Új privát üzeneted érkezett!

...lányok,szükség lenne a pozitív energiákra, most olvastam az ikresen:

[quote="fedi"][ írta:fedib]Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

Sokan vagyunk,mind szorítunk,pici fiú biztos rendbejön!!!Már nagyon sok baba köszönheti életét drukkjainknak.
Vendég

Sziasztok,
elveszett bárányka jelentkezik :oops:

Bébike, más doki sem csinál inszemet, ha sok a tüsző, ez a protokoll, a sokbabás terhesség elkerülésére. Viszont volt a Kaális fórumon Évi77, neki is sok tüszője lett, elmaradt az inszem, viszont a férjével rágyúrtak otthon, házilagos módszerekkel, és ikreik születtek. Persze a doki először nem örült neki, hogy rosszalkodtak, de minden jó, ha a vége jó.

Baba, remélem, rendeződik minden és végre csak a 3 kisVukra tudsz koncentrálni :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hajnóca, nem értem, mire gondolsz, hogy mi nem okés a vonalzómon?

babaimádó
Kép
babaimado

Babim,
ezt látni:
http://www.TickerFactory.com/

Középen persze a vonalzód.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

ezt eddig is lehetett látni, Hajnóca.Mi ezzel a baj?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Baba babaragcsok mennek!!!

Árnika,Bébike++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
Én is nagyon drukkolok, szorítok a kisfiúnak! rettenetes szörnyűsége egy ilyen baleset :cry:

Alle: persze, tudom, hogy sok tüszőnél nincs inszem, de azért remélem, hogy mégiscsak meglesz, majd ma meglátjuk, hogy hány domináns nőtt meg belőlük! Remélem, így vagy úgy követjük Évi77 példáját :D
bébike4

Csjok, rajtam kívül ki kapott Progeszteron injekciót?Lenne egy privis kérdésem, csak nem tudom, Skriszen kívül ki tudhatja.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,én még sosem kaptam...jobban vagy?

Bébike,így vagy úgy,hajrá :D
Vendég

Árnika, Bébike, drukk nektek!

Babim, nyugi! Nem hülyék a nővérek. Amit fenékbe kell adni, azt nem szúrják bőr alá. A tűről csepeghetett le egy kis olajos cucc. Lehet, akkor, mikor légtelenített. Vagy a végén, mikor kihúzta a tűt.

Pocakosoknak pocisimi! Hűsöljetek, ahogy tudtok!

skrisz72

Babim,
mennek a mai babaragacsok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika és Bébike,
nektek is drukk az inszemhez, esetleg a spontánkodáshoz ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridge,
neked meg külön drukk a spontán ikrekhez :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsikénknek jó nyaralást!!!

Mindenki vigyázzon magára ebben a nagy melegben, én lehet, meglátogatom Vkriszt, mert oda csak 35 fokot mond a meteo, bezzeg ide már megint 40-et... :evil:

Kép
kisbuta

ok.ok.ok. Igenis, no para. Most görcsölök.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,ágyaznak a KisVukkok :D
Vendég

Baba, görcsöljél csak, az jó! :lol:

skrisz72

:lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Milyen lelkesen drukkoltok annak, hogy görcsölök.Igazi jóbarátok :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

megjöttem a nyaralásból!!! (otthon voltam relaxáltam :lol: medanszié, italozás, evés és ......... :oops: :P )
Nos kezdődik az újabb LH tesztsorozatom :D figyelelem!!!

Látom a babásaink még egyben vannak :P
Skrisz!!!
nagyon nagyon izgi!!!!! Drukkolok :D

Nyulaszom!
Kisbuta!
Csak ügyesen itt a melegben! Pihizzetek!!!

Többiek!
visszaolvasok :roll: :?: :roll: :arrow: bekapcsolódok.... :wink:
dezsina

Dezsinám :D :D :D
Vendég

Babim, nincs szükséged ellenségekre! :wink: :wink:

Dezsina, szijja! Nyulasz már sms-t akart küldeni neked, hogy hol vagy. :D Ahogy olvasom jól telt a szabi.

skrisz72

:lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, a csípés úgy néz ki elmúlt.Szedem az antibogyót és 3,5-4 litert minimum megiszom minden nap.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsinám,még mindig olvasol? :lol:
Vendég

Baba,az jó,hogy elmúlt!
Vendég

Babim, akkor a csípés és a szuri kipipálva. Remélem nem keresel újabb pánikolnivalót! Most már tessék Kisvukokra koncentrálni! Simizd őket! Kell nekik a bátorítás. Meg nem árt elhúzni előttük a mézesmadzagot. Mondd meg nekik, hogy ha veled maradnak, annyi simit kapnak, hogy bele is unnak! :D

