók is...nagy volt a ricsaj)
Vendég

Baba,
mai +++++++++++++++++++++++ :wink: :D

Bols,
Egykének ++++++++++++++++++++ :D

Iris, Keny,
+++++++++++++++++++++

Kliont este inkább, mert szeret kifolyni :wink:

Kalkata,
10 éves forduló közeleg? ejha :D
erre mondaná "apósom", hogy börtönben is sok :wink:

ja, éjjel itt is hatalmas szél, ablakkicsapódás, redőnyzörgés, csukott ablaknál meg meg lehetett főni :roll:

napozni én is szeretnéééék, de mostanság nemigen fogok, majd jövőre (talán) 8)
angel37

Köszi Angel!

Babócád hogy bírja a meleget? Ma már egy kicsit jobb, nem? Tegnap rémes volt.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Skriszékről van valami hír?????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Lányok szeretném letölteni a gyerebabáról a vizsgálati listát, nagy segítség lenne valakinek,aki nagyon fontos számomra! :) Emailben meg is kaptam az emailt,de nem tudom letölteni! :( Kér valami jelszót,amikor megnyitom a dokumentumot,pedig van Adobe a gépen. Valaki tud segíteni?

Köszönöm előre is!

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka: a levélben le van írva a jelszó! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata: Skrissz még 2in1, most beszéltem vele. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
köszönöm, már a férjem megfejtette! :oops: Kicsit figyelmetlen voltam! Köszi mégegyszer!

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok, mennek a drukkjaim mindenkinek!
Közben átírtam Eszter születési dátumát, mert ez van a kiskönyvemben is. Nem eszik olyan forrón a kását! :D

skrisz72

Meg aztán hűvösebb időben könnyebb lesz a szülés is, ugye? :wink: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lánykák! :P

Bols :P
már Anyuci vagy!!! :wink:
babaragacsok mennek 1000rel!!!!!++++++++++++++++++++++++

Baba,
megababatapi :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny :D
Neked is!!!!!!!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++
(én a napozást most hanyagolnám...igaz, én is úgy nézek ki, mint a pincegomba, de sztem babákoknak nem tesz jót a nap :roll: )

Kalkat,
pusszantlak :D

Amina,
minden rendben lesz a környezet-tanulmányozással!!!! :D Jobb helyre aligha kerülhetnének a babák :wink:
Jó sok dolgod lesz, ott lesznek a sajátok is :wink:

Köszi, én megvagyok :P (így, hogy Teknőc úrral ketten vagyunk csak itthon, egy szál bugyiban vagyok :oops: :lol: - így könnyebb 28,5 fokban :wink: )

Puszikám,
itt csak szélvihar volt, Nálatok esett is?
De seperc alatt úgy beverte a port, hogy ropogott a mezitlábam alatt a parketta
:? :mrgreen:

Kisfóka,
privi ment!

tillidian

Till, akkor volt mit takarítanod :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

OFF
Nem lehet kint megmaradni, így itthon hűsölök, a párom meg elment sportolni.

Amina ha van kérdésed a pszichológussal kapcs. szívesen mesélek, mi már átestünk rajta. A tanfolyamot ősszel akarjuk megcsinálni.

ON

Irises drukk a hétfői punkcióhoz, addig is növesztgesd még a kicsikéket. Repesztő szombat éjjel? :roll:

Kenynek, Babának, Bolsnak ragacsok! +++
Baba jobban vagy?

Skrisz nagyon tolod az időt! :lol: :lol: :wink:
lidi33

lidi:most megint jobb így 3 liter folyadék után, de reggel megint nem volt jó. Pocim görcsölget. Egyíébként:jól. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jajjjjjj Baba, annyira izgi!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

:oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba nagyon helyezkednek odabent! :D
Vérvételre mikor kell menned? 4 napja kaptad vissza az 5-napos embriókat? (Csak zárójelben: egyik ismerősöm ilyenkor már halvány pozitívat tesztelt 10-es teszttel) :oops:
lidi33

Csak 20-as ás tavaly lejárt tesztjeim vannak és nincs szándékomban használni őket :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba oké! :lol: :wink:
lidi33

ilyen hamar azért az még sanszos, hogy tüszőrepesztőre jelez a teszt, főleg, ha dupla volt :wink:

mondjuk sose voltam nagy tesztelő, lehet, hogy csak ezért mondom.

