Új privát üzeneted érkezett!

Bols, szuper hírek.Drukk holnapra!++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bols: jippijééé!!! szuper hirek! :)

Leo: a cukor tokjo, az inzulin: ehomi is jo, de a terhelesest nem ertem :oops: :oops: :oops:...467.1?(az rengeteg lenne, biztos nem) vagy 67,1? az kisse magas, 28-30-ig jo kb...

"Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0 Valid
120 perces glucose 5,8 mmol/L Valid
Inzulin 10,4 mIU/L 3,0 - 25,0 Valid
Inzulin terhelés Valid
Inzulin 4 67,1 mIU/L "

Lilypie First Birthday tickers
amina09

[quote="leo50"]
írta:
leo50
egy kis segítség kéne, megjöttek a tesóm IR eredményei, segítenétek értelmezni? a második a referencia.....azt látom, h a terheléses inzulin magas, csak azt nem tudom, h mennyire, erre már kell Met?

Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0 Valid
Inzulin terhelés Valid
Inzulin 4 67,1 mIU/L

A terheléses inzulinnak kellene 30 alatt lennie. :(

Bols: holnapra egy kalappal!!!!!!!

Baba: szúúúúúúúúúszááááááááááááá!!!!! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Csajok bocsi, iderakom még 1x, az inzulin valóban 67,1, ami sztem is magas, csak nem tudom, h adnak-e erre Metet....

"Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0 Valid
Inzulin terhelés Valid
Inzulin 67,1 mIU/L "

Kép

Kép
leo50

Leo, ha 467 a terhelés akkor bizony nemhogy met kell hanem vagy 3 hó pihi, ha "csak" 67, akkor is kell a met, minimum 3*500 mg, de inkább 3*850. előbbi esetén meg eleve is 3*850 a minimum de inkább avandamet.
a cukor jó, a 0 perces inzulin már pont nem jó, 10 alatt kell lennie bőven, és a 0 és 120 perc aránya is sok mégha a 67 lenne az igaz akkor is.
Vendég

Puszikám - köszi, tehát erre valószínüleg kell Met vagy valami, a Met-et felírhatja a házidoki is?

Kép

Kép
leo50

Hunci - köszi a választ!!!

Kép

Kép
leo50

Leo: a met receptet kiadhat a haziorvos is, de az endokrinologusnak kell megmondani, hogy mit es mennyit szedjen.

amina09

sziasztok!

Baba,
mai tapacsok! ++++++++++++++++++++++ :D :D
görcsölés meg reméljük, ágyazás! :wink:
a szuri biztos jó helyre ment, nem mindig kell fájnia

Bols,
Egyszemkéd nagyon ügyes, így így tovább! :D
++++++++++++++++++++++++++
(többen akkor nem lettek?)

Keny, Irises,
++++++++++++++++++++++

Amina,
labor :roll:

Crystall,
szia!
nekem épp ilyenkor sikerült: 5. stimulált, volt közben 2 fagyis is.
eszembe sem jutott váltani! :wink:
angel37

Leo: házidoki metet csak hivatalos javaslatra írhat ki. Én "csak a leletet vitem, 2 oldalas, adataim, eredméynek javaslatok erre, gyógyszer, diéta,.... Nem fogadták el. :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Bols jaj de jó, éljen-éljen, éreztem, hogy Egyszemke nem adja fel. Küldtük is neki a drukkokat ezerrel.

Igen, kezdek örülni, hogy feszül a hasam. Most voltam UH-n, holnap megint mehetek. Dokibácsi alapos. Most 7-t talált, még mindig sajnálkozott egy kicsit, hogy nem tolonganak, de azt mondta szépek, mh jó vastag, ne idegeskedjek. Én nem sajnálom, hogy nincsenek olyan sokan, így legalább van helyük nőni :roll: és egyébként is elég egy is:)

Bols, nagyon-nagyon szorítok tovább!

Babi biztos a babák a házikót, az mindig jár egy kicsi felfordulással. Próbálj meg nem idegeskedni és bízz bennük, sikerülni fog.

Skrisz holnap állítólag jobb idő lesz, könnyebb lesz Nektek.

Szép napot mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Babi: azt akartam írni, hogy építik a babák a házat :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Elfelejtettem, a meleg elveszi az eszem:) Hétfő vagy kedd a leszívás. Inkább hétfő. Hosszú egy stimu. Mindegy, csak legyen eredménye.

irises

Irises, így van lényeg a végeredmény :wink:

Leo, nekem kiírta a háziorvos Vizsgálati lelet-re

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Bols, nagyon ügyes egyszemkéd van. Életerős, egészséges! Holnap huss vissza a pocidba, és akkor már csak meg kell növesztened három kilósra! :wink:

Irises, akkor drukk inkább hétfőre, mint keddre. :D

Babim, görcsölés???

skrisz72

Baba: helyezkednek a babák! :wink: ++++++++++++++

Bols: drukk egyszemkének!