Nyulasz, Dezsina szerintem bealudt olvasás közben. :wink:

skrisz72

Skrisz,miért,olyan uncsik vagyunk :roll: :lol:
Vendég

Nyuszkó,
neeeem. Nem miattatok.
Csak a meleg elnyomta. :-)

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, egy egész regényt kell elolvasnia. :lol:

skrisz72

Ja,hát így jár,aki lóg :mrgreen:
Vendég

Jajj Nyuszkó!
De papírja van róla!! :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz
Pontosan nekem ngyon jol jott az a program :wink: a masik is ngyon jo amit asszem Rana mutizott amivel lelehet kicsinyiteni a mozgo kepeket is 8) azt asszem elkevertem valamerre :x :oops: :roll: Pozitiv enerdzsik mennek Rolinak Kép

Kisbuta
Koszi :D hat ha minden igaz vasarnap es kedden volt pe :!: mi meg hetfon voltunk egyutt :wink: (na meg elotte is 8) )

Baba
Gorcsoles az joo 8) mennek a babatapik :!: :D lehet te leszel az elso 3ikres itt a topikban 8) :lol: Most olvasom mennyit iszol :shock: de ugyi vagy :D Kép

Dezsi
Meg mindig olvasol? :shock: Isten hozott a nyaralasbol :D asszem nekem ilyen nem lesz az iden :( a leirtak alapjan ezt nezem vettem ki Kép Nezd csak meg az n donoruuu lh sorozatomat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :D

Mi is kinyaralásztuk magunkat :lol: (Bár Vackort még nagyinál hagytuk hűsölni - ott csak 23 fok van max a kőházban, irígy-irígy :oops: - de Apát most póstáztam Osztrákiába, melózni, így szalma vok vasárnapig :roll:

Babim,
4 lityit leküldesz naponta??? :shock: Azannya, egy hős vagy!!! :lol: (Egyébként is :wink: )
mennek a drukk-áramlatok!!!!+++++++++++++++++++++++++++
Progiszurival kapcsolatban kaptál választ? (Tudod, én is nyomtam 12 hétig, pontosabban Apa :P )

Mindenkinek pusz :)

tillidian

Sziasztok!
Bómami :D

Bridget,na nincs más dolgunk,mint várunk,és várunk,és várunk... :D és jöhetnek aztán a szép zebrás hcg tesztek :D :wink:

Baba,ragacsok+++++++++++
Bébike,Árnika inszemhez++++++++++++++
Dezsinám,várjuk az lh-kat! :wink:
Vendég

Till, ide megírtam, mi volt a parám tegnap.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba, szuper, hogy már jobb a helyzet, drukkolok! És a görcsölés az jóóó!

Bridget, nagyon szép az lh sorozatod :D Egyből ikrekre gyúrtok? :D

Dezsina, nagyon jó lehetett egy kis kikapcs, biztos feltöltődtél! :lol: Mi szerdán indulunk a Balcsira tííííz napra, éljen!

Árnika, mikor lesz az inszem, tudod már?
Én tegnap voltam, ismét B. profnál, most tündéri aranyos és kedves volt, felíratta velem egy papírra, hogy mikor kell beadni a tüszőrepit és hányra kell én menjek szombaton és hányra a párom, utána pedig visszamondatta még egyszer :D kedves volt, emlékezett Benire is és mondta, hogy milyen szép kölyök, csak hát nem éppen egy fenekén megülő típus (hát tényleg nem :D ) A lényeg, hogy szombaton lesz az inszem, a 14. napn három-négy nagyobb tüsző van és több pici, de mivel már tegnap beadtam a tüszőrepit, gondolom, csak a nagyok repednek meg. Szóval mégiscsak meglesz a találkozás :D
bébike4

Reggel megint csípett.Azt hiszem, ezt elkiabáltam. Elsétáltam szurira és vissza és szúrkál a baloldalt a pocim.Kisvukocskák remélem jól kapaszkodtok!

babaimádó
Kép
babaimado

Bébike, hatalmas drukk szombatra!

Kedves Skrisz kismami!Tessék nálam azonnal, minden reggel bejelentkezni a szülésig!

babaimádó
Kép
babaimado

hello :D
háááttt nem olvastam vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de végülis elég uncsi itt :lol: mindenki csak babás dolgokról ír :lol: :lol: :lol: :!:

Skrisz!
jársz már be a kórházba ilyen vizsgálódásokra? annyira izgi!!!!

