Sziasztok!
Megvagyunk, csak bekaptam egy bakteriális torokfertőzést, úgyhogy antibiotikumot kaptam, hogy gyorsan túllegyek rajta. Elég pocsékul érzem magam, nagyon rossz a közérzetem és gyenge vagyok. És a meleg sem segít!!!
Ma reggel voltam vérvételen a klinikán. Vicces volt, mert tanuló ápolónők voltak, és először az egyik markába pottyantam. Nem féltem, de szegény, amikor már tizedszer mondta, hogy ne féljek, nem lesz baj, kicsit kezdtem izgulni. Meg amikor fura kérdéseket tett fel a többieknek: pl. kell fertőtleníteni a bőrt, meg ilyeneket. Aztán megszúrt, ami még nem volt vészes, viszont ahogy a 8 kémcső egyikét próbálta rányomni a tokra, kicsúszott a tű a karomból és folyt a vérem mindenfelé. Ezután már az igazi nővér jött oda (egy szülésznő), és a mási karomból ő vette le a vért. Ott is gáz volt, mert az utolsó kémcsőnél pár csepp után nem jött több vér. Még hülyéskedtünk, hogy elfogyott, meg minden, de hiába mozgatta a tűt (az már eléggé fájt), nem jött semmi. Aztán kért egy másik csövet, és igaza lett: az előzőben nem volt elég vákuum. Szóval, ki vagyok lyuggatva és a második szúrás helye a sok tű mozgatás miatt eléggé fájdalmas.
Utána mentem a gyerekklinikára Alexa leletéért, ami persze 4 nap alatt sem készült el. Mondta a csaj (rezidens), hogy egy órát kér, én meg mondtam, hogy az felejtős, mert időpontom van a körzetimhez, és egyébként sem fogok egy órát várni egy pár soros papírra, majd a férjem elhozza a jövő héten. Tök dühös lettem, mert eleve szerdára ígérte, ma meg ugye csütörtök van.
Utána mentem a háziorvoshoz, megkaptam a recpetet. Az első patikában mondták, hogy nincs. OK, tovább mentem a Cora gyógyszertárába, ahol ismernek (abban az áruházban dolgoztam, és sokat jártam a gyógyszertárban). Ott mondta a nő, hogy furcsa, mert ilyen gyógyszert csak kórházban adnak. Akkor láttam, hogy valami injekciós receptet adott a doki. A gyógyszer OK volt, csak nem tabletta. Vissza az orvoshoz, de a gyógyszert már itt Pesterzsébeten váltottam ki. Így is délre értem haza, pedig 8 előtt már úton voltam.
Maszatmama! Nekünk mindig azt mondja a gyerekorvos, hogy ha valamiért nyugtalan a baba, nyugodtan lehet neki adni egy kis Panadol szirupot. Egyáltalán nem erős, viszont ha fáj valami, segít, és egy kicsit meg is nyugtatja a babát. Az jó neki is, meg az anyukának is.
Francestz! WOW! Negyedik baba!!! Siessetek, és akkor még lehetünk egyszerre pocakosok.
Nem fogjátok elhinni, de kényelmetlenek a normál nadrágaim! Ma már egy vékony terhes gatyót vettem fel, mert az autóban nagyon rossz, ha nyomja a hasam a nadrág.
Na, tessék, egy regényt írtam! Ezt akartátok?