Új privát üzeneted érkezett!

Asszem megvárom ennek a végét aztán meglátom mi lesz a kövi ciklusban. Hátha... Köszi azért :)
Vendég

Betty
Elnezem :wink: de csak azert mert szoke vgy :lol:

Melisch
Hat igen talan az a masik meg kitort bar nem hiszem :roll: tegnapi lh-m nega majd megmutizom :roll: de tegnap meg beletettunk apait anyait :oops: :lol: Koszi edi amit irsz...hat neked is lassan szoritunk hogy nagy pe-d legyen legalabb akkora mint nekem :wink:

Melike
Koszi igen ngyon biztato az ar meg jah huzos :? szurkalas meg ilyesmi nem a mehszalagok huzodasatol van mert hogy no a mehed? :roll:

Csillag
Koszi hat arban nekem sem a legkedvezobb :twisted: mondtam apacskanak ha valahogy megtudnank oldani otthon ingye van :roll: csak a gyogyszereket kell kifizetni az meg 200ezer kb jo +a doki ha magan de akkor is :roll: hol van az a 2millahoz :shock:

Anyci
Jo volt,hogy magyarul mondhattam el a nyavajaimat...mintha 2doktor beszelgetett volna :lol: tudod a szakszavak meghat azert mindent tudok :lol:

Onlany
Nekem mar megvan a bajom :roll: es closti nem jo nekem a magas FSH em miatt....a hormon meg azert kell mert attol fuggoen lesz a lombik :arrow: ugyanis a magas FSH-el nem mehet a lombik :roll:
Szerintem amugy ngyon fontos,hogy olyan dokit talalj akiben vakon megbizol :!: ugyhogy nem ertem a ragaszkodasod ehez a b...o dokihoz :roll: azert itt a jovodet a leendo gyermekedet a te testedet teszed a kezebe :roll:

Akella
Hat igaz rosszat nem mondott de azert jot se :roll: majd az eredmenyeim utan tud tobbet mondani :roll:

Szi
Te kis zugolvaso 8) :lol: piri monnyon le :twisted: 28nap az joooo :!: :wink: az a normal most nekem is az lesz valami nagy csoda hatasara :)

Csibuc
En a nogyogyaszt javaslom :!: egy uhuval sokminden megallapithato :!: ha nem lat semmit akkor lehet egy kis hormonzavar akkor meg a vv segit kideriteni de ez semmikepp nem normalis :roll: Most igy inkabb nem talalgatnek :roll: Gyogyszert szedsz?

KépKép
bridget0801
Kulfold

:roll:
magdolnam

értem én :wink: Hát sajnos nem most pillanatnyilag nem tudok magándokihoz menni :cry: és ezért "ragaszkodom" hozzá, meg a szaktudása miatt. Tudod, nekem a következő is császár lenne és már tudom, hogy ő nagyon szépen dolgozik. De, most ahogy így mondod, van egy nagyon nagyon kedves ismerős nőgyógyászom. Megkérdem tőle, mi a helyzet. Tudod be van ez kategorizálva nálunk, hogy ki melyik kórházhoz tartozik :D
Lehet ikres kismami leszel? :wink:
onlány

lehet megint pe-m lesz :roll:

Kép

Kép

Szerintetek? :roll: Lehet az a masik 15*18as tuszi taltosodott meg? :roll: de mondjuk jobb oldalt nem vgyok teljesen nyitott talan hagyni kene :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget nem tudom de ez megint erősödik :roll: :roll: olyan furcsa a női szervezet ki tudja, kis együttlét meg nem árthat :lol: hajrá hajrá, hátha már nem is kell a lombik :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Bridget: én már felkeltem, te meg még le sem feküdtél? :shock: :lol: :lol:

Szia Melisch!

királylány

Kiralylany
Nem meg nem :oops: hajna 2korul szoktunk de most apacska olvas igy en gepeztem kicsit de mar megyunk aludni 8)

Melisch
Ne is mond :shock: meg 1tesztem van mert mint kiderult a tobbi 3 az hcg :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget szép álmokat!

királylány

Koszi itt meg mindenkinek:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: :lol: nem véletlen akkor azokat kell előnni és + kéne legyen, nem????

