Zsófikám, nagyon rossz lehetett ez a sírós dolog. Nemsokára tényleg együtt lesztek és nem lesz ilyen többet!!! Én is néha bele sem merek gondolni, mik történtek odakint az "alvóhelyen" amíg kórházban voltunk.
Elhiszem, hogy kevesen vannak, sok a dolguk, nade Uram bocsá' Ő vállalta... Én sem dobhatok el ollót mindent, ha épp nincs kedvem hozzá...
Szlovákiába a szokásos időben aug. 20-a környékén (19-e valószínűleg) megyünk. Még nem tudom, hány napra, majd ahogy esik, úgy puffan.
Idő és Bende-függő a dolog.
Név, ne is kérdezd... Már kb. 10 néven átrágtuk magunkat, de vagy nekem nem, vagy Apának nem, vagy más miatt nem (nem lehet becézni, vagy nem tetszik a becézése stb...). Nekem nagyon nagyon tetszik az Ákos, de Apa nincs vele kibékülve, + Bende keresztapukáját is úgy hívják.
Ez gáz szerintetek? Szerintem nem...
Krisz, szerintem zárt a méhszájam. Ezt nem tudom, honnan szedem, nem vizsgálgatom magam, de csak érezném, ha nyílna... Vagy lenne "tünete". De azért kövi vizsgálaton rákérdezek. Én strandolok, sőt még fejest is ugrottam 2-t. Anyós ki is volt. De mondtam Neki, hogy tudok fejest ugrani, nem hasas lesz.
Nem is éreztem utána semmit.
Imádok vízben lenni... Én is utálom, ha a terhességet betegségnek tekintik. Jajj ne szedj meggyet a fáról terhesen. Basszus, nagyanyáinknak is le kellett aratni a gyümölcsöt zöldséget, ha terhes volt, ha nem...
Sajnálom a 10 napot, de ha Apának ennyire tetszik az új munka, akkor hajrá!
Örülök, remélem, bejön Neki!!
Lami, jobbulást Szabinak továbbra is!!!!
Kedve milyen? Eszik, iszik azért???
Reggel Apával rendet raktunk, takarítottunk, fél 11-re készen is voltunk, leültünk és elkezdtünk gondolkodni, hogy most mit csináljunk.
Aztán boltba mentünk, kitakarítottuk a nyuszit, addig Bende kergette a kertben. Mindkettő élvezte.
Mármint a nyúl és Bende is.
Ebédet tegnap megfőztem... Jó kis nap...
De Bende nem evett, csak és kizárólag kenyeret üresen volt hajlandó enni.
Másnál elfordította a fejét. Elcsócsált vagy 1,5 szeletet. Szerintem jön foga és jól esett Neki a csócsa.