Új privát üzeneted érkezett!

Erika még ha lehet elsőbbségivel add fel légyszi,érjen ide hamar!Köszi nagyon!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Morgen,
Erika megelőzött, remélem hamar odaér a telefon.
Éjszaka Veled és a kis családoddal álmodtam, h mit ne kérdezd már nem emlékszem.

Megjártuk piac vettünk csomó zöccség, edény, homokozó készlet a nyaraláshoz. És kipróbiztuk új babakocsit, sirály.
Néztem habtapit 980 Ft-ért volt (Musi ha kell még), anyudnak úgyis közel a piac.
Néztem pedet de semmi, itt nem ismerik :shock:
A gyerek áll pedig ruha halom vár arra h a vasalódeszkán feláldozzam...
Áll és röhög, kezdek zombulni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

hahó

regusnak reggelre eléggé bepirosodott a prevenar hely:(
micsináljak vele?
csak hidegvizes borogatás? :? :roll:

Kép
andy30

Reggeltet!

most jöttünk Müllerből, vettem raklap babakaját (3 napi hideg élelem bébinek Balcsira, hehe), most pedig pakolnooom kell meg főzni bébinek meg minden.

Andy: én ezeket szoktam borogatáson kívül, ha kell. Duzzadásra, pirosodásra az Apis 15CH-t mondja.
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/ ... aszol/9863

Kép

Kép
gabilany79

köszi gabi sajna egyik sincs itthon.. kint 40 fok.
tegnap kapott thuját. még borogatom.

Kép
andy30

Kubu, Marcidnak boldog hófordulót!!!!

Andy, szerintem elég a borogatás.

Képzeljétek, tegnap volt apa gyerekdokinál (receptet íratni) és ha már elment rákérdezett a Tibcsi fogyás dologra. Felírogattam a mért eredményeket, a doki megnézte(helyettes doki volt, de csúcs szuper, szerencsére) kért vizelet mintát, és hál Istennek negatív. Így valószínű már kevés neki ennyi mozgás mellé kajcsi, úgy hogy most úgy kell csinálnom, hogy elsőnek a hozzátápi és csak utána a cici. Na majd meglátjuk így. Remélem nem fogy így teljesen ki a forrás. :?

Én is beleolvastam, hát én biztosan nem tartoznék ilyen társasághoz.

Zöldi, nagyon ügyi Hannád!!!

Nálunk fiúk most azt csinálják, hogy Máté feltérdel(Ő még nem tud felállni a kiságyban), Tibcsike pedig feláll a kiságyban egymásnak szemben és úgy dumálgatnak, nevetgélnek. Meg kell Őket zabálni!!! :lol: :lol:

verzso

Verzso,
köszi a köszöntést.
Jaj de tüneményesek lehetnek úgy a fiúk. Azt mondják az ikreknek van egy saját kettőjük közötti kis nyelvezete amit a külvilág egyébként sem ért.

kubuspace

Még mindig itt ülök!!!!! Valaki rúgjon már seggbe :twisted: :twisted:

Kubu: CUPP-CUPP ÁLLDIGÁLÓ BABSZIDNAK A HETEDIKJE ALKALMÁBÓL!

KICSI LOTTINAK SZINTÉN BOLDOG HETEDIKET!

Ikrek: egyszer néztem a nacinális geografikán egy műsort róluk, és teljesen elvarázsolt. Ami nagyon megmaradt bennem, hogy már méhen belül is játszanak pölö "bújócskát", és ez később idekint is megmarad még nagyobb (1-2 éves) korban is. Egy függöny két oldalára téve őket kukucsolták egymást.

A másik topikról meg az jutott eszembe, hogy nem értem, hogy lehet ilyenné válni azok után, hogy tényleg együtt pocakosodtak, minden gondjukat megosztották, támogatták egymást. Én úgy gondolom, hogy ez egy speciális, de bensőséges és szoros kapcsolat köztük (és köztünk is), és nem tudok olyan szitut mondani, ami miatt eszembe jutna itt bárkivel ilyen hangnemet megütni.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, ezt a kukuccsolást csinálják a függöny rángatás közben! Na meg imádnak egymásra mászni azon is nevetnek, az előbb meg pont egymás büfijén rötyögtek!!!(de volt, hogy már a pukin is) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu, igen, ezt én is olvastam. :lol: Szerintem roppant huncut kölkök lesznek, mindenfélét kitalálnak majd, közösen.
Picit jobb már a lelked?

verzso

Sziasztok,
apa vagyok a Babanet csapatából és érdeklődni szeretnék, hogy jöttök-e a szombati találkozóra a Millenárisra? Tökéletes helyszín topiktalira, pocakosoknak, babásoknak egyaránt.
Bővebben itt olvashattok:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0907161

Mindenkit szeretettel várunk!

apa :)
apa

Sarmi! Írtam privit!

