Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Till, mindig megnyugtatsz:) Nekem is 25 naposak vagy 26 a ciklusaim. De bízom a dokiban nagyon.

Én nem nagyon foglalkozom ezzel, nem is értek hozzá, de a barátnőm felhívta a figyelmem, hogy növekvő hold lesz hamarosan, az jó a megtermékenyüléshez. Szóval hajrá Bols, az az egy is elég a babócához. Dokibácsinak is mondtam tegnap. Csodák pedig igenis léteznek. :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Baba örülök hogy jobban vagy! Biztos nem ártott nekik egy kis hepe-hupa! :wink:

Bols értem, őszintén szólva nem tudtam hogy mi minden befolyásolja az icsi-t, nekünk is az volt a 2. lombiknál. Drukk a harcos kicsikédnek!

Kiscsillag köszönjük a bátorítást!

Tilli szia! :D

Lorina drukk a stimuhoz, és a nyálkahártyádnak! +++

Irises tényleg zűrös napod volt tegnap. :?

Keny hírek?
lidi33

Bols, most látom hogy a szerencsét hozó laptetőm van, vagy nem is tudom, hogy hívjátok. Átadom nagy-nagy szeretettel neked, hogy szerencsét hozzon ez az egyszemke.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Hello Lánykák!
Nagyon köszönöm a gratulációkat, igazán nagyon jól esett :)
Kívánom hogy mihamarabb átélhessétek ti is ezt a CSODÁT, minden fájdalmával, örömével együtt.

És csak így apróbetűsen:
Bevallom őszintén én feladtam, lemondtam a babáról anno', de ha tudtam volna micsoda gyönyörűségek várnak rám soha eszembe sem jutott volna feladni.... :roll:

Szóval KITARTÁS!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok Csajok!

Bols!Egy gyerek is elég lesz,meglátod minden jóra fordul!!!!!!!

Képzeljétek,mind a 4 picikém gyönyörűen osztódik!!!!Úgy örülök,ééééés holnap 11-kor vissza is tesznek 2-őt anyuci pocijába.Jujjj ez olyan izgalmas.
Ja és szerintetek az normális,hogy ha fél óránál tovább állok baromira szúr a hasam,ill.a hüvelyemnél,mintha kés lenne benne.
pusziiii
keny

Keny, a hasszúrás normális. Végülis jól megpiszkáltak belül tűvel a leszívásnál. Drukk holnapra!

Bols, szegénykém! Azt hittem több lesz. De sebaj! Akkor drukkolunk egyszemkének! Legalább nem kell neki küzdeni a jó helyért a nyálkahártyában. Fészkelődhet egyből a páholyba!

Lorina, akkor csak ügyesen a szurikkal! Jó tüszőnövesztést!

skrisz72

Keny gratula a 4 csöppséghez! :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lidi33 2009.07.22 12:08-kor.
lidi33

Bols, Skrisz nagyon szépen megfogalmazta, a gyönyörű egykének lesz helye fészkelődni a páholyodba +++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, már lassan írni sem kell, mert úgyis egyfolytában - állandóan +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Picur legalább szokta ma az útviszonyokat, ami vár rá!!!)

Keny, hurráááá, hajrá holnap 11 óra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lois drága, üdvözlünk itthon MINDKETTŐTÖKET!!!! Mégegyszer jó egészséget kívánok nektek!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Helló!

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++

Bols: Egyszemkének extradrukk!!!!!

Keny: +++++++++++++++++++++++++++++++

Lois: :oops: :cry:

Lorina: hajrá!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Bols, kortársam, nagyon nagy drukk a kicsikédnek!!!!!!++++++

Baba, neked is, még további jobbulást is+++++++++++++

Keny, jó hírek, drukk a megtapadáshoz+++++++++++++

Lidi, privi ment....

megint rohanok.......... :oops: szép napot!!!!

Kép
majuska

Kalkata, kezdek zavarba jönni, pedig tényleg kell a drukk.Köszi :oops: :D

Bols++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny:holnap nagyon fogunk szorítani. A másik 2-t gondolom megpróbálják blasztóig elvinni, ugye?+++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok

Bols,
remélem ilyen necces odaérés ( :roll: ) és leszívás után igenis ez lesz a te meneted!
nagyondrukk az egykédnek! ++++++++
és holnapra lehetnek még társai!!

