Leo!
Igen én is heterozigóta vagyok és szúrtam is Cleaxane-t, de egymástól független a két dolog, a heparint a korábbi vetélés miatt használtam nem a mutáció miatt. Miről szeretnél konzultálni?? Nagyon szívesen bármikor
No igen kérdésetekre válaszolva, az a tapasztalatom, hogy a szülést nem kezdik el az anyukák nélkül, szóval lehet nyugodtan "szőke nősen" késni
Nálam végül 9-kor indult a dolog, csak hogy lehessen még fokozni az "irigy-irigy" faktort (bocsi Skrisz, Rana
), szóval 4,5 óra alatt lett meg KisZé
És őszintén szólva nagyon klassz volt, és közvetlen utána 2 perccel is ezt mondtam, szóval ez nem csak a
"már elmúlt a fájdalom és azért nagyon megérte..... stb" duma. Szívből kívánok ilyet Mindannyiótoknak, mert persze ha keservesebb lett volna sem bánnám, hogy végigcsináltam, de így hogy annyira jó élmény volt, csak még klasszabb az egész. de majd részletesen leírok mindent.
Pár reakció még a gyakorlatias dolgokból:
Peluskérdés:
Itt korlátlan a pelushozzáférés, mindent adtak, csak popsitörlőt kellett vinni. Szerintem a napi 8 teljesen irreális szám, a napi 3 amit adnak nektek nektek
Nyulasz sokkal közelebb áll a valósághoz. Persze lehet ti tovább lesztek benn, kisebbek lesznek a babáid (kívánom, hogy hamar szabaduljatok persze
), emelkedni fog az igény, de nálunk én kb. a a 3.5 nap alatt használtam el 8 pelust. Na jó a tegnap itthon ügyes tisztába rakásnál ellőttem 4 pelust, de ez már egy másik történet.....
Itt valami Bella nevű pelust adtak, végül is okés volt, itthon Pamperst használunk, az jobb azért, kisebb, nem olyan vastag. Meg vettem Liberot is, de azt még nem próbáltuk ki. A kórházi popsikrém igen pocsék, gyakorlatilag nem lehet szétkenni, amit itthonra kaptam, az egy álom, ha tudtam volna hogy ekkora a különbség biztos viszek be.
Ja ami fontos és mindenképpen le akartam írni: A Tena hálós bugyi egy rémálom!!! Nekem teljesen megkeserítette az életem, úúúúúúútáltam, kényelmetlen, béna. Persze más esküszik rá, de szerintem ultragáz. Én nem használtam Tena betétet, túl vastag kemény, kényelmetlen. Nem a vastagság a lényeg, a vékony eü. betétek is felszívnak annyit, nekem nagyon bevált a Libressetől az a a tök hosszú fajta (ha valakit érdekel megnézem majd a nevét), nagyon kényelmes. Gátsebbel, higgyétek el nem mindegy.
Vanda!
Édik a srácok, klasszul lekaptad a kis "falkádat"
Hanna!
Sajnálom a lázat, a hideg is kiráz ha arra gondolok ezekkel nekem is szembe kell majd néznem.hogy ez a minigyerek beteg is lehet....
Árnika!
Téged kifelejtettelek
Köszönöm, édes tőled
Viktukám!
Még egyszer nagyon köszi, szuper nagyon
Skrisz!
Biztató az Nst, méhszájaddal mi a helyzet?? Atomsatu továbbra is?
Ja közben már látom, hogy nem nézték... remélem nyilogatsz azért csendesen
Na gyorsan befejezem,
(hűű, de sok lettem).... mert még képet is akarok rakni, és kezd az uraság mocorogni....