Babaaaa,
szurok Kisvukjaidnak! :D :D
ágyazzatok Kisvukok!
ólomlábon jár az idő, mi? :roll:
angel37

Till: esni nem esett, de akkora szél volt, hogy mindent vitt!!! :evil:

Kép

Kép

*puszedli*

Babim, tényleg nem fogsz tesztelni? Aztamindenit! Hogy fogod kibírni? :shock:

skrisz72

Teszt:
Angelnak igaza van: ilyenkor még a tüszőrepesztő "látszik" :roll:
(Én ET+5-ön tesztelnem egy pozitívat, csak hogy két csíkot láthassak végre :lol: . ET+6-on csont nega lett - tiszta depis voltam aznap :oops: , és ET+7en már ismét nem akartam hinni a szememnek :wink: Szóval valahogy így ürül a tüszőrepi :roll: (Persze megint más, ha valaki a beültitől is "kapogatja" az ovitrellet vagy choragont...ott fölösleges tesztelni)

Beültisek, folyamatosak a drukkok!!!!! :P +++++++++++++++++++

Irises,
neked hétfőre :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Teszt!?
Hát én még csak 1 napja kaptam meg a miniket ugye 3 naposakat,és ha addig nem jön meg én jövő vasárnap fogok tesztelni!Tüszőrepit csak 1-et kaptam a leszívás elött,így az akkor már nem zavarhat.

Bols!Mizu???????????
keny

A repesztő kiürülése 10 nap. Ha azt nézzük az tegnap lejárt. De nem hagyom magam! :lol: :lol: :lol: :lol: Hess, tesztmániások.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Úgy csináld ahogy neked jó!!!Tudni fogod ha itt az idő:)
keny

sziasztok lányok!

leo!
köszi az érdeklődést. most épp azt vizsgálják-próbálják kideríteni, hogy 26-31% mozgó spermiumkából miértt nem mozog az utóbbi pár hónapban egyetlen picinyke sem... szomorú, de bízunk...

amina!
sztem tök jó lesz a környezettanulmány meg a pszichológus is... mi már túl vagyunk rajta és nem volt rossz, ,csak ne aggódjatok túl sokat miatta! te merre laksz? bocs, de elég tájékozatlan vagyok ilyen ügyben...ahhoz még új, hogy mindenkiről tudjak mindent, de igyekszem. ha van időd, mesélhetnél, hogy nálatok hogy zajlik az örökbefogadás meg kérdezz nyugodtan, tanfolyamon is és ilyeneken túl vagyunk, ha tudok, segítek!
nem tudom pontosan, , milyen gyógyszert írtak fel neki, bevallom: elfelejtettem a nevét

kalkata!
akkor majdnem egy időben találtuk meg a párunkat! mi vasárnap leszünk 11 évesek - ez nem a házasságunk időpontja, hanem amióta együtt vagyunk! gratulálunk nektek a 10 évhez!
gysmintlegyen

Éljenek a Párok!!! :lol:

(mi 16 éve vagyunk együtt, 17 nap múlva 13. ház. évforduló :P -néha nem könnyű Apával, de nem bántam meg egy percre sem! :) )

Baba
:lol: így van, úgy csináld, ahogy Neked jó!!! :wink: (kapaszkodnak már azok a picik!!!! :wink: )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny, Bols
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Szurisoknak++++++++++++++++++

Beültis babásoknak:+++++++++++++++++++++++++++

Keny: én napoztam a beülti után és a mai napig igyekszem begyűjteni a D vitamint, mert azt máshonnan nem lehet. Persze nem délben és nem órákat.

Amina: gratulálok az elhatározáshoz! Mi már egy ideje a várakozók között vagyunk. :wink:

Köszönjük a gratukat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba, simán ki lehet bírni teszt nélkül, ne hagyd magad! :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Na lassan elindulunk,már biztos lement a nagy forgalom.Biztos fogok picit napozni de csak nagyon óvatosan kihagyom a kritikus órákat.Amúgy meg elég kreol a bőröm,szinte soha le nem égek.
Jó 7végét Mindenkinek!És drukk kinek ezért kinek azért:)!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
keny

Bols: hogy vagy? picurkanak ragasztot +++++++++++++++++

Baba: egyutt izgulok Veled
++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises: drukkhegyek a tuszoknek +++++++++++++++++++++

Timi: koszike :) varakozok kozott vagytok? azt hittem, hogy az dupla golya utan megsem mentetek tovabb... :) igazi nagycsaladosok lesztek!

Sminti: Eloszor is gratula a 11 evhez! Csak azert kerdeztem a gyogyszert, mert nagyon kivancsi lennek ra. Nekunk azt mondtak, hogy ferfibajra nincs nagyon gyogyszer :(. (mi szegeden vagyunk, de a tanfolyamot pesten csinaljuk majd, az Agacskanal. Ti is ott voltatok? irok majd privit, nem szeretnem ezzel terhelni a topicot... :oops: )

Till: hat nagyon remelem, hogy hamar jon a baba, jo lenne sajat is meg orokbe is, nem panaszkodnek :).
Ovitrelle: en is csak azert teszteltem a repeszto utan, hogy vegre lassak ketcsikosat :) :) :) -eletemben akkor eloszor .

