Sziasztok,
NAdine,
aztaaaaa, de jo!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK NEKTEK!
Mi az a dermiize ciszta? Nekem volt ZSombival cisztam, a petefeszkem mellett vagy benne (ezt sohasem ertettem meg teljesen
), 8 cm-ig nott, aztan 2 hettel a mutet elott magatol felszivodott.
Reka,
en Rad is gondoltam, hatha Te vagy Tesztecske, de haromnal tobb nevre mar nem mertem tippelni.
Beu,
nem er szegeny Lorincre fogni Ketteske hianyat.
Sokan esnek am teherbe szopi mellett is....
Koszonom szepen az aggodast Zsombiert, szegenyke ma dietas napot tartott, bar mivel a dieta alapja a ropi es a haztartasi keksz volt, igy nem viselte meg Ot tulsagosan a dolog.
Mar csak 2x volt hasmars, a gyakori peluscserek alkalmaval mindig lemostam a feneket vizzel es hagytam kicsit szaradni szabadon. Nagyon elvezte, bar engem meg a frasz kerulgetett a vajszinu agytakaronkra leselkedo veszely miatt.
A feneket elkezdtem gyogyszertari cinkes vagy milyen kremmel kenni, szerintem mar kicsit szebb, de meg mindig langvoros tobb helyen es kiuteses.
NAGYON SZEPEN KOSZONOM A TANACSAITOKAT, NAGYON SOKAT SEGITETTETEK!
+1, a mai napunk poenja: delutan elmentunk bevasarolni a CORA-ba, es amikor nezelodtunk a gyerekjatekoknal, kitoltak ket kontener omlesztett cuccot. Volt egy csomo _fel_ par jegkorcsolya, gorkorcsolya stb es minden 1000 FT-ba kerult. (Kulonben el nem tudom kepzelni, hova tuntek a fel par korik, kinek es minek kellett 1 db korcsolya??? Na mindegy.) Es SasszemGombóc kiturkalt egy teljes par 43-as hokikorit, igy Apajat eros terrorral ravettem, hogy azonnal probalja fel es vegyuk meg Neki. (Sajna, 38-asbol mar csak egy bal labast talaltam, pedig nekem egy nagyon regi bőr korim van.
) Igy jovo telen Apaja semmilyen hulye indokra hivatkozva nem tudja majd megvetozni a korizast, mint tette ezt az elmult 3-4 evben.
Pussz,
Gombóc