Baba,
+++++++++++++++++++++ :wink: :D
remélem megy odabent a vackolás!

Irises,
saját tapasztalat (is), hogy a természetes ciklus más, mint egy stimus. nem lesz idő előtti repedés :) nekem is 24-27 napos ciklusaim voltak (most 21 :roll: ), stimusban nem is számoltam, lényegtelen! :wink:

Keny,
+++++++++++++++++
angel37

Köszi lányok a drukkokat! Ránk fér! :oops:

Irises, nagyon rendes vagy (teljesen meghatódtam), de neked is szükséged van rá!! Legyen csak Tiéd a laptető, úgy látom sok "drukkere" van egyszemkénknek. Ez ad most erőt!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Alle: köszi, kevés már szerencsére a "régimotoros" és sokan mennek a babás topicba, vagy már babásak is!!!!! Hogy megy az idő!!!!! Remélem előbb utóbb Te is mész a másik topicba. Ritkán jövök, mert nincs miről írnom, néha-néha bekukkantok. Köszi kérdésed, eddig kényszerpihenőn voltam, most készülünk a következő lombikra. Augusztus 6-án vagy 7-én startolunk.

Lidi: vérhígítóból nekem Mágus diktálja a tempót, ő mondja, hogy mikortól, amit Ő mond az nekem szentírás!!! ( Ugye Angel!!!) Hemofiliás szakrendelésen kapom a receptet és a főorvos állítja be a mennyiséget, nekem sajnos eléggé súlyos a hajlamom.

Bols: csak pozitívan!!!!!!!!!!!
Vendég

Helló Lányok!

Csak kapkodom a fejem. Melózok ezerrel, kihagyok 3 napot, és annyit kellett visszaolvasnom, hogy hirtelen azt sem tudom, mi újság.

Kalkata: Istenke éltessen sokáig szülcsinapcsid alkalmából!javascript:emoticon(':lol:')

Baba: tapadó drukkok mennek, nagyon kismamis a feeling..!

Keny: Ez szuper, nagyon ügyes vagy! Izgulok, várom a híreket, aztán sok pihi, és kaphatod Te is a kiskönyvet ( mint Rani)

Bols: Már tudom... :wink: Csepp gyermeked ragaszkodik hozzád, csak éreztesd vele, hogy azért mert egyedül van, még nincs egyedül! ( ha érted mire gondolok) Tudnia kell, hogy vágysz rá, hogy várod és mindent megteszel azért, hogy veled maradjon. És így lesz! Hajrá!

Lidi: Üdv Neked! Sok sikert itt Pestiában. :lol:
nemevi

Majuska, Alle, Tilli: remélem jól vagytok.
Mindenki vigyázzon a holnapi nappal, főleg Kismamik!
Skrisz....? Jól bírod!
Timi: fészkelődnek már aprókáid rendesen?

Irises: Vigyázz a pocidra! Csak ügyesen azokkal a hegyes kis micsodákkal! :D

Harcika férjének továbbra is megadrukkok!
A 3 éves kisfiúnak meg főként, mert az én kisfiam 3,5 éves, és nem akarok belegondolni, hogy mi lenne, ha ő feküdne így a kórházi ágyon. Szóval:+++++++++++++++++++++++++++++++++

Most gyorsan elküldöm minden jókívánságomat Mindannyiótoknak! Bocsánat, ha valakit kifelejtettem a felsorolásból!
ÉS AKINEK A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGE VAN RÁ, GYÚRHAT A LAPTETŐRE!
nemevi

Bols tartsd meg légyszi a laptetőt, Nektek Egyszemkével nagyobb szükségetek van most rá, tényleg Te jutottál rögtön eszembe, mikor megláttam. Várunk a jó hírekkel! Ennyi drukk és szorítás után sikerülnie kell.

Én is mindenkinek köszönöm a drukkokat, holnap megyek dokibácsihoz, kiderül, hogy mi lesz nagyjából a menetrend.

Szép estét Nektek.

irises

Irises, legyen akkor tiéd a következő laptető :D

babaimádó
Kép
babaimado

Irises drukk holnapra! ++++

Kenynek is a beültihez.