Marci! Lotti! Boldog hófodulót!

Hát én kiakadtam ezen a topikon. Én sem értem, hogy fajulhatott idáig a dolog, hogy így beszéljenek egymással.

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi! Seggbe rúgás megy! Nyomás pakolni! :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Ma is jó meleg lesz... ez jó hír a nyaralni készülőknek, ugye Gaby? :D tessék pakolni!!!! jó pihenést nektek!

Andy: nem kaptam sms-t :(
Dévényre akkor kell mennünk, ha nem mászik 1 hónap múlva kb.
Reginek sztem simán borogasd.

Az ünnepelt HÓfordulósok: MARCI, LOTTI,
íRISZ, és BB kisfia, ÁDÁM CSABA . Nagyon Boldogat nektek! :D

Verzso: nagyon ügyik a fiúk! édesek lehetnek a kis dumások!
De jó h minden ok a vizeletvizsgálaton.. mit szól Tibcsi a tápihoz?

Zöldi: Hannád nagyon ügyes!
Mit rosszalkodnak a szomszédok? :roll: nagyon kukkoltok.. :lol:

Erika: remélem hamar megoldódnak a gondjaitok!

Vera: szegény Iza.. doki :evil: igy oltást adni..

Enikő: nem semmi emberek vannak... és ki is van fizetve ha jól olvasom? és még nekik áll feljebb :evil:

Mush: remélem jobban vagy már!

Szerintem mindenki beleolvasott a másik topikba.. mi megy ott.. :shock:
és ezek az anyukák felelős szülők?

nagyon igazad van Gaby.. ez tényleg már már különleges kapcsolat, és ha vannak is nézeteltérések, mert ezek természetes h vannak, azt nem így kell reagálni..

Annyira sajnálom h nem tudok menni a talira, olyan jó lett volna megismerni személyesen is titeket!

Kép
eszterke24

Igenis, értettem, a ruháimat már össze is hajigáltam :lol:

BOLDOG NYOLCADIKAT ÍRISZNEK!

Kép

Kép
gabilany79

Andy: Lagziban mi is voltunk már Danival, de különösebben nem borult semmi, mert kritikán aluli volt, és hamar eljöttünk.
Ott is volt szoba bérelve, de én nem éltem volna a lehetőséggel.
Ha messze van csak rohangálni fogsz, ha otthagyod Regit.. szerintem...
Anyud-anyósod valaki nem tud vigyázni rá?

Kép
eszterke24

Gaby: csak összedobáltad? :roll: nem lesznek gyűröttek? :roll: :wink: :lol:

Kép
eszterke24

Így csinálják:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.07.23 10:49-kor.

verzso

eszterke irtam privit!
amugy ezen gondolkoztam én is pont h mivel nem egy épületben van a szállás meg lagzi akkor mi lesz? nem hagyhatom ott, v akkor nekem is le kell feküdni akkor minek alszunk ott. még az jön szóba h apa ottmarad vele én meg mulatok. de egyedül? ahhoz nincs is kedvem nagyon.
anyum vigyázna rá, de nem hagyhatom itt majdnem 24 órára a gyereket. eddig még csak 2 órára hagytam itthon. szopizik is meg minden. szal nemtom h lesz. sztem ugy h majd apa marad vele a szálláson. ugyis az én bnőim mennek férjhez, ő max egy kis sörözésről marad le, mert az én társaságom.

andy

Kép
andy30

Tibcsike meg néha olyan elánnal hintázik, hogy mozog alatta a "föld"(a fotók nem egy nap készültek): :lol: :lol:
Járóka állása előtte:
Kép
és utána
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.07.23 10:54-kor.

verzso

verzsó annyira édesek a fiúk!!! tibcsi többet mozog nyilván azért nem ugy hizik ne aggódj!
olyan jó lehet h ketten vannak!:)

Kép
andy30

verzso ez ikreknek való utazóágy direkt?

Kép
andy30

Andy, köszi! Nem úgy árulják, de nagy méretű, így simán elférnek benne. Mi használtan vettük, az előző tulaj ebben altatta az ikreit.

verzso

Üdv mindenkinek!

Kisült a zsír is belőlem...

Gaby tűnés pakolni, vagy ha ennyire nem akarsz menni, szólj, mert mi elmehetünk helyettetek... :D

Verzso nem semmi mit művelnek a fiúk, nagyon ügyesek!!!!!
Dani a saját pukiján szokott jókat kacagni, de van, hogy szopi közben egyszer csak nekiáll nevetni...