Csajok én is azt hiszem nem írok többet magamról, eldugulok és csak írogatok de nem a babáról.
Rávettem s párom nézetesen új eredményt. Már előre szolt, hogy nem volt sok és eléggé híg lett, na eredmény 11 milla a 15,5 milla helyet ami februárban volt (legkisebb határérték a 20 millió). Mondjuk nem is tudom, hogy tudta összehozni az "anyagot" hiszen mikor elment itthonról kapott egy telefont amibe valaki elég nagy mennyiségü árúra kért árat. Emiatt nagyon sokszor hivta a kollégám nem is tudom ha tudot koncentrálni a dologra vagy csak az üzleten töprenget.
Persze megint nem akart beszélni róla, adjak időt, hogy eméssze meg :shock: :shock: február óta mit csinált?????? Na mindegy lett kis összetűzés én sírtam ő mérgelődött és azt mondtam megy orvoshoz. Hiába megy mert úgysem tudnak rajta segíteni, hogy spontán hamar babánk legyen inkább meddőségi ínszem vagy lombik és lehet meglesz az eredménye és nem urológushoz menjen. Na mindegy ez van keresek majd valami dokit Szegeden és ebbe ő is beleegyezett. Mondtam neki mit kéne csináljunk erre "te orvosit végeztél?" "nem" "akkor már megint a netten összeszedett marhaságokat mondod, én abba nem hiszek amit ti ott összeirtok, én orvoshoz akarok menni és az mondja meg" "ha engednéd, hogy végigmondjam én is azt szeretném menjünk Szegeden egy meddőségibe és persze, hogy azt csináljuk amit a doki mond de én tudni akarom mi vár ránk és úgysem téged fognak kezelni" "ezt honnan tudod velem van baj nem veled?" "Tudom és kész majd meglátod, hogy engem fognak stimulálni meg kivizsgálni mert ennyi spermával ők már tudnak dolgozni" Na abba maradtunk ma beszélünk még gondolom ma se haladunk egyről a kettőre bár azt mondta akkor ma telefonálunk Szegedre. Meglátjuk. Na megyek még kicsit keresek a netten hova is lehetne telefonálni.

Kép
Kép
melisch

Melisch remélem sikerrel jártok és jó hírekkel jössz majd. :wink:

királylány

Sziasztok!
Elnézést a hívatlan betoppanásért, kérhetnék egy kis segítséget???
Esetleg Királylány, ha beprotezsálnál???Ne haragudjatok, de nagyon tanácstalan vagyok!!! :cry:

KépKépKép
tünci28

Tüncikém téged? Bárhol bármikor :lol:

Csajok Tünci egy végtelenül kedves, aranyos segítőkész csajszi, aki tud segítsen!

Olvastam mi a problémád csak nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá, de Esthajnal tuti tud frankó tanácsot adni!

királylány

Hali!

Bridget, hát elég érdekes, lehet, hogy most egész ciklusban fogamzóképes vagy :lol: Na jó, nem, de lehet simán, hogy a másik pete is megérett, és ezzel is ovulálni fogsz. Viszont ez csak úgy lehetséges, ha a másiknak nem sikerült megtermékenyülnie. Szóval valóban, jó, ha újra mindent beleadtok apussal, talán éppen ez a kis "potyapete" lesz a nyerő :wink: Drukk ezerrel :D

Tünci, nem kell ide beprotezsálni, bár Királylány kedvesen ezt megtette kérésedre :)
Én nem tudom mi a problémád, légyszíves, világosíts fel, akkor talán tudok tanácsot adni. Persze garanciát nem vállalok, de azért nagyon fogok igyekezni :D Jöhet akár priviben is.

