Kedves Eva!
Udv az összes aramkörödbe! Most keltem föl a szek alol, ahova kuldtel. Az összes "chiped" jol muködik, ugyanis nem sertegetni, hanem csak egy kicsit felrazni akartam volt ezt a kispapa oldalt. Remelem sikerult es nem egy vilagurbe kilött kezdö ufonak kell ereznem magamat aki önmagaval levelez. Sertegetesröl szo nem volt!
Fogadd 220 voltos udvözletemet.
Totya
Kedves Vito!
Örulök, hogy mar ketten vagyunk kopaszok es te is egeszsegesen fogod fel a dolgokat. Remelem, hogy nejed önagysaga megnyugszik es nem kuld ram valami internetes wodoo bajolast es nem szurkalja a rolam keszitett nagydarab virtualis agyagfigurat.
Annyit arrol, hogy a mai idökben nehez egy jövedelemböl eltartani a csaladot, hogy ez soha sem volt maskent. Ahogyan azt az en anyukam - aki nemet volt es racionalis - mondana: Kifolyt tejbe kar belesirni. Vagyis attol, hogy ebben mindnyajan egyetertunk, ettöl meg sajnos ez van.
Ket-harom generacioval ezelött a dedijeink meg 8-9 gyereket szultek es neveltek csak az nekik volt nehez es most mi jarunk abban a cipöben amiben jartak anno ök, pedig mi-ti csak 1-2 max 3 kölyköt gyartottunk. Az törtenelem volt es mese, ma viszont a gazszamlat mi fizetjuk.
Tedd meg nekem legy oly kedves, hogy kifejted mit ertesz a Nyugat-Mo kontraszton! Szeretnem ezt veled ha te is ugy gondolod bövebben megvitatni. Magunkrol: Nejem
- svedorszagi gyerekkor.
- ELTE (angol tanari szak)
- American Joint Mo, titkarnö
- Kismama ket eve
Jomagam
- obudai gyerekkor
- elsportolo mult
- fogtechnikus vegzettseg
- American Joint Mo, "butler"
- kaszinosef
- ujbol fogtechnika Sv.o.
Zsofi 98.10.10. es lany
Fanny 00.01.15. detto
Szia Vito! Kösz a jotanacsot. Ilyen papirt Mo-n akartak velem alairatni,(x evig nincs gyerek) inkabb nem mentem oda dolgozni. Lehet, hogy nem vagyok "tipikus", de az Am Joint egy segelyszervezet. Egyebkent nagyon tetszett amit eddig töled olvastam. Udv: Totyane
Amint latod kivettek a kezem alol a gepet,de a kisebbik lanyom közbenyaffantott es ujbol enyem a
szolas joga. A marketinges vilagmeretu összeeskuves elmelet nem rossz csak hat tudod szel
ellen nagyon nehez vizelni es ök vannak többen.
Szerintem sokkal jobb az en elmeletem, hogy az
eszkimok tehetnek mindenröl. Ennek legalabb annyira nincs semmi ertelme mint a marketinges izenek, de egynek ez is jo nem?
Meg talan annyit, hogy Proustot nem szeretem.
En Kurt Vonnegut rajongo vagyok.( A Börleszk a kedvencem, szerintem kötelezöve kellene tenni.)
Ha gondolod alkossunk geniuszt es valtsuk meg egyutt a vilagot a fogyasztoi tarsadalom kenyszeritö hatasatol.( Azt hiszem elgurult a gyogyszerem, vagy forditva vettem be reggel.)
Ha gondolod ne itt folytassuk,meghivlak az e-mail
cimemre:
canismerga@spray.se. Örulök,hogy itt lehettem, mindenkit ölelek- Evat kulön es bocs-
legyen egy jo napotok!
Totya
Ui: mast is szeretettel varok egy csörtere.