Sannah ki az a Mágus? :oops: :oops: Neked állandóan kell a hígító, vagy most a lombikkal kezdted el? Mert írtad hogy súlyos a problémád.
Nekem a Leiden, MTHFR lett pozitív, meg még egy: LAC, de ennek az ismétlése negatív.

Többieknek szép pocaknövesztést, babaragacsokat, tüszőnövesztő drukkokat küldök.
Bols harcos kis egyszemkéjének üzenem hogy élj és erősödj!!!

Nemevi köszi! :D
lidi33

Jó reggelt!

Sannah, örülök, hogy végre kezdhettek!

Bols egyszemkéjének hatalmas drukk mára!(IS)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz remélem, nem visel meg nagyon ez a meleg és a többi kismamit sem.

Hanna, Oliver jobban van?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csatlakozhatom?
Mi most készülünk a 7. beültetésünkre, ez lesz az utolsó támogatott lehetőségünk (volt 2 fagyis beültetésünk).
Éppen az intézetváltás gondolata foglalkoztat.
Vendég

Jó Reggelt!

Baba++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols, drukk a gyönyörűségednek+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises, várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!

Crystall, üdv köztünk, mesélj többet magatokról...

Nemevi, igen, sűrűsödnek az események :wink:

Sannah, jó újra látni!! Hajrá augusztus!!! :)

Krisz, még egyben? :roll:

Timi és Tilli hogy vagytok?

Vigyázzatok magatokra ma MINDANNYIAN, nagy hőség várható!!!
(én az irodában fogok "aszalódni"... sajnos...)

kalkata

Baba: mai babaragi adagot kuldom +++++++++++++++++++++++++++++++

lidi: Magus az egyik doki a bp Kaaliban :)

Bols: nagyon drukkolok az egyszemkenek! ++++++++

Kalkat: hogy birja a ferjed a teat, izestied neki?

(elmentem a laborba az elmaradt inzulin eredmenyert, es kozoltek, hogy technikai okok miatt nem keszult el, ujbol kell csinalni, ez mar tenyleg vicc...)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Ma lementem az orvosi rendelőbe és bár az én orvososm szabin, beadta egy asszisztens a progit, így nem kell bedöcögnöm a Kaáliba ebben a melegben. Tegnap odatelóztam, mondtam, mit szeretnék és megkérdeztem, van-e sárga tűjük.Mondták, hogy igen. Ma előveszi a nő a kéket. Mondom neki, hogy sárgával szokták beadni. :shock: AZt mondta, akkor vigyek. Talált zöldet, azzal megengedtem. :lol: Csak azt nem értem, miért nem fájt.Azt hittem, bent sincs a tű. Remélem, nem bőr alá adta :shock: :shock: :shock: :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy a megmaradt 2 embriómat vajon le fogják fagyasztani?És ezért mennyit kell fizetni?

Bols!++++++++++++++++++++++++++++++

Baba!Biztos jó helyre ment a szuri,tudja azt a nővér,hogy hova kell adni.Amúgy,hogy telnek a napjaid?Miket csinálsz?

Cristall!Üdv közöttünk!
keny

Amina, már épp hiányoltalak gondolatban :D
Már nagyon "ízlik" neki, naturba nyomjuk mindketten (ha érted mire gondolok) :D :D :D Ti?
(ez az insulin dolog felháborító - nem csak én járok így állandóan??? - én ezért döntöttem úgy, hogy ezt a 4 értéket a MM-be csináltatom, mert belefáradtam, hogy SOHA-SOHA nem sikerült kihozniuk a laborba...)

Baba, ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugi!!!!!!!!!!! (tudom, én könnyen mondom) Pussz

kalkata

Jó reggelt!

Amina: ezt nem hiszem el basszus!!!!!! :twisted:
Már mi is isszuk a teát, de számtalan kérdésem lenne. Leszel vmikor msnen, vagy megírjam priviben?

Baba: no para!!!!! :wink: ++++++++++++++++++

Ildi: hajrá!!!!!

Bols: Egyszemkének +++++++++++++++++++++

Sannah: mindjárt kezdessz!!!! :D

Nani: Te is!!!!! :D

Crystall: üdv.! Mesélj magadról, ha van kedved!