Kellemetes nyári napot mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Na a helyzet az, hogy már fél 11 és én még egy sort sem írtam a munkámmal kapcsolatban, dádá lesz a vége, ha nem haladok :shock: :lol:

királylány

Sziasztok!

Tünci szia itt is :D Nem kell protkó ide,gyere ha bármi kérdésed van itt nagyon profi csajok vannak akik tudnak segíteni neked.Én is azért jöttem még anno ide :D

Kép
anyci

Dia húzzá bele :lol:

Kép
anyci

Köszönöm szépen!!

A problémám:
elkezdtem lh teszteket csinálni, bár nincs gyakorlatom benne, nem tűnik bonyolultnak, mégsem "jelez jól" azt hiszem.
A körülmények:
mindhárom tesztet este hat és 7 között csináltam, előtte igyekeztem keveset inni, két órával korábban kb pisiltem,tehát nem lehetett nagyon koncentrált a minta. a vizeletbe pár másodpercig tartottam, a vonalak szinte rögtön megjelentek.Nem szedek semmi gyógyszert, nincs pcos-om sem.
Ma csinálok még, de az eddigiek:

Kép

Babyteszt márkájú.a kék háttéren lh felirat felé esik a contorll vonal, a fehér háttér felé a tesztvonal.
De hogyan lehetséges, hogy ilyen napokig?????
Bár most láttam azt hiszem Bridget-ét, neki is megint erős a vonal, de hogyan lehet ilyen napokig?
Jól értelmezem, hogy 3 napja tart az lh csúcs?

A válaszokat előre is nagyon-nagyon köszönöm!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci28 szia sajnos én sem tudom mi lehet a bibi 2 + ok de 3, nem tesztelsz esetleg ma korábban is lássuk ma is +. Lehet nem jók a tesztek, próbálj más gyártótól venni vagy más gyártási sorozatból. Más tippem nincs, sajnos :cry:

Kép
Kép
melisch

Anyci próbálok belehúzni de mindig elterelődik a figyelmem. Ma meg vagyok szédülve, mint egy szerelmes csitri. :shock: Csak azt nem tudom mitől :roll: A Zuram dolgozik a közelemben sincs, lehet még a buli utóhatása tart nálam :lol:

Prsze, hogy nem kell ide protekció de Tüncit annyira bírom! :lol:

királylány

Dia még harmad napos vagy? :lol: Attól még lehetsz szerelmes újra :wink:

Kép
anyci

Ez nem az alkohol hatása azt nem vittem túlzásba........de a jókedv onnan van ...........Anyci lehetek csak az uram meg ne tudja :?: :mrgreen:

királylány

Dia akkor rád ragadt és nem megy le rólad,ez jó :D Nem igaz? :lol:
Hu tényleg :mrgreen:

Kép
anyci

Anyci: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

királylány

Tünci, nekem voltak olyan tesztjeim (nem amiket eladok), ami minden nap szinte az egész ciklusban pozi volt. Szóval lehet, hogy a tesztekkel van bibi. Én úgy próbáltam ki, hogy teszteltem azzal, meg egy másik, megbízható, általam is árult fajtával, és mindjárt látszott, hogy nem nekem van bajom, hanem a teszt nem jó.
Ettől függetlenül előfordulhat az is, hogy esetleg valami bekavar a hormonjaidnak, ez lehet stressz, időjárás, vagy bármi. Sajna mivel eddig még nem teszteltél LH-val, legalábbis ezt vettem ki az írásodból, így ezek a variációk vannak jelen esetben.

Szerintem vegyél másfajta tesztet is, és tesztelj azzal is, meg ezzel is, és meglátod. Szívesen küldenék neked az én tesztjeimből, de mire megkapod, lehet, hogy túlvagy az ovuláción, nem tudom, hányadik napon tartasz, gondolom személyesen meg nincs módod átvenni őket.

