Vicky!
A fenébe, de tényleg, ha te örülsz, akkor mi is!
Zsu!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Képeket kérünk ám! Dóra mindent eszik, nemcsak a hintát. Először megfogja, majd megrágja és csak ezután nézi, hogy mi az!
Potyavacsi még mindig bejátszik, most apjuk a soros az iccakai evésben, én fogyzók!
Mofly!
Úgy érzem jól döntöttél! Nálatok inszem volt már vagy van valami ami kizárja? Basszus, nem emlékszem!
Tényleg rám hasonlít? Végre, mert már úgy unom, hogy tiszta apja vagy tiszta Dávid, anyja persze nincs is!
Dike!
Ha nem stimus hónap, úgy is kialakul majd, mindegy lesz honnan számolod, uhun majd kiderül! Viszont ha stimus, jó lenne pontosan tudni. Szerintem jobb is így, hogy most nincs stimu! Nem lennék most a helyedben, én sem tudnám eldönteni mikor mi van!
Krisz!
Aztaaa, de szép nagy pocid van már!
A csíkok meg majd elveszítik a jelentőségüket, ha már itt lesz Alexa!
Zsófi!
Jól belehúzott Matyi!
Málna mennyit hízott? Jó lenne azért együtt megkapni őket! Olyan kiváncsi vagyok már rájuk, szerintem egy babaképre sem vártunk itt még ennyit!
Marietta!
De édes Flóra! Örülök, hogy nemcsak a mi Dóránk ilyen rövid hajú! Egyre több lányt látok mini hajjal, megnyugtató, hogy majd azért kinő nekünk is valamikor!
Sajnálom a szivárványt! Nálunk is volt ma baleset, vagyis az minden nap van, ez most nagy volt!
Vicuska!
Szerintem egy normálisan hízó gyereknél 2-3 éves kora körül.
Nem híznak ám mindig egyenletesen a babák. Nem szabad soha heti hízást nézni csak havit. Ha akkor sem hízik megfelelően csak akkor kell pótlás! Tiszta para ez a szopi, de ezen mindeki átesik, persze akinek nincs tapasztalata, akinek van, mint Tüncsi pl, már lazán kezeli és hízik is Dórija! Majd a másodiknál ill. harmadiknál mi is profik leszünk!
Arew!
Üdv a klubban! Nekem is volt már 3 csíkos tesztem!
És üdv itt is, maradj ám, kell az utánpótlás!
Milyen márkájú volt a teszt? A barna nem biztos, hogy pirit jelent, ha abbahagytad az utrót, lehet hormonhiány is, mindenképp csinálj tesztet, nehogy a porgihiány miatt baj legyen! Sajnálom a vetéléseket is, ebben a klubban is üdv! Kiderült az ok? Mennyi idősek voltak a babák?
Pompom!
Ez Mami talámánya ám, más tollával ékeskedek!
A Donát nálunk is esélyes volt, míg nem láttam egy Donátot, azóta nekem a Donald tetszik apjuk nagy bánatára!
A Benedek az nagyon jó, nekem nagyon tetszik! Előtejhez kitartás, de lehet elmúlik. Nekem is volt ilyen, de nem mindig, néha ömlött, néha csak pár csepp volt, volt, hogy semmi! Olyan volt, mint a mellbimbód, meggondolta magát!
Remélem nem hagytam ki senkit!