Kép

Kép

*puszedli*

Csak a nacim is olajfoltos volt és ez a kaáliban soha nem fordult elő. Elcsúszott talán a vatta és a fehérnemű+naci vérfoltos és olajos.A szuriból jött ki???????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, nem kell telóznod az 5.napon?Ha még annyi, amennyi tavaly ilyenkor, akkor 20.000 a fagyasztás.
Én próbálom lekötni magam, sokat ülök itt a gép előtt, vagy tv-zek, ma a csekkjeinket akarom összerakogatni rendszerbe.Jó ideje nem jutott rá egy percem sem.,

babaimádó
Kép
babaimado

Kalkata: ez szuper! igazabol minden csak szokas kerdese, es parod milyen ugyes, hogy ilyen gyorsan megszokta :) - mi is naturba nyomjuk ;).
inzulin: tenlyeg bosszanto, de sajnos nekem ezert pestre felmenni...na mind1 majd ujbol kerek beutalot, majd idopontot stb...

Baba: ne aggodj, mert minden nover tudja, hogy egy olajos injekciot hogy kell beadni, es tutira nem bor ala adta! Inkabb orulj, hogy ilyen arany keze van (nekem is egy nover ismerosom adta be, es alig volt par alkalom, amikor egyaltalan ereztem valamit, mondjuk nem is kellett 12 hetig adni...:roll: :oops: )

Keny: a fagyasztasrol a biologusok dontenek, 5-6 napon tortenik a dolog, es azt hiszem kb 20e ft-ba kerul. 1-t nem fagyasztanak, de 2-t mar igen ha szepek. De nem nekem sosem lettek fagyibabak, igy nem vagyok benne biztos... :roll: :oops:

amina09

Puszi: ma du felmegyek msn :)

Baba:
olajfoltos??? hm... hat azt nem egeszen ertem, lehet, hogy veletlen nem nyomta be az egeszet, es kihuzaskor kijott egy keves... Bar nekem mindig vattaval masszirozta a szuri helyet a nover, igy ha lett is volna olaj, azt felszivta volna a vatta. Erzel valamit a szuri helyen?

amina09

Jó reggelt!

Mai drukkok elindítva mindenkinek!

Baba: ++++++++++++++++ neked külön ragacs! Amikor nekem kivételesen a háziorvos asszisztense adta be, nekem is csak zöld tűt talált nagy nehezen és szintén visszafolyt egy kicsi anyag. A java bent van és ez a lényeg! Nem is bíztam másra csakis a páromra ezután, mert ő szuperül szuriz.

Keny: 20000 a fagyasztás (áprilisban ennyi volt). Ha a kettő szépen fejlődik az 5. napig, akkor fagyasztják őket.

Nemevi: köszi, jól vagyunk, mocorognak a kicsik, nagyon drukkolok mindenkinek, hogy ezt minél előbb átélhesse! Isteni érzés!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi a hozzászólásokat.
Holnapra vetetek a párommal sárga tűt.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, :D !
Kitartás a inzulin eredmény eléréséhez!!!!

Timi drága, hova mentek nyaralni?
(büszke lehetsz a párodra - szuri ügyben...)

kalkata

Én nem tudom,hogy hányadik napon fagyasztanak,nem beszéltünk róla sem a dokival sem a biológussal.De majd ma megkérdezem.Mert ha van még 2 embrióm nem szeretném,hogy kidobják őket.
keny

Elkezdett feszülni a hasam.

Baba+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols? Remélem Egyszemke ügyeskedik tovább

Vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben!

irises

Keny, ki a dokid?

babaimádó
Kép
babaimado

Kriszrol tud valaki valamit? reggelente mindig "bejelentkezik", hogy meg 2in1 :)

Keny: ha szepen fejlodnek, akkor tutira nem dobjak ki! (meg ha jol emlekszem, a lombik elott ala kell irni/ki kell tolteni egy csomo papirt, es abban benne van a fagyasztasos dolog is)

amina09

Jelentkezem, 2in1.

Baba, ne pánikolj! Nekem is számtalanszor volt olyan, hogy meg sem éreztem a szurit. 12 hét alatt kétféle tűt is kipróbáltunk. De már nem emlékszem a színekre. Minél gyorsabban és erősebben döfik be, annál jobb. A kaáliban egyszer nekem hosszan elnyújtva adták be a szurit, azt hittem bepisilek. :wink:

Bols, Irises, Lorina, Keny, Lili, mennek a drukkjaim!