Mindenesetre majd jelezd mi lett!

Sziasztok

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag, ha megengeded, írok majd egy privátot, összefoglalva a történetem, meg a mostani állapotom.
Elemntem az előbb a gyógyszertárba és megrendeltem a Gabriel ovu tesztet, meg vettem még ebből, mert most csak ez van náluk.Csináltam 13.00-kor, talán minimálisan már világosabb a tesztvonal, este azonos időben csinálok mégegyeté s utána megmutatom.Reménykedem ,hogy halványabb lesz, mert mintha görcsölgetne a hasam, mint menzeszkor.A férjem is megnézte kicsit világosabbnak látja a vonalat, Ő talán objektívebb.

Megnézed majd este?

Ha most nem jutok semmire, jövő hónapban szerintem élek az ajánlatoddal.Én Szfvár környéki vagyok, nem tudom te merre élsz.

Szerintetek, ha elviszem az orvosomhoz megmutatni a teszteket, vagy elküldöm neki e-mailben(szoktunk levelezni), akkor hülyének néz?Ilyet még sosem csináltam.Azt ígérte, ohgy szeptembertől, vagy októbertől nyomon követné uh-val, addig legyek türelemmel, de nem tudok, akárhogy igyekszem, nem tudok.8 éve várok.

mégegyszer nagyon köszönöm nektek.

KépKépKép
tünci28

A teszt érzékenysége:30mlU/mL
tünci28

Tünci, teljesen megértelek, olvasd el a privimet, aztán döntsd el.
Szerintem elküldheted a dokidnak a tesztképeket, de én várnék pár napot, amíg tényleg kiderülnek a dolgok (lásd privimben írtakat), és hát a dokik is tévedhetnek. :P
Budaörsön lakunk. :) Kitartás :wink:

esthajnalcsillag

Szi
pirit lelőni!!!!
Kép

Csibuc
szerintem jó lenne magad megnézetni dokival! Hm?

Bridget
úgylátszik te megint tüszőt érlelgetsz?? :shock: :lol:
Akkor megint Apára fel!!!

Melisch
Akkor mégiscsak jól értelmeztem a másik topicban, hogy volt a párod vizsgálaton...
Jólvan, látom ti is elindultok a cél felé.. :arrow:
Szorítok!
Ha meg a férjed nem hiszi el, amit te mondasz, akkor majd a dokinak elhiszi. :)
Mi is mikor az első időkben mentünk, férjem csak nézett, hogy mielőtt odaértünk, elmondtam, hogy mit fog mondani :shock: :lol:

Üdv.Tünci itt!! Kép
Szerintem is másfajta teszt kellene..mondjuk Esthajnaltól... :wink:
Azok tényleg jók!
Én előtte a rossmann-ban szoktam venni Coraxot, hááát egy fos volt sztem..mindig pozit mutatott, pedig semmi bajom.
Mióta EHCS-tól rendelem, azóta nincs ilyen gondom.

Mindenkit pusszantok!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tunci
Az en tesztjeimen 1 nap van pozi nap a 14.cn-en 8) aztan halvanyodik.De en voltam hetfon dokinal es lattunk ott meg egy tuszot szal enkem az lehet most megint beerik de nem folyamatosan pozi,mint pl neked :? :?