Leo: nekem a háziorvos szokta felírni a metet, egyszer látta a javaslatot úgy 2 éve.

Kalkata: Dombóvárra megyünk egy barát-párral, már évek óta oda járunk így négyesben, bár most 6-osban megyünk, ha jobban belegondolok. :wink:

Ma voltunk uh-n és nagyon úgy fest, hogy két nunisunk van! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, hát ez csodálatos :D :D :D

kalkata

Már másfél órája próbáltam belépni mire beengedett. :(

Bols drukk a kis győztesnek! +++

Irises szép lesz az a 7 tüsző. Minőség a lényeg. :wink:

Timi gratulálok a 2 nunishoz! :D :D

Keny?

Leo nekem is a háziorvos írja fel a metet, de endokrin. ajánlásra.
lidi33

2 MagneB6 és sok pihenés után görcsölés elmúlt. A reggeli séta válthatta ki?

babaimádó
Kép
babaimado

Leo: mindenképp endokrinológushoz kell mennie. A háziorvos kiírja utána a metet, de csak az endokrinológus javaslatára! Ez tuti! (Kivéve, ha a háziorvos endodoki :lol: ). Az Avandametet pl. mindig Tűű dr.ral írtattam ki, mert azt mondta, arra csak akkor van a max.támogatás, ha házidoki írja, akkor nincs annyi. A Meforalt viszont kiírta a házidoki is (hangsúlyozom: Tűű javaslatára!)
Tuti, hogy kelleni fog neki met, mert legutóbb nekem a 60-as inzulinnál váltottunk az Avandára!

babaimádó
Kép
babaimado

Irises, drukk hétfőre!

babaimádó
Kép
babaimado

Babi, húúúúúh, akkor elmúlt görcs.... szuper

kalkata

Végre már a csípő érzés is elmúlt!Azért továbbra is napi 3,5-4 litert iszom.

babaimádó
Kép
babaimado

Irises: nagy-nagy drukk hétfőre! (vagy keddre)

Timi: gratula a 2 puncishoz!!!! :D :D

Babim: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba: na, közben, látom írtál. Pihenj!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Megjöttem,ééés haza hoztam a 2 minikenyt.Az 1-ik 8,a másik 10 sejtes volt.És még 1 jó hír,hogy a biológus szerint a másik 2-Ő is gyönyörű,tökéletes kicsi embrió,így Ők mentek a fagyioviba:)Jó sokan voltak ma a Kaáliba sokat kellett várnom,de remélem megérte!Ja és láttam Őket a mikrószkóp alatt,fantasztikus volt!

Bols!Ugye-ugye a kis Túlélőd!!!!!!!Nagyon de nagyon drukkolok!!!!

Irises!Nem a mennyiség számít,hanem a minőség!!!!És tuti jó kis petikék lesznek!

Timi!2 kisnuncis,ez igen akkor aztán lesz nőuralom a háznál!!:)

Baba!Biztos fészkelődnek kisvukok,mindegyik a legjobb helyet akarja!
keny

Keny ezek csodás hírek! Babaragacsokat küldök! :D :D

Tudnátok segíteni hogy a profilt hol kell állítanom? :oops:
lidi33

Sikerült!!! :lol: :lol: :oops:

Baba szuper hogy már nem csíp! :wink:
lidi33

Megjöttünk!!! Ééééés egyből jó hírekkel!!! :D

Katerina sms:
"július 23-án 1.41 perckor megszületett Littikénk természetes úton, 54 cm és 3220 gr :D"

Isten éltesse az egész Családot!!!! :D :D :D
Kat, szuper ügyes voltál!!! Gratulaaaaa :D :D :D

tillidian

Na, visszaolvastam :D

Baba :D
görcsizés bőven lehet jó jel :wink: (nekem ET+5től rendes mensis görcseim voltak :roll: :P )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny,
szuper hírek! :D nyisd az ablakot, megy a zebracsorda Hozzád is!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
folyamatosak a drukkok!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
egyszem Csodababának megadrukkok!!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanim,
voltál konzin? :P

Leo,
már Hunci megválaszolta :P - drukk a Nővérednek!!!