Bridget!
hogy is van az lh sorozat :?: :roll: picit nyomi lehetek még.... :roll:

Nyulasz!
neked nem kell befeküdni, vagy ilyesmi???? :? :?: Hogy bírod?
tegnap annyira belefeledkeztem az italozásba :D hogy nem csináltam meg az első lh-t :lol: :lol: :lol: majd ma 8)
dezsina

[quote="dezsina"]t írta:dezsinaegnap annyira belefeledkeztem az italozásba :D hogy nem csináltam meg az első lh-t :lol: :lol: :lol: majd ma 8)

Dezsinám,
irigylem a munkaköröd! :lol:

Baba,
és már az összes bigyót bevetted, vagy még tart a kúra?
És nyugi, a picik ügyesek lesznek, engem is a frász kerülgetett, mikor mensi-szerű vérbőségeim voltak december elején, aztán már kapálózik a vérbőség (mert nem olvasta a róla szóló könyveket, hogy most már a nap 95%-át át kéne aludnia. B verzió: holdkóros :shock: ) - Asszem a tieid se tudják, hogy tankönyvileg mi lenne a dolguk, de azért így is megoldják!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
nagyon drukkolok az inszemhez, látod, megoldódott ez is!

Árnika :?:

Bridg,
ma dolgozok utoljára!
Nagyon drukkolok, hogy spontán baba legyen a dologból!

És a jövő héten még elmegyünk pár napra a Balcsihoz mi is, már várom. Remélem, nem Tapolcán fogunk szülni :shock: Bár nem, mert én még csak Nyulasz után következem, és addig hazaérünk.

Kép
kisbuta

Kisbuta :lol: :lol: :lol: :lol: . Még szedem a gyógyszert. Hétfőn lesz a háziorvosom, meglátjuk, addigra elmúlik-e.

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta!
ez az esti relaxhoz tartozik a medencében kortyolgatva... (nem a munkaköröm :D ) Tudniillik vettem egy koktélos könyvet :D annyira, de annyira jóóóóóó
Jó lenne hazaérned a nyaralásból egyben :D :D
Figyu! mi van odairva a vonalzódra :shock: :?: valmi próba szex :P :shock: :roll: :?: :?:
dezsina

Atyám! most látom!!!!! :D
Baba! Drukkhegyek :!: :!: :!: :!: :!: és most fogom fel micsoda rókacsalád van itt kialakulóban :D :!: :!:
dezsina

Baba,csípésűzők mennem!

Skrisz nem jelentkezett be,pedig illene!

Dezsinám,de,be kell feküdnöm...csak nem olvastál vissza :lol: aug.3-án befekszem,...és 10-e körül csaszi.

Bébike,drukk szombatra! :D

Árnika+++++++++++++

Bridget,hova tűntél?Vagy ki sem szálltok apával az ágyból? :lol:

Kisbuta,irigy balcsi miatt :D
Vendég

Dezsi, jó újra látni téged :)

Vkrisz, mi volt pároddal tegnap a vizsgán?

Kisbuta, jó pihenést nektek!

Ma tiszta zizi vagyok, szerintem ettől a fronttól, a munkahatékonyságom abszolút negatív :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Bébike: holnapra nagy-nagy drukk!!!!!

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta: érezzétek jól magatokat!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz!
hát igen... valóban nem olvastam vissza :oops:
ugyi irsz majd nekem sms-t :roll: :?: és akkor már készülődök is :D hihi, de jó lesz :D

Alle!
:) kicsit hanyagoltam a témát...

Puszedli!
:)
dezsina

Dezsinám,írok :D ...még otthon vagy?Tesztelsz ma?

Alle,nem csodálom,hogy nem megy a munka...ilyenkor csak vízparton jó...vagyis benn a vízben :wink:
Vendég

Skrisz! Te még itt??? :D :D :D :D Jaj, nagyon izgi.

Nyulasz! Küldtem képet, kicsinyíted? Köszi. Vagy lehet, hogy nem neked küldtem?

:shock: :oops:

Akciózós lányok! Mindenkinek mennek megadrukkjaim.

Születéstörténet: Amint nem alszom el a széken, legalább 10 percig.

Kép
estike66

Esti anyu,
pedig ma kellene elmesélned a vonalzód szerint!! :lol:
... de addig is türelmesen várunk, hátha addig Nyuszkó is túl esik a bavatáson és Skrisz is .... aztán ?? Rana, majd Kisbuta? Mabe? ...

Jó a sorrend? kihagytam vagy felcseréltem valakit? :D :D

Hú mennyi baba lesz hirtelen!! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, te egy vonalzófigyelő vagy :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Olyan jó érzés, hogy hiányoltok! Komolyan! :D Nálam semmi változás. Átírtam Eszter születési dátumát, mert ez van a kiskönyvemben is. Ezek szerint még ráérünk. :wink:

Bébike, drukk holnapra!

Dezsinám, de még hogy járok vizsgálatra. Kedden már az ötödik nst-t fogják csinálni.

Estike, szijja! Már nagyon várom a képet!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?