A topikba én is belekukkantottam..., nem kellett volna! Nagyon örülök, hogy mi normálisak vagyunk!!!!!!!

Ma voltunk méreckedni, nem híztunk sőt 20 grammot fogytunk (mármint Dani), a centik is maradtak.

Kép

Kép
dcili81

Verzso ilyet Danim is csinál, csak ő nekiáll méltatlankodni... mindezt hajnali 6-kor.... :x :x :x :x

Kép

Kép
dcili81

enikő: lehet eladnám az autós sátrat ha még érdekel. v akárkit. 3500ért vettem 3000ért odaadnám. eccer felállitottam de nem használtam még. teljesen uj amugy azok se használták akiktől vettem.
azért adnám el mert találtam vmi mást helyette ami arra a célra amire nekem kell jobban megfelelne.

ez az autós sátor:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=17372

ez meg amit kinéztem most:
http://www.vatera.hu/szunyoghalos_halof ... 40315.html

Kép
andy30

sziasztok!

lányok ma reggel a lányom úgy megharapta a mellbimbóm, hogy vérzett, be is lilut.

zöldi: pár kép a strandról nem a legjobbak....mármint a kép a strand szuper Kép Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

cili és neked mit mondtak a fogyásra?

Kép
andy30

Kép

és egy pá kép Rékáról
Kép Kép Kép Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

Lehetett egy nagyobb adag kaka is..., de ma reggel nem vitte túlzásba a kajálást..., nem mondtak semmit, 20 gramm az semmi...

Kép

Kép
dcili81

Az igen Rékán is van mit fogni.... :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

ezt most kaptam

Az anya meg a szülő

Ez a két fogalom alapjában véve ugyanazt jelenti, de azért mégsem ugyanaz. Olyan különbség van köztük, mint - hogy is magyarázzam - mint amikor az ember azt mondja, hogy állam, meg azt, hogy haza.

A hazáért élek és halok, az államnak meg adót fizetek. És annak ellenére lényegesen könnyebb, mint meghalni, mégis több emberről hallottam, aki lelkes örömmel halt volna meg a hazáért, de soha senkiről nem hallottam, aki szívesen fizetett volna adót.
Hát így vagyunk valahogy az anyával, meg a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés, az anya magánjellegű.
A szülő minden, ami értelmet jelent, erőt és kötelességet, az anya pedig minden, ami érzelem, áldozat és a leggyönyörűbb gyöngédség a világon.
Az anya, meg a szülő egy ember. De ennek az egy embernek egészen más tulajdonságai nyilvánulnak meg az anyában, mint a szülőben.

Aki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya.
Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya.
Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.

Akinek majd a szíve szakad ki, amikor a gyermeknek fogzási fájdalmai vannak, az, az anya, de aki csukamájolajat ad neki, hogy minél előbb nőjön ki a foga, az már a szülő. Általában aki képes arra, hogy saját önszülött gyermekének beadja a csukamájolajat, azt a csúszós, szörnyű, kibírhatatlan ízű kotyvalékot, az nem is lehet anya. Az csak szülő lehet.
De aki közben azt hajtogatja; jaj de jó, de finom, a mama is ezt eszi, és hősies elszántsággal a szívében, de háborgó indulatokkal a gyomrában maga is megkóstolja azt a szörnyű kotyvalékot, az már megint az anya.

Aki büszke arra, hogy az ő kisfia már olyan nagy, hogy az első osztályba iratkozik, az a szülő. De aki az iskola megnyitásának napján sírva kíséri a gyereket abba a tiszteletre méltó épületbe, és amikor beengedi a többi gyerek közé, akkor úgy érzi, hogy a fia Dániel, aki most lép be az oroszlánbarlangba, az már megint az anya.
Aki nappal megbünteti a gyermeket, mert elszaggatta a nadrágját, az a szülő, de aki azt a kisnadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg az, az anya.
Aki azt mondja: haszontalan kölyök, már megint nem tanulsz, az a szülő, de aki fűnek-fának keservesen panaszkodik, hogy annak a szegény gyereknek már megint mennyit kell tanulnia, az, az anya.

Aki a kamasz fiát tánciskolába viszi, az a szülő. Aki büszkén figyeli, hogy az a haszontalan kölyök milyen ügyesen teszi a szépet annak a copfos kislánynak, az még mindig a szülő.
De aki ugyanakkor nagyokat nyel, mert úgy érzi, hogy most kezdik tőle elszakítani lelkétől lelkezett magzatát és szeretné a fia táncpartnerét, azt a kis kacér, szőke démont megpofozni, az már megint az anya.