Az en tesztjeim is csillagtol vannak :wink: 3 full pozi nagy en sem hinnem,hogy lenne :roll: a dokinak meg majd ha esetleg a mi megvan azzal egyutt elkuldheted siman.Nekem az osszes dokim kivancsi volt ra hetfon is vittem magammal. :wink: Csak kicsit kikellene elesiteni azt a kepet de amugy latni,hogy total pozi :shock:

Betty
Hat ne is mond ilyen nekem meg nem volt :shock: de majd meg van ma egy tesztem azt ellovom 8)

Melisch
Latod latod...soha ne mond,hogy soha :wink: Nagy drukk nektek,hogy ti is mielobb kezdhessetek :wink:

Csillag
Ezekszerint ha az elozo pete nem termekenyul meg csak akkor lokodik ez ki? :roll: de akkor mas noknek hogy van kettes ikruk(termeszetes uton es ketpetejure gondolok)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pont tegnap olvastam, hogy kilökődhet 2 is Bri, és meg is termékenyülhet 2!!
Kíváncsi leszek a maidra, majd dobd fel!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
hat este pippantok egyet 7kor aztan majd felteszem 8) hetfon voltunk egyutt meg ma kene de parom tuti faradt tegnap ejfelkor jott haza melobol aztan valami papirokat kellett olvasnia amit hajnal 3ig olvasott :shock: aztan reggel fel 8kor mar kelt...most hazajon hulla lesz :roll: de masnem holnap beprobalkozom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, igazad van, homályosak, éppen megmutatta az uram ,hogyan kell éleset csinálni, azon már sokkal jobban fog látszani, mindjárt csinálok estit is, aztán meglátjuk..szerintem még a holnapit megcsinálom, akkor el is fogy a teszt és átküldöm a dokimnak.

Mi miatt lehet ennyire magas az lh bennem?Két éve megcsináltak minden léehetséges vizsgálatot, teljesen rendben voltak a hormonjaim, a szülés óta sem volt még ilyen.
Már megnéztem a lejárati időt is kínomban...

no, mindjárt kiderül az esti mit mutat.

KépKépKép
tünci28

Tunci
Nekem nem gond,hogy homalyos csak a dokinak jobb lesz az eles :wink: Varom a fotot :!:

Lh-t a tuszok termelnek :roll: en nem akarok josolgatni remeljuk csak a tesztek rosszak ha viszont nem akkor hormonproblema lesz de ezt majd egy szaktudos neked a vv alapjan megmondja.Bar a vv eredmenyeket minekunk is hozhatod 8)

2eves hormontesztek meg valtozhattak...az 1evnel regebbi leleteket meddosegibe el sem fogadjak pl mert az mar nem megbizhato :roll:

De varjuk meg a mai tesztet meg,hogy mit mond a doki :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget egyenlőre csak tapogatózok de sajnos egy lombik szegeden 600.000-700.000 Ft is lehet, ami nem kis pénz és természetesen nincs félretett pénzünk igy nagyon meg kell gondolni ha nekivágunk az idén. Csak esetleg elmegyünk konzultációra és kitapogassam mennyi lenne egy inszem. :( :( :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

ez lett, mindjárt bőgök.
Ebből nem lesz ovuláció mostanában....

Kép

KépKépKép
tünci28

Tünci szerintem itt a tesztekkel van baj.Bár még ebben én is kezdő vagyok de ilyet én még nem láttam.

Kép
anyci

Háát ilyet még én sem :shock: :shock: :shock:

betty615

betty, imádom a terrorista cicádat. Én is kérek fegyert!!!
Nekem miért nem sikerül emot betennem? Pussz
szi77

Esthajnal
Ma postáztam a pénzt egy-két nap és ott lesz remélem!
szi77

Bridget, valóban, lehet több petéjű iker, ha több pete kiszabadul, DE nem több nap elteltével, hanem nagyjából egy időben. Mert ha az egyik már megtermékenyült, akkor a szervezet meggátolja, hogy másik is megtermékenyüljön. De ha hülyeséget írok, bocsi, nem vagyok doki, csak egy mezei anyuka széles érdeklődési körrel. :lol:

Tünci, hát nem valami bíztató, de tényleg próbálj már ki másik tesztet, hátha.

esthajnalcsillag

Csillag
Nem irsz hulyeseget tuti de en mar olyanrol is hallottam,hogy par nappal kesobb fogant a masik baba...na mind1 a lenyeg,hogy ragyurunk :lol: es koszi :wink:

