Sziasztok!
Seszi!
Köszi az érdeklődést!Barnázgatás előfordul (már 1 hete tart,a hócipőm tele ).Van,amikor azt hiszem,hogy vége,elmúlt,aztán délután újra van vmi....Pihenek amennyit lehet 2 ördögfióka mellett (főleg a fiam egy rontombontom
).Van 1 állandó segítségem,aki jár heti2x hozzánk,de Őt pont ma műtik gerincsérvvel,így kiesik kb. 2 hónapra.
De szerencsére szereztem egy másik segítséget,Ő az ism.-öm anyukája,aki heti 3x jön,amíg az "eredeti" fel nem épül.
De a kistesó biztos jól van,mert eddig csak öklendeztem reggelente,de ma sikerült egy kiadósat rókáznom....ennek azért örültem,mert így kapom a jelt odabentről.
Katerinának hatalmas gratula és én is jó egészséget kívánok Nekik!
Nyulasz!
Furi az arcod?
Igen,ez is egy jel lehet!
Ha aug. 1-jéig kibírnátok,akkor az enyémekkel ünnepelnék majd a szülinapot,csak 1 év különbséggel!
Timi!
Gratulálok a kiscsajokhoz!
Olyan megnyugtató kijönni a H.K. dr-nőtől,mindíg olyan jókat szokott mondani és amit Ő mond,az tuti!
Én a 12. heti genetikán az ikrekkel nála voltam és akkor a kisfiamra már 70%-os biztonsággal mondta,hogy kisfiú.
A kislányomat (máshol) a 16. héten mondták meg.
Vanda!
Jó utat,érezzétek jól magatokat!
(Itt nem szólt a moderátor,hogy az elutazásokat stb. nem írjátok ki nyílvánosba?Sokan olvassák a fórumot,sokan fent vagytok névvel,arccal stb.,nem nehéz utána nyomozni,hogy ki hol lakik és ha kikerülnek olyan infók,hogy mikor üres a lakás,nehogy meglepi érjen vkit!
)A másik fórum ahova írogatok,ott már pü-ben jelezzük,hogy hánykor megyünk uh-ra,nyaralni stb...így nem izgulnak a többiek,ha pár napig nem jelentkezünk be.
Csak tipp,érdemes elgondolkodni rajta!Az ottani modit rámolták már így ki!
Na,bocsi, a kicsit komorabb befejezésért....megyek...nyűgi a kicsilány,álmos.
pusssz
Ági