Sziasztok!
Marcsi!
Csodaszép kisfiú Levi!!!!
Hogy telnek az éjszakák? Mennyi időnként ébred?
Bnemeth,
Szerintem is nyugodtan nekiállhatsz mosni, vasalni. Sőt nekem az a tapasztalatom, hogy az sem baj, ha nem csak a legkisebb méretet mossa, vasalja ki az ember. Kristóf pénteken töltötte be a 7. hetet és már a negyedik ruhaméretet hordja. Nem győzöm átválogatni, mosni, vasalni a soronkövetkező méretű ruhákat.
Hurki,
De jó, hogy itt vagy és minden rendben.
A mostaninál jobban már csak akkor fognak megnézni, ha picurival mész valahova. Minket legalábbis rendszeresen megállítanak az emberek mindenhol, hogy hagy nézzék meg Kristófot és fantasztikusan jó érzés. No, de majd nemsokára megtudod milyen.....
Andi,
Hát tényleg nem könnyű a mai kamaszokkal. Volt két éve a nagy fiamnak (olyan 15-16 éves) korban amikor azt mondtam, hogy én ezt mégegyszer végig nem csinálom, csak egyszer legyünk túl rajta. Pedig Ő nem is problémás gyerek, csak amolyan igazi önérzetes, önfejű kamasz. Szerencsére mostmár túl vagyunk a nehezén.
No majd 15 év múlva Kristóffal....
Hóvirág,
Tegnap volt az első nap, hogy mosdó helyett újra a kiskádban fürdettünk. Mostmár tetszik neki. Végig mosolyogta az egész fürdést.
Nem csodálom, hogy Milán leveszi a lábáról az egész családot. Tündéri kisfiú!!
Leone,
Lesz ez még jobb is, mármint az éjszakák. Kristóf egyik napról a másikra szokott rá arra, hogy reggel 5-6 között kell csak enni. Bár ehhez az kell, hogy csak este 10 körül tegyük le aludni. De azért ez így már igazán kibírható. Remélem így is marad. KOPP-KOPP-KOPP.
Igazán szépen fejlődik Dana és jó, hogy ilyen kiegyensúlyozott baba. Az evéssel nekem is gondjaim vannak. Egyszerűen nincs időm rá, pedig ha nem eszem és iszom rendesen érezhetően kevesebb a tejcsi. Nem tudom más hogy csinálja, de én elég nehezen rázódom bele az új napirendbe.
Cat,
Találtam egy szopipárnás oldalt:
http://www.hexapuzzle.hu/kismamaparna.htm Virágnak sok-sok drukk!
Képzeljétek hogy jártunk. Hatalmas vihar volt nálunk du. Belevágott a villám a villanyvezetékbe és több műszaki cuccunk tönkrement. Most majd rohangálhatok picurkával a biztosítóhoz és a szervízekbe. No, ez igazán nem hiányzott!
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi:
Humi