Keny, csak tökéletes embriókat fagyasztanak. Szerintem megvárják vele az ötödik napot. Ha azt túléli, lefagyasztják. Évente 20 ezer Ft a tárolás.

Amina, ez a Mens?

Szia Crystall! Jó csapatot választottál. Melyik intézetből váltanál? Már eldöntöttétek, hogy a Kaálit választjátok vagy még vacilláltok?

skrisz72

Krisz: szoval meg egyben :) mar vegigfutott a gondolatsor az agyamon, hogy lehet mar kezedben tartod Esztert, es par nap mulva a Ti kepeiteket is csodalni fogjuk mint Loiset :lol: :lol: .
(inzulin: nem Mens, hanem Vasutegeszsegugyi kht, tb alapon...grrr)

amina09

Amina, szerintem kedden még simán megyek nst-re megint. Jól érzi magát a kölök. :wink:

skrisz72

Skrisz!
Szombaton jön egy kis hidegfront,tudod akkor sok szülés megindul:)
keny

Sziasztok!

Baba ne aggódj, biztos hogy bement a szuri! Nekem egy ismerősöm szokta beadni, sárgával szívja fel, és zölddel adja be, és Et után 13. napon 92 volt a progiszintem. :wink:

Keny sajnos nekem sem volt soha fagyasztás, de rémlik hogy 20 ezer körül emlegették.

Irises drukk uh-hoz!

Sannah most néztem a táblát, mi egyidősek vagyunk, szintén 3 inszem 3. lombik, és augusztusban kezdek én is. :D

Köszi a magyarázatot akkor egyik doki a Mágus. :oops:

Bols 1szemkének drukk!

Amina sajnálom hogy elkeverték az inzulin eredményed!

Nem Tillék utaztak el a Balcsira?

Kalkata, Puszedli megkérdezhetem milyen teát isztok?

Skrisz kitartást kívánok ebben a hőségben!

Crystall üdv! Én is "intézetváltós" vagyok. :wink:

Ha vkit kifelejtettem dupla drukk! :D
lidi33

Amina: ok!

Lidi (előző hsz.-omban leIldiztelek, bocs!): http://www.gyorgytea.hu/babavaro.htm

Kép

Kép

*puszedli*

Aranyosak vagytok. Nem is tudom, mit kellene csinálni, hogy ne parázzak. Most épp görcsölök. Vettem be 2 MagneB6-ot és próbálok arra gondolni, hogy most sikerülni fog, mert a babák helyezkednek.
Skrisz, egész de. a telefonom nézegettem!Ne tessék eltűnni!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Semmi gond, ez az eredeti becses nevem, csak a párom szokott Lidi-zni. :wink: :D
Köszönöm a linket!

Keny hamarosan kismami leszel. :D
lidi33

Baba szeded az antibiotikumot? Görcsölést sajnálom. :?
Azt olvastam egyszer, hogy a nők hasfájását-görcsölést nagyrészt a belek, emésztőszervek okozzák, csak azt hisszük, hogy a női szervekkel van a gond. Szóval minden rendben lesz, a MgB6 pedig jó ötlet volt! :wink:
lidi33

Sziasztok Lányok!

mindenkinek drukkolok itt a háttérből ám!

egy kis segítség kéne, megjöttek a tesóm IR eredményei, segítenétek értelmezni? a második a referencia.....azt látom, h a terheléses inzulin magas, csak azt nem tudom, h mennyire, erre már kell Met?

Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0 Valid
120 perces glucose 5,8 mmol/L Valid
Inzulin 10,4 mIU/L 3,0 - 25,0 Valid
Inzulin terhelés Valid
Inzulin 4 67,1 mIU/L

Kép

Kép
leo50

Babim, ne értem izgulj, hanem a kisvukokért! :wink: :lol: Nyugi, küldöm azt az sms-t! Majd jövő héten! :lol:

skrisz72

Itt vagyok! Köszönöm a drukkokat, megint sikeres volt, egyszemkénket holnap 11.30-kor visszakapom. :D

Baba, mai babaragacs adag indítva! ++++++++++++++ MagneB6 remélem meghozta az eredményt és nem görcsölsz már! NO PARA! :wink:

Keny, már kismami vagy! :lol:

Irises, aranyos vagy, nem is tudom mit mondjak! Nagyon köszönöm!!!
További menetrend? Hasfeszülés természetes.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?