(mi megjöttünk, mert Apát indítom külföldre melózni :roll: Vackorkám a nagyinál hűsöl, én meg itthon melegszem, 29 fok van a szobában :? )

tillidian

Katerina, sok boldogságot kívánok nektek!

Tilli, köszi a híradást!

skrisz72

sziasztok!

bols!
azt a kis harcos mindenit!!! ha abból indulunk ki, hogy olyan harcos, mint a mamája, akkor kislány!!!!drukkolunk neki!

katerina!
ezek azok a hírek, amelyek erőt adnak! vigyázzatok magatokra és adj híreket!!!!!!

lányok, most többet nem írok, mert kicsit el vagyok kenődve... egyik barátnőmnek rögtön írt fel gyógyszert az andrológust, apácskát meg csak vizsgálgatják-vizsgálgatják... nagyon nem telik az idő...

de azért mindenkinek szép estété!próbálkozzunk spontán is, lányok!...
gysmintlegyen

Katerina: nagy-nagy gratula Littikéhez!!!!! Kép

Keny: de jóóóóó!!!!! :D ++++++++++++++++++++++

Till: köszi a híradást!

Joccccca!!!!! *

Kép

Kép

*puszedli*

Katerina, sok boldogságot!

Keny, Bols+++++++++++++++++++++++++++++++++

Reggel, mikor láttam, mekkora szél van, rögtön mondtam Apának,hogy lehet jön majd Esztike :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Katerina: GRATULALOK a kis Littikehez! boldog, egeszseges es hosszu elet kivanok neki! hm... mar alig varom a kepeket! :) :) :)
Till: koszonjuk az uzenet tovabbitasat! :)

amina09

Sminti: milyen gyogyszert irt fel az andrologus a baratnod parjanak? Ne aggodj, alapos kivizsgalas szukseges!

Keny: ez nagyszeru! most mar kismami vagy, es meg fagyi babak is lesznek a tesoprojekthez! :) gratula

Till: hogy birod a meleget?

Krisz: hogy vagy?

amina09

Jó reggelt mindenkinek!

Kismamiknak babaragacs!

Bols, hajrá egyszemke!

Baba :) végre.

Katerinának nagy gratula, képeket várjuk!

Éjszaka megérkezett a front vagy mi, olyan szélvihar volt, hogy csak na :cry: Fél 1kor arra ébredtem, csapkodja be az ablakokat. Pedig tegnap délután még javában strandoltunk

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Till!
Asszem éjjel tényleg megjöttek a zebrák:)Akkora szelet csináltak,hogy csak nnnna!!

Bols!
Kisegyszemkédnek hatalmas drukk!!!Már biztos nagyon várja anyuciját!!Ügyesek legyetek!

Skrisz!
Neked nincs még jósló fájásod?És a méhszájad amúgy még teljesen zárt?

Katerina!
Kicsi babádat ISTEN HOZTA!!!!!!

Baba!
Görcsök?Hogy vagy ma?Pisilőd már nem csíp?

Puszedli!
Mikor kell menned a dokihoz?Cisztád már bizti eltűnt!

Én:Nagyon jót aludtam,és képzeljétek mára semmi bajom nincs, nem fáj a petefészkem,sema hasam.És végre nem kell mennem az orvoshoz.Tudom ez a 2 hét nem lesz könnyű,de egyelőre nagyon jól vagyok,(lelkileg is)élvezem a nagy semmit tevést!!Szerintetek lehet 1 picit napozni?
keny

Katerina, szívből gratulálok!!!! :D :D :D Jó egészséget kívánok NEKTEK!!!!!!!!!!!!

Babi, hurrá minden OK! babaragi továbbra is ++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, :roll: énis erre ébredtem hajnalban, nagyon fúúúttttt a szél!!!!

Skrisz, lehet meghozza Eszterkét is???? :D

Keny, babaragi indítva kiskenyeknek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2 gyöngynek jó táborozást :D )

Bols, egyfolytában ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli drága, magányodban legalább több időd marad magadra és a pocakod lakójára :P

kalkata

Amina, jól vagytok? Terveztek nyaralni menni? a teázás mellé az dukál... :D :D :D

kalkata

Elkiabáltam, hogy nem csíp:(.