És mégis az anyából lesz a jó anyós, a szülőből pedig a rossz. Amely anyósi állapot tart mindaddig, míg meg nem születik az első unoka. És akkor valami egész váratlan és csodálatos dolog történik, eltűnik a szülő, eltűnik az anya, mondjuk inkább a kettő összeolvad és nagymama lesz belőle

De ez a nagymama nem hasonlít sem az anyára, sem a szülőre, annyira nem, hogy hadilábon áll mindkettővel, a szülőt ridegnek, az anyát túlzottnak tartja, és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan, a gyerekkel. Mintha soha nem lett volna szülő, mintha soha nem lett volna anya.
Mintha így született volna ötvenegynéhány éves korában egyenesen nagymamának.

KépKép

Kép
orsimorsi

Boldog hófordulót minden kis csöppségnek!!!!

Naggyon meg az idő, hamarosan itt vannak az első szülinapok!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Orsi nagyon szép!

Kép

Kép
dcili81

Kubu:
[quote] írta:jszaka Veled és a kis családoddal álmodtam

Mert biztos bánt a lelkiismeret,hogy nem jöttél be hozzánk! :lol: :wink:

Verzsó olyan gyönyörűek a fiaid! :lol:

Andy vigyétek magatokkal anyukádat és ő maradjon vele a szálláson!van mobil(már akinek...)szól ha van valami és akkor ugrasz.

Cili:
[quote]K írta:isült a zsír is belőlem...

Hú de jó lenne,ha így menne... :roll: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Orsi,az írás nagyon szép,pityeregtem is...
Réka meg egy húsos béka! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon átvitt értelemben értettem... :D :D :D, de tényleg tevetikkasztó meleg van... :D

Kép

Kép
dcili81

Jééé,Írisz ma 8 hónapos! :shock: :shock: :shock:
Akkora hülye vagyok,még nem rögzült be teljesen a 23-a... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

andy: én a helyedbe leállnék a hozzátápival teljesen ha tényleg emésztetlenül jön ki belőle,és elvinném egy gasztroenterológushoz ill.allergológushoz
tejed vagy úgyis bőven....
nemfog Regi éhezni.

cili: ja van mit fogni, sőt puszilgatni is

képzeljétek ebbe a melegbe szokott pucérkodni Réka és néha meglegyezem a fenekét....úgy röhög rajta ahogy megcsapja a nunust a szellő--én is röhögök rajta:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili itt is!
De nyugtat a tudat,hogy holnap egész nap Balcsizunk!!! 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vettem Pedet !!!

ötszá volt úgyhogy Gabi felmentelek eme nemes feladat alól h nekem ilyet beszerezz.... :lol:
Továbbá ha valaki szeretne let me know és megyek mégegy kört és postázom

kubuspace

Köszi, csajok a dicséreteket, olyaaan jól esik!
Mi kezdjük a sort a szülinapokkal, nem is olyan sokára!!! :lol:

Kubu, jut eszembe, Te meg Sarmiékkal aludtál?? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: (csak úgy lehet a valakivel álmodni :wink: :lol: :lol: :lol: )

verzso

Sarmon irigy-irigy mi szombaton megyünk apának dolgoznia kell holnap... :(

Megyek baracktorát csinálni, hehehe

Ja igen a holnapi ebéd rántott hús, rántott tök, petrezselymes krumpli, Tökinek lightos húsleves... (ha esetleg van olyan aki nem tudná mit főzzön... :D)

Kép

Kép
dcili81

[quote="sarmon"]O írta:sarmonrsi,az írás nagyon szép,pityeregtem is...
Réka meg egy húsos béka! :lol: :lol: :lol:

kannibál leszek...eszem egy kis békacombot :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

annyira el vagyok keseredve! Kincso nem akar szopizni! reggel 7 ota tobbszor kinaltam, de 2 masodperc utan lefordul a cicirol. 11-kor mar fejtem, de csak 30ml-t sikerult a ket cicibol. nagyon ketsegbe estem, mit csinaljak? tegnap is alig szopizott. lehet, mert beteg vagyok? mit csinaljak? segitsetek!

KépKép
KépKép
mush589

gyerekem másfél órája huzza a lóbőrt hason:)
mostanában rászokott erre h csak 2x alszik többet azt is hason:)
eddig 4 rövid alvása volt és hason még sosem aludt csak 2hós korában párszor néha amugy utálta

Kép
andy30

Röff!
...majd olvasok is, de most S.O.S. MUSI!
Mi kell neked az IKÁBÓL? Barátnőm most hívott, hogy indul, és kell-e valami nekem!!!

Kép
zölddisznó

Kubu: bakker, ötszázé' nekem is tőled kell :lol: de komolyan, nagyon megköszönném, és csak akkor, he ez nem teher neked. postázással nem kell vacakolni, talin is ráér
de csak ha nem vagyok nagyon bunkó :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.23 11:58-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?