Sziasztok,
Ritkábban jelentkezem, mert bár itthon vagyok, nem nagyon van energiám leülni a meleg szobában, estére meg nagyon kiütöm magam és korán lefekszem. Szóval átmentem téli álmot alvósba. Konkrétan eszem, alszom és amikor fent vagyok próbálom apránként előkészíteni a még hátralévő babadolgokat és vezetni a háztartást, de csak félálomban:)
Képzeljétek, tegnap a férjemet megkértem, hogy rakja be a babu maradék cuccait a mosógépbe és indítsa el. Kimosta a pelusokat, a polar plédet, amit a szülőszobára viszünk és a pólyát a mi mosószerünkkel és öblítőnkkel.... Most erősen gondolkodom, hogy kimossam-e még egyszer, vagy csak öblítsem ki sima vízzel? Vagy túlparázom????:)Az összes többi cuccát dreft-tel (babással) mostam.
Bikkmakk, Rilla, ti hogy bírjátok a finisht?
Remény,
Nagyon örülök, hogy semmi baja a babónak. A technika ördöge néha nagyon gonosz tud lenni…
Köszi az aggódásod, igyekszem mindent megtenni a következő 3 hétben, mert elmegy a dokim szabira és nála szeretnék szülni
Levendula nagyon jó molyok ellen és még szép is, mint dekoráció
A babamozgás nekem is kb. a 25. héttől vált nagyon aktívvá.
Ditta,
Nem vagy semmi, honnan ez a sok energia?:) Ventilátor? Milyet lőttél?
Trix,
Hogy sikerült a lekvár?:) Nincs is jobb a házinál
De ebben a melegben is megcsináltad? A többi dolog is elkészült?
Vicky,
Bizony, nemsokára kint van, de jobb ha vár aug. 17-ig…akkorra már lesz a doki.
Zoe,
Kaptam rá Monural port. Azt mondta a doki, hogy bár ez antibiotikum, de csak a húgyúti szervekben választódik ki, így a babu nem kap belőle.
Colin,
Üdv a kisfiúsok táborában:)
Sikerült megvenni a hálózsákot?
Rony,
Teljesen megértelek. Én a lombik előtt hagytam két hónapot. Bejött:)
Brigi,
Örülök, hogy ilyen normális dokinővel találkoztatok. Tényleg ritka.
Rillus,
Te aztán fitt csajszi vagy.
Én már le vagyok tiltva a hétvégi esküvőről. Utazással és ottalvással már amúgy sem esne jól…
Áfonyácska,
gondolok rád, hogy a végén minden rendben legyen:)
Akire,
Nekem bár nagyon fiatal a védőnőm elég sok hasznos infót adott a végén. Az elején még én is kételkedtem, hogy van-e ennek értelme. De mindig néz súlyt, pocakkerületet, szívhangot, vizeletet, elhozza majd a gyerekorvos által felírt kenceficék receptjét. Adott bevásárló listát, amit meg is osztottam azzal aki kérte. És egy listát arról, hogy milyen papírokat kell beszerezni, elintézni, ha megvan a babu.
Ti gondolkoztatok már a fertőtlenítésen. Folyadék, vagy mikrós, elektromos?
Ma mi megyünk megint 4D-re, bár már nem akartunk….Furcsán mozog Kismór: olyan mintha rángatózna és nem a csuklással tévesztem össze. Inkább olyan, mint amikor a kutya rázza magát és eltart kb. egy percig…Lehet, hogy csak para az egész, de a nyugalom mindennél többet ér…
Majd megírom, mi volt.
Puszi és vigyázzatok magatokra:):)