Melisch
A ti biztositotok nem allja mi :roll: haat eleg huzos de egy konzultaciot meg igyis meger :wink: hatha vannak ott kiskapuk es mas megoldasok :roll: pl itt fellehet venni kolcsont es ugy aprankent visszafizetni kifejezetten lombikra :roll:

Tunci
Huuuuhaaa micsoda eles kep :shock: es hat igen...az elozo irasom atjavitottam de most mar azert kimerem irni en ilyet csak pco-soknal lattam :roll: de nem betojni en nem vgyok orvos :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ettől féle én is..Mint írtátok változás léphet fel, hiába zárták a PCOS-t ki két éve, azóta gondolom lehetett.Bár azt hittem annak vannak külső jegyei(elhízás, szőrösödés, akné), mert nem látok magamon semmi ilyesmit.
Elszántam magam, holnap megyek orvoshoz.

Majd jövök a hírekkel. :cry:
tünci28

dupláztam, bocsi, de remeg a kezem....
tünci28

Bridet sajnos semmilyen kölcsön nem jöhet szóba. Itt nálunk a lombik nem támogatott így semmi esély, van kölcsönünk a házra felvéve így most nem kapunk. De nem baj, majd megoldjuk. Most a nehézségek miatt nem tudjuk felvenni az egész fizunkat csak a felét és annak a fele megy a bankba, na ez a gond. Meg voltam szokva, hogy mindig mindenre van pénzünk most meg kéne és valahogy még sincs. De mindegy a férjem azt mondta ha szerintem csak a lombik segít akkor mondjam meg mennyit kell előkaparjon. Egyenlőre a héten eldöntöm, hova akarok menni konzultációra és jön velem 8) amit én akarok azt csinálja. Ja és azt mondta igenis akar gyereket.

Tüncsi lehet rossz ez a teszt nem gondolj mindjárt rosszra.

Én is úgy tudom, hogy ha volt ovuláció + meg is termékenyült a testünk nem enged kiszabadulni több petét :wink: remélem a második mégis megtermékenyül 8)

Kép
Kép
melisch

Kép

Melisch
De ha meg nem termekenyult meg es a masik meg tegnap epp kitort azaz ma hajnalban az meg jo :wink:
Na latod csak beszelni kellett a ferjeddel :!: En mondtam neked ok mashogy mukodnek...es neha 1-1nagy beszelgetes annyi mindent megtud oldani!!!Es latod milyen pozitivan all hozza :D ez mar tetszik 8)

Tunci
En nem akartalak ijesztgetni :oops: es szivbol kivanom hogy egy hatalmasat tevedjek es a tobbieknek legyen igazuk miszerint rossz a teszt :roll: :wink: Az en tesztjeim csillagtol vannak latod jok es megbizhatoak :roll: esetleg jovohonapra bekerhetnel tole mert a bolti marha draga :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bridget sajnos nem volt nagy beszélgetés nem beszélt azt mondja bármit csinál amit én mondok :cry: 8) remélem azért véleményt fog mondani miután az orvos is elmondja mi a véleménye.
Egyenlőre ebbe a hónapba elmegyünk 1-2 konzultációra aztán meglátjuk. Neked meg mindent bele!!!!!!!!! Bár kicsi az esélye de soha nem lehetetlen :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

A két-pete témához:

(Bridget,megerősítve ezzel,amit Te írtál) Ha egy pete megtermékenyül,az őt körülvevő burok megkeményedik,hogy oda már ne juthasson be spermium.De ha másik pete is érik -akár pár nap csúszással!!!-abból még simán lehet egy másik baba.Ergo a megtermékenyülés nem zárja ki egy újabb tüsző érését.
Vendég

Jó reggelt jányok!!!

BOLDOG SZÜLI NAPOT CSIBUC!!!!

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?