Ma egy másik asszisztens adta be, a sárga tűvel, amit én vittem. Na, megnyugodtam, mert ezt picit éreztem :lol: . Csodák csodája, nem is volt olajos semmim.Ugyanúgy adta be, mint a kaáliban. Sajnos ő nem nagyon fogja majd a többit adni nekem, mert ő az én dokim asszisztensével van egy műszakban, csak most az enyémek szabin vannak.
Elmesélte beadás közben, hogy ő is végigcsinálta a lombikokat és nem sikerült nekik. Elindították az örökbefogadást. A szívem szakadt meg érte.Annyira kedves, aranyos.Megérdemelné, hogy a sors csodát tegyen vele.

babaimádó
Kép
babaimado

Keny:napozás:passz.Én nem mertem sosem, de én paramami vagyok :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

KATERINA gratulálok, jó egészséget kívánok!

Keny, Baba: babaragacsok mennek!

Irises hajrá tüszők!

Bols ma anyuka leszel! :D

Gysmint ne keseredj el, bízzatok az orvosban! Néha az embernek már elege van a várakozásból, de a babáért megéri. Anno a metszedés miatt, most az intézetváltás miatt csúsztunk fél évet. De én hiszem hogy ennek így kellett lennie.

Skrisz egyben még?

Ma a párom szabin van így intézzük az ügyeinket, holnap pedig szülőkhöz utazunk, vasárnap este jövök.

Mindenkinek drukk amihez kell!!!! ++++++++++++++++++
lidi33

Baba sajnálom a csípést. :( Az antibogyónak hatnia kell, csak szedd rendületlenül és igyál sokat! Gyógypuszik!!!

Mi is elindítottuk az örökbefogadást áprilisban. :D
lidi33

Baba!
Én is mindent jól akarok csinálni,de úgy,hogy közben nagyon jól érezzem magam.Azt nem bírom ki úgy sem,hogy csak feküdjek.Lelkileg kizárok mindent,csak a babákra koncentrálok,viszont fizikailag kell egy kis nyüzsi.
Amúgy ez a minden napos szuri nem semmi,le a kalappal elötted!
keny

Babi, nagyon megható mikor ilyen esetekkel találkozunk, az igaz, mindenki megérdemelné a boldogságot (főleg aki ennyit küzdd érte mint mi)....
Csípés tűnj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keny, én nem napoznék az tuti, de mindenki maga dönts el....

Lidi, jó hétvégét, jó pihenést!!!!

kalkata

Én is gratulálok így ismeretlenül is Katerina Littikéhez!

Ma is megyek UH-ra.

Napozáshoz: Nekem annyira mondta a doki, hogy menjek strandoljak, hogy én aztán tegnap kimentem a tesómékkal. Mondjuk árnyékban ültem és a vízbe sem mentem bele csak térdig, hajlamos vagyok összeszedni mindent. Felüdülés volt. A gyerekek is felhagytak egy időre az egymás elleni harccal. Két kisfiú...

Hajrá Bols!

Babi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny Neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lidi jó utat Nektek!

Kismamik jön a kicsit hidegebb front!!!

Szép napot Nektek, indulok, készülődöm a dokihoz:)

irises

Kalkat: koszike, mi nagyon jol vagyunk :) a fennmarado nyari honapok mar az orokbefogadassal kapcsolatos ugyintezesrol fognak szolni, ma pl jonnek kornyezettanulmanyozni - es uuuuuuuuuuugy izgulok, hogy minden rendben menjen. Aztan jon a tanfolyam, meg egyszer pszichologus, tesztek... de egy hosszu hetvege augusztus 20-a korul belefer azt hiszem.
Ti viszont nemsoka mentek nyaralni! szep kerek evfordulo! :)
(szabad tudni, hogy hova? )

Babim: csipes hess hess!

amina09

Katerina – GRATULA

Bols – neked nagyon drukkolok!!!!!

Köszi a válaszokat!!!! Hétfőn megy a húgom endokrinológushoz, én is megyek vele, biztos, ami biztos :D

Nem tudom ki kérdezte, de a fagyasztás még mindig 20eFt.

Sminti – mit vizsgálnak?

Keny – em tudom milyen a búröd, de sztem ne napozz, magas az UV sugárzás.

Aki beszél angolul, annak ajánlok egy blogot trombophilia ugyben
http://nobabymama.blogspot.com/

Kép

Kép
leo50

Amina, persze hogy minden rendben lesz a környezettanulmány alatt!!! (nem lehet másként)
Hát igen elég kerek, úgy néz ki H.szoboszlóra 1 hétre + 1 hét pihi még utána otthon 8)

Irises, jól tetted a lábáztatást, a nővéremnek is van 1 kisfiú + 1 kislány, ők is állandóan "nyúzzák" egymást :D :D :D
várunk a fejleményekkel!!!

Leo, drukk a hétfőhöz++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?