Tul vagyunk a KT-n, tenyleg nem volt veszes :) Tunemeny ket no volt nalunk, es szerintem minden OK, megdicsertek a lakast :oops: :oops: :) .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!!

Puszikám itt is hatalmas volt a vihar én azt hittem nem lesz tető reggelre.(szerencsére tévedtem)
Ha jól hallotam mára is mondaak valami hasonót így készülj fel!!!
Szeded a cseppeket drága?

Timi itt is hatalmas gratula a két csajszihoz!!!! :wink:

Baba mennek nagyon a drukkok a pocigörcs jót jelent!!!! :wink:
Drukk drukk!!!

Ma nálam minden rendbe volt UH-n a pici igen csak ficánkolt.
(babaváródba tettem fel két képet)
Lassan leépítik a gyogyikat amiért szokás szerint aggódom, de ahogy lenni szokott Harcika mindíg megnyugtat!! :roll: :lol:

Kép

Kép
raniko

Amina: ez egyértelmű volt ám!!!!! :wink:

Raniko: igen, iszom. Mindjárt 11 hetes vagy! :D Rohan az idő! :D

Irises: ++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++

Keny: jó pihenést!

Kép

Kép

*puszedli*

Sminti – ezt esetleg nézd meg http://www.proxeed.hu, meg van egy Fer14 nevű vitaminkészítmény is. Ártani biztos nem ártanak.

Nálunk is a párommal volt a bibi, vele szedettem egy halom vitamint, meg ginseng+méhpempő kapszulát és jelentősen javult az eredménye.

Kép

Kép
leo50

Amina: mi tavaly október óta várakozunk. Idén márciusban lett meg a határozat, pont leszívás előtt. :wink: A sorból akkor állunk ki, ha megszülettek a babák. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Leo: privi ment!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Puszi: igen, mindjárt kezdődik az aggódás, hogy miként fogok reagálni az új protokollra! Azután, hogy mennyi ps lesz stb.

Hunci: :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol:

Lidi: nekem annyira rossz, hogy nem ülhetek egy helyben 3-4 óránál többet - a doki szerint - tornázni kell, ha repülök akkor vinnem kell a kis készletemet és szurizni odafönt is. Belegondoltam, hogy most mennyi szurit fogok kapni, mondtam is apának, hogy nem kell reggelente locsolnia a kertet, annyi lyuk lesz rajtam, hogy én fogok locsolni!

Angel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Raniko: ha Harcika azt mondja, hogy minden rendben lesz akkor az úgy is lesz!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!
Vendég

Katerina: óriási gratula !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Skrisz?

babaimádó
Kép
babaimado

Beadattam az ügyeleten a szurit. Persze mindenféle papírokat kértek.
Hazafelé útba esett a Spar. Beugrottunk (mármint én csak öregesen sétáltam . :lol: ) Annyira fájt a derekam a sorban álláskor is, majd leszakadt. Remélem, ez jó jel.

babaimádó
Kép
babaimado

Jól elbeszélgetek magammal! Hétalvók, ébresztőőőőőőőőőőőő :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, te hajnali kakast játszol? :wink: Én 3-kor kukorékoltam, mikor a szél miatt megint beengedtük a kutyát.
Kisvukok jól vannak?

skrisz72

Remélem, de görcsöl a pocim és a derekam is fáj. De most elsétálok és megmosatom, levágatom a hajam, mert gázul festek. A séta meg úgyis kell a méh vérkeringésének és az idő is megfelelő hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.07.25 12:38-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! :lol:

Baba: jó jel!!!! :D Hajadról képet kérek!

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
vagyunk már! :wink:
Fodrász kiváló ötlet, támogatom!!! A vérkeringésnek és a lelkednek is jót fog tenni!!! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(privire ment a válasz :P )

Skrisz,
akkor én nyertem :roll: 4.15-kor bírtam végre lefeküdni..."Albérlőm" annyira tekergett, hogy sehogy nem tudtam feküdni, hát ültem és sorozatot néztem :oops:

Én meg mék piacra :P (be kell vásároljak, mer' hétfőn van Apa szülinapja, aznap hozzák anyósék haza Vackort, egyszóval meg van rendelve a menü: Chili con carne és vakondtúrás torta :lol: - igaz, ez utóbbit én csak max szagolni fogom :roll: )

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?